Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.802
- Πόντοι
- 3.556
Αυτά είναι. Καλό σεφτέ κάναμε. Πάνω που γύρισα σπίτι αργά και πιωμένος , βλέπω το χοντρο
Καληνύχτα ασχημομουρη και βλακοφατσα και βρωμοψωλη και που δε σου σηκώνεται μιλάμε για φοβερούς συνδιασμούς μετά γιατί γαμαω μόνο σε μπουρδέλα ?ωραιεκιοφτε24, σε πήρανε χαμπαρι μέχρι και οι πεταλούδες που έχεις πάνω από το παιδικό σου κρεβατακι ναουμε.
πάω για ύπνο εγώ, τα λέμε αύριο κάποια στιγμή... καλή διασκέδαση εσύ
Χοντρός 1.75 70 κιλά?κάτσε καλά.Αυτά είναι. Καλό σεφτέ κάναμε. Πάνω που γύρισα σπίτι αργά και πιωμένος , βλέπω το χοντρο
εσύ είσαι σε νορμάλ επίπεδα,Ναι είναι χοντρός όπως και να έχει εγώ είμαι 1.75 70 κιλά και γεννημένος το 1984
Τύπε είσαι μηχανικός ; Για πες μας με τρεις γραμμές πως αλλάζεις λάδια στο αμάξι και ποτεΚαληνύχτα ασχημομουρη και βλακοφατσα και βρωμοψωλη και που δε σου σηκώνεται μιλάμε για φοβερούς συνδιασμούς μετά γιατί γαμαω μόνο σε μπουρδέλα ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χοντρός 1.75 70 κιλά?κάτσε καλά.
πονεμένη μου ψυχούλα και εσύ, αμέσως στήνεις γκωλοΚαληνύχτα ασχημομουρη και βλακοφατσα και βρωμοψωλη και που δε σου σηκώνεται μιλάμε για φοβερούς συνδιασμούς μετά γιατί γαμαω μόνο σε μπουρδέλα ?
Ναι είναι λεπτός εγώ κοίτα είναι και το σκαρί όχι μόνο τι τρως ο τζίμις μάλλον έχει σκατα σκαρι εγώ έχω καλό σκαρί και τρώω αρκετά αλλά δε πολυπαχαινω.εσύ είσαι σε νορμάλ επίπεδα,
ο Τζίμης είναι κοντός , αλλιώς τα 90 κιλά δεν φαίνονται πχ σε έναν που είναι 1.81
Λοιπόν πας στη μηχανή βάζεις τα λάδια μέσα σε μια τρύπα και μετά κλεινεις το καπο.Τύπε είσαι μηχανικός ; Για πες μας με τρεις γραμμές πως αλλάζεις λάδια στο αμάξι και ποτε
Εγώ δε σε ξέρω καν είμαι το 1984 δε ειμαι ο τζιμακος μη τα ξαναλέμε.πονεμένη μου ψυχούλα και εσύ, αμέσως στήνεις γκωλο
το καπακι ....καλο μουΝαι είναι λεπτός εγώ κοίτα είναι και το σκαρί όχι μόνο τι τρως ο τζίμις μάλλον έχει σκατα σκαρι εγώ έχω καλό σκαρί και τρώω αρκετά αλλά δε πολυπαχαινω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λοιπόν πας στη μηχανή βάζεις τα λάδια μέσα σε μια τρύπα και μετά κλεινεις το καπο.
θα με μάθεις αύριο κιοφτεδουλη24, μην ανησυχείς... αν είσαι ακόμα εδώΕγώ δε σε ξέρω καν είμαι το 1984 δε ειμαι ο τζιμακος μη τα ξαναλέμε.
Ναι αυτότο καπακι ....καλο μου
ποιός λες λεπτός ?Ναι είναι λεπτός εγώ κοίτα είναι και το σκαρί όχι μόνο τι τρως ο τζίμις μάλλον έχει σκατα σκαρι εγώ έχω καλό σκαρί και τρώω αρκετά αλλά δε πολυπαχαινω.
Δε θα ξεχάσω τη ηλίθια φάτσα σου σε μια φωτό που φαινόντουσαν τα μάτια σου σα βλάκας μα καλά πόσο σου είπαν ότι κάνει ο λογαριασμός και σαλεψες τελείως ?βλάκα εε βλάκα χαμηλό iq και άσχημη φάτσα και 47 χρόνος φοβερός συνδιασμός.Εισαι και ντιτζει τρομάρα σου με αυτή τη φάτσα σε κάνα κολομπαρο μόνο φαντάζομαι δε πείθεις για κάτι άλλο.Δε φτάνουν όλα αυτά πας και στα κορίτσια με άπλιτο πέος και σου λένε γρήγορα νιπτήρα δηλαδή κάπου όπα δε παλεύεσαι με τη καμία,που μας έλεγες κιόλας ότι τα ειχες με τη Κάτια φυλής 65 και τη Ειρήνη Φώκαιας 17Β,σιγά αυτες οι μουναρες μη πήγαν με έναν 47 χρόνο άσχημο στη φάτσα χαζό με άπλυτο πουλί και αποτυχημένο ντιτζει σε Έλληναδικο,οι πουτανες θέλουν φράγκα όχι ντιτζει καθαρούς που να πλένονται και επίσης φατσικα άντρες με τύπο,εσύ τι από αυτά έχεις ?τίποτα άρα κόψε τις παραμυθες σιγά μη πήγαν οι κουκλάρες μαζί σου τι έχεις να τους προσφέρεις από αυτά που ανέφερα?θα με μάθεις αύριο κιοφτεδουλη24, μην ανησυχείς... αν είσαι ακόμα εδώ
Είμαι λεπτός ήθελα να πω όχι είναι λεπτός λάθος ο τζιμακος είναι χοντρούλης αλλά στη φάτσα δε ήταν άσχημος που τον είχα δει ως επισκέπτης με τα γυαλιά του τα μαύρα μια χαρα,απλά το σώμα δε είναι ωραίο.ποιός λες λεπτός ?
ο Τζίμης είναι κοντός και για το ύψος του 1.65 1.67 είναι πολλά τα 90 κιλά ...
δεν είναι το σκαρί , είναι το μικρό ύψος και το πολύ φαγητό
εσύ είσαι νορμάλ !! ξέρω πολλούς με τις δικές σου διαστάσεις που διατηρούνται φιτ
Άλλος κάνει γυμναστική , άλλος κικ μπόξινγκ , άλλοι χορεύουν τραπ κ χάνουν θερμίδες , διάφορα τέτοια μάγκικα κάνουν ...
για τη φάτσα.... αν ήσουν γκόμενα ή γκέι τα έφτιαχνες με έναν που έχει τη φάτσα του Τζίμη ?Είμαι λεπτός ήθελα να πω όχι είναι λεπτός λάθος ο τζιμακος είναι χοντρούλης αλλά στη φάτσα δε ήταν άσχημος που τον είχα δει ως επισκέπτης με τα γυαλιά του τα μαύρα μια χαρα,απλά το σώμα δε είναι ωραίο.
όταν ρίξει κατάρες σε υστερία, σαν αγάμητη γεροντοκόρη , τότε θα υπάρχουν αποδείξεις πως είναι όντως ο νάνοςΟ μπιφτεκοπουλος Τζιμακος έκανε άλλο ένα προφίλ για να αρπάξει σπερμα και ταπείνωση και μετά να φάει μπαν
Και αυτός ψηφίζει τώρα
Τ έβλεπε σαν επισκέπτης. Μας διάβαζε χρόνια. Σήμερα του καβλωσε εκεί που πέταγε τα λάδια σε μια τρύπα να κάνει εγγραφήΠου τα ξέρεις όλα αυτά μωρή σουρλουλού;
Όσο ανεβαίνει το ποσοστό λίπους , πεθαίνουν τα εγκεφαλικ κύτταραΕιλικρινά ο Τζιμάκος σε κάθε του acc γίνεται όλο και πιο χαζός.
Είναι απερίγραπτη αυτή η μοναδική ικανότητα του.
Φαντάσου όταν ο Θεός μοίραζε μυαλά,στον Τζιμάκο,τον Ανεστάκο κλπ είπε άντε γειά
αφού δε βάζει το τηγάνι ,πάλι καλάΝα δεις που τα καμμένα λάδια (του εγκεφάλου του ή του τηγανιού) τα βάζει στον κώλο του