Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.975

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
Τίποτα σπάνιες ελπίδες να βρεις κάτι καλό
Και εγώ έχω απογοητευτεί γαμησετα τη σημερινή εποχή οι πουτανες είναι ακραία απαραίτητες παλιά ούτε που τις χρειάζονταν οι σημερινοί 50-60 αρηδες.

lezlove

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
462
Πόντοι
281
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
808
Πόντοι
81
Κοιτάξτε ποιου έχουνε για γκόμενους οι Ελληνίδες.δεν τις νοιάζει τίποτα ούτε εμφανησηη ούτε προσωπηκοτητα.λεφτα να έχει και του καθοντε σα κοτουλες
Δεν βλεπω κατι παραλογο στη φωτο ρε μεγαλε εσενα τι σε πειραξε ακριβως ? Ενα παληκαρακι βλεπω περιποιημενο με την γκομενιτσα του στη παραλια . Να ηταν κανενας μπουχεσας κι εγω μαζι σου θα με πειραζε αν εβλεπα κατι τετοιο

eforos11

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
53
Πόντοι
0
Και εγώ έχω απογοητευτεί γαμησετα τη σημερινή εποχή οι πουτανες είναι ακραία απαραίτητες παλιά ούτε που τις χρειάζονταν οι σημερινοί 50-60 αρηδες.
Μόνο εμένα μου φαίνεται όταν πλέον δεν γίνονται γνωριμίες ; Και αν γίνονταν γίνονται μόνο μέσω κοινής παρέας . Και αυτό αν έχεις είσαι υπερβολικά κοινωνικός.
Ενώ υπάρχουν σοσιαλ και όλα γίνονται πλέον από το ίντερνετ ο κόσμος είναι απομονωμένος.

Οκ γκομενες κάνουν σεξ με τα λαϊκ η τέλος πάντων πάντα θα έχουν έναν μαλακά να τους τα πληρώνει και να γαμιοουνται, ενώ για τους άντρες είναι πολύ δύσκολο αν είναι λίγο ντροπαλοί να βρουν κοπέλα.

Για να μη πω για τις εφαρμογές τιντερ, bumble , badoo που είναι για το πουτσο. Για τον άντρα ακόμα και κει το να βγει με γκόμενα είναι καν Κεν δύσκολο.

Ενω η γκόμενα και χάλια να είναι θα βρει να γαμηθει.

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
Μόνο εμένα μου φαίνεται όταν πλέον δεν γίνονται γνωριμίες ; Και αν γίνονταν γίνονται μόνο μέσω κοινής παρέας . Και αυτό αν έχεις είσαι υπερβολικά κοινωνικός.
Ενώ υπάρχουν σοσιαλ και όλα γίνονται πλέον από το ίντερνετ ο κόσμος είναι απομονωμένος.

Οκ γκομενες κάνουν σεξ με τα λαϊκ η τέλος πάντων πάντα θα έχουν έναν μαλακά να τους τα πληρώνει και να γαμιοουνται, ενώ για τους άντρες είναι πολύ δύσκολο αν είναι λίγο ντροπαλοί να βρουν κοπέλα.

Για να μη πω για τις εφαρμογές τιντερ, bumble , badoo που είναι για το πουτσο. Για τον άντρα ακόμα και κει το να βγει με γκόμενα είναι καν Κεν δύσκολο.

