Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (6 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
τύπε ο τζιμακος δεν είναι χοντρός με την έννοια του ελέφαντα,
απλά τα 90 κιλά φαίνονται υπερβολικά πολλά διότι είναι τάπας ,1.65-1. 67 με τα παπούτσια
Ε που να βολευτούν 90 κιλά σε μιά σπιθαμή ανθρωπάκι ?
Ναι είναι χοντρός όπως και να έχει εγώ είμαι 1.75 70 κιλά και γεννημένος το 1984

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
ωραιεκιοφτε24, σε πήρανε χαμπαρι μέχρι και οι πεταλούδες που έχεις πάνω από το παιδικό σου κρεβατακι ναουμε.
πάω για ύπνο εγώ, τα λέμε αύριο κάποια στιγμή... καλή διασκέδαση εσύ :boff:
Καληνύχτα ασχημομουρη και βλακοφατσα και βρωμοψωλη και που δε σου σηκώνεται μιλάμε για φοβερούς συνδιασμούς μετά γιατί γαμαω μόνο σε μπουρδέλα ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτά είναι. Καλό σεφτέ κάναμε. Πάνω που γύρισα σπίτι αργά και πιωμένος , βλέπω το χοντρο
Χοντρός 1.75 70 κιλά?κάτσε καλά.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Ναι είναι χοντρός όπως και να έχει εγώ είμαι 1.75 70 κιλά και γεννημένος το 1984
εσύ είσαι σε νορμάλ επίπεδα,
ο Τζίμης είναι κοντός , αλλιώς τα 90 κιλά δεν φαίνονται πχ σε έναν που είναι 1.81

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Καληνύχτα ασχημομουρη και βλακοφατσα και βρωμοψωλη και που δε σου σηκώνεται μιλάμε για φοβερούς συνδιασμούς μετά γιατί γαμαω μόνο σε μπουρδέλα ?

Χοντρός 1.75 70 κιλά?κάτσε καλά.
Τύπε είσαι μηχανικός ; Για πες μας με τρεις γραμμές πως αλλάζεις λάδια στο αμάξι και ποτε

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.459
Πόντοι
27.261
πονεμένη μου ψυχούλα και εσύ, αμέσως στήνεις γκωλο
Arrested Development Crying GIF by HULU

:2funny::2funny::2funny:

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
εσύ είσαι σε νορμάλ επίπεδα,
ο Τζίμης είναι κοντός , αλλιώς τα 90 κιλά δεν φαίνονται πχ σε έναν που είναι 1.81
Ναι είναι λεπτός εγώ κοίτα είναι και το σκαρί όχι μόνο τι τρως ο τζίμις μάλλον έχει σκατα σκαρι εγώ έχω καλό σκαρί και τρώω αρκετά αλλά δε πολυπαχαινω.

Τύπε είσαι μηχανικός ; Για πες μας με τρεις γραμμές πως αλλάζεις λάδια στο αμάξι και ποτε
Λοιπόν πας στη μηχανή βάζεις τα λάδια μέσα σε μια τρύπα και μετά κλεινεις το καπο.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Ναι είναι λεπτός εγώ κοίτα είναι και το σκαρί όχι μόνο τι τρως ο τζίμις μάλλον έχει σκατα σκαρι εγώ έχω καλό σκαρί και τρώω αρκετά αλλά δε πολυπαχαινω.

Λοιπόν πας στη μηχανή βάζεις τα λάδια μέσα σε μια τρύπα και μετά κλεινεις το καπο.
το καπακι ....καλο μου

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.459
Πόντοι
27.261

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
ποιός λες λεπτός ?
ο Τζίμης είναι κοντός και για το ύψος του 1.65 1.67 είναι πολλά τα 90 κιλά ...
δεν είναι το σκαρί , είναι το μικρό ύψος και το πολύ φαγητό

εσύ είσαι νορμάλ !! ξέρω πολλούς με τις δικές σου διαστάσεις που διατηρούνται φιτ
Άλλος κάνει γυμναστική , άλλος κικ μπόξινγκ , άλλοι χορεύουν τραπ κ χάνουν θερμίδες , διάφορα τέτοια μάγκικα κάνουν ...

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
θα με μάθεις αύριο κιοφτεδουλη24, μην ανησυχείς... αν είσαι ακόμα εδώ :sopase:
Δε θα ξεχάσω τη ηλίθια φάτσα σου σε μια φωτό που φαινόντουσαν τα μάτια σου σα βλάκας μα καλά πόσο σου είπαν ότι κάνει ο λογαριασμός και σαλεψες τελείως ?βλάκα εε βλάκα χαμηλό iq και άσχημη φάτσα και 47 χρόνος φοβερός συνδιασμός.Εισαι και ντιτζει τρομάρα σου με αυτή τη φάτσα σε κάνα κολομπαρο μόνο φαντάζομαι δε πείθεις για κάτι άλλο.Δε φτάνουν όλα αυτά πας και στα κορίτσια με άπλιτο πέος και σου λένε γρήγορα νιπτήρα δηλαδή κάπου όπα δε παλεύεσαι με τη καμία,που μας έλεγες κιόλας ότι τα ειχες με τη Κάτια φυλής 65 και τη Ειρήνη Φώκαιας 17Β,σιγά αυτες οι μουναρες μη πήγαν με έναν 47 χρόνο άσχημο στη φάτσα χαζό με άπλυτο πουλί και αποτυχημένο ντιτζει σε Έλληναδικο,οι πουτανες θέλουν φράγκα όχι ντιτζει καθαρούς που να πλένονται και επίσης φατσικα άντρες με τύπο,εσύ τι από αυτά έχεις ?τίποτα άρα κόψε τις παραμυθες σιγά μη πήγαν οι κουκλάρες μαζί σου τι έχεις να τους προσφέρεις από αυτά που ανέφερα?

Τελευταία τροποποίηση:

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
ποιός λες λεπτός ?
ο Τζίμης είναι κοντός και για το ύψος του 1.65 1.67 είναι πολλά τα 90 κιλά ...
δεν είναι το σκαρί , είναι το μικρό ύψος και το πολύ φαγητό

εσύ είσαι νορμάλ !! ξέρω πολλούς με τις δικές σου διαστάσεις που διατηρούνται φιτ
Άλλος κάνει γυμναστική , άλλος κικ μπόξινγκ , άλλοι χορεύουν τραπ κ χάνουν θερμίδες , διάφορα τέτοια μάγκικα κάνουν ...
Είμαι λεπτός ήθελα να πω όχι είναι λεπτός λάθος ο τζιμακος είναι χοντρούλης αλλά στη φάτσα δε ήταν άσχημος που τον είχα δει ως επισκέπτης με τα γυαλιά του τα μαύρα μια χαρα,απλά το σώμα δε είναι ωραίο.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Είμαι λεπτός ήθελα να πω όχι είναι λεπτός λάθος ο τζιμακος είναι χοντρούλης αλλά στη φάτσα δε ήταν άσχημος που τον είχα δει ως επισκέπτης με τα γυαλιά του τα μαύρα μια χαρα,απλά το σώμα δε είναι ωραίο.
για τη φάτσα.... αν ήσουν γκόμενα ή γκέι τα έφτιαχνες με έναν που έχει τη φάτσα του Τζίμη ?
πες αλήθεια !!! δεν είναι κουασιμόδος αλλά όσο νάναι φαίνεται μπούλης ...
Ο Θέμης Κανέλλος σου αρέσει ? φάτσα σώμα θα ήθελες να του μοιάζεις ? να είσαι κ διάσημος ? χωρίς να είσαι όμως πούστης

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Ο μπιφτεκοπουλος Τζιμακος έκανε άλλο ένα προφίλ για να αρπάξει σπερμα και ταπείνωση και μετά να φάει μπαν

Και αυτός ψηφίζει τώρα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Ο μπιφτεκοπουλος Τζιμακος έκανε άλλο ένα προφίλ για να αρπάξει σπερμα και ταπείνωση και μετά να φάει μπαν

Και αυτός ψηφίζει τώρα
όταν ρίξει κατάρες σε υστερία, σαν αγάμητη γεροντοκόρη , τότε θα υπάρχουν αποδείξεις πως είναι όντως ο νάνος :confused:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Υπάρχουν στιγμές που βλέπω μορφές του σάιτ σαν το Δημητράκη , Τον Μπαρμπαπηδουλα, τον Τζιμακο , τον μπαγλαμά Ζαν της αυτό βελτίωσης , τον ακροατή, τον Αλβανό ηγέτη των κατσικογαμηδων του ελμπασαν και πραγματικά αναρωτιέμαι

Από τόσα εκατομμύρια σπερματοζωάρια , αυτό ήταν όντως το καλύτερο;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Που τα ξέρεις όλα αυτά μωρή σουρλουλού;
Τ έβλεπε σαν επισκέπτης. Μας διάβαζε χρόνια. Σήμερα του καβλωσε εκεί που πέταγε τα λάδια σε μια τρύπα να κάνει εγγραφή

Μπέρδεψε τα λάδια του αυτοκινήτου με τα λάδια που αφήνουν στο τηγάνι οι χοιρινές που έφτιαξε πριν λίγο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Ειλικρινά ο Τζιμάκος σε κάθε του acc γίνεται όλο και πιο χαζός.
Είναι απερίγραπτη αυτή η μοναδική ικανότητα του.
Φαντάσου όταν ο Θεός μοίραζε μυαλά,στον Τζιμάκο,τον Ανεστάκο κλπ είπε άντε γειά
Όσο ανεβαίνει το ποσοστό λίπους , πεθαίνουν τα εγκεφαλικ κύτταρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom