Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.784
- Πόντοι
- 736
Ανακοίνωση μαγκι και παπιας ειναι ενα πρόσωπο με δυο προφιλ.
Εχουν ακριβως τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα
Οποτε εχουν στησει μια πλεκτάνη
Ανακοίνωση μαγκι και παπιας ειναι ενα πρόσωπο με δυο προφιλ.
Εχουν ακριβως τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα
Οποτε εχουν στησει μια πλεκτάνη
πες μας τι θελεις να στο στείλουμε γιατι απο μονος σου δεν βλεπω προκοπή.....Η λυση του προβλήματος που πολλοι ταχα μου ψυχολόγοι βγηκαν να το παίξουν ιστορία δεν ειναι η διαπαιδαγωγηση στα αγορια μονο αλλα και στα κορίτσια..
Να μην μαθαίνουν οι γονεις τα κορίτσια απο μικρα οτι ειναι πριγκιπισσες,οτι επειδη ειναι κορίτσια εχουν το αλλαθητο οτι επειδη ειναι κορίτσια ολοι πρέπει να τις σεβονται οτι επειδη ειναι κορίτσια πρεπει να τα έχουν ολα έτοιμα, οτι επειδη ειναι κορίτσια οι αλλοι να κανουν υποχωρήσεις και ας εχουν αδικο αυτές, οτι επειδή ειναι κορίτσια ας βρουν καποιον να τις ταιζει η να βρουν καποιον με λεφτα η επειδή ειναι κορίτσια να εχουν και να κανουν οτι θελουν.
Οταν τα κορίτσια τα κακομαθαινουν απο μικρα μεγαλώνοντας οι ιδιες θα φερθουν με ασχημο τροπο στη κοινωνια ακομα και στον σύντροφο τους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσυ ταχα πηγες για καφε και ως παπιας θα εφευγες τι εγινε τωρα,μπηκε ο 3ος η 4ος να γραψει?
Γιατί ρε τυπε που το περίεργο; Δεν λέω να γίνεται συνέχεια εκεί ναι είναι ενοχλητικό,άλλο μια στο τόσο . Εδώ υπάρχουν τύποι που κάνουν πεσιματικες στα σούπερ μάρκετ γτ όχι στα ρουχαδικα;Εννοείς να μπαίνεις σε μαγαζια με ρούχα που έχουν ελλεινιδες και να τη πέφτεις?πολύ φειλ μου φαινετε..άσε που θα μπλέξεις..θα σε τραβάνε με τη κάμερα..ο τρελός της γειτονιάς..μη πούνε..ο βιαστής της γειτονιάς!!!
Τό μόνο πού φοβάμαι...είναι ότι άν βγάλεις τήν μεγαλοκοπέλα γκόμενα...μήν ζηλέψει καί ο Balkan καί θέλει καί αυτός!!Στο bou το έβαλα γιατί εδώ γράφω για να εκτονώνομαι και έχω βαρεθεί την Ντοναλτιάδα, αν και δεν προβλέπω να σταματήσει.
Όσο για τα συμπεράσματά σου είναι αστεία ως συνήθως, αφού δεν στηρίζονται σε στοιχεία, αλλά σε ό,τι φαντάζεσαι.
Κι εσύ κι ο Τσιγκολελέτος κάνατε τη γκομενοφοβία σας ιδεολογία.
Κατσε ρε συ, οχι απαραιτητα. Αν θελει χαβαλε την βαζω κατω και της χτυπαω ενα πεναλτυ κατευθειαν στο ΓΑΜΑ. Αν θελει μονημοτητες, εξασφαλιση κι αλλες τοιουτες αηδιες της σφυραω ενα φαουλ που θαναι ολο δικο της. Το ποιντ ειναι ναμαι εγω ο διαιτητηςΔεν ξερεις γκομενα που μας θυμάται απο την εποχη του Νωε ειναι κοκκινη κάρτα.
Ειχε δικαιο δλδ η γιαγια μου που ελεγε στην θια μου "κορη μου την τυχη σου και τα πτυχια σου ταχεις αναμεσα στα ποδια σου" μικρος ημουν τοτε, που να καταλαβω?Να μην μαθαίνουν οι γονεις τα κορίτσια απο μικρα οτι ειναι πριγκιπισσες,οτι επειδη ειναι κορίτσια εχουν το αλλαθητο οτι επειδη ειναι κορίτσια ολοι πρέπει να τις σεβονται οτι επειδη ειναι κορίτσια πρεπει να τα έχουν ολα έτοιμα, οτι επειδη ειναι κορίτσια οι αλλοι να κανουν υποχωρήσεις και ας εχουν αδικο αυτές, οτι επειδή ειναι κορίτσια ας βρουν καποιον να τις ταιζει η να βρουν καποιον με λεφτα η επειδή ειναι κορίτσια να εχουν και να κανουν οτι θελουν.
Παλιά γκόμενα είναι και μου έστειλε πρώτη. Δεν ήταν και πολύ σίγουρη αν είμαι εγώ και δεν ξανοίχτηκε. Δεν είπε καν αν είναι στο Montpellier, αλλά μετά είδα ότι συμμετέχει σε ένα τοπικό event και της απάντησα. Βρήκα κι ένα ποστ ότι ψάχνει δουλειά σαν κοινωνική λειτουργός κι επίσης τα γαλλικά της είναι πολύ καλά. Μάλλον ψάχνει να εγκατασταθεί στην πόλη.Τό μόνο πού φοβάμαι...είναι ότι άν βγάλεις τήν μεγαλοκοπέλα γκόμενα...μήν ζηλέψει καί ο Balkan καί θέλει καί αυτός!!
Σού λέει έβγαλε γκόμενα ο Κακόγερος εγώ τί κάνω ?
Ολα παίζουν...ο Balkan περιμένει νά δεί άν τά καταφέρεις!!
Παλιά γκόμενα είναι και μου έστειλε πρώτη. Δεν ήταν και πολύ σίγουρη αν είμαι εγώ και δεν ξανοίχτηκε. Δεν είπε καν αν είναι στο Montpellier, αλλά μετά είδα ότι συμμετέχει σε ένα τοπικό event και της απάντησα. Βρήκα κι ένα ποστ ότι ψάχνει δουλειά σαν κοινωνική λειτουργός κι επίσης τα γαλλικά της είναι πολύ καλά. Μάλλον ψάχνει να εγκατασταθεί στην πόλη.
Αν μπορέσω και τη βάλω στο ρόστερ καλά θα είναι.
Βρήκα κι ένα ποστ ότι ψάχνει δουλειά σαν κοινωνική λειτουργός κι επίσης τα γαλλικά της είναι πολύ καλά. Μάλλον ψάχνει να εγκατασταθεί στην πόλη.
Αν δεί όμως η μεγαλοκοπέλα ότι στά 61 είσαι στό ενοίκιο...μήπως σέ παραμερίσει ?Παλιά γκόμενα είναι και μου έστειλε πρώτη. Δεν ήταν και πολύ σίγουρη αν είμαι εγώ και δεν ξανοίχτηκε. Δεν είπε καν αν είναι στο Montpellier, αλλά μετά είδα ότι συμμετέχει σε ένα τοπικό event και της απάντησα. Βρήκα κι ένα ποστ ότι ψάχνει δουλειά σαν κοινωνική λειτουργός κι επίσης τα γαλλικά της είναι πολύ καλά. Μάλλον ψάχνει να εγκατασταθεί στην πόλη.
Διαβάζεις κάποιους αφηγητές πορνοεπισκέψεων και παραξενεύεσαι. Όταν τους ζήσεις από κοντά, καταλαβαίνεις γιατί δεν τους πλησιάζει ούτε συφιλικός πεινασμένος πούστης. Τα μισά βασικά νήματα είναι νεκρά και στα υπόλοιπα παλεύει το κάθε υπόθετο απ αυτούς, να υποστηρίξει την κατηγορία του. Φυσικά από ότι γράφουν δεν ισχύει σχεδόν τίποτα μιας που απλά φιγουράρουν ότι γάμησαν στα στημένα. Αν έδειχναν τόση όρεξη και στα υπόλοιπα θέματα της ζωής τους δεν θα κατέληγαν τις γιορτές να σέρνονται σαν σκουλήκια στις πουτάνες για να βρουν άνθρωπο να μιλήσουν πληρώνοντας. Το μόνο απλήρωτο μουνί που έχουν νιώσει ποτέ είναι της καρκινιάρας μάνας τους όταν τους ξέρασε στην ζωή η οποία και τους διέγραψε την ίδια στιγμή. Αν τώρα βγήκαν με καισαρική, δεν θα ένιωσαν ούτε αυτό!
(αυτά είναι ποστ)
Δέν έχω κανένα λόγο Zapata νά μήν τόν πιστέψω...λόγο θά έχω άν πεί -Καί πώς θά τό πεί- ότι τήν έβγαλε γκόμενα!!Ρε παιδια πιστευετε αν ειναι αλήθεια αυτα που λεει ο γερος?
Πολυ περιεργα μου φαίνονται
το παρελθον ανηκει στο παρελθον! στα σκουπιδια δηλαδη....Δεν είσαι απλά κολλημένος, είσαι και προβληματικός. Και σαν προβληματικός γνώρισες σκουπίδια και νομίζεις ότι όλος ο κόσμος έχει τις ίδιες εμπειρίες.
Με το που μίλησα για παλιά γκόμενα, άρχισες ένα κάρο μαλακίες «κι αν την άφησες εσύ τότε έτσι, ενώ αν σε άφησε αυτή τότε αλλιώς»
Άσε μας, ρε χέστη, μια χαρά πέρασα με τη γκόμενα. Έληξε το erasmus κι έφυγε.
Άμα παθαίνεις πανικό μόλις ακούς για γκόμενες, να παίρνεις ηρεμιστικά πριν κάνεις λόγκιν.
τι να κανει πρεπει να δικαιολογησει το πισωγυρισμα του και αυτος...Ελα ρε γερο καταντας αστειος να λες οτι ειμαστε γκομενοφοβικοι.
Πες κατι αλλο να μιλησουμε σοβαρά.
Εμεις στο είπαμε για το καλο σου και δεν το δεχεσαι οκ
Μη μας λες και φοβικους
Ο βασικός είναι 1398 Ε, το νοίκι 600-700 Ε αναλόγως την περιοχή και το σούπερμαρκετ όπως περίπου Ελλάδα. Επίσης σπόνσορινγ στα 45 δεν λέει.Γενικα ειναι φτωχες αυτες τυπε, με τον βασικο, κλπ (παροτι υπηρετουν σημαντικο κοινωνικο εργο)
Πιστευω ειναι ιδανικη για σπονσορινγκ με διακριτικοτητα
Και πού ξέρει ότι είμαι στο νοίκι; Μπορώ μάλιστα να της δείξω και 10 διαμερίσματα και να της πω ότι είναι δικά μου, μπορώ να την βάλω μέσα να τα δει κιόλας. Το ξέρεις ότι είμαι κτηματομεσίτης, έτσι; Για παιδιά αν έχει, δεν ξέρω ακόμα.Αν δεί όμως η μεγαλοκοπέλα ότι στά 61 είσαι στό ενοίκιο...μήπως σέ παραμερίσει ?
Διότι σου λέει τί έκανε τόσα χρόνια...ούτε ένα σπίτι δέν πήρε ?
Υπάρχουν αρκετά ερωτήματα...άρα φαντάσου...από τί σκάνερ θά σέ περάσει!!
Ετσι πιστεύω Κακόγερε!!
Αυτή έχει παιδιά ?
Είναι παλιά γκόμενα, λέμε. Αλλά θα κάνω μία προσπάθεια να την ....ξαναβγάλω γκόμενα.Δέν έχω κανένα λόγο Zapata νά μήν τόν πιστέψω...λόγο θά έχω άν πεί -Καί πώς θά τό πεί- ότι τήν έβγαλε γκόμενα!!
Οχι ότι είναι δύσκολο νά βγάλει μία μεγαλοκοπέλα...αλλά αυτές θέλουν κατά κάποιο τρόπο "Αποκατάσταση" μέ τήν έννοια βέβαια...όχι τού γάμου!!
Καί τό λέω αυτό...διότι τό έχω δεί καί τό βλέπω πολλές φορές ανά έτος!!
Ολα παίζουν...αλλά ο άνδρας πρέπει νά κρατιέται οικονομικά...διαφορετικά καμία τύχη!!
Καί όταν λέω νά κρατιέται οικονομικά...γιά τά Ελληνικά δεδομένα 2Κ ευρώ min ανά μήνα...όταν δέν έχει σπίτι δικό του!!
Κάπως έτσι τό βλέπω ανάλογα καί τήν γκόμενα βέβαια!!
Και πού ξέρει ότι είσαι στο νοίκι ? Δέν τό ξέρει...αλλά συνήθως αυτές είναι πολύ πονηρές...μού έχει τύχει δεκάδες φορές!!Και πού ξέρει ότι είμαι στο νοίκι; Μπορώ μάλιστα να της δείξω και 10 διαμερίσματα και να της πω ότι είναι δικά μου, μπορώ να την βάλω μέσα να τα δει κιόλας. Το ξέρεις ότι είμαι κτηματομεσίτης, έτσι; Για παιδιά αν έχει, δεν ξέρω ακόμα.
Είναι παλιά γκόμενα, λέμε. Αλλά θα κάνω μία προσπάθεια να την ....ξαναβγάλω γκόμενα.
Μην ανησυχείς για τα οικονομικά μου, μια χαρά είναι.
Και τι πρόβλημα έχεις που εγώ κοιτάω πίσω; Προφανώς το πρόβλημά σου είναι ότι μπορεί να κοιτάς μπροστά, αλλά δεν βλέπεις γκόμενες.τι να κανει πρεπει να δικαιολογησει το πισωγυρισμα του και αυτος...
αφου δε μπορει να παιξει το σκληρο καριολη (γιατι δεν ειναι οποτε μονο να τον παιξει θα μπορουσε) πρεπει να φταιμε εμεις που στη ζωη μας κοιταμε εμπρος!!!
ανασφαλειες απο μπαρμπα ετων 61
...τυπική ελλεεινιδες δαAπαραδεκτη.
Ελπίζω να μην ξεχνάς ότι η Βραζιλία έχει υπερπολλαπλασιο πληθυσμό από εμάς στα περισσότερες επιλογές σε κάθε περιβάλλον.Ο μέσος έλληνας αναφέρει αυτές για τις οποίες χύνει στο τσάρτουρ και γιουπορν ....
30 μαλακίες την ημέρα , με 20 διαφορετικές γκόμενες .... τους τρώει όλους ....
Ο βραζιλιάνος ο συνηθισμένος , γαμάει 50 το χρόνο ...
προφανώς θα έχει και εκεί κάποιους ηλίθιους που δεν γαμάνε καθόλου ...
και πέφτει ο μέσος όρος σε 10-20 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ... ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ....
Ο έλληνας από την πολύ μαλακία, μπερδεύει τη μαλακία με το γαμήσι.
Πολλές θέλουν απλά τον μαλακα να πληρώνει χωρίς να του κάτσουν...αποσυρμενες ήδη( αν είναι γύρω στα 50) η σε αναζήτηση χρηματοδότη( αν είναι γύρω στα 30).Αν βγήκες πάνω από 3 φορές χωρίς πήδημα, είσαι βλάκας. Απλά.
Από τη δεύτερη είσαι κακομοίρης .... αν δείξουμε οίκτο για την πρώτη ...
ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΝΗΣΗ ... . ΧΟΥΦΤΩΜΑΤΑ ... ΑΓΚΑΛΙΕΣ .... ΦΙΛΙΑ ΚΤΛ ...
για να δείξεις ότι δεν είσαι Ευνούχος ή κάτι σαν μυρμήγκι ουδέτερο , χωρίς φύλο δηλαδή .
Να μην ξεχνάει ότι ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΑΝΔΡΑ = ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΕΞ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ .
κανενα προβλημα. δε θα την λουστω εγω τυπε!Και τι πρόβλημα έχεις που εγώ κοιτάω πίσω; Προφανώς το πρόβλημά σου είναι ότι μπορεί να κοιτάς μπροστά, αλλά δεν βλέπεις γκόμενες.