Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
Ειλικρινά ο Τζιμάκος σε κάθε του acc γίνεται όλο και πιο χαζός.
Είναι απερίγραπτη αυτή η μοναδική ικανότητα του.
Φαντάσου όταν ο Θεός μοίραζε μυαλά,στον Τζιμάκο,τον Ανεστάκο κλπ είπε άντε γειά
Περνιέσαι για έξυπνος εσύ?που κάνεις παρέα με τον παπαφιλιπ που είναι ασχημομουρης και πολύ βλακοφατσα και επίσης δείχνει ότι είναι 47 από τη φάτσα?να τον χαίρεσαι τον φίλο σου που δε βλέπεται στη φάτσα επίσης δείχνει χαζός επίσης δε πλένει το πουτσο του όταν πάει στις πουτανες επίσης δε του σηκώνεται μερικές φορές στις πουτανες δηλαδή κελεπουρι όπως καταλαβαίνεις και μετά απορούσα γιατί γαμαγε μόνο σε μπουρδέλα να οι αιτίες και εσύ θα είσαι ακόμα και πιο άσχημος και χαζός από αυτόν.

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
Υπάρχουν στιγμές που βλέπω μορφές του σάιτ σαν το Δημητράκη , Τον Μπαρμπαπηδουλα, τον Τζιμακο , τον μπαγλαμά Ζαν της αυτό βελτίωσης , τον ακροατή, τον Αλβανό ηγέτη των κατσικογαμηδων του ελμπασαν και πραγματικά αναρωτιέμαι

Από τόσα εκατομμύρια σπερματοζωάρια , αυτό ήταν όντως το καλύτερο;
Καράφλα κοντοστουπα μη λες πολλά δε σε παίρνει εμφανησιακα να μιλάς

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
για τη φάτσα.... αν ήσουν γκόμενα ή γκέι τα έφτιαχνες με έναν που έχει τη φάτσα του Τζίμη ?
πες αλήθεια !!! δεν είναι κουασιμόδος αλλά όσο νάναι φαίνεται μπούλης ...
Ο Θέμης Κανέλλος σου αρέσει ? φάτσα σώμα θα ήθελες να του μοιάζεις ? να είσαι κ διάσημος ? χωρίς να είσαι όμως πούστης
Με λίγο δίαιτα μια χαρά παιδί γίνεται ο Τζίμης θα τα έφτιαχνα αν ήμουν γκόμενα αλλά θα του έλεγα να κάνει λίγο δίαιτα στη φάτσα δε υστερεί επίσης ο Θέμης Κανέλος δε μαρεσει γιατί δε είμαι πουστης αλλά αν ήμουν πούστης θα μαρεσε έχει καλό σώμα και θυλικοτητα που δε έχουν γυναίκες.

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Αφού τα έχουν και δε φτάνει που ο παπαφιλιπ έχει τη πιο ηλίθια φάτσα και άσχημη αντικειμενικά βγάζει και γλώσσα σε τόσους δηλαδή κάπου ντροπή και όπα παπαφιλιπ χαλάρωσε βουτά μια στη θάλασσα να ουμε κάνε μια βουτιά μπας και συνέλθεις,όταν είμαστε χάλια εμφανησιακα δε πολυμιλαμε.
Μονο χαλια ειναι φιλε εδω είχε καψούρευτει μια βιζιτα και την έλεγε γκόμενά του κιολας...ειχε φαει γερη στουκα ο παπαροφιλιπς
Απο αποτυχημένος ντιτζει λογιστακος της κακιαε συμφοράς...
Να κανει κομμα με την ανωμαλη τη μισαντρου μαγκι και να τιν πηδαει κιόλας η τυπισαα ειναι σίγουρο και αυτο....εμενα συκοφαντουν για τις αφεντρες αλλοι όμως πανε και τις στηρίζουν

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
Μονο χαλια ειναι φιλε εδω είχε καψούρευτει μια βιζιτα και την έλεγε γκόμενά του κιολας...ειχε φαει γερη στουκα ο παπαροφιλιπς
Απο αποτυχημένος ντιτζει λογιστακος της κακιαε συμφοράς...
Να κανει κομμα με την ανωμαλη τη μισαντρου μαγκι και να τιν πηδαει κιόλας η τυπισαα ειναι σίγουρο και αυτο....εμενα συκοφαντουν για τις αφεντρες αλλοι όμως πανε και τις στηρίζουν
Ο παπαφιλιπ δε θα έπρεπε να μιλάει έχει απανωτά άπειρα κουσουρια κακάσχημη φάτσα ηλιθια φάτσα σα κάτι σαλεμενους γύφτους κοιτάζει έχει δηλαδή ηλιθιότητα γύφτου χωρίς να έχει τη μαγκιά των γύφτων όλα τα στραβά δηλαδή επίσης δε πλένει το πουτσο του και δε τον θέλουν ούτε οι πουτανες δηλαδή πες μου ρε φίλε μπορεί να μιλάει ένα τέτοιο μπαζο?Από εκεί να καταλάβεις πόσο βλάκας είναι γκόμενα μας λέμε μόνο μια που τα έχει μαζί μας αυτή δε τον ήθελε καν και λογικό και ο Καραγκιόζης έλεγε ότι τα έχει μαζί της τραγικός βλάκας κάτι κάναν λάθος οι γονείς του στη γέννα δε υπάρχει περίπτωση μάλλον θα πήραν απαγορευμένες ουσίες και βγήκε από κωλο ο παπαφιλιπς.

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Ο παπαφιλιπ δε θα έπρεπε να μιλάει έχει απανωτά άπειρα κουσουρια κακάσχημη φάτσα ηλιθια φάτσα σα κάτι σαλεμενους γύφτους κοιτάζει έχει δηλαδή ηλιθιότητα γύφτου χωρίς να έχει τη μαγκιά των γύφτων όλα τα στραβά δηλαδή επίσης δε πλένει το πουτσο του και δε τον θέλουν ούτε οι πουτανες δηλαδή πες μου ρε φίλε μπορεί να μιλάει ένα τέτοιο μπαζο?Από εκεί να καταλάβεις πόσο βλάκας είναι γκόμενα μας λέμε μόνο μια που τα έχει μαζί μας αυτή δε τον ήθελε καν και λογικό και ο Καραγκιόζης έλεγε ότι τα έχει μαζί της τραγικός βλάκας κάτι κάναν λάθος οι γονείς του στη γέννα δε υπάρχει περίπτωση μάλλον θα πήραν απαγορευμένες ουσίες και βγήκε από κωλο ο παπαφιλιπς.
Και ομως μιλαει γιατι του εδωσαν το δικαιωμα φιλε να μιλαει...επρεπε να ετρωγε συνέχεια μπαν οπως και ο βλαροκ και ο γλυφομουνις κλπ

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
Και ομως μιλαει γιατι του εδωσαν το δικαιωμα φιλε να μιλαει...επρεπε να ετρωγε συνέχεια μπαν οπως και ο βλαροκ και ο γλυφομουνις κλπ
Μιλάει γιατί μάλλον δε έχει δει τη φάτσα του στο καθρέφτη που δε βλέπεται ο κακομοίρης γέρος είναι άσχημος στη φάτσα είναι βλακοφατσα είναι δε πλένεται και μυρίζει το πεος του και του λένε και οι πουτανες πήγαινε πλυσου στο ντυπτηρα δηλαδή τόσο καιρό μας κορόιδευε ένα τέτοιο τεφαρικι?δε το δέχομαι,παπαφιλιπς μη ξαναμιλήσεις ποτέ με αυτά τα χάλια δε έχεις το δικαίωμα.

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
Αυτός έλεγε ότι τα είχε με τη Κάτια φυλής 65 και ειρήνη Φώκαιας 17Α όπου η μία είναι 30 χρόνων η άλλη 35 και όμορφες και οι 2 είναι λοιπόν ποτέ δυνατόν 2 ωραίες και νέες κοπέλες που αναζητούν τα λεφτά γιατί όλες οι πουτανες αυτό αναζητούν να πάνε τώρα με τον παπαφιλιπ που είναι γέρος άσχημος στη φάτσα βλάκας στη φάτσα και ένας αφραγκος ντιτζει?γιατί οι ντιτζει πολλά λεφτά όσα ζητάνε οι πουτανες δε βγάζουν,μόνο στα όνειρα του θα τα έφτιαχνε με τέτοιες μουνες,εδώ και που τις γαμαει έστω επί πληρωμή του είναι και πολύ με αυτά τα χάλια,εμένα μου είχε πει η ειρήνη που πήγα μαζι της πω πριν πήγα με έναν γέρο βρωμοψωλη της λέω όνομα μου λέει παπαφιλιπ χαχα φαντάσου πόση αηδεια νοιώθουν οι κοπέλες

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
Τσου μωρή κουνιστρω με μόνιμη περίοδο
Δε είσαι καλύτερος από τον παπαφιλιπ όταν είσαι κοντός και καραφλος άρα δε θα λες και πολλά θα το βουλώνεις σα αυτόν κοίτα ρε τόσο καιρό τι τεφαρικια με δούλευαν πρώτα θα δείτε τα χαλιά σας στον καθρέφτη και μετά θα κρίνετε άλλους.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Δε είσαι καλύτερος από τον παπαφιλιπ όταν είσαι κοντός και καραφλος άρα δε θα λες και πολλά θα το βουλώνεις σα αυτόν κοίτα ρε τόσο καιρό τι τεφαρικια με δούλευαν πρώτα θα δείτε τα χαλιά σας στον καθρέφτη και μετά θα κρίνετε άλλους.
Τι εννοείς τόσο καιρο, αφού είσαι νέο μέλος ;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261
Με λίγο δίαιτα μια χαρά παιδί γίνεται ο Τζίμης θα τα έφτιαχνα αν ήμουν γκόμενα αλλά θα του έλεγα να κάνει λίγο δίαιτα στη φάτσα δε υστερεί επίσης ο Θέμης Κανέλος δε μαρεσει γιατί δε είμαι πουστης αλλά αν ήμουν πούστης θα μαρεσε έχει καλό σώμα και θυλικοτητα που δε έχουν γυναίκες.
Rainbow You Are Gay GIF

:2funny::2funny::2funny:

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
Είμαι άντρας με οικογένειά τι μαλακιες λες λέω αν ήμουν,μαρεσει που η Κορίνα φυλής 65 σε κριτική σου είπε ότι είσαι ωραίος άντρας,μα που το είδε τυφλή είναι?κρίμα και είναι ωραία κοπέλα τη έχω πάρει 5 φορές,η μόνη κακόγουστη ιερόδουλη.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261
,μαρεσει που η Κορίνα φυλής 65 σε κριτική σου είπε ότι είσαι ωραίος άντρας,μα που το είδε τυφλή είναι?κρίμα και είναι ωραία κοπέλα
επειδή δεν είσαι γκόμενα, αλλά μπούστης... μπουστη24:2funny::2funny::2funny:

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
επειδή δεν είσαι γκόμενα, αλλά μπούστης... μπουστη24:2funny::2funny::2funny:
Εγώ μια χαρά είμαι και εμφανησιακα και Μπουστης δε είμαι εσύ είσαι ένας κακασχημος στη φάτσα και χαζός στη φάτσα και βρωμοψωλης και δε σου σηκώνεται κάποιες φορές και επίσης υποστηρίζεις τη Μάγκυ πράγμα τέρμα ύποπτο εγώ πουστρακια δε υποστηρίζω εσύ όμως υποστηρίζεις,μιλαμε η Μάγκυ στον χώνει κανονικά και κανείς και πάρτυ.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Εγώ μια χαρά είμαι και εμφανησιακα και Μπουστης δε είμαι εσύ είσαι ένας κακασχημος στη φάτσα και χαζός στη φάτσα και βρωμοψωλης και δε σου σηκώνεται κάποιες φορές και επίσης υποστηρίζεις τη Μάγκυ πράγμα τέρμα ύποπτο εγώ πουστρακια δε υποστηρίζω εσύ όμως υποστηρίζεις,μιλαμε η Μάγκυ στον χώνει κανονικά και κανείς και πάρτυ.
Πουστρα Ακροατη δεν κρατήθηκες για πολύ καιρό εεεε??? Επέστρεψες για γλύψεις όλες τις ψωλές του bou ξανα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom