Δυστυχως ομως παντα θα βρισκεται ενας αγαπουλης που θα πεφτει στα νυχια τους και θα τον ξεζουμιζουν. Σημειωτεον οτι οι γαμωελλεινιδες διατηρουν και inventory παλιων γκομενων, γνωστων και φιλων τους, τους οποιους αφου τους εχουν στην καταψυξη τους ξεπαγωνουν και τους πουλανε ερωτακο και αλλα τετοια. Τα δυσμοιρα θυματα τσιμπουν και αφου νομιζουν οτι επιτελους εριξαν την μπιχλογκομενιτσα που κυνηγουσαν τοσο καιρο πεφτουν με τα μουτρα. οι γαμωελλεινιδες με τη σειρα τους οπως καταλαβαινετε προκειμενου να μην τιμησουν το ραφι παιζουν το ρολο τους .γιαυτο τα ματια και τα αυτια ανοικτα στομα κλειστο και πουλι παντα ορθο γιαυτες που αξιζει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (5 μέλη και 54 επισκέπτες)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Υ.Γ. α, και να μην ξεχνιομαστε.να τις ενημερωσω κιολας οτι εμεις γαμαμε οταν θελουμε ενω αυτες ψαχνουν τις καβες για κανα διαθεσιμο μπουκαλι.περαστικα τους.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και σου ευχόμεθα ευζωία και μακροημέρευσην
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Υ.Γ. α, και να μην ξεχνιομαστε.να τις ενημερωσω κιολας οτι εμεις γαμαμε οταν θελουμε ενω αυτες ψαχνουν τις καβες για κανα διαθεσιμο μπουκαλι.περαστικα τους.
Οι α-πο-δω-γα-μα-νε τους-α-πο-κει!!
Στ'άρματα, στ'άρματα, εμπρός στον αγώνα!!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Υ.Γ. α, και να μην ξεχνιομαστε.να τις ενημερωσω κιολας οτι [size=12pt]εμεις γαμαμε οταν θελουμε[/size] ενω αυτες ψαχνουν τις καβες για κανα διαθεσιμο μπουκαλι.περαστικα τους.
Γράψε τώρα και στο www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,39351.msg1013706#msg1013706]"γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν"[/url]
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Γράψε τώρα και στο [size=12pt]"γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν"[/size]
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Οι α-πο-δω-γα-μα-νε τους-α-πο-κει!!
Στ'άρματα, στ'άρματα, εμπρός στον αγώνα!!
ρε συ κανέναν αγαπούλη είδες τριγυρω;
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Όχι, είδα κάποιους που αντί να φχαριστούνται αυτό που γαμάνε κάθονται και συφιλλιάζονται με τις ελληνίδεςρε συ κανέναν αγαπούλη είδες τριγυρω;
Λες και πάνε με Ρωσίδες ή οποιαδήποτε άλλη εθνικότητα για εκδίκηση!!
Ρε, απολαύστε τα ρωσιδάκια (ουκρανάκια, ρουμανάκια, ό,τι προτιμάτε τέλος πάντων) και αφήστε τη μαλακία!!!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
τι ψαχνουμε ρε παιδια;;;;;;αγαπουλη;;;;;;;;κατσε να δεις καπου εδω τον ειχα...πφφφ!!!θα επανελθω με αποδειξεις...
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Όχι, είδα κάποιους που αντί να φχαριστούνται αυτό που γαμάνε κάθονται και συφιλλιάζονται με τις ελληνίδες
Λες και πάνε με Ρωσίδες ή οποιαδήποτε άλλη εθνικότητα για εκδίκηση!!
Ρε, απολαύστε τα ρωσιδάκια (ουκρανάκια, ρουμανάκια, ό,τι προτιμάτε τέλος πάντων) και αφήστε τη μαλακία!!!
Ε τώρα γίνεσαι υπερβολική. το φχαριστιούνται τα παιδιά αλλά μετά κατακεραυνώνουν τις ελλεινίδες για να αυξήσουν την τηλεθέαση και επειδή σκέφτονται τι κέρδισαν..
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εμεις κανουμε(και ημαστε)τα νουμερα ρε!!!!!!!!!!!!!!!τελος!!!!!!!!!Ε τώρα γίνεσαι υπερβολική. το φχαριστιούνται τα παιδιά αλλά μετά κατακεραυνώνουν τις ελλεινίδες για να αυξήσουν την τηλεθέαση και επειδή σκέφτονται τι κέρδισαν..
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ααααα, πες το έτσιΕ τώρα γίνεσαι υπερβολική. το φχαριστιούνται τα παιδιά αλλά μετά κατακεραυνώνουν τις ελλεινίδες για να αυξήσουν την τηλεθέαση και επειδή σκέφτονται τι κέρδισαν..
Ρε, δε χρειάζεται να λέτε πόσο σκατά είναι οι ελληνίδες για να δείξετε πόσο γαμάτες είναι οι ρωσίδες ρεεεεεεεεεεεεεεε
Μια χαρά είναι κι από μόνες τους!!
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εμεις κανουμε(και ημαστε)τα νουμερα ρε!!!!!!!!!!!!!!!τελος!!!!!!!!!
παπάρια νούμερα κάνεις λουκριτία. Αν δεν είχαμε τα παιδια να το υποστηρίζουν τι θα λέγαμε; για μπικουτι; ε οχι..
Βρήκες καλε αγαπούλη; μου λείπουν πέντε.. που πήγαν ρε συ;
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εγω κανω παπαρια νουμερα ρε???????!!!!!!!εγω??????????παπάρια νούμερα κάνεις λουκριτία. Αν δεν είχαμε τα παιδια να το υποστηρίζουν τι θα λέγαμε; για μπικουτι; ε οχι..
Βρήκες καλε αγαπούλη; μου λείπουν πέντε.. που πήγαν ρε συ;
ΦΕΥΓΩ!!!!!!!!και δε σας δινω κ αγαπουλη...
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ρε τι αφήνεις κι εσύ ανοιχτή την πόρτα; έχουν τάσεις φυγής, θέλουν κοντό λουρί και γερά το χαλινάρι!!Βρήκες καλε αγαπούλη; μου λείπουν πέντε.. που πήγαν ρε συ;
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μα μου λενε οτι δε κανω νουμερα... :'( :'( :'(Στην θέση σου εσύ.
Ακόμα δεν ήρθες...
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Κοίτα ρε, όλες σταριλίκι τελικά θέλουνμα μου λενε οτι δε κανω νουμερα... :'( :'( :'(
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Ααααα, πες το έτσι
Ρε, δε χρειάζεται να λέτε πόσο σκατά είναι οι ελληνίδες για να δείξετε πόσο γαμάτες είναι οι ρωσίδες ρεεεεεεεεεεεεεεε
Μια χαρά είναι κι από μόνες τους!!
Περίμενε λίγο να σκεφτώ..
Χμ.. α ναι μπάζο = όποια δεν τους κάθεται;ρωσσίδα = πουτάνα που πληρώνεται με 20 ευρώ για να την γαμάει κάθε πικραμένος;
Στην σωστή θέση είμαι... ;)
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
μα μου λενε οτι δε κανω νουμερα...
Ποιος η Έρι? Δεν την βλέπεις ότι είναι υπο απειλή όπλου ;