Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
....εγώ επαναφέρω τη πρότασή μου για την εξαγωγή των ελλεηνίδων σε άλλες χώρες, θα τις πουλάμε όσο όσο.

Στη συνέχεια θα εισάγουμε κοπέλες από την Ρωσία, Τσεχία, Ουκρανία κλπ.

Η  ΣΤΕΚΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΞΑΓΩΓΕΣ Α.Ε. είναι εδώ !!!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Δεν παρακολουθώ συστηματικά το θέμα,αλλά το έχετε παραξευτιλήσει.Αφήστε τις κοπέλες,τι σας έκαναν;Βλαμμένες είναι ότι θέλουν ζητάνε.Νομίζουν ότι η ζωή είναι σαν τα σίριαλ που βλέπουν στην τηλεόραση,τύπου Sex and the City,τόλμη και γοητεία,και μαλακίες.Από τα 17-30 ψάχνουν τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο,και στο τέλος,αφού το ράφι εμφανίζεται ολοένα και πιο απειλητικό,συμβιβάζονται με τον μαλάκα που ενώ τον έχουν κάνει στόχο χυλόπιτων,επιμένει να τις φλερτάρει.Και το παίζουν και ευτυχισμένες "κυρίες".Δεν πάνε στο διάολο τα ψώνια να ηρεμίσουμε;Είδα πρόσφατα γκόμενα από το σχολείο να έχει παντρευτεί έναν βγαλμένο από το μάπετ σόου.Αυτή που δεν τολμούσε κανείς να την κοιτάξει στα μάτια γιατί τον περιφρονούσε.Ε λογικό,στα 35 με το μουνί αραχνιασμένο και το ράφι πάνω από το κεφάλι της,της πλάσαραν τον τύπο και τον δέχτηκε.Αν μπορούσε ας έκανε αλλιώς...

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
τελικα πρεπει να εισαι χλεχλες μαλακας αβουλος και με λεφτα και μετα ολες θα σε θελουν.Η σαπουνοπερα και η χωριατια στο μεγαλειο της.ΟΣΟ και να θελω να πιστευω οτι μπορει να ειναι αλλιως και να κανω προσεγγιση μετα τα πρωτα ραντεβου φτασω η οχι στο κρεβατι μαζι τους το ιδιο εργο βλεπω. :headbang:

bosman

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ο εφιάλτης για τη νεαρή γυναίκα ξεκίνησε, όπως διηγήθηκε στους αστυνομικούς του τμήματος Φιλοθέης, προχθές το βράδυ κι ενώ βρισκόταν με τον 28χρονο Αλβανό φίλο της στο πάρκο Πικιώνη.

θα θελες!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Νομίζουν ότι η ζωή είναι σαν τα σίριαλ που βλέπουν στην τηλεόραση,τύπου Sex and the City,τόλμη και γοητεία,και μαλακίες.
:o :o :o :o
Ε όχι και να συγκρίνεις το sex&the city με το τόλμη και γοητεία!! Είναι σαν να λες ότι το WWE είναι σαν το πρωτάθλημα κρίκετ!! (αθλήματα είναι και τα δύο)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Οι Ελληνίδες είναι μια χαρά , εμείς είμαστε που δεν τις δείχνουμε την στοργή και την φροντίδα που τους αξίζει

Εσύ ή πιτσιρικάς είσαι ή ο συνηθισμένος γλύφτης που λέει "αν καλοπιάσω τις γκόμενες των bourdela μπορεί να μου στείλει καμία pm". Φίλε μου μπάζει ολόκληρη η κοινωνία μας δεν το έχεις καταλάβει; Και πολλές Ελληνίδες συμπεριφέρονται ελλεεινά και σκατένια και πολλοί άντρες αντίστοιχα. Το να λες "μια χαρά είναι" σημαίνει ότι δεν βλέπεις το "θηρίο" (δες την υπογραφή μου) και αυτό είναι ακόμη πιο ανησυχητικό...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
;) ;) ;)

Και εγώ ως αφελής που είμαι σε ρωτάω λοιπόν, την σημερινή "σκατοκοινωνία" ποιός την έχει φτιάξει???

