gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Ειχε φορεσει ΑΧΕ και τιs πηρε ολεs
Ειχε φορεσει ΑΧΕ και τιs πηρε ολεs
ο λαος θελει καυτες πληροφοριεςςςςςςςςςς
κάθε καινούργια έγδυνε με τα μάτια τις παλιές τόσο έντονα και τόσο εξώφθαλμα που αρχικά αναρωτήθηκα μήπως ήταν λεσβίες.
Ανδρας δεν θα τόλμαγε να κοιτάξει έτσι και τόσο.
Τελικά κατάλαβα.
θέλανε να τσεκάρουν τον ανταγωνισμό...
αυτο μς τη σοκολατα??? χεχεχε
Eκτοs κι αν πηγε...για ψαρεμα
ρε........εκει μεσα μεχρι και εγω θα ηθελα να πεσω........
να ξερες ποσο με καλυψες... ;)
γενικα σε αυτο το σαιτ και στο κοσμοπολιταν γ να λεμε κ του στραβου το δικιο,εχω ακουσει τις μεγαλυτερες μαλακιες οσων αφορα την σχεση των δυο φυλλων!!!τις μεγαλυτερες ομως!!!!!!!
γενικα σε αυτο το σαιτ και στο κοσμοπολιταν γ να λεμε κ του στραβου το δικιο,εχω ακουσει τις μεγαλυτερες μαλακιες οσων αφορα την σχεση των δυο φυλλων!!!τις μεγαλυτερες ομως!!!!!!!
Ναι αλλα............σ αυτεs που βλεπειs ....ψαραs ημουνα εγω.....και μπορει να μην σου αρεσα με το ...ναυτικο καπελο
αποκαλυψη τωρα.......χχαχαχαχα
για το κοσμοπολιταν δεν ξερω.....λογω τιτλου δεν εμπαινα
αν και το περιοδικο το διαβαζω καμια φορα......
αυτο παντως επρεπε να το ειχες καταλαβει απο την πρωτη εβδομαδα βρε λουκ μου......αργησες λιγο
ααααα εμενα μαρεσουν οι ενστολοι.........σου χει μεινει και απο το στρατο τιποτα?? που υπηρετησες για να μαθουμε?? τι σωμα???
Ημουνα στο Πυροβολικο ρε ...αμα ξερειs απο Στρατο
και δεν ειναι Σωμα αλλα Οπλο.......οχι αλλα να ξερουμε και τι λεμε..........
εχω ξυπνησει με νευρα !!!!!!!!!!!!!!!!Μα, αυτό είναι εκπληκτικό!!!
Έτσι μπράβο. Χώσε και άλλο.
Είναι να μην πάρεις μπρος εσύ.
εχει τελος η μαλακια τομιτακο μου;!Τία-Τία
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε
ε ενταξει ρε νιτσα μου...επρεπε να το ψαξω λιγο γ να διαμορφωσω σωστη αποψη!!!αποκαλυψη τωρα.......χχαχαχαχα
για το κοσμοπολιταν δεν ξερω.....λογω τιτλου δεν εμπαινα
αν και το περιοδικο το διαβαζω καμια φορα......
αυτο παντως επρεπε να το ειχες καταλαβει απο την πρωτη εβδομαδα βρε λουκ μου......αργησες λιγο
ολα καλα ειναι απλα σε αλλες αποχρωσεις.......καμια σκελεα σου χει ξεμεινει??????
Και σκελεα εχω και αρβυλα για να παταω τιs ελλεηνιδεs και κρανοs για να τιs αποφευγω
Και βεβαια εχω και το....κανονι για να τιs βαραω
ωραια......εσυ ναυαρονε εγω βυζαρονε θα κανουμε σεφτε.......χχαχαχαχα
Το θεμα δεν ειναι βεβαια να γαμιεσαι αλλα το πως γαμιεσαι.....ποιοτικα.....δεν υποννοω κατι
νομιζω οτι αυτο ισχυει και στα δυο φυλα....πλεον το σεξ ειναι το πιο ευκολο πραγμα να βρεις στις μερες μας....σιγα την ειδηση....ειναι καλο ομως? αμα κατανταει ψυχαναγκαστικη πραξη βραστα....
Ναι, μας έπεισες τωρα. Ότι οι εραστές τρέχουν απ' τα μπατζάκια σου. Βρεμένη σανίδα που σας χρειάζεται....