loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
η ιστορια σου αποδικνυει αυτο που φωναζω εγω απο τοτε που ηρθα εδω!!!υπαρχουν ανθρωποι ολων των ειδων!!!!!!
μετα απο κατι τετοιες δηλωσεις καταλαβαινω απολυτα τις κοπελες με την συμπεριφορα της ελλεηνιδας απεναντι σας!!!!!και τις συγχαιρω κιολας!!!!!!
η ιστορια σου αποδικνυει αυτο που φωναζω εγω απο τοτε που ηρθα εδω!!!υπαρχουν ανθρωποι ολων των ειδων!!!!!!
δε διαφωνω!!!με την εξης παρατηρηση:οπως πολυ σωστα εγραψες:ανθρωποι!!οχι γυναικες μονο...Ξέρεις όμως ποιο είναι το ανησυχητικό; Ότι όλο και περισσότερο στην κοινωνία μας μειώνονται οι ανθρωποι και αυξάνονται οι δυσκίλιοι και συμπλεγματικοί σκατάνθρωποι!
δε διαφωνω!!!με την εξης παρατηρηση:οπως πολυ σωστα εγραψες:ανθρωποι!!οχι γυναικες μονο...
αν αρχισω να σου λεω τα χαρακτηριστικα των ελλεηνων που ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα των ελλεηνιδων θα γινουμε εδω μεσα κορεα!!!δε θα βγαλουμε ποτε ακρη παλιε μου...Τώρα με βάζεις εμένα στο ίδιο τσουβάλι! Αν έχεις παρακολουθήσει αυτά που γράφω, ήμουν από τους πρώτους που ισχυρίστηκα εδώ μέσα ότι οι Ελληνίδες είναι σε μεγάλο βαθμό Ελλεηνίδες γιατί αντίστοιχα οι ¨Ελληνες είναι σε μεγάλο βαθμό Ελλέηνες. Απλά σαν άντρας που είμαι και που έχω ζήσει τη μισή μου ζωή έξω μου χτυπάει έντονα η δυσκοίλια και "δήθεν" συμπεριφορά των περισσότερων Ελληνίδων, σε κοινωνικό επίπεδο.
αν αρχισω να σου λεω τα χαρακτηριστικα των ελλεηνων που ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα των ελλεηνιδων θα γινουμε εδω μεσα κορεα!!!δε θα βγαλουμε ποτε ακρη παλιε μου...
αν τοσο πια καλυτερες ειναι οι ξενες ε πατε με ξενες...εμεις τι φταιμε κ τα ακουμε;;;;
δε τσουβαλιαζω βρε...ετσι εκφραζομαι απλως... να τα πω εδω μεσα???ξερεις τι θ αγινει;; ενα πραγμα να σχολιασω μονο:ποσες φορες διαβασα εδω μεσα γ παντρεμενους η δεσμευμενους που πανε με αλλες ειτε με χρηματα ειτε χωρις???!!!!ε να μην σχολιασω;;;;;;να μην τους χαρακτηρισω;;;;;;Πες τα ρε συ loukritia! Αν δεν τα πεις εδώ που είναι τίγκα στους άντρες που θα τα πεις;
Και συνεχίζεις να με τσουβαλιάζεις στον πληθυντικό. Σε παρακαλώ μη με βάζεις εμένα με άλλους εδώ που φανατικά γουστάρουν μόνο ρωσίδες εκδιδόμενες κ.λ.π. Δεν έχω καμία σχέση μαζί τους. Αν μεταφέρω εδώ την εμπειρία μου από τις ξένες είναι γιατί τις έχω ζήσει στο πετσί μου. Έχω παντρευτεί ξένες γυναίκες και οι περισσότερες σχέσεις μου ήταν ξένες. Δεν λέω στενομυαλικά ότι οι ξένες είναι καλύτερες από τις Ελληνίδες (τα ίδια σκατά είμαστε όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως εθνικότητας) αλλά ότι σε καθαρά κοινωνικό επίπεδο οι δυτικές γυναίκες συμπεριφέρονται πολύ πιο αυθόρμητα,ακομπλεξάριστα και φιλικά. Είναι τεράστια η διαφορά τους σε αυτόν ακριβώς τον τομέα από τις Ελληνίδες. Πιστεύω να καταλαβαίνεις τι λέω.
Σε παρακαλώ μη με βάζεις εμένα με άλλους εδώ που φανατικά γουστάρουν μόνο ρωσίδες εκδιδόμενες κ.λ.π.
ενα πραγμα να σχολιασω μονο:ποσες φορες διαβασα εδω μεσα γ παντρεμενους η δεσμευμενους που πανε με αλλες ειτε με χρηματα ειτε χωρις???!!!!ε να μην σχολιασω;;;;;;να μην τους χαρακτηρισω;;;;;;
δε τσουβαλιαζω βρε...ετσι εκφραζομαι απλως... να τα πω εδω μεσα???ξερεις τι θ αγινει;; ενα πραγμα να σχολιασω μονο:ποσες φορες διαβασα εδω μεσα γ παντρεμενους η δεσμευμενους που πανε με αλλες ειτε με χρηματα ειτε χωρις???!!!!ε να μην σχολιασω;;;;;;να μην τους χαρακτηρισω;;;;;;
καλα αυτο εννοειται!!!!!!!!!αλλα αυτες γεννηθηκαν η @@@@@ η πραγματικα κατι δε παει καλα στον γαμο!!!δεν δικαιολογω φυσικα... να χωρισουν αμα κατι δε παει καλα...αυτο λεω μονο...Α, στο συγκεκριμένο τομέα σε ρούμπωσα!
Ξέρεις πόσες παντρεμένες Ελληνίδες πηδιώνται όχι απλά με άλλους άντρες αλλά και με αγόρια 20φεύγα; Το ανηψάκι μου πηδάει μία 40άρα!
τι εννοεις?Καλύτερα να μην σχολιάσεις...γιατί μόνο από τον τρόπο που ορίζεις το θέμα, φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει τίποτα από ότι έχεις διαβάσει.
εξακολουθω να μην σε ενοαω!!!!γ σπαστο κ ξαναριχτο γτ τα πρωινα ειμαι αργη...Ότι είσαι μικρή. Πήγαινε μερικές βόλτες με τη μαμά au gauset να εννοείς
το μεσημερι ξυπναω γενικα εκτος απο τις μερες δουλειας...Να ξυπνάς το μεσημέρι
ρε συ παλιε...και οχι μονο εσυ κ οι αλλοι...σας κανει κατι να πιστευετε οτι ΟΠΟΙΑ κοπελα βγαινει εξω χωρις γκομενο ντε κ καλα ψαχνετε???ελεος πια!!!!!!
το μεσημερι ξυπναω γενικα εκτος απο τις μερες δουλειας...
γτ ρε/?????????στην ωρα μου ερχομαι!!!!!!!!Μπράβο Χαρά στ' αφεντικό σου