Ενω η γκόμενα και χάλια να είναι θα βρει να γαμηθει.
Έχεις απόλυτο δίκιο είμαι λίγο ντροπαλός και δε έχω βρει ποτέ γκόμενα και είμαι 25 και έχω γαμησει σε πουτανες παρά πολλές φορές πάνω από 100 και μπουρδελιαζω από τα 19.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.987
Πόντοι
3.506
Και τωρα θα κανω αναλυση στο καθε γαμολι.
Rob ενας φετιχιστης ποδολαγνος που παει στα μπουρδελα μονο για να γλύφει πόδια
Υπουργαρας ενας εθνικιστης φασίστας που μισει τους ξένους και τιγκα ρατσιστής φασιστομουτρο με τη βουλα.
Glyfomounis ο κακασχημος κοντος καραφλος που βγαζει κακια και δηλητήριο για τους αλλους
Μagi η ανωμαλη λεσβια πρωην πορνη και μετα αφεντρα για να βγαζει τα προς το ζην ευκολα και γρήγορα,μισει το αντρικο φυλο φανατικα ισως απο κάποια κακια εμπειρια του παρελθόντος.
Papaphilips ενας λουζερ της ζωης,καψουρης με μια εσκορτ τρελο κολλημα με τασεις αυτοκτονιας,αποτυχημένος ντιτζει και ενας λογιστακος των 700 ευρω.
Γκομενα δεν μπορεί να ρηξει και παει μονο μπουρδελα,εχει θεμα με τη καθαριότητα και τον στέλνουν να πλυθει καθε φορα που πηγαινει και ειναι κοντα στα 50 μαντραχαλος.
Bourdeliaris82 μια καρακαξα που δεν γαμαει και απο τα νευρα της κοιταει να κωλοτριβεται στους αλλους,εχει και αλλα χουγια θα τα ανακαλύψουμε.
Barock ενα γυναικωτο αντρακι με 4.5 εκ πεος δηλωμενο απο αυτον,φίλαρακι με την ελενα χατζη ολο ελεγε οτι θα παει μαζι της 3 χρονια ποτε δεν πηγε,εντωμεταξύ ειχε πει ολα τα μυστικα του στην ελενα,επισης ο μπαροκ ειναι γκει ίσως για αυτο δεν πηγε ποτε με τη χατζη η ισως ηθελε να παει για να τον γαμησει με στραπον δεν ξερω...πριν ειχε αλλα προφιλ ως αβραμης ξεκουρδιστη κιθαρα κλπ και εκει ειχε εκμυστηρεύετει οτι οταν ερχόταν αθηνα απο το νησι του πήγαινε στους τσοντοσινεμαδες και πηδιοταν με αλλους.
Αthinaios44 κλασσικος ελληναρας κολλημένος με τη γυναίκα του που του εχει βάλει τα 2 ποδια σε ενα παπούτσι,σίγουρα τρωει παντοφλα και πολλες φορες του τσεκαρει το προφιλ του εδω μεσα μήπως πολλες φορες απαντα αυτη αντι γι αυτόν.
Odin μια κακιασμενη μαυρογατα η οποία που και που μου κωλοτριβεται αλλα ακομα δεν την Έχω σγαρλεψει αν μου κωλοτριφτει παραπανω ολο και κατι θα βρω
Είμαι και μισογύνης και αφραγκος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χθες ήσουν 40,σήμερα 25
Α ρε Τζιμάκο!
Τζιμακος ο Μπέντζαμιν Μπάτον του γκει πραιντ στο Ελμπασαν

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
Χθες ήσουν 40,σήμερα 25
Α ρε Τζιμάκο!
Είδες?για μένα τα χρόνια πανε πίσω αντί μπροστά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σκιπιταρ, τηγανοκεφαλος,κατσικογαμης
Μια χαρά είναι ο λιντερ το καλύτερο παιδί

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
Ναι,και κάθε λεπτό που περνάει γίνεσαι όλο και πιο στόκος

Πρόσεχε μη σε παρασύρει σε Αλβανικά μονοπάτια
Ο λιντερ είναι καλό παιδί στο μόνο που διαφωνώ είναι που λέει ότι οι αλβανεζες είναι καλές σκατα καλές είναι τριςχειροτερες από τις Ελληνίδες πάνε όλες με αλήτες Έλληνες θα βρεις και καμιά που να μη είναι σλατινα αλβανεζα ξεχαστε το.

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
Με τον Ρομπ κάνεις λάθος
Ο Ρομπ είναι πολύ πολύ πολύ μαλακας,οι άλλοι ξέρω ότι είστε χαβαλεβες και πολλές φορές γελάω με αυτά που λέτε αλλά ο Ρομπ είναι πολύ κακος άνθρωπος το έχω καταλάβει εγώ.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
.
Barock ενα γυναικωτο αντρακι με 4.5 εκ πεος δηλωμενο απο αυτον,φίλαρακι με την ελενα χατζη ολο ελεγε οτι θα παει μαζι της 3 χρονια ποτε δεν πηγε,εντωμεταξύ ειχε πει ολα τα μυστικα του στην ελενα,επισης ο μπαροκ ειναι γκει ίσως για αυτο δεν πηγε ποτε με τη χατζη η ισως ηθελε να παει για να τον γαμησει με στραπον δεν ξερω...πριν ειχε αλλα προφιλ ως αβραμης ξεκουρδιστη κιθαρα κλπ και εκει ειχε εκμυστηρεύετει οτι οταν ερχόταν αθηνα απο το νησι του πήγαινε στους τσοντοσινεμαδες και πηδιοταν με αλλους.

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Μπαρόκ, ο κηπάρχης

η γρια πιπατζού
ανακουφίστρια λάθρο στο Ζάππειο !

images

Μπαρόκα ή Αβράμης ή M.F.
ή blackdove ή Πούστικη Κιθάρα ή ένα άλλο νικ σε 333
ή kinks ή διάφορα άλλα νικ

:2funny: :2funny::2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories