Φιλε αστους να λενε ειναι ενα τιμ μια κλίκα οι οποίοι κοιτανε να διωξουν οτιδηποτε πει κατι το διαφορετικό.
Rob υπουργαρας glyfomounis Magi papaphilips bourdeliaris82 barock athinaios44 Odin
Βλέπεις 9 γαμιολια ονομαστικά κλικα κανονικη.
Και τωρα θα κανω αναλυση στο καθε γαμολι.
Rob ενας φετιχιστης ποδολαγνος που παει στα μπουρδελα μονο για να γλύφει πόδια
Υπουργαρας ενας εθνικιστης φασίστας που μισει τους ξένους και τιγκα ρατσιστής φασιστομουτρο με τη βουλα.
Glyfomounis ο κακασχημος κοντος καραφλος που βγαζει κακια και δηλητήριο για τους αλλους
Μagi η ανωμαλη λεσβια πρωην πορνη και μετα αφεντρα για να βγαζει τα προς το ζην ευκολα και γρήγορα,μισει το αντρικο φυλο φανατικα ισως απο κάποια κακια εμπειρια του παρελθόντος.
Papaphilips ενας λουζερ της ζωης,καψουρης με μια εσκορτ τρελο κολλημα με τασεις αυτοκτονιας,αποτυχημένος ντιτζει και ενας λογιστακος των 700 ευρω.
Γκομενα δεν μπορεί να ρηξει και παει μονο μπουρδελα,εχει θεμα με τη καθαριότητα και τον στέλνουν να πλυθει καθε φορα που πηγαινει και ειναι κοντα στα 50 μαντραχαλος.
Bourdeliaris82 μια καρακαξα που δεν γαμαει και απο τα νευρα της κοιταει να κωλοτριβεται στους αλλους,εχει και αλλα χουγια θα τα ανακαλύψουμε.
Barock ενα γυναικωτο αντρακι με 4.5 εκ πεος δηλωμενο απο αυτον,φίλαρακι με την ελενα χατζη ολο ελεγε οτι θα παει μαζι της 3 χρονια ποτε δεν πηγε,εντωμεταξύ ειχε πει ολα τα μυστικα του στην ελενα,επισης ο μπαροκ ειναι γκει ίσως για αυτο δεν πηγε ποτε με τη χατζη η ισως ηθελε να παει για να τον γαμησει με στραπον δεν ξερω...πριν ειχε αλλα προφιλ ως αβραμης ξεκουρδιστη κιθαρα κλπ και εκει ειχε εκμυστηρεύετει οτι οταν ερχόταν αθηνα απο το νησι του πήγαινε στους τσοντοσινεμαδες και πηδιοταν με αλλους.
Αthinaios44 κλασσικος ελληναρας κολλημένος με τη γυναίκα του που του εχει βάλει τα 2 ποδια σε ενα παπούτσι,σίγουρα τρωει παντοφλα και πολλες φορες του τσεκαρει το προφιλ του εδω μεσα μήπως πολλες φορες απαντα αυτη αντι γι αυτόν.
Odin μια κακιασμενη μαυρογατα η οποία που και που μου κωλοτριβεται αλλα ακομα δεν την Έχω σγαρλεψει αν μου κωλοτριφτει παραπανω ολο και κατι θα βρω