Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
Ποιος είναι ο τζιμακος?είμαι 40 χρονων και δουλεύω συνεργείο
Ποιος είναι ο τζιμακος?είμαι 40 χρονων και δουλεύω συνεργείο
Δε κοιτάνε εμφάνηση οι Ελληνίδες κοιτάνε παρέες να έχεις να γνωρίσεις από εκεί και τσέπη αξιοπρεπή.Μήπως ο καθρέπτης σου είναι κάπως έτσι;
ΟΤΩΜΑΓ
Λέω εγώ, τώρα
Είμαι το 1984 γεννημενος και δουλεύω συνεργείο 20 χρόνια από τα 20 μου ποιος τζιμακος μου λες ?και είμαι και παντρεμένος με 1 παιδί ο τζιμακος τα έχει όλα αυτά?Ένας χοντρός μπούστης που την βρίσκει με Ρακ και Μπισμπικη
40 ημερών είσαι στο μυαλό και πολύ λέω
Το ότι μπορεί να μοιάζει ο τρόπος γραφής κύριε δε σημαίνει πως είμαι ο τζιμακος που αναφέρετε.Ειμαι το 1984 γεννημένος και αν θέλετε το πιστεύετε και έχω οικογένεια.Αφού κάνεις μπαμ από μίλια μακριά ρε τσιγγανόβλαχο
από νταλίκες ξέρεις παίχτη ?Ποιος είναι ο τζιμακος?είμαι 40 χρονων και δουλεύω συνεργείο
Δε τους ξέρω καν δε έχω μιλήσει ποτέ με όλους αυτούς εγώ πρώτος λογαριασμός είναι εδώ.Τι μπούφος είσαι μωρή μπουστάρα!
Και δεν μου λες γεννημενε το 1984:
Τι άποψη έχεις για τα μέλη Παπαφίλιπς,Μάγκι,Υπουργάρα,Γλυφουμουνίξ,Ρομπ,Παπαροτριφτουλας;
Δε ξέρω από νταλίκες ξέρω ότι παλιά ένας που έστειλε πως είσαι εμφανησιακα και έτυχε να παρακολουθώ το σάιτ ως επισκέπτης και τώρα έφτιαξα το πρώτο μου λογαριασμό είσαι πολύ άσχημος και απορώ πως κοροϊδεύεις άλλους ενώ στη φάτσα είσαι και άσχημος και δείχνεις και χαζός και δείχνεις και μεγάλος 45+.από νταλίκες ξέρεις παίχτη ?
που τα ξέρεις όλα αυτά, πριν είπες ότι είναι ο πρώτος σου λογαριασμός εδώ πέραΔε ξέρω από νταλίκες ξέρω ότι παλιά ένας που έστειλε πως είσαι εμφανησιακα και έτυχε να παρακολουθώ το σάιτ ως επισκέπτης και τώρα έφτιαξα το πρώτο μου λογαριασμό είσαι πολύ άσχημος και απορώ πως κοροϊδεύεις άλλους ενώ στη φάτσα είσαι και άσχημος και δείχνεις και χαζός και δείχνεις και μεγάλος 45+.
Ναι έμπαινα σα επισκέπτης.που τα ξέρεις όλα αυτά, πριν είπες ότι είναι ο πρώτος σου λογαριασμός εδώ πέρα
1.75 ύψος 70 κιλά είμαι αδύνατος και γυμνάζομαι κιόλας εννοείται σε γυμναστήριο βαρακια.Όλα αυτά τα ξέρεις ενώ είναι ο πρώτος σου λογαριασμός;
Και για πες μια,κιλά και ύψος.
πόσες φορές έμπαινες σαν επισκέπτης... όσες μπήκες και στην Μικαέλα ?Ναι έμπαινα σα επισκέπτης.
Καλα ρε μαλακα εσυ με το αλλο το παπαρι τον παπαροφιλιπς ολο μαζι σας βλεπω εδώ μεσα...ο ενας κοβει ο άλλος ραβει...κοπτοραπτικη κανονικη...Όλα αυτά τα ξέρεις ενώ είναι ο πρώτος σου λογαριασμός;
Και για πες μια,κιλά και ύψος.
Αφού τα έχουν και δε φτάνει που ο παπαφιλιπ έχει τη πιο ηλίθια φάτσα και άσχημη αντικειμενικά βγάζει και γλώσσα σε τόσους δηλαδή κάπου ντροπή και όπα παπαφιλιπ χαλάρωσε βουτά μια στη θάλασσα να ουμε κάνε μια βουτιά μπας και συνέλθεις,όταν είμαστε χάλια εμφανησιακα δε πολυμιλαμε.Καλα ρε μαλακα εσυ με το αλλο το παπαρι τον παπαροφιλιπς ολο μαζι σας βλεπω εδώ μεσα...ο ενας κοβει ο άλλος ραβει...κοπτοραπτικη κανονικη...
Πολύ περισσότερες ως επισκέπτης αλλά η Μιχαέλα στα 22 χρόνια μπουρδελων είναι η καλύτερη ξεκίνησα από τα 18 είμαι 40πόσες φορές έμπαινες σαν επισκέπτης... όσες μπήκες και στην Μικαέλα ?
Πούτσα μας...1.75 ύψος 70 κιλά είμαι αδύνατος και γυμνάζομαι κιόλας εννοείται σε γυμναστήριο βαρακια.
Ο υπουργαρας με ρώτησε έξυπνε να μη απαντήσω?δυστιχως με μπερδεύει με έναν τζιμακο αλλά αυτός είναι χοντρός ενώ εγώ λεπτός.Πούτσα μας...
Το gay νήμα είναι αλλού να δώσεις στίγμα....
Άντε μάνα μου...
Δε τους ξέρω καθόλου μόνο μπισμπικη ξέρω και μου φαίνεται αντιπαθητικός και πολύ χοντρός.Για τον Ρακ και τον Μπισμπικη τι άποψη έχεις;
Δε έχω ασχοληθεί με το ζήτημα άρα δε ξέρω να απαντήσω αν είμαι υπέρ ή όχιΓια τις πολεμικές τέχνες;
τύπε ο τζιμακος δεν είναι χοντρός με την έννοια του ελέφαντα,Ο υπουργαρας με ρώτησε έξυπνε να μη απαντήσω?δυστιχως με μπερδεύει με έναν τζιμακο αλλά αυτός είναι χοντρός ενώ εγώ λεπτός.
ωραιεκιοφτε24, σε πήρανε χαμπαρι μέχρι και οι πεταλούδες που έχεις πάνω από το παιδικό σου κρεβατακι ναουμε.Πολύ περισσότερες ως επισκέπτης αλλά η Μιχαέλα στα 22 χρόνια μπουρδελων είναι η καλύτερη ξεκίνησα από τα 18 είμαι 40
Ναι είναι χοντρός όπως και να έχει εγώ είμαι 1.75 70 κιλά και γεννημένος το 1984τύπε ο τζιμακος δεν είναι χοντρός με την έννοια του ελέφαντα,
απλά τα 90 κιλά φαίνονται υπερβολικά πολλά διότι είναι τάπας ,1.65-1. 67 με τα παπούτσια
Ε που να βολευτούν 90 κιλά σε μιά σπιθαμή ανθρωπάκι ?