Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.520
Πόντοι
27.261

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
407
Πόντοι
21
Troll mode off:
Άκου καθυστερημένε μπουχέσα.Τη μάνα μου είσαι λίγος έως ανύπαρκτος να τη σχολιάσεις,κατάλαβες;
Δεν σου μάθανε ρε κακομοίρη ότι δεν σχολιάζουμε μάνες και πατέρες;
Όσα έχει ζήσει η μάνα μου,εσύ ούτε στο πιο τρελό σου όνειρο.Αν τα ζούσες έστω στο ελάχιστο,ίσως και να γινόσουν άνθρωπος αντί της δίποδης θρασύτατης κουραδας που είσαι τώρα.

Νταξει είμαστε χοντρέ μπούστη;
Η μάνα σου δε σου έμαθε τρόπους και κανείς μπουλινγκ σε έναν 25 χρόνο για τα κιλά του είσαι ρατσιστής στους χοντρούς και επίσης είσαι ρατσιστής στους γκέι κάτι που δε είμαι αλλά συνεχίζεις και με λες.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.520
Πόντοι
27.261
Λάθος!
Σε κάθε προφίλ είναι όλο και πιο χαζός
λοιπον θα κάνω ένα προσωπικό πείραμα.
θα σταματησω να τον πειράζω, να δούμε αν θα κάνει καμία αλλαγή συμπεριφοράς.
χλωμό μιας και δεν καταλαβαίνει από διαφορες... αλλά για να δούμε.

και τον ανεστακο επίσης.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
407
Πόντοι
21
Άντε πάλι η καραμέλα του ρατσισμού:
Το ξέρεις ότι εσύ πρώτα είσαι ρατσιστής κόντρα σε όσους έχουν τατουάζ,μούσια,κοιλιακούς,κάνουν πολεμικές τέχνες κλπ;

Και ναι,είναι πολύ χειρότερο να πιάνεις μάνες στο στόμα σου ή να ρίχνεις καρκίνους.

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τζάμπα κόπος
Στα τατουάζ στους κοιλιακούς στα μούσια δε είμαι ρατσιστής στις πολεμικές τέχνες είμαι γιατι βλάπτουν το κοινωνικό σύνολο και πρωαγουν τη βία.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.789
Πόντοι
3.556
Στα τατουάζ στους κοιλιακούς στα μούσια δε είμαι ρατσιστής στις πολεμικές τέχνες είμαι γιατι βλάπτουν το κοινωνικό σύνολο και πρωαγουν τη βία.
Και εσυ ρε μαν;

Και ένα παιδί, χοντρό , βαρελίσιο, ο Τζιμακος ήταν

Δεν θα τον ξέρεις

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.109
Πόντοι
206
η τακτικη 'γινε πουστράκος για να πέσει ο μουνάκος' για ακομη μια φορά με εξαργύρωσε.Χτυπησα γκομενακι απο χτες στην βολτα που ειχα παει και συμπεριφερόμουν σαν χαζη αδερφη κι ετσι εγινα συμπαθης σε μια κοπελα που μου αρεσε....Επομενο στάδιο να την παω μεγαρο μουσικής και σε ενα ακριβό εστιατόριο που ενω θα τρωμε θα της αναλυσω τον αγαθό μου χαρακτηρα και τα προτερήματα μου σε θεματα ρομαντισμου και savoir vivre!νιωθω πολυ ευτυχισμένος....ακριβως οπως νιωθει μια αδερφη οταν τον γλυκοπαιρνει!

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Μάλλον φοβάσαι το σοβαρό ποστ.

Αλλά αφού θες τρολιά:
Τζιμάκο δείξε μια την κορμάρα σου να πέσει ο σερβερ του μπου και να τρελαθουν τα κορίτσια ρε μπούστη
Μωρη γαμιολα νομιζεις οτι είσαι εξυπνος???και οτι τρολαρεις τους παντες?
Ενα αρχιδακι εισαι ενα γαμιολακι και ειναι τιμητικος ορος για σενα αυτοι οο σχολιασμοί

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
407
Πόντοι
21
Μωρη γαμιολα παλι κωλοτριβεσαι εσυ.?
Λασουφιν φίλε να τους γράψουμε πρέπει να μη δίνουμε σημασία,ας μιλήσουμε εμείς έχεις πόσο είσαι για αρχη

Πρέπει να έφαγε χοντρό σοκ ο κακομοίρης κοντούλης Τζον 100 υπουργαρας ραγκναρ λοθμπροκκαι πόσοι άλλοι κλονοι του μετά τη πουτσα που φάγανε οι αγαπημένες του σκατοελλεινιδες!!!
Που είσαι ρε λιντερ ?ρε μάγκες λασουφιν και λιντερ σας πάω με τα χίλια τον ακροατή δε τον πήγαινα πολύ όμως

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
407
Πόντοι
21
Και εγώ σε πάω μπρο.και το Ζαν γιατί είναι αρχηγός.και αυτός.οπως και εσύ και εγω
Πρέπει να κάνουμε ένα κόμμα εγώ εσύ και ο λασουφιν έχουμε παρόμοιο τρόπο γραφής εν το μεταξύ και οι 3 είμαστε παρόμοιας σκέψης και μυαλού ακόμα και γραφής είναι καταπληκτικό.

lezlove

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
500
Πόντοι
301
Πάντως φουλ απότομες το τελευταίο καιρό η κοπέλες
Την έπεσε σε μια σε ένα μαγαζί και μόνο που δεν με έδειρε...

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Ένας ψυχολόγος μιλάει με τέτοιους χαρακτηρισμούς;
Ανεστάκο Ζαν θα σηκωθεί ο Wilhelm Wundt από τον τάφο του και θα φρικάρει με το πτωχό πλην βλακώδες λεξιλόγιο σου

Βέβαια θα ήθελε να μελετήσει το γούστο σου στα "χρυσά φλουριά"
Γαμιολακι σε σενα καοντα υπολοιπα 9 γαμιολακια εστι θα μιλαω γιατί μονο ετσι καταλαβαινετε.
Εσυ τι σπουδασες ρε γαμιολακι?

lezlove

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
500
Πόντοι
301
Για πες ντιτειλς φίλε όλη την ιστορία να καταλάβουμε.και εμεις τι εγινε.σου λέει τί να τον κάνω αυτόν..καταλαβενουνε άμα έχεις λεφτά η όχι
Αν σε.κοψουν για αφραγκο σου ρίχνουν πίτα με απότομο τρόπο εγώ αυτό έχω καταλαβει
Φίλε λεφτά πολλά δεν παίζουν
Απλά είδα μια ωραία παρουσία της λέω είσαι ωραία κοπέλα κλπ
Άμα θες μπορούμε να βρεθούμε και εκτός εργασίας...
Και μου λέει κοφτά δεν έχω χρόνο...

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Πρέπει να κάνουμε ένα κόμμα εγώ εσύ και ο λασουφιν έχουμε παρόμοιο τρόπο γραφής εν το μεταξύ και οι 3 είμαστε παρόμοιας σκέψης και μυαλού ακόμα και γραφής είναι καταπληκτικό.
Φιλε θα σου πω ειμαστε διαφορετικοι και οι 3 αλλα εχουμε απεναντι μας 10 γαμιολακια μετρημένα.
Αυτο μας κανει να τα αποστομωνουμε και να τα περιπαιζουμε.
Πηγαν να νοθευσουν τον διαγωνισμό με κλωνους και συσπείρωση παρακαλετη στο θρεντ που εβαλα για να βγαλουν τις ελληνιδες και να χλευασουν,όμως δεν ηξεραν οτι ειχαν να κανουν μαζι μου.
Νομιζαν εγω θα τα άφηνα έτσι και θα αφηνα τη νοθεια να περασει.
Πιο παλια τα ειχα παλι ξεκωλιασει και θα πω ονομαστικα τραμουντανα πξ75 αλεξ71 λευτερη33η38 τζον100 αλλιως προμοτορα και τον παπια επισης ντοναλντ ντακ.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.789
Πόντοι
3.556
Έριξα 1.5 χιλιάρικο φρέσκο κωλαριστο να πάρω καινούργια ρούχα. Μάλλον θα ρίξω άλλο 1.5. Εκεί μας κατάντησαν οι Ευρωπαιες.

ΥΓ: Θα το δει ο ηφαιστειος και θα μου πει με τόσα λεφτά κατέβαινα Ουγκάντα και γαμουσα 3 φυλές

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
407
Πόντοι
21
Φιλε θα σου πω ειμαστε διαφορετικοι και οι 3 αλλα εχουμε απεναντι μας 10 γαμιολακια μετρημένα.
Αυτο μας κανει να τα αποστομωνουμε και να τα περιπαιζουμε.
Πηγαν να νοθευσουν τον διαγωνισμό με κλωνους και συσπείρωση παρακαλετη στο θρεντ που εβαλα για να βγαλουν τις ελληνιδες και να χλευασουν,όμως δεν ηξεραν οτι ειχαν να κανουν μαζι μου.
Νομιζαν εγω θα τα άφηνα έτσι και θα αφηνα τη νοθεια να περασει.
Πιο παλια τα ειχα παλι ξεκωλιασει και θα πω ονομαστικα τραμουντανα πξ75 αλεξ71 λευτερη33η38 τζον100 αλλιως προμοτορα και τον παπια επισης ντοναλντ ντακ.
Το πχ75 τον έλεγε γκέι συνέχεια ο παπαφιλιπς.

Έριξα 1.5 χιλιάρικο φρέσκο κωλαριστο να πάρω καινούργια ρούχα. Μάλλον θα ρίξω άλλο 1.5. Εκεί μας κατάντησαν οι Ευρωπαιες.

ΥΓ: Θα το δει ο ηφαιστειος και θα μου πει με τόσα λεφτά κατέβαινα Ουγκάντα και γαμουσα 3 φυλές
Άμα είσαι σα τον παπαφιλιπς στη φάτσα και χειρότερος δε γαμας ούτε με αίτηση τι να σου κάνουν τα ρούχα?

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.789
Πόντοι
3.556

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom