Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Γεια σου ρε erinal, πρωθιέρεια του "δήθεν"!
Γεια σου ρε erinal, πρωθιέρεια του "δήθεν"!
Και όσο για την ερωτική διάθεση στα strip clubs ρε παιδιά παρόλο που αυτό το σκηνικό είναι σικέ και στημένο και σε αρμέγουνε, τη μία και μοναδική φορά που πήγα πιο πολύ ερωτισμό μου έβγαλαν μερικές κοπέλες της δουλειάς παρά οι "δήθεν" σημερινές Ελλεηνίδες. Μία μάλιστα δίπλα μου βάραγε σφαλιάρες στο νουνί της την ώρα που είχε ερωτικό σόου στην πίστα και από ότι έκοψε το έμπειρο μάτι μου δεν τόκανε εκείνη τη στιγμή για να προσελκύσει πελάτες αλλά από δική της προσωπική καύλα.....
απιστευτο που ξαναπιασατε τις ελλεηνιδες!!!!!!! η καποιων στον κοσμο δεν εχει ορια...καλα λενε οτι η βλακεια ειναι αητητη!!!
πυροβολα το....Α λουκριτία θα σε μαλώσω...
Εμείς το μαγαζάκι το κτίσαμε με κόπο, ιδρυτής δε υπήρξε ο μέγας φρέντι. Ερχεσαι εσύ τώρα εκ των υστέρων να μας χαρακτηρίσεις βλάκες, (ενώ απλώς είμαστε δήθεν), και να θεωρείς απίστευτες όλες αυτές τις σελίδες ειλικρινούς κατάθεσης, συζητήσεων, διαβολών, ύβρεων που εκτοξεύθηκαν εκκατέρωθεν αλλά και ιδιάιτερα καυστικών και αστείων παραθέσεων και θέσεων.
Γιατί κοπέλα μου; Δημοκρατία δεν έχουμε;
Θα ήθελα να είσαι συγκρατημένη και σοβαρή στο εφεξής.
Εξάλλου και εσύ συμμετείχες στο θρεντ.. θεωρείς τον εαυτό σου βλαξ; Και δη αήττητο; ;)
μετανοω σκυβοντας κεφαλι... :'(Α λουκριτία θα σε μαλώσω...
Εμείς το μαγαζάκι το κτίσαμε με κόπο, ιδρυτής δε υπήρξε ο μέγας φρέντι. Ερχεσαι εσύ τώρα εκ των υστέρων να μας χαρακτηρίσεις βλάκες, (ενώ απλώς είμαστε δήθεν), και να θεωρείς απίστευτες όλες αυτές τις σελίδες ειλικρινούς κατάθεσης, συζητήσεων, διαβολών, ύβρεων που εκτοξεύθηκαν εκκατέρωθεν αλλά και ιδιάιτερα καυστικών και αστείων παραθέσεων και θέσεων.
Γιατί κοπέλα μου; Δημοκρατία δεν έχουμε;
Θα ήθελα να είσαι συγκρατημένη και σοβαρή στο εφεξής.
Εξάλλου και εσύ συμμετείχες στο θρεντ.. θεωρείς τον εαυτό σου βλαξ; Και δη αήττητο; ;)
Δεν είσαι απόλυτα σωστή. Ο άνθρωπος συμπεριφέρεται σε συνάρτηση με την κοινωνία στην οποία ζει. Και στη σκατο σημερινή Ελληνική κοινωνία πολλές Ελληνίδες συμπεριφέρονται σκατένια (όπως και πολλοί Έλληνες αντίστοιχα βέβαια)! Είναι λοιπόν ο άνθρωπος η βάση αλλά η εκάστοτε κοινωνία επηρεάζει σε τεράστιο βαθμό τη συμπεριφορά του κάθε ανθρώπου.
Τελικα αυτο το θρεντ ειναι αθανατο..........
Η Ελλεϊνίδα ποτέ δεν πεθαίνει!!!
;) ;) ;)
Και εγώ ως αφελής που είμαι σε ρωτάω λοιπόν, την σημερινή "σκατοκοινωνία" ποιός την έχει φτιάξει???
Οι γυναίκες βουλευτές αντιπροσωπεύουν μόλις το 17,3% στο παγκόσμιο σύνολο εδρών στα κοινοβούλια. Στην Ελλάδα βέβαια το ποσοστό είναι κάτω από το μέσο όρο (14,7%). Μάλιστα τα ποσοστά της Ελλάδας είναι κάτω από την Ζιμπάμπουε και την Ζάμπια (15,2%), το Καζαχστάν (15,9%), το Πράσινο Ακρωτήριο (18,1%), τα Αραβικά Εμιράτα (για όνομα του Θεού 22,5%), το Ιρακ (!!!! 25,5%), ακόμη και το ... Μπουρούντι (30,5%) και την Ουγκάντα (30,7%)κτλ.
Μήπως αυτή την "παλιοκοινωνία" λοιπόν την έφτιαξαν άνδρες, την έφτιαξαν λάθος και τώρα φωνάζουν και από πάνω ... άντε γ...σου και εσύ και ο γρύλος σου???
Μήπως οι Έλληνες άνδρες που έχουν πάρει "επιταγή εν'λευκό" να φτιάξουν την μικρή "παλιοκοινωνία" μας όπως ακριβώς είναι φταίνε ακόμη περισσότερο?
Μήπως "όπως στρώσεις θα κοιμηθείς"?
Βρε μήπως????
Καλή μου την κοινωνία δεν τη φτιάχνουν οι βουλευτές και οι βουλευτίνες στο κοινοβούλιο αλλά εμείς οι άνθρωποι έξω. Και οι γυναίκες στη σημερινή Ελληνική κοινωνία συμπεριφέρονται σε μεγάλο βαθμό σκατένια (όπως επίσης και οι αντίστοιχοι άντρες). Ας ξεκινήσουμε να αλλάζουμε την κοινωνία έξω από το κοινοβούλιο και μετά κοιτάμε τι γίνεται και μέσα. Άλλωστε δεν νομίζω να εμποδίζει κανένας τις γυναίκες στη σημερινή εποχή - που έχουν πάρει κεφάλι σε όλους τους τομείς - να μπουν στο κοινοβούλιο.