Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Δε είμαι 40 χρονων ρε 25 είμαι40 χρόνων με οικογένεια και σπουδάζεις; Α ρε μητσοτακη που μας κατάντησες
Δε είμαι 40 χρονων ρε 25 είμαι40 χρόνων με οικογένεια και σπουδάζεις; Α ρε μητσοτακη που μας κατάντησες
Δεν έλεγες ότι είσαι μηχανικός με οικογένεια , 40 χρόνων ;Δε είμαι 40 χρονων ρε 25 είμαι
ΨέματαΔεν έλεγες ότι είσαι μηχανικός με οικογένεια , 40 χρόνων ;
Έλα ρε Τζιμακο, και είπα μήπως δεν είσαι εσυΨέματα
Τίποτα σπάνιες ελπίδες να βρεις κάτι καλόΦλερταρα μια στη σχολή πήρα ινστα και με το ζόρι μιλάει δυστιχως σκατα όλα ψωνάρες
Και εγώ έχω απογοητευτεί γαμησετα τη σημερινή εποχή οι πουτανες είναι ακραία απαραίτητες παλιά ούτε που τις χρειάζονταν οι σημερινοί 50-60 αρηδες.Τίποτα σπάνιες ελπίδες να βρεις κάτι καλό
Άστα...Και εγώ έχω απογοητευτεί γαμησετα τη σημερινή εποχή οι πουτανες είναι ακραία απαραίτητες παλιά ούτε που τις χρειάζονταν οι σημερινοί 50-60 αρηδες.
Δεν βλεπω κατι παραλογο στη φωτο ρε μεγαλε εσενα τι σε πειραξε ακριβως ? Ενα παληκαρακι βλεπω περιποιημενο με την γκομενιτσα του στη παραλια . Να ηταν κανενας μπουχεσας κι εγω μαζι σου θα με πειραζε αν εβλεπα κατι τετοιοΚοιτάξτε ποιου έχουνε για γκόμενους οι Ελληνίδες.δεν τις νοιάζει τίποτα ούτε εμφανησηη ούτε προσωπηκοτητα.λεφτα να έχει και του καθοντε σα κοτουλες
Μόνο εμένα μου φαίνεται όταν πλέον δεν γίνονται γνωριμίες ; Και αν γίνονταν γίνονται μόνο μέσω κοινής παρέας . Και αυτό αν έχεις είσαι υπερβολικά κοινωνικός.Και εγώ έχω απογοητευτεί γαμησετα τη σημερινή εποχή οι πουτανες είναι ακραία απαραίτητες παλιά ούτε που τις χρειάζονταν οι σημερινοί 50-60 αρηδες.
Έχεις απόλυτο δίκιο είμαι λίγο ντροπαλός και δε έχω βρει ποτέ γκόμενα και είμαι 25 και έχω γαμησει σε πουτανες παρά πολλές φορές πάνω από 100 και μπουρδελιαζω από τα 19.Μόνο εμένα μου φαίνεται όταν πλέον δεν γίνονται γνωριμίες ; Και αν γίνονταν γίνονται μόνο μέσω κοινής παρέας . Και αυτό αν έχεις είσαι υπερβολικά κοινωνικός.
Ενώ υπάρχουν σοσιαλ και όλα γίνονται πλέον από το ίντερνετ ο κόσμος είναι απομονωμένος.
Οκ γκομενες κάνουν σεξ με τα λαϊκ η τέλος πάντων πάντα θα έχουν έναν μαλακά να τους τα πληρώνει και να γαμιοουνται, ενώ για τους άντρες είναι πολύ δύσκολο αν είναι λίγο ντροπαλοί να βρουν κοπέλα.
Για να μη πω για τις εφαρμογές τιντερ, bumble , badoo που είναι για το πουτσο. Για τον άντρα ακόμα και κει το να βγει με γκόμενα είναι καν Κεν δύσκολο.
Ενω η γκόμενα και χάλια να είναι θα βρει να γαμηθει.
Είμαι και μισογύνης και αφραγκοςΚαι τωρα θα κανω αναλυση στο καθε γαμολι.
Rob ενας φετιχιστης ποδολαγνος που παει στα μπουρδελα μονο για να γλύφει πόδια
Υπουργαρας ενας εθνικιστης φασίστας που μισει τους ξένους και τιγκα ρατσιστής φασιστομουτρο με τη βουλα.
Glyfomounis ο κακασχημος κοντος καραφλος που βγαζει κακια και δηλητήριο για τους αλλους
Μagi η ανωμαλη λεσβια πρωην πορνη και μετα αφεντρα για να βγαζει τα προς το ζην ευκολα και γρήγορα,μισει το αντρικο φυλο φανατικα ισως απο κάποια κακια εμπειρια του παρελθόντος.
Papaphilips ενας λουζερ της ζωης,καψουρης με μια εσκορτ τρελο κολλημα με τασεις αυτοκτονιας,αποτυχημένος ντιτζει και ενας λογιστακος των 700 ευρω.
Γκομενα δεν μπορεί να ρηξει και παει μονο μπουρδελα,εχει θεμα με τη καθαριότητα και τον στέλνουν να πλυθει καθε φορα που πηγαινει και ειναι κοντα στα 50 μαντραχαλος.
Bourdeliaris82 μια καρακαξα που δεν γαμαει και απο τα νευρα της κοιταει να κωλοτριβεται στους αλλους,εχει και αλλα χουγια θα τα ανακαλύψουμε.
Barock ενα γυναικωτο αντρακι με 4.5 εκ πεος δηλωμενο απο αυτον,φίλαρακι με την ελενα χατζη ολο ελεγε οτι θα παει μαζι της 3 χρονια ποτε δεν πηγε,εντωμεταξύ ειχε πει ολα τα μυστικα του στην ελενα,επισης ο μπαροκ ειναι γκει ίσως για αυτο δεν πηγε ποτε με τη χατζη η ισως ηθελε να παει για να τον γαμησει με στραπον δεν ξερω...πριν ειχε αλλα προφιλ ως αβραμης ξεκουρδιστη κιθαρα κλπ και εκει ειχε εκμυστηρεύετει οτι οταν ερχόταν αθηνα απο το νησι του πήγαινε στους τσοντοσινεμαδες και πηδιοταν με αλλους.
Αthinaios44 κλασσικος ελληναρας κολλημένος με τη γυναίκα του που του εχει βάλει τα 2 ποδια σε ενα παπούτσι,σίγουρα τρωει παντοφλα και πολλες φορες του τσεκαρει το προφιλ του εδω μεσα μήπως πολλες φορες απαντα αυτη αντι γι αυτόν.
Odin μια κακιασμενη μαυρογατα η οποία που και που μου κωλοτριβεται αλλα ακομα δεν την Έχω σγαρλεψει αν μου κωλοτριφτει παραπανω ολο και κατι θα βρω
Τζιμακος ο Μπέντζαμιν Μπάτον του γκει πραιντ στο ΕλμπασανΧθες ήσουν 40,σήμερα 25
Α ρε Τζιμάκο!
Σκιπιταρ, τηγανοκεφαλος,κατσικογαμηςΤην ανάλυση για τον εαυτό του θέλω να δω...
Με έπνιξες ρε
Είδες?για μένα τα χρόνια πανε πίσω αντί μπροστάΧθες ήσουν 40,σήμερα 25
Α ρε Τζιμάκο!
Μια χαρά είναι ο λιντερ το καλύτερο παιδίΣκιπιταρ, τηγανοκεφαλος,κατσικογαμης
Ο λιντερ είναι καλό παιδί στο μόνο που διαφωνώ είναι που λέει ότι οι αλβανεζες είναι καλές σκατα καλές είναι τριςχειροτερες από τις Ελληνίδες πάνε όλες με αλήτες Έλληνες θα βρεις και καμιά που να μη είναι σλατινα αλβανεζα ξεχαστε το.Ναι,και κάθε λεπτό που περνάει γίνεσαι όλο και πιο στόκος
Πρόσεχε μη σε παρασύρει σε Αλβανικά μονοπάτια
Το χειρότερο μουνόπανο του σάιτ ο μεγαλύτερος ρατσιστής και κακός άνθρωπος ντροπή στους γονεις του.Ο Ρομπ είναι καλό παιδί;
Λιγότερο μαλακες αλλά μαλακεςΓια τον Γλυφομουνιξ και τον Παπαροτριφτουλα;
Ο Ρομπ είναι ο χειρότερος ο πιο κακος που έχω γνωρίσει οι υπόλοιποι λιγότερο μαλακες αλλά μαλακες.Είσαι άδικος
Ο Ρομπ είναι πολύ πολύ πολύ μαλακας,οι άλλοι ξέρω ότι είστε χαβαλεβες και πολλές φορές γελάω με αυτά που λέτε αλλά ο Ρομπ είναι πολύ κακος άνθρωπος το έχω καταλάβει εγώ.Με τον Ρομπ κάνεις λάθος
Ρομπ>παπαροτριφτουλας>παπαφιλιπς>γλυφομουνιξ>υπουργαραςΓια βάλε μας σε σειρά κατάταξης τότε,από τον χειρότερο στον λιγότερο κακό
.
Barock ενα γυναικωτο αντρακι με 4.5 εκ πεος δηλωμενο απο αυτον,φίλαρακι με την ελενα χατζη ολο ελεγε οτι θα παει μαζι της 3 χρονια ποτε δεν πηγε,εντωμεταξύ ειχε πει ολα τα μυστικα του στην ελενα,επισης ο μπαροκ ειναι γκει ίσως για αυτο δεν πηγε ποτε με τη χατζη η ισως ηθελε να παει για να τον γαμησει με στραπον δεν ξερω...πριν ειχε αλλα προφιλ ως αβραμης ξεκουρδιστη κιθαρα κλπ και εκει ειχε εκμυστηρεύετει οτι οταν ερχόταν αθηνα απο το νησι του πήγαινε στους τσοντοσινεμαδες και πηδιοταν με αλλους.