καλή ? από χαρακτήρα ?Ούτε καν γιατι το προηγούμενο μήνα βρήκα γκόμενα και γάμησα σε κλαμπ άρα μου κάθονται επίσης ομοφυλόφιλος δε είμαι λίγο τρελός μπορεί
της πρότεινες αρραβώνα ?
καλή ? από χαρακτήρα ?Ούτε καν γιατι το προηγούμενο μήνα βρήκα γκόμενα και γάμησα σε κλαμπ άρα μου κάθονται επίσης ομοφυλόφιλος δε είμαι λίγο τρελός μπορεί
Ο Ρομπ δε έχει αγγίξει γυναίκα ούτε Ελληνίδα ούτε αλβανεζα πάει σε πουτανες η Σαμπίνα που έχει κριτική μου έλεγε πως είναι ασχημος ο καημένος και που να βρει ο ΡομπΠαλι πνίγηκες εσυ???
Ρε μαλακα Μήπως παίρνεις τίποτα μπουκια και πνίγεσαι ετσι?
Ξεπετα έπεσε γαμησι αλλά δε σας το είπα γιατί δε θα με πιστεύατε αλλά βαρέθηκα τη κοροϊδία σου,πήγα σε ένα μαγαζί στο κέντρο τη φλέρταρα της άρεσα και μετά πήγαμε σπίτι της και το κάναμε 3 ώρες προκαταρκτικα τα πάντα και τσάμπα όλα μόνο κατά το φλερτ 7 ευρώ αυτό που ήπιε τι να κάνουμε ακόμα και το εξω δε είναι τσάμπα αλβανεζα παρακαλώ και λεπτή και μου λέει μαρεσει που είσαι τσουπωτος και δε είσαι κανας αλήτης όλο με αλήτες έμπλεκα λέει βαρέθηκα θέλω έναν τζέντλεμαν σα και σένα έτσι μου είπε μπέσα.καλή ? από χαρακτήρα ?
της πρότεινες αρραβώνα ?
Εγώ θα χαρώ αν πνίγει ο Ρομπ μόνοΝόμιζα ότι θα χαρείς αν πνιγώ κλπ
Πάλι ονειρεύεσαι ότι τσιμπουκώνεις άλλους ρε Ανεστακο Ζαν;
όποια γουστάρω , δηλαδή μου αρέσει , την ανεβάζω μηχανή για τρέλες ή την πάω βόλτα με το αυτοκίνητοΟ Ρομπ δε έχει αγγίξει γυναίκα ούτε Ελληνίδα ούτε αλβανεζα πάει σε πουτανες η Σαμπίνα που έχει κριτική μου έλεγε πως είναι ασχημος ο καημένος και που να βρει ο Ρομπ
Δε ντράπηκα απλά με τρολαρες σιγά μη βγαίνεις εσύ με πουτανες βολτιτσα τους πελάτες τους βλέπουν ως δουλειά μόνο όχι ως κάτι άλλο εκτός και αν έχει πολλά λεφτά ο πελάτης κάτι που δε έχεις κακομοίρη.όποια γουστάρω , δηλαδή μου αρέσει , την ανεβάζω μηχανή για τρέλες ή την πάω βόλτα με το αυτοκίνητο
πχ το ευγενικό κοριτσάκι με τη φίλη της σε περίμεναν αλλά ντράπηκες ..είχαμε πάει Γλυφάδα στο ρεπό τους κ γυρίσαμε ξημέρωμα..
ντράπηκες μωρή μούχλα , αλλιώς θα ερχόσουνα στο κλεισμένο ραντεβού για έξοδοΔε ντράπηκα απλά με τρολαρες σιγά μη βγαίνεις εσύ με πουτανες βολτιτσα τους πελάτες τους βλέπουν ως δουλειά μόνο όχι ως κάτι άλλο εκτός και αν έχει πολλά λεφτά ο πελάτης κάτι που δε έχεις κακομοίρη.
ρε συ στα σοβαρά ... ντρέπεται ο μπαγλαμάς ,κομπλάρει !!Θα με στείλεις ρε μαλάκα
Που μου είπες να έρθω και δε ήρθα ρε γαμημενε?το ευγενικό κορίτσι θέλει λεφταδες εσύ δε έχεις πολλά οπότε τι να σε κάνει?σιγά μη βγει βολτουλα μαζί σου,δε ντρέπομαι εγώ και πόσο μάλλον τις πουτανες,στις έξω ψιλοντρεπομαι που πλέον το έχω ξεπεράσει μετά το γαμησι που έριξα στη αλβανεζα σε Κλαμπ,σιγά μη ντραπω τις πουτανες που πάνε με Πακιστανούς και Αλβανούς και μαύρους είπαμε.ντράπηκες μωρή μούχλα , αλλιώς θα ερχόσουνα στο κλεισμένο ραντεβού για έξοδο
Δε μου είπες καν μέρος ρε να βγούμε και επίσης οι πουτανες είναι οι μόνες που δε ντρέπομαι γιατί πάνε με πολύ πιο κακασχημους από μένα άρα τι να ντραπω βλάκα εε βλάκαρε συ στα σοβαρά ... ντρέπεται ο μπαγλαμάς ,κομπλάρει !!
τον κακό σου τον καιρό μωρή ντακότα ,γιωτάΠου μου είπες να έρθω και δε ήρθα ρε γαμημενε?το ευγενικό κορίτσι θέλει λεφταδες εσύ δε έχεις πολλά οπότε τι να σε κάνει?σιγά μη βγει βολτουλα μαζί σου,δε ντρέπομαι εγώ και πόσο μάλλον τις πουτανες,στις έξω ψιλοντρεπομαι που πλέον το έχω ξεπεράσει μετά το γαμησι που έριξα στη αλβανεζα σε Κλαμπ,σιγά μη ντραπω τις πουτανες που πάνε με Πακιστανούς και Αλβανούς και μαύρους είπαμε.
Ρε καραγκιόζη τις πουτανες δε τις ντρέπομαι αντίθετα τις λιπαμαι που πάνε με γέρους και Πακιστανούς στις έξω ντρεπομουνα αλλά πλέον όχι και σε αυτές.τον κακό σου τον καιρό μωρή ντακότα ,γιωτά
Έτσι όπως τώρα τσίναγες γιατί είσαι ντροπαλός και μάλιστα το παραδεχόσουνα ..άντε χαζέ
Από εδώ και πέρα τρώτε απόρριψη και σιγαση ένα τελευταίο θα πω να πάθει καρκίνο ο Ρομπ και να λιώσει.φτάνει ρε μαλάκα θα μείνω στον τόπο
καλά ....Ρε καραγκιόζη τις πουτανες δε τις ντρέπομαι αντίθετα τις λιπαμαι που πάνε με γέρους και Πακιστανούς στις έξω ντρεπομουνα αλλά πλέον όχι και σε αυτές.
βάλε ένα αγγούρι στη κωλάρα σου , ούτε πάκης δεν σε γαμεί....Από εδώ και πέρα τρώτε απόρριψη και σιγαση ένα τελευταίο θα πω να πάθει καρκίνο ο Ρομπ και να λιώσει.
σε πιάνει υστερία γιατί δεν σου κάθεται καμιά είτε ελληνίδα,είτε αλβανίδα
Σόρυ αλλά δεν πάω ούτε με άσχημες γυναίκες
Πως να πάω λοιπόν με έναν που είναι σαν φρενοβλαβής και ρέπει στην ομοφυλοφιλία στέλνοντας φωτό του σε γαμιάδες ?
Πεστα δρόμο στη ΝΔ που κατάστρεψε τη Ελλάδα αυτοί φταίνε που κατάστρεψαν τη χώρα μας και την κάναμε χειρότερη και από Αλβανία Βουλγαρία,Μπλέτσα που βλέπω που πάει Βουλγαρία Αλβανία Ρουμανία καλύτερο οικονομικό επίπεδο έχουν από τη Ελλάδα,Μητσοτάκης ανέκαθεν ο χειρότερος πολιτικος που έχει περάσει ποτέ από τα χρονικά.
Μάγκες, γελάω
Αλλά πρέπει να μην τσακωνόμαστε,
να ενωθούμε , να πάρουν δρόμο τα ζωντόβολα
της ΝΔ που καταστρέφουν την Ελλάδα και την χρεώνουν !
ο ένας, ο συνέργειας, δεν άντεξε πίεση πάνω από μέρα και πήγε για μπάνιο όμως. είχε και το συνεργείο από την άλλη.Προς @athinaios44 @barock @papaphilips @The Saint* @ROB. C @Magi @Glyfomounix
@Odin_
Το τρίο μούτζες θέλει να κάνει κόμμα
Η καλλιέργεια με τις μεντολες παει καλα ..ο ένας, ο συνέργειας, δεν άντεξε πίεση πάνω από μέρα και πήγε για μπάνιο όμως. είχε και το συνεργείο από την άλλη.
τώρα πρέπει να περιμένουμε το καινούριο κλωνοπροφίλ για να δούμε εξελίξεις και προτάσεις, ώστε να στηρίξουμε με τη ψήφο μας το νέο κόμμα, αν συμφωνούμε.
πρέπει να δώσουμε ένα γερό μάθημα στη ΝΔ του Κούλη.
Καλω bbwlover99 leader96 για μαζικη επιθεση στα 9 γαμιολακια.Έτσι είναι δυστιχως
Μωρη εσενα μονο τα στραπον σε νοιάζουν τι ρωτας για τα αλλαΗ καλλιέργεια με τις μεντολες παει καλα ..
νονστοπ σοδειάΗ καλλιέργεια με τις μεντολες παει καλα ..