τον Ρομπ τον έψηνα να με γαμησει , είναι η καψούρα μου.Του εστελνα φωτο μου αλλά δεν του άρεσα , μου έλεγε να αδυνατήσω κ να κάνω μονόζυγο να ψηλώσω . Με έκανε να τρεχω ψυχιατρειο ,να πίνω τρελόχαπα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Ώστε το ομολογείς μωρη χαμουρα ότι θες να με γαμησεις τώρα εξηγείται καριόλη παλιόαδερφη,μα καλά όλοι πουστηδες είστε εδώ μέσα ρε μετά εμένα βρίζετε πουστη και τον Ζαπάτα έλεος.Σιγα εγώ μη μπω στο τρελαδικο για τα μούτρα σου τα άσχημα μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου έχεις ρε μπακαλιαρε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο Ρομπ δε είναι είναι πολύ κακος άνθρωπος οι υπόλοιποι δε είναι ακριβώς κακοί αλλά μαλακές είναι συγουρα.Όλοι τους είναι καλά παιδιά
δε λέω για σένα ρε τούβλο !!!Ώστε το ομολογείς μωρη χαμουρα ότι θες να με γαμησεις τώρα εξηγείται καριόλη παλιόαδερφη,μα καλά όλοι πουστηδες είστε εδώ μέσα ρε μετά εμένα βρίζετε πουστη και τον Ζαπάτα έλεος.Σιγα εγώ μη μπω στο τρελαδικο για τα μούτρα σου τα άσχημα μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου έχεις ρε μπακαλιαρε
για τον Τζιμάκο λέω που ήθελε να γίνει το κροσάκι μου
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Για μένα λες εγώ είμαιδε λέω για σένα ρε τούβλο !!!
για τον Τζιμάκο λέω που ήθελε να γίνει το κροσάκι μου
άσε τα τρελά σου ,εσύ είσαι 1.75 70 κιλάΓια μένα λες εγώ είμαι
ο τζιμάκος είναι 1.65 1.67 90 κιλά ατσούμπαλος με κεφάλα σαν καρπούζι κ μπούτια γαλοπούλα ,
τον βλέπουν ελληνίδες αλβανίδες κ τρέχουν να σωθούν από το έκτρωμα της φύσης
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.016
- Πόντοι
- 3.506
Ρε μαλακα χοντρε , έχει γίνει ο κωλος σου σαν ελικοδρόμιο και πας να με βγάλεις προτελευταίο ;;;; Ε όχι αυτό πάει πολύΡομπ>παπαροτριφτουλας>παπαφιλιπς>γλυφομουνιξ>υπουργαρας
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Χαχαχα ρε κακε άνθρωπε είμαι 1.80-1.81 και κιλά 115 τι 1.65 -1.67 τσαμπουνας?χοντρός ναι κοντός όχι.Εισαι πολύ κακος άνθρωπος πάντως να ξέρεις τους ξεπερνάς τους άλλους.άσε τα τρελά σου ,εσύ είσαι 1.75 70 κιλά
ο τζιμάκος είναι 1.65 1.67 90 κιλά ατσούμπαλος με κεφάλα σαν καρπούζι κ μπούτια γαλοπούλα ,
τον βλέπουν ελληνίδες αλβανίδες κ τρέχουν να σωθούν από το έκτρωμα της φύσης
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Πάω να σε βγάλω καλύτερο άνθρωπο από τον Ρομπ παπαροτριφτουλας και παπαφιλιπ και εσύ θυμώνεις?μπράβο πανέξυπνος είσαι καράφλα κοντοστουπα.Μου φαίνεται όταν σου πέσαν τα μαλλιά έχασες και το μυαλό σου μαζί.Ρε μαλακα χοντρε , έχει γίνει ο κωλος σου σαν ελικοδρόμιο και πας να με βγάλεις προτελευταίο ;;;; Ε όχι αυτό πάει πολύ
σοβαρέψου ...άσε τον Τζιμάκο .....Χαχαχα ρε κακε άνθρωπε είμαι 1.80-1.81 και κιλά 115 τι 1.65 -1.67 τσαμπουνας?χοντρός ναι κοντός όχι.Εισαι πολύ κακος άνθρωπος πάντως να ξέρεις τους ξεπερνάς τους άλλους.
κάνε μιά νέα αρχή κ ανέβασε φωτό σου ,κρύψε πρόσωπο κ ρίξε την κορμάρα σου ..
όλο κ κάποιος θα καυλώσει να σου σκίσει τη κωλάρα
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Καρκ στον Ρομπ γαμω τη Πουτανα τουΜα εσύ είσαι 40 και οικογενειαρχίδης άνθρωπος.
Ο Ρομπ γλενταει τον Τζιμάκο,όχι εσένα.
Μια χαρά είναι και ο Ρομπ
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Η θεια σου πάντως που το κάναμε άλλη άποψη είχε ότι δε είμαι πουστης όπως νομίζεις εσύ και ο υπουργαραςσοβαρέψου ...άσε τον Τζιμάκο .....
κάνε μιά νέα αρχή κ ανέβασε φωτό σου ,κρύψε πρόσωπο κ ρίξε την κορμάρα σου ..
όλο κ κάποιος θα καυλώσει να σου σκίσει τη κωλάρα
Καρκ στην αδεφη μου κ γαμω τη Πουτανα μου
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Καρκίνο να πάθεις και εσύ και ο Ρομπ λοιπόν να σας βγουν ξινά τα γέλιαΚοπιανεμαι στα γέλια με λεκτικό γαμήσι @ROB. C στον Τζιμάκο
ο θείος μου πάντως που το κάναμε άλλη άποψη είχε ότι είμαι πουστης όπως νομίζεις εσύ και ο υπουργαρας
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Εντάξει αλλά τότε να σταματησει ο Ρομπ να με βρίζει όλη τη ώραΉρεμα Τζιμάκο,δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει τραβήξει του καθενός η μάνα
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.016
- Πόντοι
- 3.506
Ρε μαλακα Τζιμ, και δίκιο να έχεις το χάνεις
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Ο Ρόμπ με εκρινευριζει οι υπόλοιποι όχι ο Ρομπ μου τη σπάει πολύΡε μαλακα Τζιμ, και δίκιο να έχεις το χάνεις
Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
Λαδακη τον εχεις καραξεφτιλισει το πουστη αλλα μυαλο δεν βαζει
Μπαρόκ, ο κηπάρχης
η γρια πιπατζού
ανακουφίστρια λάθρο στο Ζάππειο !
Μπαρόκα ή Αβράμης ή M.F.
ή blackdove ή Πούστικη Κιθάρα ή ένα άλλο νικ σε 333
ή kinks ή διάφορα άλλα νικ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
9 γαμιολακια φιλε ειναι ολα και ολα τα ιδια σκατα.Ο Ρόμπ με εκρινευριζει οι υπόλοιποι όχι ο Ρομπ μου τη σπάει πολύ
Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
Παλι πνίγηκες εσυ???Την ανάλυση για τον εαυτό του θέλω να δω...
Με έπνιξες ρε
Ρε μαλακα Μήπως παίρνεις τίποτα μπουκια και πνίγεσαι ετσι?
σε πιάνει υστερία γιατί δεν σου κάθεται καμιά είτε ελληνίδα,είτε αλβανίδαΕντάξει αλλά τότε να σταματησει ο Ρομπ να με βρίζει όλη τη ώρα
Σόρυ αλλά δεν πάω ούτε με άσχημες γυναίκες
Πως να πάω λοιπόν με έναν που είναι σαν φρενοβλαβής και ρέπει στην ομοφυλοφιλία στέλνοντας φωτό του σε γαμιάδες ?