;) ;) ;)Στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλανε για σχοινι.
Πράγματι!!!
Γιατί λοιπόν επιμένεις???
;) ;) ;)Στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλανε για σχοινι.
Κανεις οτι δεν καταλαβαινεις....;) ;) ;)
Πράγματι!!!
Γιατί λοιπόν επιμένεις???
;) ;) ;)Κανεις οτι δεν καταλαβαινεις....
χαχα
εγώ ψάχνω μία Χορηγάνα,Συζητηση με ΜΟΥΝΑΡΑ ελλειηνίδα 35 just, το ΣK over τσιπουρο.
'Μην το ψαχνεις αδικα, Οι αντρες θελετε μια μητανα και εμεις εναν παχορη'
meaning Μητερα-Πουτανα, Πατερα-Χορηγο. Σωστη την βρηκα.
;) ;) ;)
Η τύχη είναι πάντα με τους ικανούς (πολύ σπάνια με τους τυχερούς)!!!
Άξιοι όμως και οι Έλληνες άνδρες που μεγάλωσαν με σεβασμό στο "αδύναμο φύλο", είναι gentleman και όχι ούγκα ούγκα ξυλοκόποι, υπομένουν αλλά και επιμένουν και που τελικά είναι ... "σπάνια ράτσα".
Κακώς την έχουν στρέψει εναντίον μας 100 που***ες που εμφανίζονται παντού σαν "γλάστρες" και που πουλάνε το γατάκι τους στον ... πλειοδότη. Νομίζω πως η Μαιρούλα της διπλανής πόρτας (που κανένα κανάλι δεν την προβάλει!) δεν είναι η Ελλεϊνίδα που νομίζετε. Είναι καλό κοριτσάκι - και καυ***ρικο αμα λάχει!
Λίγο ψάξιμο, μία πιο βαθειά ματιά ... και Ελληνίδες - Ρωσίδες = 1-0!!!
εγώ ψάχνω μία Χορηγάνα,
Χορηγό-Πουτάνα
Απαντώ λοιπόν σε εκείνους που συγκρίνουν και όχι σε εκείνους που ξέρουν ότι πάνω από Ρωσίδα, Τσέχα, Ελληνίδα, Αφγανή ... είναι ο ίδιος ο άνθρωπος και η συμπεριφορά που έχει!!!
Απαντώ λοιπόν σε εκείνους που συγκρίνουν και όχι σε εκείνους που ξέρουν ότι πάνω από Ρωσίδα, Τσέχα, Ελληνίδα, Αφγανή ... είναι ο ίδιος ο άνθρωπος και η συμπεριφορά που έχει!!!
Και τόοοοοοοοοσοι πολλοί δεν το έχουν καταλάβει ακόμη!!!
se metakatoxiko mpourdelo na vriskomoun, poly perissotero erotismo tha eisesprata apo tis poutanew ths epoxhs, para apo tis ellhnides shmera..tis exete parathrhsei? me ena kinhto sto xeri, ena yfaki dhthen sthn mapa, kai theloyn , theloun , theloyn...ante meta na ertheis se katastash erotikh me olh aythn thn periferomenh ptomainh gyro mas..prosfata kapoia mou leei...kai MHN tis kernate...mhn eiste koroida!!!! aytes psonizontai me to poy tis koitas!
se metakatoxiko mpourdelo na vriskomoun, poly perissotero erotismo tha eisesprata apo tis poutanew ths epoxhs, para apo tis ellhnides shmera..tis exete parathrhsei? me ena kinhto sto xeri, ena yfaki dhthen sthn mapa, kai theloyn , theloun , theloyn...ante meta na ertheis se katastash erotikh me olh aythn thn periferomenh ptomainh gyro mas..prosfata kapoia mou leei...kai MHN tis kernate...mhn eiste koroida!!!! aytes psonizontai me to poy tis koitas!
exeis dikio file. Για αυτό το αποφεύγω. Αν τις κοιτάξω κατά λάθος θα χρειαστώ 5 μέρες σε strip συνεχόμενα και σεχtourism για να συνέλθω
exeis dikio file. Για αυτό το αποφεύγω. Αν τις κοιτάξω κατά λάθος θα χρειαστώ [size=12pt]5 μέρες σε strip συνεχόμενα[/size] και σεχtourism για να συνέλθω
Αναγκάζεσαι; Ευτυχώς δεν είναι υποχρεωτικό
Εκεί, κοίτα και - κυρίως - κέρνα τις στριπτηζούδες, που στα σίγουρα δε θα την δουν και θα έχεις και αποτέλεσμα
Το κοίταγμα είναι τσάμπα και χωρίς sideeffects
Παιδιά συμφωνώ απόλυτα στο θέμα του ερωτισμού. Οι Ελληνίδες τα βγάζουν πια φόρα - παρτίδα (έβλεπα και το χειμώνα με έξω τον αφαλό, έλεος!) σε μαμάνε μέχρι να πεις κίμινο (αν ανταποκρίνεσαι στα στάνταρτς τους) αλλά σήμερα είναι από τις πιο αντι- ερωτικές γυναίκες του πλανήτη ever. Πλαστική σεξουαλικότητα αποπνέουνε, ερωτική διάθεση πάλι όχι. Και έχω προλάβει και ζήσει σε πολύ πιο ερωτική εποχή για να σας τα λέω αυτά. Τώρα πια βλέπω στο κινητό κάποιες γκόμενες που μαμάνε οι εκάστοτε κολητοί, ακούω τα ψεύτικα βογγητά τους και ούτε μου κάνει αίσθηση....Στους χώρους που πηγαίνω δε οι περισσότερες γυναίκες είναι είτε "δήθεν", είτε ψωνισμένες, είτε με υφάκι. Θα μου πείτε αυτά είναι τα αποτελέσματα του να έχουν γευτεί οι σημερινές Ελληνίδες σε μεγάλες ποσότητες τον λούτσο, δεν δείχνουν πια ούτε ερωτική διάθεση ούτε σεβασμό απέναντι του, όπως έκαναν οι παλαιότερες γυναίκες...
Και όσο για την ερωτική διάθεση στα strip clubs ρε παιδιά παρόλο που αυτό το σκηνικό είναι σικέ και στημένο και σε αρμέγουνε, τη μία και μοναδική φορά που πήγα πιο πολύ ερωτισμό μου έβγαλαν μερικές κοπέλες της δουλειάς παρά οι "δήθεν" σημερινές Ελλεηνίδες. Μία μάλιστα δίπλα μου βάραγε σφαλιάρες στο νουνί της την ώρα που είχε ερωτικό σόου στην πίστα και από ότι έκοψε το έμπειρο μάτι μου δεν τόκανε εκείνη τη στιγμή για να προσελκύσει πελάτες αλλά από δική της προσωπική καύλα.....