erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
μα μου λενε οτι δε κανω νουμερα... :'( :'( :'(
πως δεν κάνεις; Τόσα νούμερα έχουν δημιουργηθεί απο τότε που ρθες... ;)
μα μου λενε οτι δε κανω νουμερα... :'( :'( :'(
Περίμενε λίγο να σκεφτώ..
Χμ.. α ναι μπάζο = όποια δεν τους κάθεται;ρωσσίδα = πουτάνα που πληρώνεται με 20 ευρώ για να την γαμάει κάθε πικραμένος;
Στην σωστή θέση είμαι... ;)
η ερι ειναι κακια... αλλα το γατακι ειναι τοσο γλυκο....Ποιος η Έρι? Δεν την βλέπεις ότι είναι υπο απειλή όπλου ;
εω δε ξερω τπτ λεμε!!το λεω κ στην υπογραφη μου...πως δεν κάνεις; Τόσα νούμερα έχουν δημιουργηθεί απο τότε που ρθες... ;)
Ρίξε κι εσύ μια ματιά στο www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,39351.msg1013706#msg1013706]"γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν"[/url]
μη του κοβεις τα φτερα ρε...Νομίζω ότι παραφερεσαι. Αγαπούλις δεν πρόκειται να γίνεις ποτε
Ρε παιδιά εγώ δεν το βλέπω αυτό το πράγμα... Εγώ ελεύθερη κοπέλα ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ στον κύκλο μουTα αποτελεσματα της συμπεριφοράς των Ελληνίδων αποτυπωμένα σε έρευνα ...
"Είναι νέες, ωραίες, δυναμικές, με μία γρήγορη ματιά οι σύγχρονες Ελληνίδες φαίνεται να τα έχουν όλα… σχεδόν. Τι τους λείπει; Η ερωτική ζωή… Σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή. Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό φτάνει το 75%. Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια. Το 30% των γυναικών παραδέχονται, ότι δεν είναι μονογαμικές, ενώ περισσότερες από τις μισές από τις 400 γυναίκες, που έλαβαν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν, ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση"
Ρε παιδιά εγώ δεν το βλέπω αυτό το πράγμα... Εγώ ελεύθερη κοπέλα ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ στον κύκλο μου
ενεκα η οικονομικη κριση επιστρεφουμε σε κατοχικα συνδρομα.....η παραπανω δεσποινις διαθετει και μια υποτυπωδη περιουσια (εξ ου και ειναι θρεμμενη) και μια σημαντικη θεση μιας και ειναι υπαλληλος σε σουπερ μαρκετ (αμεση προσβαση σε ειδη πρωτης αναγκης οπως οι λαδεμπορες παλιοτερα).....ΑΡΑ ειναι κελεπουρι.....ΑΡΑ γιατι να μην τη γουσταρει???????
ΑΡΑ καλα κανει αυτη και το παιζει δυσκολη γιατι ειναι οντως περιζητητη στις μερες μας
Νομίζω ότι παραφερεσαι. Αγαπούλις δεν πρόκειται να γίνεις ποτε
Αυτό το δύστυχο το ζωντανό τι σου φταίει?? Μια ετοιμάζεσαι να το εκτελέσεις και μια το στριμώχνεις στο βυζι σου αντί σιλικόνης...θα πάθει καμιά ασφυξία...
...Κάτι μου λέει ότι και συ κάτι τέτοιο είσαι...Σπυριάρικο τρίμπαζο με πρόσβαση σε λαχανικά και δήθεν σπουδαγμένη ψυχολόγος ή κάτι τέτοιο με ζουρλομανδύα...
Πώς να συμπεριφερθώ δηλαδή στο γατούλι μου ;
Ρε παιδιά εγώ δεν το βλέπω αυτό το πράγμα... Εγώ ελεύθερη κοπέλα ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ στον κύκλο μου
Ούτε εγώ το βλέπω , γιατί δεν υπάρχει.Γιατομπούτσο έρευνα φαίνεται...Όλες πηδιούνται , έχουν στη σειρά τους επόμενους και θα μας πει ότι έχουν και πρόβλημα αγαμίας ; Ήμαρτον.
Εγώ ελεύθερη κοπέλα ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ στον κύκλο μου
Ούτε εγώ το βλέπω , γιατί δεν υπάρχει.Γιατομπούτσο έρευνα φαίνεται...Όλες πηδιούνται , έχουν στη σειρά τους επόμενους και θα μας πει ότι έχουν και πρόβλημα αγαμίας ; Ήμαρτον.
.πλεον το σεξ ειναι το πιο ευκολο πραγμα να βρεις στις μερες μας....
Ίσως ...για πείτε και οι υπόλοιποι να δούμε... Τί έχετε προσέξει ?εξαρτάται τον κύκλο. αυτό δεν παίζει?
Να ξεκαθαρίσουμε εδώ ένα πράγμα... Συμφωνώ για τις "ξυνισμένες 30άρες", ΑΛΛΑ, με την έννοια ότι δεν τις παντρεύεται κανείς και όχι στο ότι δεν τις γαμάει κανένας... Όπως μια περίπτωση που ξέρω (38 χρονών) που σεξουαλικό παρτενέρ βρίσκει όποια ώρα θέλει , γαμπρό δε βρίσκει!Δλδ οι ξυνισμένες 30αρες που πολλάκις έχουμε περιγράψει είναι ...αστικός μύθος...
Πράγματι ναι. Και αυτό το σαϊτ είναι η απόδειξη του πόσο πολύ γαμάνε οι ελληνες τις ντόπιες
Ίσως ...για πείτε και οι υπόλοιποι να δούμε... Τί έχετε προσέξει ?