Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.784
Πόντοι
736
Η λυση του προβλήματος που πολλοι ταχα μου ψυχολόγοι βγηκαν να το παίξουν ιστορία δεν ειναι η διαπαιδαγωγηση στα αγορια μονο αλλα και στα κορίτσια..
Να μην μαθαίνουν οι γονεις τα κορίτσια απο μικρα οτι ειναι πριγκιπισσες,οτι επειδη ειναι κορίτσια εχουν το αλλαθητο οτι επειδη ειναι κορίτσια ολοι πρέπει να τις σεβονται οτι επειδη ειναι κορίτσια πρεπει να τα έχουν ολα έτοιμα, οτι επειδη ειναι κορίτσια οι αλλοι να κανουν υποχωρήσεις και ας εχουν αδικο αυτές, οτι επειδή ειναι κορίτσια ας βρουν καποιον να τις ταιζει η να βρουν καποιον με λεφτα η επειδή ειναι κορίτσια να εχουν και να κανουν οτι θελουν.
Οταν τα κορίτσια τα κακομαθαινουν απο μικρα μεγαλώνοντας οι ιδιες θα φερθουν με ασχημο τροπο στη κοινωνια ακομα και στον σύντροφο τους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσυ ταχα πηγες για καφε και ως παπιας θα εφευγες τι εγινε τωρα,μπηκε ο 3ος η 4ος να γραψει?
πες μας τι θελεις να στο στείλουμε γιατι απο μονος σου δεν βλεπω προκοπή.....

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
801
Πόντοι
81
Εννοείς να μπαίνεις σε μαγαζια με ρούχα που έχουν ελλεινιδες και να τη πέφτεις?πολύ φειλ μου φαινετε..άσε που θα μπλέξεις..θα σε τραβάνε με τη κάμερα..ο τρελός της γειτονιάς..μη πούνε..ο βιαστής της γειτονιάς!!!
Γιατί ρε τυπε που το περίεργο; Δεν λέω να γίνεται συνέχεια εκεί ναι είναι ενοχλητικό,άλλο μια στο τόσο . Εδώ υπάρχουν τύποι που κάνουν πεσιματικες στα σούπερ μάρκετ γτ όχι στα ρουχαδικα;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Στο bou το έβαλα γιατί εδώ γράφω για να εκτονώνομαι και έχω βαρεθεί την Ντοναλτιάδα, αν και δεν προβλέπω να σταματήσει.
Όσο για τα συμπεράσματά σου είναι αστεία ως συνήθως, αφού δεν στηρίζονται σε στοιχεία, αλλά σε ό,τι φαντάζεσαι.
Κι εσύ κι ο Τσιγκολελέτος κάνατε τη γκομενοφοβία σας ιδεολογία.
Τό μόνο πού φοβάμαι...είναι ότι άν βγάλεις τήν μεγαλοκοπέλα γκόμενα...μήν ζηλέψει καί ο Balkan καί θέλει καί αυτός!!
Σού λέει έβγαλε γκόμενα ο Κακόγερος εγώ τί κάνω ?
Ολα παίζουν...ο Balkan περιμένει νά δεί άν τά καταφέρεις!! :undecided:

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
714
Πόντοι
86
Δεν ξερεις γκομενα που μας θυμάται απο την εποχη του Νωε ειναι κοκκινη κάρτα.
Κατσε ρε συ, οχι απαραιτητα. Αν θελει χαβαλε την βαζω κατω και της χτυπαω ενα πεναλτυ κατευθειαν στο ΓΑΜΑ. Αν θελει μονημοτητες, εξασφαλιση κι αλλες τοιουτες αηδιες της σφυραω ενα φαουλ που θαναι ολο δικο της. Το ποιντ ειναι ναμαι εγω ο διαιτητης

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
714
Πόντοι
86
Να μην μαθαίνουν οι γονεις τα κορίτσια απο μικρα οτι ειναι πριγκιπισσες,οτι επειδη ειναι κορίτσια εχουν το αλλαθητο οτι επειδη ειναι κορίτσια ολοι πρέπει να τις σεβονται οτι επειδη ειναι κορίτσια πρεπει να τα έχουν ολα έτοιμα, οτι επειδη ειναι κορίτσια οι αλλοι να κανουν υποχωρήσεις και ας εχουν αδικο αυτές, οτι επειδή ειναι κορίτσια ας βρουν καποιον να τις ταιζει η να βρουν καποιον με λεφτα η επειδή ειναι κορίτσια να εχουν και να κανουν οτι θελουν.
Ειχε δικαιο δλδ η γιαγια μου που ελεγε στην θια μου "κορη μου την τυχη σου και τα πτυχια σου ταχεις αναμεσα στα ποδια σου" μικρος ημουν τοτε, που να καταλαβω?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τό μόνο πού φοβάμαι...είναι ότι άν βγάλεις τήν μεγαλοκοπέλα γκόμενα...μήν ζηλέψει καί ο Balkan καί θέλει καί αυτός!!
Σού λέει έβγαλε γκόμενα ο Κακόγερος εγώ τί κάνω ?
Ολα παίζουν...ο Balkan περιμένει νά δεί άν τά καταφέρεις!! :undecided:
Παλιά γκόμενα είναι και μου έστειλε πρώτη. Δεν ήταν και πολύ σίγουρη αν είμαι εγώ και δεν ξανοίχτηκε. Δεν είπε καν αν είναι στο Montpellier, αλλά μετά είδα ότι συμμετέχει σε ένα τοπικό event και της απάντησα. Βρήκα κι ένα ποστ ότι ψάχνει δουλειά σαν κοινωνική λειτουργός κι επίσης τα γαλλικά της είναι πολύ καλά. Μάλλον ψάχνει να εγκατασταθεί στην πόλη.

Αν μπορέσω και τη βάλω στο ρόστερ καλά θα είναι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467
Παλιά γκόμενα είναι και μου έστειλε πρώτη. Δεν ήταν και πολύ σίγουρη αν είμαι εγώ και δεν ξανοίχτηκε. Δεν είπε καν αν είναι στο Montpellier, αλλά μετά είδα ότι συμμετέχει σε ένα τοπικό event και της απάντησα. Βρήκα κι ένα ποστ ότι ψάχνει δουλειά σαν κοινωνική λειτουργός κι επίσης τα γαλλικά της είναι πολύ καλά. Μάλλον ψάχνει να εγκατασταθεί στην πόλη.

Σε ποιό ρόστερ;

Θα κατεβάσετε εντεκάδα για τάβλι;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Βρήκα κι ένα ποστ ότι ψάχνει δουλειά σαν κοινωνική λειτουργός κι επίσης τα γαλλικά της είναι πολύ καλά. Μάλλον ψάχνει να εγκατασταθεί στην πόλη.

Γενικα ειναι φτωχες αυτες τυπε, με τον βασικο, κλπ (παροτι υπηρετουν σημαντικο κοινωνικο εργο)

Πιστευω ειναι ιδανικη για σπονσορινγκ με διακριτικοτητα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

Αν δεί όμως η μεγαλοκοπέλα ότι στά 61 είσαι στό ενοίκιο...μήπως σέ παραμερίσει ?
Διότι σου λέει τί έκανε τόσα χρόνια...ούτε ένα σπίτι δέν πήρε ?
Υπάρχουν αρκετά ερωτήματα...άρα φαντάσου...από τί σκάνερ θά σέ περάσει!!
Ετσι πιστεύω Κακόγερε!! :undecided:
Αυτή έχει παιδιά ?

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Διαβάζεις κάποιους αφηγητές πορνοεπισκέψεων και παραξενεύεσαι. Όταν τους ζήσεις από κοντά, καταλαβαίνεις γιατί δεν τους πλησιάζει ούτε συφιλικός πεινασμένος πούστης. Τα μισά βασικά νήματα είναι νεκρά και στα υπόλοιπα παλεύει το κάθε υπόθετο απ αυτούς, να υποστηρίξει την κατηγορία του. Φυσικά από ότι γράφουν δεν ισχύει σχεδόν τίποτα μιας που απλά φιγουράρουν ότι γάμησαν στα στημένα. Αν έδειχναν τόση όρεξη και στα υπόλοιπα θέματα της ζωής τους δεν θα κατέληγαν τις γιορτές να σέρνονται σαν σκουλήκια στις πουτάνες για να βρουν άνθρωπο να μιλήσουν πληρώνοντας. Το μόνο απλήρωτο μουνί που έχουν νιώσει ποτέ είναι της καρκινιάρας μάνας τους όταν τους ξέρασε στην ζωή η οποία και τους διέγραψε την ίδια στιγμή. Αν τώρα βγήκαν με καισαρική, δεν θα ένιωσαν ούτε αυτό!

(αυτά είναι ποστ)

:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ρε παιδια πιστευετε αν ειναι αλήθεια αυτα που λεει ο γερος?
Πολυ περιεργα μου φαίνονται
Δέν έχω κανένα λόγο Zapata νά μήν τόν πιστέψω...λόγο θά έχω άν πεί -Καί πώς θά τό πεί- ότι τήν έβγαλε γκόμενα!!
Οχι ότι είναι δύσκολο νά βγάλει μία μεγαλοκοπέλα...αλλά αυτές θέλουν κατά κάποιο τρόπο "Αποκατάσταση" μέ τήν έννοια βέβαια...όχι τού γάμου!!
Καί τό λέω αυτό...διότι τό έχω δεί καί τό βλέπω πολλές φορές ανά έτος!!
Ολα παίζουν...αλλά ο άνδρας πρέπει νά κρατιέται οικονομικά...διαφορετικά καμία τύχη!! :undecided:
Καί όταν λέω νά κρατιέται οικονομικά...γιά τά Ελληνικά δεδομένα 2Κ ευρώ min ανά μήνα...όταν δέν έχει σπίτι δικό του!!
Κάπως έτσι τό βλέπω ανάλογα καί τήν γκόμενα βέβαια!!

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.017
Πόντοι
506
Δεν είσαι απλά κολλημένος, είσαι και προβληματικός. Και σαν προβληματικός γνώρισες σκουπίδια και νομίζεις ότι όλος ο κόσμος έχει τις ίδιες εμπειρίες.
Με το που μίλησα για παλιά γκόμενα, άρχισες ένα κάρο μαλακίες «κι αν την άφησες εσύ τότε έτσι, ενώ αν σε άφησε αυτή τότε αλλιώς»
Άσε μας, ρε χέστη, μια χαρά πέρασα με τη γκόμενα. Έληξε το erasmus κι έφυγε.
Άμα παθαίνεις πανικό μόλις ακούς για γκόμενες, να παίρνεις ηρεμιστικά πριν κάνεις λόγκιν.
το παρελθον ανηκει στο παρελθον! στα σκουπιδια δηλαδη....
οκ σου αρεσουν τα μπαγιατικα μερακλη!
ο κοσμος παει μπροστα! εσυ μεινε πισω στις ελαττωματικες

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.017
Πόντοι
506
Ελα ρε γερο καταντας αστειος να λες οτι ειμαστε γκομενοφοβικοι.
Πες κατι αλλο να μιλησουμε σοβαρά.
Εμεις στο είπαμε για το καλο σου και δεν το δεχεσαι οκ
Μη μας λες και φοβικους
τι να κανει πρεπει να δικαιολογησει το πισωγυρισμα του και αυτος...

αφου δε μπορει να παιξει το σκληρο καριολη (γιατι δεν ειναι οποτε μονο να τον παιξει θα μπορουσε) πρεπει να φταιμε εμεις που στη ζωη μας κοιταμε εμπρος!!!

ανασφαλειες απο μπαρμπα ετων 61

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Γενικα ειναι φτωχες αυτες τυπε, με τον βασικο, κλπ (παροτι υπηρετουν σημαντικο κοινωνικο εργο)

Πιστευω ειναι ιδανικη για σπονσορινγκ με διακριτικοτητα
Ο βασικός είναι 1398 Ε, το νοίκι 600-700 Ε αναλόγως την περιοχή και το σούπερμαρκετ όπως περίπου Ελλάδα. Επίσης σπόνσορινγ στα 45 δεν λέει.

Αν δεί όμως η μεγαλοκοπέλα ότι στά 61 είσαι στό ενοίκιο...μήπως σέ παραμερίσει ?
Διότι σου λέει τί έκανε τόσα χρόνια...ούτε ένα σπίτι δέν πήρε ?
Υπάρχουν αρκετά ερωτήματα...άρα φαντάσου...από τί σκάνερ θά σέ περάσει!!
Ετσι πιστεύω Κακόγερε!! :undecided:
Αυτή έχει παιδιά ?
Και πού ξέρει ότι είμαι στο νοίκι; Μπορώ μάλιστα να της δείξω και 10 διαμερίσματα και να της πω ότι είναι δικά μου, μπορώ να την βάλω μέσα να τα δει κιόλας. Το ξέρεις ότι είμαι κτηματομεσίτης, έτσι; Για παιδιά αν έχει, δεν ξέρω ακόμα.

Δέν έχω κανένα λόγο Zapata νά μήν τόν πιστέψω...λόγο θά έχω άν πεί -Καί πώς θά τό πεί- ότι τήν έβγαλε γκόμενα!!
Οχι ότι είναι δύσκολο νά βγάλει μία μεγαλοκοπέλα...αλλά αυτές θέλουν κατά κάποιο τρόπο "Αποκατάσταση" μέ τήν έννοια βέβαια...όχι τού γάμου!!
Καί τό λέω αυτό...διότι τό έχω δεί καί τό βλέπω πολλές φορές ανά έτος!!
Ολα παίζουν...αλλά ο άνδρας πρέπει νά κρατιέται οικονομικά...διαφορετικά καμία τύχη!! :undecided:
Καί όταν λέω νά κρατιέται οικονομικά...γιά τά Ελληνικά δεδομένα 2Κ ευρώ min ανά μήνα...όταν δέν έχει σπίτι δικό του!!
Κάπως έτσι τό βλέπω ανάλογα καί τήν γκόμενα βέβαια!!
Είναι παλιά γκόμενα, λέμε. Αλλά θα κάνω μία προσπάθεια να την ....ξαναβγάλω γκόμενα. :grin:
Μην ανησυχείς για τα οικονομικά μου, μια χαρά είναι.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Και πού ξέρει ότι είμαι στο νοίκι; Μπορώ μάλιστα να της δείξω και 10 διαμερίσματα και να της πω ότι είναι δικά μου, μπορώ να την βάλω μέσα να τα δει κιόλας. Το ξέρεις ότι είμαι κτηματομεσίτης, έτσι; Για παιδιά αν έχει, δεν ξέρω ακόμα.

Είναι παλιά γκόμενα, λέμε. Αλλά θα κάνω μία προσπάθεια να την ....ξαναβγάλω γκόμενα. :grin:
Μην ανησυχείς για τα οικονομικά μου, μια χαρά είναι.
Και πού ξέρει ότι είσαι στο νοίκι ? Δέν τό ξέρει...αλλά συνήθως αυτές είναι πολύ πονηρές...μού έχει τύχει δεκάδες φορές!!
Οχι μέ 45άρες...αλλά δέν έχει σημασία τόσο η ηλικία...όσο τό πονηρό καί πρόστυχο μυαλό τους!!
Νά φανταστείς ότι γιά δούν άν αντέχω οικονομικά...πάντα μού πρότειναν διασκέδαση ακριβή...πολύ ακριβή!!
Διότι σού λέει...άν μπορεί νά καλύψει τέτοιου είδους έξοδα...θά έχει κάποια χρήματα. Κάπως έτσι λειτουργούν πάρα πολλές γκόμενες!! :undecided:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
τι να κανει πρεπει να δικαιολογησει το πισωγυρισμα του και αυτος...

αφου δε μπορει να παιξει το σκληρο καριολη (γιατι δεν ειναι οποτε μονο να τον παιξει θα μπορουσε) πρεπει να φταιμε εμεις που στη ζωη μας κοιταμε εμπρος!!!

ανασφαλειες απο μπαρμπα ετων 61
Και τι πρόβλημα έχεις που εγώ κοιτάω πίσω; Προφανώς το πρόβλημά σου είναι ότι μπορεί να κοιτάς μπροστά, αλλά δεν βλέπεις γκόμενες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.870
Πόντοι
9.297
...τυπική ελλεεινιδες δα
Ο μέσος έλληνας αναφέρει αυτές για τις οποίες χύνει στο τσάρτουρ και γιουπορν ....

30 μαλακίες την ημέρα , με 20 διαφορετικές γκόμενες .... τους τρώει όλους ....

Ο βραζιλιάνος ο συνηθισμένος , γαμάει 50 το χρόνο ...
προφανώς θα έχει και εκεί κάποιους ηλίθιους που δεν γαμάνε καθόλου ...
και πέφτει ο μέσος όρος σε 10-20 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ... ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ....

Ο έλληνας από την πολύ μαλακία, μπερδεύει τη μαλακία με το γαμήσι.
Ελπίζω να μην ξεχνάς ότι η Βραζιλία έχει υπερπολλαπλασιο πληθυσμό από εμάς στα περισσότερες επιλογές σε κάθε περιβάλλον.
Επίσης δεν νομίζω να έχουν τα κόμπλεξ της Ελληνίδας οι Βραζιλιάνες...
Είναι σαν να συγκρίνεις ομάδες ερασιτεχνικές με ομάδες που παίζουν στα ευρωπα'ι'κα κύπελλα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.870
Πόντοι
9.297
Αν βγήκες πάνω από 3 φορές χωρίς πήδημα, είσαι βλάκας. Απλά.
Από τη δεύτερη είσαι κακομοίρης .... αν δείξουμε οίκτο για την πρώτη ...
ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΝΗΣΗ ... . ΧΟΥΦΤΩΜΑΤΑ ... ΑΓΚΑΛΙΕΣ .... ΦΙΛΙΑ ΚΤΛ ...
για να δείξεις ότι δεν είσαι Ευνούχος ή κάτι σαν μυρμήγκι ουδέτερο , χωρίς φύλο δηλαδή .
Να μην ξεχνάει ότι ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΑΝΔΡΑ = ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΕΞ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ .
Πολλές θέλουν απλά τον μαλακα να πληρώνει χωρίς να του κάτσουν...αποσυρμενες ήδη( αν είναι γύρω στα 50) η σε αναζήτηση χρηματοδότη( αν είναι γύρω στα 30).

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.017
Πόντοι
506
Και τι πρόβλημα έχεις που εγώ κοιτάω πίσω; Προφανώς το πρόβλημά σου είναι ότι μπορεί να κοιτάς μπροστά, αλλά δεν βλέπεις γκόμενες.
κανενα προβλημα. δε θα την λουστω εγω τυπε!

αλλα οπως ειπες εδω ειμαστε καφενειο... και στο καφενειο σχολιαζουμε τους παντες. και τους λογικους. και τους τρελους του χωριου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom