mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Πάμε πάλι από την αρχή!!!
Παρελθοντικά μιλώντας, η γυναίκα είχε ανάγκη τον οποιοδήποτε άντρα, όπως κι αν ήταν αυτός, απλά για να επιβιώσει...Λογικό είναι να βρίσκουν γυναίκες ακόμα και δύσμορφοι και άξεστοι και μαλάκες και κατσαπλιάδες, και να μένουν μαζί και μια ζωή...Πράγματι, μια ιδανική εποχή για τον άντρα, που όσο χάλι κι αν είναι θα βρει σύντροφο...
Σου αρέσει αυτό; Εμένα όχι...Προτιμώ να με επιλέγουν πλάσματα ανεξάρτητα, ίσως και λόγω της αίσθησης ότι με ξεχωρίζουν από ένα μεγάλο σύνολο αντρών...Κι εδώ θα μιλήσω πιο προσωπικά...
Όσες φορές έχει γίνει αυτό, η τελευταία αρκετά πρόσφατα, έγινε από γυναίκες που στέκονταν "ψηλότερα" από μένα...κι εδώ καπου αρχίζουν τα δύσκολα, γιατί τέτοιες γυναίκες δε σε θέλουν μαλάκα...Για να μείνεις μαζί τους απαιτείται κόπος και συνεχής βελτίωση του εαυτού σου, αλλιώς χάνεις σε γοητεία...Κι εδώ είναι το πρόβλημα του σημερινού μέσου άντρα...Ότι και να βρεθεί κάποια στο δρόμο του, έστω και στα κυβικά του, μένει απαράλλαχτος, τη στιγμή που η γυναίκα δέχεται καταιγίδα από ερεθίσματα, σε βαθμό που κάποια στιγμή αναρωτιέται και με το δίκιο της "τί κάνω εγώ με αυτόν το μαλάκα δίπλα μου;"
Είναι ανταγωνιστική η εποχή μας και δε σηκώνει αραλίκια και ρέκλα, γιατί απλά οι γυναίκες δεν είναι δεδομένες, πλην όσων έχουν για διάφορους λόγους χαμηλή αυτοεκτίμηση...
Τελικά ο καθένας, δεν ξέρω αν παίρνει ό,τι του αξίζει, αλλά σίγουρα μένει με ό,τι του αξίζει...
;)
ποσο σωστο ειναι αυτο το ποστ.......