Οι γυναίκες βουλευτές αντιπροσωπεύουν μόλις το 17,3% στο παγκόσμιο σύνολο εδρών στα κοινοβούλια. Στην Ελλάδα βέβαια το ποσοστό είναι κάτω από το μέσο όρο (14,7%). Μάλιστα τα ποσοστά της Ελλάδας είναι κάτω από την Ζιμπάμπουε και την Ζάμπια (15,2%), το Καζαχστάν (15,9%), το Πράσινο Ακρωτήριο (18,1%), τα Αραβικά Εμιράτα (για όνομα του Θεού 22,5%), το Ιρακ (!!!! 25,5%), ακόμη και το ... Μπουρούντι (30,5%) και την Ουγκάντα (30,7%)κτλ.

Μήπως αυτή την "παλιοκοινωνία" λοιπόν την έφτιαξαν άνδρες, την έφτιαξαν λάθος και τώρα φωνάζουν και από πάνω ... άντε γ...σου και εσύ και ο γρύλος σου???

Μήπως οι Έλληνες άνδρες που έχουν πάρει "επιταγή εν'λευκό" να φτιάξουν την μικρή "παλιοκοινωνία" μας όπως ακριβώς είναι φταίνε ακόμη περισσότερο?

Μήπως "όπως στρώσεις θα κοιμηθείς"?

Βρε μήπως????

Δεν έχει σημασία το φύλο στην πολιτική και την οικονομία. Άλλα κριτήρια μετράνε. Εγώ είμαι άντρας αλλά θα ψήφιζα Παπαρήγα, εσύ θα ψήφιζες όμως Κοντολίζα Ράις, Μαντλίν Ολμπράιτ, Θάτσερ, Ντόρα Μπακογιάννη, Τσιτσιολίνα ( στην Ιταλία) ή την εγγονή του Μουσολίνι?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εσύ ή πιτσιρικάς είσαι ή ο συνηθισμένος γλύφτης που λέει "αν καλοπιάσω τις γκόμενες των bourdela μπορεί να μου στείλει καμία pm". Φίλε μου μπάζει ολόκληρη η κοινωνία μας δεν το έχεις καταλάβει; Και πολλές Ελληνίδες συμπεριφέρονται ελλεεινά και σκατένια και πολλοί άντρες αντίστοιχα. Το να λες "μια χαρά είναι" σημαίνει ότι δεν βλέπεις το "θηρίο" (δες την υπογραφή μου) και αυτό είναι ακόμη πιο ανησυχητικό...
Καλά, για ξαναδιάβασε...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αν δεν κανω λαθος νομιζω οτι συνταγματικα πρεπει το 10% στην βουλη να ειναι γυναικες?
τα λεω ομορφα?

Λάθος , που το είδες αυτό? Αυτό που ορίζεται είναι ότι οι υποψήφιοι κάθε κόμματος πρέπει να έχουν τουλάχιστον 30 % από κάθε φύλο. Δηλαδή δε γίνεται 90 % άντρες ή 90 % γυναίκες. Απορία φυσικά γιατί η ποσόστωση λαμβάνει υπόψη το φύλο και όχι και άλλα βιολογικά χαρακτηριστικά, π.χ. χρώμα μαλλιών, ύψος, βάρος, χρώμα δέρματος κλπ ( δε κάνω πλάκα ίσως αυτά μετράνε περισσότερο από το φύλο).

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
[size=13pt]Αφιερωμένο στις Ελλη(ε)(ει)νίδες[/size]  :cool2:

δώστε λίγη προσοχή στους στίχους...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Δεν παρακολουθώ συστηματικά το θέμα,αλλά το έχετε παραξευτιλήσει.Αφήστε τις κοπέλες,τι σας έκαναν;Βλαμμένες είναι ότι θέλουν ζητάνε.Νομίζουν ότι η ζωή είναι σαν τα σίριαλ που βλέπουν στην τηλεόραση,τύπου Sex and the City,τόλμη και γοητεία,και μαλακίες.Από τα 17-30 ψάχνουν τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο,και στο τέλος,αφού το ράφι εμφανίζεται ολοένα και πιο απειλητικό,συμβιβάζονται με τον μαλάκα που ενώ τον έχουν κάνει στόχο χυλόπιτων,επιμένει να τις φλερτάρει.Και το παίζουν και ευτυχισμένες "κυρίες".Δεν πάνε στο διάολο τα ψώνια να ηρεμίσουμε;Είδα πρόσφατα γκόμενα από το σχολείο να έχει παντρευτεί έναν βγαλμένο από το μάπετ σόου.Αυτή που δεν τολμούσε κανείς να την κοιτάξει στα μάτια γιατί τον περιφρονούσε.Ε λογικό,στα 35 με το μουνί αραχνιασμένο και το ράφι πάνω από το κεφάλι της,της πλάσαραν τον τύπο και τον δέχτηκε.Αν μπορούσε ας έκανε αλλιώς...

μπορει να τον αγαπησε...
στα ματια της να φαινεται ωσαν τον αντονυ απο την καντυ καντυ.. πανω στο γνωστο σε ολους μας πλεον λευκο ατι..

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
μπορει να τον αγαπησε...
στα ματια της να φαινεται ωσαν τον αντονυ απο την καντυ καντυ.. πανω στο γνωστο σε ολους μας πλεον λευκο ατι..

Ναι τον αγάπησε.Τόσοι που είχαν φάει το πήλινο από δαύτη,ήταν όλοι σκάρτοι ε;Άσε,άρχισε να πιάνει αράχνες το μουνάκι της,δέχθηκε και πιέσεις από την οικογένεια και έγινε η φάση.Ξέρεις πόσο σπαστικό είναι να σου κοπανάνε συνεχώς "η Μαρία παντρεύτηκε,εσύ πότε μωρή;";Άσε τα ίδια τραβάει και μια φίλη που είναι στα 32 και ο ένας είναι κοντός,ο άλλος χοντρός και ο άλλος φτωχός.Αυτή είναι 1,64,οχι αδύνατη,όχι όμως και χοντρή και δουλεύει σε super market.Βρε ουστ.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ξαναγυρισες ? Αιντε..επιτελους να ανεβουν λιγο τα αιματα γαμω τις σεφταλιες μου..

Αυτα..

για σημερα ξαναγυρισα
αυριο ποιος ξερει......................
σας εχω δεδομενους οτι δεν με ξεχνατε.. μεχρι κ εγω να μπω στο ραφι... του φορουμ... ελλεηνιδα...................!!!!!!!! :tooth:

υγ: δεν ειπες αν γραψω δεν θα σβηνεις τα ποστς σου?? το ειπες! το θυμαμαι!!! :P
Ναι τον αγάπησε.Τόσοι που είχαν φάει το πήλινο από δαύτη,ήταν όλοι σκάρτοι ε;Άσε,άρχισε να πιάνει αράχνες το μουνάκι της,δέχθηκε και πιέσεις από την οικογένεια και έγινε η φάση.Ξέρεις πόσο σπαστικό είναι να σου κοπανάνε συνεχώς "η Μαρία παντρεύτηκε,εσύ πότε μωρή;";Άσε τα ίδια τραβάει και μια φίλη που είναι στα 32 και ο ένας είναι κοντός,ο άλλος χοντρός και ο άλλος φτωχός.Αυτή είναι 1,64,οχι αδύνατη,όχι όμως και χοντρή και δουλεύει σε super market.Βρε ουστ.

κ νομιζει οτι ειναι η ζιζελ - μονικα 2 σε 1?

αυτη τη ψευδαισθηση την εχουν κ ανδρες κ γυναικες ομως... κ αντι να κοιτανε τα χαλια τους πρωτα κοιτανε των αλλων..

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
για σημερα ξαναγυρισα
σας εχω δεδομενους οτι δεν με ξεχνατε.. μεχρι κ εγω να μπω στο ραφι... του φορουμ... ελλεηνιδα...................!!!!!!!! :tooth:

αυτη τη ψευδαισθηση την εχουν κ ανδρες κ γυναικες ομως... κ αντι να κοιτανε τα χαλια τους πρωτα κοιτανε των αλλων..

Τοτε δεν αλλαζεις και λιγο την υπογραφη σου ? Κατι σε "est venu" σου κανει ?

Αυτα..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
για σημερα ξαναγυρισα
σας εχω δεδομενους οτι δεν με ξεχνατε.. μεχρι κ εγω να μπω στο ραφι... του φορουμ... ελλεηνιδα.............javascript:void(0);......!!!!!!!! :tooth:

Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωχου μωρέ κοπελιά, πολύ βαρύ πεπόνι μας έγινες και του λόγου σου  :rolleyes: :rolleyes:
Άμε να γράψεις καμία κριτική και μην πολυμιλείς :grin: :grin: :grin:

Δυο φορές αυτά..  :P :P :P :P :P :P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Τοτε δεν αλλαζεις και λιγο την υπογραφη σου ? Κατι σε "est venu" σου κανει ?

Αυτα..

αυτη τη δουλεια θα κανω...? θα ξαναμπω σε κανα μηνα παλι *P

υγ: τρελαινομαι για εμπειρα ματια παλαιου! θα φορανε κ εκεινα τα σεξυ μαυρα γυαλιαααα...

To θυμαμαι  :2funny:..Αυτο θα παραμεινει.. ;)

Αλλα κα εσυ αν ξαναφυγεις, ξερεις τι σε περιμενει..

:bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

Αυτα..

δεν φοβαμαι εγω! ειμαι ατρομητη!!! :cheesy: :cheesy:

Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωχου μωρέ κοπελιά, πολύ βαρύ πεπόνι μας έγινες και του λόγου σου  :rolleyes: :rolleyes:
Άμε να γράψεις καμία κριτική και μην πολυμιλείς :grin: :grin: :grin:

Δυο φορές αυτά..  :P :P :P :P :P :P

μμμμ.......!!!!!

αληθεια θες να παω να γραψω κριτικη? αληθεια το λες? αληθεια? θες να κανω μια βολτα σε ΟΛΑ τα θεματα περι κριτικων? ε? θες? θες??? θεςςς???

προσεχε τι ζητας.... μπορει να το παθεις :2funny: :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
μμμμ.......!!!!!

αληθεια θες να παω να γραψω κριτικη? αληθεια το λες? αληθεια? θες να κανω μια βολτα σε ΟΛΑ τα θεματα περι κριτικων? ε? θες? θες??? θεςςς???

προσεχε τι ζητας.... μπορει να το παθεις :2funny: :2funny:
Τα θυμόμαστε τα καλλιμέντα σου όταν σου δόθηκε η ευκαιρία να κριτικάρεις...
[size=1pt](σε μια φωτογραφία αναφέρομαι[/size]  :rolleyes: :rolleyes: :grin: :grin:

Και πάλι αυτά..  :grin: :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Τα θυμόμαστε τα καλλιμέντα σου όταν σου δόθηκε η ευκαιρία να κριτικάρεις...
[size=3pt](σε μια φωτογραφία αναφέρομαι[/size]  :rolleyes: :rolleyes: :grin: :grin:

Και πάλι αυτά..  :grin: :grin:

ειμαι στυγνη κριτης....
κ η αληθεια ειναι σκληρη κ πικρη ενιοτε... :crazy:

σε ποια φωτο αναφερεσαι αι ντοντ ριμεμπερ... (γιατι μικραινεις τα γραμματα παιδι μου? απο αποψη? εικαστικη παρεμβαση? ειναι σεκρετο? εκανα λαθος κ θα με συλλαβει η σιαιει?)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom