xiachilles96
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2023
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
Η Ασιάτισσές είναι η λύση από τη φαίνεται.
Ελα στο αλλο νημα εχω μαζεψει ολα τα φασιστακια μαζι και γκαριζουν σαν πουτανακια.Ναι και οι Βουλγάρες και οι Ρουμάνες είναι γαμω τα άτομα..όσες έχω δει..απορώ γιατί τους έχει βγει το όνομα..είναι μια χαρά γυναικες.μεγάλοι ρατσιστές οι Έλληνες..εγώ πιστεύω ότι οι πιο πολλοί δεν τις γουσταρουνε καθόλου τις ελλεινιδες..απλά τις υποστηρίζουν για εθνικιστικούς λόγους και μόνο..θυμάμαι έναν εδώ μεσα που έλεγε ότι του αρέσουν οι αλβανίδες αλλά ψήφησε ελλεινιδες..έχει πολλά τέτοια..παρατράγουδα στην Ελλάδα..γλιφτες των ελλεινιδων..για αυτό τα κάνουν όλα αυτά οι ελλεινιδες..
θυμηθηκε οτι "εχει γκομενο"Βρίσκω χθες το βράδυ ωραία ελλεινιδα στο ινστα . Την κάνω φολοου κάνω και μερικά λικέ σε κάποιες από τις πολλές φωτογραφίες που είχε μπας και δει και κάνει μπακ (αφού είχε αρκετούς ακόλουθους και επίσης ακολουθούσε πολλά άτομα ).
Σηκώνομαι σήμερα το πρωί ανοίγω κινητό και ανακαλύπτω με έχει κάνει μπλοκ χαχαχα τι φάση τι ζόρι τραβανε
Λες; Δεν είδα πάντως καμία φωτό ή στορυ με αγαπητικόθυμηθηκε οτι "εχει γκομενο"
Μην κανετε λαικ μην τους ανεβαζεται την αυτοπεποίθηση...αφηστε τες εκει να ξεροσταλιαζουν...Βρίσκω χθες το βράδυ ωραία ελλεινιδα στο ινστα . Την κάνω φολοου κάνω και μερικά λικέ σε κάποιες από τις πολλές φωτογραφίες που είχε μπας και δει και κάνει μπακ (αφού είχε αρκετούς ακόλουθους και επίσης ακολουθούσε πολλά άτομα ).
Σηκώνομαι σήμερα το πρωί ανοίγω κινητό και ανακαλύπτω με έχει κάνει μπλοκ χαχαχα τι φάση τι ζόρι τραβανε
Μαζί σου , αλλά δεν φαινόταν τέτοιο άτομο χαχαχαΜην κανετε λαικ μην τους ανεβαζεται την αυτοπεποίθηση...αφηστε τες εκει να ξεροσταλιαζουν...
Βρίσκω χθες το βράδυ ωραία ελλεινιδα στο ινστα . Την κάνω φολοου κάνω και μερικά λικέ σε κάποιες από τις πολλές φωτογραφίες που είχε μπας και δει και κάνει μπακ (αφού είχε αρκετούς ακόλουθους και επίσης ακολουθούσε πολλά άτομα ).
Φιλε αλλο τι φαινεται αλλο τι είναι...Μαζί σου , αλλά δεν φαινόταν τέτοιο άτομο χαχαχα
Είχε αρκετεςΦιλε αλλο τι φαινεται αλλο τι είναι...
Αν ηταν σεμνή με λιγες φωτο οκ.
Αλλα αν ειχε 1000 φωτο και με ποζες μακριά
ξερω γω?Λες; Δεν είδα πάντως καμία φωτό ή στορυ με αγαπητικό
Αν η πλειοψηφία των αντρών ακολουθουσε αυτό το μοτίβο τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. ( Προς το καλύτερο ) .Μην κανετε λαικ μην τους ανεβαζεται την αυτοπεποίθηση...αφηστε τες εκει να ξεροσταλιαζουν...
Στη δουλειά μου είναι μια που αρέσει , τέλος πάντων το έμαθε αυτή ότι μου αρέσει μέσω τρίτου ατόμου (μια φίλη της πήγε και της το είπε χωρίς να το γνωρίζω ) και γενικά από τότε με κοιτάζουν περίεργα αυτή και μια άλλη κολλητή της στη δουλειά .ξερω γω?
δεν τα πολυψαχνεις κιολας αυτα δεν υπαρχει λογικη εχουν χαζεψει τα μουνια στα σοσιαλ
αν ειναι και καμια καμμενη φεμιναζι θα σε βγαλει και δρακοπεφτουλα αν πεις τιποτα
ναι σε ολα και τελος
ειχα σκοπο με τα λικες να γινει αισθητη η παρουσια μου ετσι ωστε να στειλω μνμ αλλα φαγαμε πακετοΔηλαδή τι περίμενες ότι θα σου μιλήσει γιατι της έκανε φολλοου και μερικά λαϊκς?αμα ήταν ετσι θα βρίσκαμε κάθε μέρα άλλη γκόμενα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κοιτα αν ησουν ο κρις χεμσγουορθ πχ ακομη και να ασκαγες πισω απο τον θαμνο την εφτυνες μεσα στο στομα και την μπουκωνες πουτσο μεχρι να κλαψει θα ηταν ολα οκΣτη δουλειά μου είναι μια που αρέσει , τέλος πάντων το έμαθε αυτή ότι μου αρέσει μέσω τρίτου ατόμου (μια φίλη της πήγε και της το είπε χωρίς να το γνωρίζω ) και γενικά από τότε με κοιτάζουν περίεργα αυτή και μια άλλη κολλητή της στη δουλειά .
Πλέον ακόμα και καλημέρα που τους έλεγα , ακόμα και αυτή τη λένε με το ζόρι
Την έχω πετύχει ακόμα και στον ίδιο χώρο μόνοι μας να μην λέει ποτέ καλημέρα η ένα γεια . Σταμάτησα να ασχολούμαι ακόμα και να κοιτάζω γιατί θα θεωρηθω creepy.
Αυτές όμως συνεχίζουν να με κοιτάζουν χωρίς να ασχολούμαι.
Για αυτές αυτή τη στιγμή μπορεί εγώ να θεωρούμαι creepπουλας λες.και.εκανα έγκλημα
Κανονικά ούτε καλημέρα δεν θέλει , το έκοψα και αυτό.κοιτα αν ησουν ο κρις χεμσγουορθ πχ ακομη και να ασκαγες πισω απο τον θαμνο την εφτυνες μεσα στο στομα και την μπουκωνες πουτσο μεχρι να κλαψει θα ηταν ολα οκ
θα το ελεγε την αλλη μερα στην φιλη της αναψοκοκκινισμενη "χιχι τι τρελοκομειο αυτος ο κρις "
τωρα που εισαι κοινος θνητος συναδελφος και μονο που δεν της μιλησες αλλα το εμαθε απο τριτο ειναι "red flag" στο κεφαλι της ...γιατι ετσι τωρα
σου χρεωσε ευκολα και την ταμπελα του weirdo να ξεμπερδευει και κανει και την ντιβα να την θαυμαζει η φιλη της ποσο μοιραια ειναι
ανωριμο εγωκεντρικο ψωνιο γεμισε ο τοπος απο τετοια ...ουτε καλημερα δεν θα ελεγα
Μήπως ο καθρέπτης σου είναι κάπως έτσι;Εγω τώρα είχα παει λίγο σούπερ μάρκετ μετά το Τζιμ και είχε και ελλεινιδες και αλβανίδες..οι ελλεινιδες ήταν σαν μπουλντόζες με ξινισμενες φατσες..φυσικά και δεν με κοιτούσε καμία..δύο αλβανίδες όμως σα ξερολουκουμο με κοιτούσανε..η μια ήταν ταμίας πενταρι λίγο χοντρουλα(όχι πολύ) αλλά γλυκια φατσούλα..και η άλλη ήταν μια εικοσαρα αλβανίδα που είχε πάει να ψωνίσει με τους γονεις της και αματην έβλεπατε θα τραβουσατε μαλακια αδυνατη καστανή με το σορτσάκι της!αλλά δε μπορούσα να κάνω φάση γιατί ο μπαμπας της με κοίταξε άγρια!άσε τι λένε οι υπουργαρες πως γίνετε οι ελλεινιδες ούτε οι σαβουρες να μη.με κοιτάνε?άρα οι ελλεινιδες είναι απλά βλαμενες αυτό και τίποτα άλλο!!
κοιτα εγω αυτην δεν την βλεπω συνεχεια . απλα τυχαινει να ειμαι στο ιδιο κτιριο στην ιδια εταιρεία. Τωρα επειδη ειμαστε σε εναν χωρο εργασίας δεν θα ήθελα να κατσω να μιλησω αποτομα , αξια θα της δωσω . Νομιζω οτι η αδιαφορια μπορει να δωσει την λυση αν και καποεις φορες με εκνευριζει το στυλακι τους γιατι με κοιτανε σαν να ειμαι εγκληματιας. Εφοσον απλα δεν με γουσταρει δεν υπαρχει λογος να ασχολειται με το αν τη κοιταζω η οχιΟ σαντμαν που έχει πάει?μου φαινετε σταματησε να ασχολείτε με γκομενάκια και το γύρισε σε γκέι..αφού τόσα χρόνια οι ελλεινιδες ούτε η Δανάη Μπάρκα δεν τον κοιτάει..μακαρι να μην έγινε γκέι βεβεα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλά έκανες φιλε.αποψη μου βεβεα ειναι ότι η τυπισα στη δουλειά σου το παρατραβει με τη κοροϊδία..εγώ θα της ετριζα λιγο τα δόντια..θα της μιλούσα απότομα και λίγο επιθετικα γιατι τώρα η πουτανα η ελλεινιδα νομίζει ότι είναι από πάνω και σε έχει για καραγκιοζακη της..μην αφήνεις τη σαβρα να σε κοροϊδεύει και νά σου χαλάει τη.μερα στη δουλεια.σκιστη να στο δουλεμα
πλεον νομιζω οτι τις ελλεηνιδες δεν εχυν κανενα γουστο. Τις περισσότερες τις νοίαζει μονο η εικόνα το τι δείχνεις στα σοσιαλ. Ολο ιστοριουλες απο εστιατορια ανεβαζουν και ταξιδακια. Αυτες αντι για σεξ κανονικο θα κανουν σεξ με τα λαικ και τα σχολια που θα περνουνΚαμια σχεση και γιμναζομε και προσσεχω τη διατροφή(δε τρώω κάθε μέρα μαλακίες) δεν εχω όμως λεφτα.απλα οι ελλεινιδες είναι για το πουτσο..αμα ειμουνα άσχημος όπως λες δεν θα με κοιτούσε ούτε η ταμίας η αλβανίδα ούτε η εικοσαρα αλβανίδα με το σορτσάκι που είχε πάει με το μπαμπά της
Ρε αδερφέ οι αλβανίδες είναι καγκουρισες και αντιπαθητικες και πάνε με αλήτες όλες οι αλβανεζες,τουλάχιστον οι Ελληνίδες μπορεί να είναι αντιπαθητικες και ξινές αλλά θα βρεις και μερικές να πάνε με καλούς οι αλβανεζες όλες με καγκουρες,να μου πεις μολβαδες και Ρουμάνες θα σου πω ναι βρίσκεις σωστές κοπέλες απλές βλαχουλες αλβανεζες με τίποτα αν ο άντρας δε τις δέρνει δε είναι άντρες άντε με τέτοια σκεπτικα να πάνε μπροστά.Εγω τώρα είχα παει λίγο σούπερ μάρκετ μετά το Τζιμ και είχε και ελλεινιδες και αλβανίδες..οι ελλεινιδες ήταν σαν μπουλντόζες με ξινισμενες φατσες..φυσικά και δεν με κοιτούσε καμία..δύο αλβανίδες όμως σα ξερολουκουμο με κοιτούσανε..η μια ήταν ταμίας πενταρι λίγο χοντρουλα(όχι πολύ) αλλά γλυκια φατσούλα..και η άλλη ήταν μια εικοσαρα αλβανίδα που είχε πάει να ψωνίσει με τους γονεις της και αματην έβλεπατε θα τραβουσατε μαλακια αδυνατη καστανή με το σορτσάκι της!αλλά δε μπορούσα να κάνω φάση γιατί ο μπαμπας της με κοίταξε άγρια!άσε τι λένε οι υπουργαρες πως γίνετε οι ελλεινιδες ούτε οι σαβουρες να μη.με κοιτάνε?άρα οι ελλεινιδες είναι απλά βλαμενες αυτό και τίποτα άλλο!!