αφού δε βάζει το τηγάνι ,πάλι καλάΝα δεις που τα καμμένα λάδια (του εγκεφάλου του ή του τηγανιού) τα βάζει στον κώλο του
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Αφού έμπαινα ως επισκέπτης για καιρό και τωρα έφτιαξα τον πρώτο μου λογαριασμόΠου τα ξέρεις όλα αυτά μωρή σουρλουλού;
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Περνιέσαι για έξυπνος εσύ?που κάνεις παρέα με τον παπαφιλιπ που είναι ασχημομουρης και πολύ βλακοφατσα και επίσης δείχνει ότι είναι 47 από τη φάτσα?να τον χαίρεσαι τον φίλο σου που δε βλέπεται στη φάτσα επίσης δείχνει χαζός επίσης δε πλένει το πουτσο του όταν πάει στις πουτανες επίσης δε του σηκώνεται μερικές φορές στις πουτανες δηλαδή κελεπουρι όπως καταλαβαίνεις και μετά απορούσα γιατί γαμαγε μόνο σε μπουρδέλα να οι αιτίες και εσύ θα είσαι ακόμα και πιο άσχημος και χαζός από αυτόν.Ειλικρινά ο Τζιμάκος σε κάθε του acc γίνεται όλο και πιο χαζός.
Είναι απερίγραπτη αυτή η μοναδική ικανότητα του.
Φαντάσου όταν ο Θεός μοίραζε μυαλά,στον Τζιμάκο,τον Ανεστάκο κλπ είπε άντε γειά
Μηπως εισαι ο διδυμος αδερφος του?Αφού έμπαινα ως επισκέπτης για καιρό και τωρα έφτιαξα τον πρώτο μου λογαριασμό
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Καράφλα κοντοστουπα μη λες πολλά δε σε παίρνει εμφανησιακα να μιλάςΥπάρχουν στιγμές που βλέπω μορφές του σάιτ σαν το Δημητράκη , Τον Μπαρμπαπηδουλα, τον Τζιμακο , τον μπαγλαμά Ζαν της αυτό βελτίωσης , τον ακροατή, τον Αλβανό ηγέτη των κατσικογαμηδων του ελμπασαν και πραγματικά αναρωτιέμαι
Από τόσα εκατομμύρια σπερματοζωάρια , αυτό ήταν όντως το καλύτερο;
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Με λίγο δίαιτα μια χαρά παιδί γίνεται ο Τζίμης θα τα έφτιαχνα αν ήμουν γκόμενα αλλά θα του έλεγα να κάνει λίγο δίαιτα στη φάτσα δε υστερεί επίσης ο Θέμης Κανέλος δε μαρεσει γιατί δε είμαι πουστης αλλά αν ήμουν πούστης θα μαρεσε έχει καλό σώμα και θυλικοτητα που δε έχουν γυναίκες.για τη φάτσα.... αν ήσουν γκόμενα ή γκέι τα έφτιαχνες με έναν που έχει τη φάτσα του Τζίμη ?
πες αλήθεια !!! δεν είναι κουασιμόδος αλλά όσο νάναι φαίνεται μπούλης ...
Ο Θέμης Κανέλλος σου αρέσει ? φάτσα σώμα θα ήθελες να του μοιάζεις ? να είσαι κ διάσημος ? χωρίς να είσαι όμως πούστης
Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
Μονο χαλια ειναι φιλε εδω είχε καψούρευτει μια βιζιτα και την έλεγε γκόμενά του κιολας...ειχε φαει γερη στουκα ο παπαροφιλιπςΑφού τα έχουν και δε φτάνει που ο παπαφιλιπ έχει τη πιο ηλίθια φάτσα και άσχημη αντικειμενικά βγάζει και γλώσσα σε τόσους δηλαδή κάπου ντροπή και όπα παπαφιλιπ χαλάρωσε βουτά μια στη θάλασσα να ουμε κάνε μια βουτιά μπας και συνέλθεις,όταν είμαστε χάλια εμφανησιακα δε πολυμιλαμε.
Απο αποτυχημένος ντιτζει λογιστακος της κακιαε συμφοράς...
Να κανει κομμα με την ανωμαλη τη μισαντρου μαγκι και να τιν πηδαει κιόλας η τυπισαα ειναι σίγουρο και αυτο....εμενα συκοφαντουν για τις αφεντρες αλλοι όμως πανε και τις στηρίζουν
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Ο παπαφιλιπ δε θα έπρεπε να μιλάει έχει απανωτά άπειρα κουσουρια κακάσχημη φάτσα ηλιθια φάτσα σα κάτι σαλεμενους γύφτους κοιτάζει έχει δηλαδή ηλιθιότητα γύφτου χωρίς να έχει τη μαγκιά των γύφτων όλα τα στραβά δηλαδή επίσης δε πλένει το πουτσο του και δε τον θέλουν ούτε οι πουτανες δηλαδή πες μου ρε φίλε μπορεί να μιλάει ένα τέτοιο μπαζο?Από εκεί να καταλάβεις πόσο βλάκας είναι γκόμενα μας λέμε μόνο μια που τα έχει μαζί μας αυτή δε τον ήθελε καν και λογικό και ο Καραγκιόζης έλεγε ότι τα έχει μαζί της τραγικός βλάκας κάτι κάναν λάθος οι γονείς του στη γέννα δε υπάρχει περίπτωση μάλλον θα πήραν απαγορευμένες ουσίες και βγήκε από κωλο ο παπαφιλιπς.Μονο χαλια ειναι φιλε εδω είχε καψούρευτει μια βιζιτα και την έλεγε γκόμενά του κιολας...ειχε φαει γερη στουκα ο παπαροφιλιπς
Απο αποτυχημένος ντιτζει λογιστακος της κακιαε συμφοράς...
Να κανει κομμα με την ανωμαλη τη μισαντρου μαγκι και να τιν πηδαει κιόλας η τυπισαα ειναι σίγουρο και αυτο....εμενα συκοφαντουν για τις αφεντρες αλλοι όμως πανε και τις στηρίζουν
Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
Και ομως μιλαει γιατι του εδωσαν το δικαιωμα φιλε να μιλαει...επρεπε να ετρωγε συνέχεια μπαν οπως και ο βλαροκ και ο γλυφομουνις κλπΟ παπαφιλιπ δε θα έπρεπε να μιλάει έχει απανωτά άπειρα κουσουρια κακάσχημη φάτσα ηλιθια φάτσα σα κάτι σαλεμενους γύφτους κοιτάζει έχει δηλαδή ηλιθιότητα γύφτου χωρίς να έχει τη μαγκιά των γύφτων όλα τα στραβά δηλαδή επίσης δε πλένει το πουτσο του και δε τον θέλουν ούτε οι πουτανες δηλαδή πες μου ρε φίλε μπορεί να μιλάει ένα τέτοιο μπαζο?Από εκεί να καταλάβεις πόσο βλάκας είναι γκόμενα μας λέμε μόνο μια που τα έχει μαζί μας αυτή δε τον ήθελε καν και λογικό και ο Καραγκιόζης έλεγε ότι τα έχει μαζί της τραγικός βλάκας κάτι κάναν λάθος οι γονείς του στη γέννα δε υπάρχει περίπτωση μάλλον θα πήραν απαγορευμένες ουσίες και βγήκε από κωλο ο παπαφιλιπς.
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Μιλάει γιατί μάλλον δε έχει δει τη φάτσα του στο καθρέφτη που δε βλέπεται ο κακομοίρης γέρος είναι άσχημος στη φάτσα είναι βλακοφατσα είναι δε πλένεται και μυρίζει το πεος του και του λένε και οι πουτανες πήγαινε πλυσου στο ντυπτηρα δηλαδή τόσο καιρό μας κορόιδευε ένα τέτοιο τεφαρικι?δε το δέχομαι,παπαφιλιπς μη ξαναμιλήσεις ποτέ με αυτά τα χάλια δε έχεις το δικαίωμα.Και ομως μιλαει γιατι του εδωσαν το δικαιωμα φιλε να μιλαει...επρεπε να ετρωγε συνέχεια μπαν οπως και ο βλαροκ και ο γλυφομουνις κλπ
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Αυτός έλεγε ότι τα είχε με τη Κάτια φυλής 65 και ειρήνη Φώκαιας 17Α όπου η μία είναι 30 χρόνων η άλλη 35 και όμορφες και οι 2 είναι λοιπόν ποτέ δυνατόν 2 ωραίες και νέες κοπέλες που αναζητούν τα λεφτά γιατί όλες οι πουτανες αυτό αναζητούν να πάνε τώρα με τον παπαφιλιπ που είναι γέρος άσχημος στη φάτσα βλάκας στη φάτσα και ένας αφραγκος ντιτζει?γιατί οι ντιτζει πολλά λεφτά όσα ζητάνε οι πουτανες δε βγάζουν,μόνο στα όνειρα του θα τα έφτιαχνε με τέτοιες μουνες,εδώ και που τις γαμαει έστω επί πληρωμή του είναι και πολύ με αυτά τα χάλια,εμένα μου είχε πει η ειρήνη που πήγα μαζι της πω πριν πήγα με έναν γέρο βρωμοψωλη της λέω όνομα μου λέει παπαφιλιπ χαχα φαντάσου πόση αηδεια νοιώθουν οι κοπέλεςΚαι ομως μιλαει γιατι του εδωσαν το δικαιωμα φιλε να μιλαει...επρεπε να ετρωγε συνέχεια μπαν οπως και ο βλαροκ και ο γλυφομουνις κλπ
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Τσου μωρή κουνιστρω με μόνιμη περίοδοΚαράφλα κοντοστουπα μη λες πολλά δε σε παίρνει εμφανησιακα να μιλάς
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Δε είσαι καλύτερος από τον παπαφιλιπ όταν είσαι κοντός και καραφλος άρα δε θα λες και πολλά θα το βουλώνεις σα αυτόν κοίτα ρε τόσο καιρό τι τεφαρικια με δούλευαν πρώτα θα δείτε τα χαλιά σας στον καθρέφτη και μετά θα κρίνετε άλλους.Τσου μωρή κουνιστρω με μόνιμη περίοδο
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Τι εννοείς τόσο καιρο, αφού είσαι νέο μέλος ;Δε είσαι καλύτερος από τον παπαφιλιπ όταν είσαι κοντός και καραφλος άρα δε θα λες και πολλά θα το βουλώνεις σα αυτόν κοίτα ρε τόσο καιρό τι τεφαρικια με δούλευαν πρώτα θα δείτε τα χαλιά σας στον καθρέφτη και μετά θα κρίνετε άλλους.
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Ναι τόσο καιρό κοροϊδευατε τον τζιμακο και τον λασουφιν εννοώ ενώ δε βλέπεστε καν ασχημομουρηδες.Τι εννοείς τόσο καιρο, αφού είσαι νέο μέλος ;
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.462
- Πόντοι
- 27.261
Με λίγο δίαιτα μια χαρά παιδί γίνεται ο Τζίμης θα τα έφτιαχνα αν ήμουν γκόμενα αλλά θα του έλεγα να κάνει λίγο δίαιτα στη φάτσα δε υστερεί επίσης ο Θέμης Κανέλος δε μαρεσει γιατί δε είμαι πουστης αλλά αν ήμουν πούστης θα μαρεσε έχει καλό σώμα και θυλικοτητα που δε έχουν γυναίκες.
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Είμαι άντρας με οικογένειά τι μαλακιες λες λέω αν ήμουν,μαρεσει που η Κορίνα φυλής 65 σε κριτική σου είπε ότι είσαι ωραίος άντρας,μα που το είδε τυφλή είναι?κρίμα και είναι ωραία κοπέλα τη έχω πάρει 5 φορές,η μόνη κακόγουστη ιερόδουλη.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.462
- Πόντοι
- 27.261
επειδή δεν είσαι γκόμενα, αλλά μπούστης... μπουστη24,μαρεσει που η Κορίνα φυλής 65 σε κριτική σου είπε ότι είσαι ωραίος άντρας,μα που το είδε τυφλή είναι?κρίμα και είναι ωραία κοπέλα
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Εγώ μια χαρά είμαι και εμφανησιακα και Μπουστης δε είμαι εσύ είσαι ένας κακασχημος στη φάτσα και χαζός στη φάτσα και βρωμοψωλης και δε σου σηκώνεται κάποιες φορές και επίσης υποστηρίζεις τη Μάγκυ πράγμα τέρμα ύποπτο εγώ πουστρακια δε υποστηρίζω εσύ όμως υποστηρίζεις,μιλαμε η Μάγκυ στον χώνει κανονικά και κανείς και πάρτυ.επειδή δεν είσαι γκόμενα, αλλά μπούστης... μπουστη24
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Πουστρα Ακροατη δεν κρατήθηκες για πολύ καιρό εεεε??? Επέστρεψες για γλύψεις όλες τις ψωλές του bou ξανα!!!Εγώ μια χαρά είμαι και εμφανησιακα και Μπουστης δε είμαι εσύ είσαι ένας κακασχημος στη φάτσα και χαζός στη φάτσα και βρωμοψωλης και δε σου σηκώνεται κάποιες φορές και επίσης υποστηρίζεις τη Μάγκυ πράγμα τέρμα ύποπτο εγώ πουστρακια δε υποστηρίζω εσύ όμως υποστηρίζεις,μιλαμε η Μάγκυ στον χώνει κανονικά και κανείς και πάρτυ.