Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ειμαι στυγνη κριτης....
κ η αληθεια ειναι σκληρη κ πικρη ενιοτε... :crazy:

σε ποια φωτο αναφερεσαι αι ντοντ ριμεμπερ...
Σε πήραν τα χρόνια και άρχισες να ξεχνάς dear? [size=1pt]Ψιλολερωμένο ήτο το εσώρουχο για να σε βοηθήσω πάντως[/size]

Καλά μας ήτωνε με τα αυτά..  :grin: :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Σε πήραν τα χρόνια και άρχισες να ξεχνάς dear? [size=1pt]Ψιλολερωμένο ήτο το εσώρουχο για να σε βοηθήσω πάντως[/size]

Καλά μας ήτωνε με τα αυτά..  :grin: :grin:

α.. μου ηρθε ωσαν επιφοιτηση κ θυμηθηκα
τυχαιααααααααα εντελως.. σε απευθειας συνδεση με το σαντο σπιριτο...

ημουνα  πολυ καλη στη κριτικη μου εκεινη αμα θες να ξερεις... ξυπνησα με καλες διαθεσεις... :tooth: τοτε...!!!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μια 45χρονη γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης με την κατηγορία  ότι «οργάνωσε» και «ενορχήστρωσε» τον βιασμό της ερωμένης του συζύγου της.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας 9 Μαρτίου, τρεις άνδρες, οι οποίοι διαφεύγουν τη σύλληψη και αναζητούνται, εκτελώντας εντολές της 45χρονης, επιβίβασαν με τη βία μια γυναίκα 34 ετών σε κλειστό φορτηγάκι και την μετέφεραν από τη Νέα Σμύρνη σε άγνωστη τοποθεσία, όπου ένας από αυτούς τη βίασε.

Η 45χρονη, η οποία κατηγορείται για ηθική αυτουργία κατά συρροή σε αρπαγή και βιασμό κατά συναυτουργία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

νεες μεθοδοι εκδικησης απο τις ελλεηνιδες.οσο πανε προοδευουν.αν ηταν καμια ρωσσιδα μετα το βιασμο,το τσιμενταρισμα θα το ειχε σιγουρα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ναι τον αγάπησε.Τόσοι που είχαν φάει το πήλινο από δαύτη,ήταν όλοι σκάρτοι ε;Άσε,άρχισε να πιάνει αράχνες το μουνάκι της,δέχθηκε και πιέσεις από την οικογένεια και έγινε η φάση.Ξέρεις πόσο σπαστικό είναι να σου κοπανάνε συνεχώς "η Μαρία παντρεύτηκε,εσύ πότε μωρή;";Άσε τα ίδια τραβάει και μια φίλη που είναι στα 32 και ο ένας είναι κοντός,ο άλλος χοντρός και ο άλλος φτωχός.Αυτή είναι 1,64,οχι αδύνατη,όχι όμως και χοντρή και δουλεύει σε super market.Βρε ουστ.

κάτι μου λέει οτι την γούσταρες...  :2funny: :2funny: :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Προσφατο γεγονος σε καφετερια (μου την διηγηθηκε ο φιλος μου)!

Ειναι μια παρεα απο 3 κοπελες σε διπλανο τραπεζακι και εχουν αρχισει την συζητηση για τους αντρες.

Η μια απο αυτςες τις κορασιδες λοιπον η οποια ειναι θεοχοντρη με μια φατσα μπουλντογκ γεματη σπυρια λεει στις κολλητες της:

Μα τι να μου κανει κι εμενα ο Κ! Ειμαι δυσκολη εγω! Δεν τον θελω!
Αλλα και τον Γ! τον βαριεμαι! Τι να μου πει κι αυτος! Δεν μου κανει κανενας τελικα!
  :o

Γυρναει σε καποια φαση ο φιλος και της πεταει δυο φασκελα..... Ε! ΝΑ ΜΩΡΗ Μ@Λ@Κ....ΝΗ!  :tickedoff:

Δεν αντεξε! Εσπασε ο κακομοιρης με αυτα που ακουγε απο το τριμπαζο!  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

κάτι μου λέει οτι την γούσταρες...  :2funny: :2funny: :2funny:

ενεκα η οικονομικη κριση επιστρεφουμε σε κατοχικα συνδρομα.....η παραπανω δεσποινις διαθετει και μια υποτυπωδη περιουσια (εξ ου και ειναι θρεμμενη) και μια σημαντικη θεση μιας και ειναι υπαλληλος σε σουπερ μαρκετ (αμεση προσβαση σε ειδη πρωτης αναγκης οπως οι λαδεμπορες παλιοτερα).....ΑΡΑ ειναι κελεπουρι.....ΑΡΑ γιατι να μην τη γουσταρει??????? :P :P

ΑΡΑ καλα κανει αυτη και το παιζει δυσκολη γιατι ειναι οντως περιζητητη στις μερες μας :P

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
μετα βδελυγμιας διαπιστωνω την κατα κορον συσσωρευση φαιας ουσιας...
ααα γεια σου νιτσα , δε σε ειδα!

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Προσφατο γεγονος σε καφετερια (μου την διηγηθηκε ο φιλος μου)!

Ειναι μια παρεα απο 3 κοπελες σε διπλανο τραπεζακι και εχουν αρχισει την συζητηση για τους αντρες.

Η μια απο αυτςες τις κορασιδες λοιπον η οποια ειναι θεοχοντρη με μια φατσα μπουλντογκ γεματη σπυρια λεει στις κολλητες της:

Μα τι να μου κανει κι εμενα ο Κ! Ειμαι δυσκολη εγω! Δεν τον θελω!
Αλλα και τον Γ! τον βαριεμαι! Τι να μου πει κι αυτος! Δεν μου κανει κανενας τελικα!
  :o

Γυρναει σε καποια φαση ο φιλος και της πεταει δυο φασκελα..... Ε! ΝΑ ΜΩΡΗ Μ@Λ@Κ....ΝΗ!  :tickedoff:

Δεν αντεξε! Εσπασε ο κακομοιρης με αυτα που ακουγε απο το τριμπαζο!  :2funny:

;) ;) ;)

Και εμένα μία φίλη μου, μου είχε διηγηθεί μία παρόμοια ιστορία (με τους ρόλους αντιστραμένους βέβαια - χοντρός τύπος με γυαλάκια με nerd κολλητάρια) ... με μία μικρή διαφορά!!!!

Ήταν πρίν από 30 περίπου χρόνια ... όταν αυτή ήταν 13 (φορούσε ακόμη σιδεράκια)!!!!

Γρήγορα για ύπνο αγόρια ... πριν ξυπνήσει η μαμά και σας μαλώσει!!! ;)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ναι τον αγάπησε.Τόσοι που είχαν φάει το πήλινο από δαύτη,ήταν όλοι σκάρτοι ε;Άσε,άρχισε να πιάνει αράχνες το μουνάκι της,δέχθηκε και πιέσεις από την οικογένεια και έγινε η φάση.Ξέρεις πόσο σπαστικό είναι να σου κοπανάνε συνεχώς "η Μαρία παντρεύτηκε,εσύ πότε μωρή;";Άσε τα ίδια τραβάει και μια φίλη που είναι στα 32 και ο ένας είναι κοντός,ο άλλος χοντρός και ο άλλος φτωχός.[size=12pt]Αυτή είναι 1,64,οχι αδύνατη,όχι όμως και χοντρή και δουλεύει σε super market.Βρε ουστ.[/size]

Το πολύ πολύ να μείνει ανύπαντρη...Εσύ γιατί να χαλιέσαι;
Εσύ να χαλαστείς άν σου τη σπρώξουν για νύφη :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ειναι κακο να εισαι 1.64, φυσιολογικο σωμα και να δουλευεις σε σουπερ μαρκετ? :P ας μας απαντησει παρακαλω ο μεσος αντρας με υψος 1.74 (κατα δηλωση του ομως 1.80), μπακα-μπυροκοιλια (ειναι σεξι), τριχωτο στερνο,μικρομεσαιος υπαλληλος.....επειδη ξερω ομως οτι αυτοι οι αντρες δεν υπαρχουν εδω μεσα δεν περιμενω και πολλες απαντησεις :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
;) ;) ;)

Και εμένα μία φίλη μου, μου είχε διηγηθεί μία παρόμοια ιστορία (με τους ρόλους αντιστραμένους βέβαια - χοντρός τύπος με γυαλάκια με nerd κολλητάρια) ... με μία μικρή διαφορά!!!!

Ήταν πρίν από 30 περίπου χρόνια ... όταν αυτή ήταν 13 (φορούσε ακόμη σιδεράκια)!!!!

Γρήγορα για ύπνο αγόρια ... πριν ξυπνήσει η μαμά και σας μαλώσει!!! ;)

Ξερεις εμενα δεν με αγγιζουν αυτα! Εγω απλα ανεφερα την ιστορια!

Εγω ετσι κι αλλιως εχει μαθει εναν αλλον τροπο ζωης!
Και στις δυο τις περιπτωσεις δεν μου πεφτει λογος αφου δεν ξερει κανεις τι παιζει απο πισω.

Λογικα και ο NERD αλλα και η χοντρη εχουν λεφτα και σαν κλασικοι Ελληνες νομιζουν πως κανουν οτι θελουν το εκαστοτε ατομο που εχουν διπλα τους και νομιζουν πως μπορουν να παιζουν μαζι του και με τα αισθηματα του.

Δεν διαφερει και παρα πολυ ξερεις η κοινωνια του τοτε με το σημερα. Ιδιοι εχετε παραμινει εσεις οι Ελληνες.  :birdman:

Ελα λιγο προς τα πανω να δεις πως ζουμε εμεις εδω και μετα ξαναπες μου τις ιδιες πιπες!

Oops... σου πεσανε βαρια ολα αυτα?  :sunglasses:

GET OVER IT!  ;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ειναι κακο να εισαι 1.64, φυσιολογικο σωμα και να δουλευεις σε σουπερ μαρκετ? :P ας μας απαντησει παρακαλω ο μεσος αντρας με υψος 1.74 (κατα δηλωση του ομως 1.80), μπακα-μπυροκοιλια (ειναι σεξι), τριχωτο στερνο,μικρομεσαιος υπαλληλος.....επειδη ξερω ομως οτι αυτοι οι αντρες δεν υπαρχουν εδω μεσα δεν περιμενω και πολλες απαντησεις :2funny:
ταμιας ή αποθηκη?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
που ζεις βρε σπιντ μου να ερθω με τα γονατα? θα το κανω ταμα :P πες μου πουθενα ανατολικα ομως...μη μου πεις καμια βορεια χωρα γιατι δεν τις αντεχω :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ταμιας ή αποθηκη?

αποθηκη.....προσφερεται δηλαδη ΚΑΙ για σεξουαλικες φαντασιωσεις πανω στο σακι με τις πατατες του σκλαβενιτη........αυτη βρε δεν ειναι γυναικα.......πεσκεσι ειναι!!! μπουναμας!!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
αποθηκη.....προσφερεται δηλαδη ΚΑΙ για σεξουαλικες φαντασιωσεις πανω στο σακι με τις πατατες του σκλαβενιτη........αυτη βρε δεν ειναι γυναικα.......πεσκεσι ειναι!!! μπουναμας!!!!
ου και μετα την πραξη θα περνω και το σακι με τις πατατες !!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ου και μετα την πραξη θα περνω και το σακι με τις πατατες !!!

αρα επιστρεφουμε στην οικονομικη κριση και τα κατοχικα συνδρομα.....απορω πως δε συρρεουν ηδη οι ορδες αντρων κατω απο το σπιτι της δεσποινιδος.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom