Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 1.706
Αυτός δέν είναι ψυχοπαθής ?Όποιος το έχει γράψει αυτό είναι το λιγότερο ψυχοπαθής....
Αυτός δέν είναι ψυχοπαθής ?Όποιος το έχει γράψει αυτό είναι το λιγότερο ψυχοπαθής....
Πλάκα κάνει ρε τύπε.Αυτός δέν είναι ψυχοπαθής ?
Τότε οτιδήποτε μπορεί νά γραφεί θά πεί ο άλλος...πλάκα έκανα!!Πλάκα κάνει ρε τύπε.
Το τράβηξε μέχρι τέρμα βέβαια.
Εγώ είμαι πάντα υπέρ του Λάκη αλλά μόνο σε πολιτικά θέματα κτλ. Τώρα εδώ συγκεκριμέναΌποιος το έχει γράψει αυτό είναι το λιγότερο ψυχοπαθής....
Έχουμε και μια κριτική ικανότητα,να καταλαβαίνουμε πότε κάνει πλάκα κάποιος και πότε τα εννοεί.Τότε οτιδήποτε μπορεί νά γραφεί θά πεί ο άλλος...πλάκα έκανα!!
Αυτό πού λές δέν ισχύει!!
Οτι γράφει...δέν ξεγράφει...άγραφος νόμος.
Τίποτα δεν τράβηξα. Μια ιστορία είπα από το παρελθόν. Δεν βλέπω πως συνδέεταιΠλάκα κάνει ρε τύπε.
Το τράβηξε μέχρι τέρμα βέβαια.
Οπως νομίζεις τήν αποψή μου τήν έχω πεί!!Έχουμε και μια κριτική ικανότητα,να καταλαβαίνουμε πότε κάνει πλάκα κάποιος και πότε τα εννοεί.
Δεν υπάρχει ούτε 1% να τα εννοεί.
Αμα αφιερώνεις χρόνο να ψάξεις να βρείς τι έχει γράψει ο καθένας πριν 10 χρόνια ή και λιγότερο,θα έλεγα ότι κάτι δεν κάνεις καλά....Εγώ είμαι πάντα υπέρ του Λάκη αλλά μόνο σε πολιτικά θέματα κτλ. Τώρα εδώ συγκεκριμένα
δεν ξέρουμε ποιος άρχισε.
Η ιστορία λέει ότι έγινε για ένα αμάξι που πέθανε κάποιος (να μην αναφέρω) και εκτροχιάστηκε η κατάσταση.
Δεν έκανα εγώ το ποστ. Εγώ το βρήκα. Σιγά την τέχνη.
Ο καθένας μπορεί να βρίσκει ποστ αρκεί να θυμάται
που είναι.
Θες να πείς ότι η ιστορία αυτή είναι αληθινή?Τίποτα δεν τράβηξα. Μια ιστορία είπα από το παρελθόν. Δεν βλέπω πως συνδέεται
με εδώ μέσα.
Υπάρχουν τρισχειρότεροι και πραγματικά ψυχοπαθείς εδώ μέσα.Οπως νομίζεις τήν αποψή μου τήν έχω πεί!!
Ο καθένας όπως πιστεύει.
Τί μέχρι εκεί...όταν μού λέει ότι τού έβριζα τήν Μάνα ενώ έχει γίνει τό αντίθετο...καί μού έβριζε τήν Μάνα ένας πού υποστήριξε!!Υπάρχουν τρισχειρότεροι και πραγματικά ψυχοπαθείς εδώ μέσα.
Ο Ντόναλντ δεν είναι τέτοιος.
Κουραστικός ναι,εμμονικός με κάποιες απόψεις,ναι.
Μέχρι εκεί....
Είναι όλα πολύ απλά. Δεν χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο καθόλου. Ότι τύχει να δεις το είδες. Εγώ απλά θυμάμαι όπως κι άλλοι.Αμα αφιερώνεις χρόνο να ψάξεις να βρείς τι έχει γράψει ο καθένας πριν 10 χρόνια ή και λιγότερο,θα έλεγα ότι κάτι δεν κάνεις καλά....
Τί μέχρι εκεί...όταν μού λέει ότι τού έβριζα τήν Μάνα ενώ έχει γίνει τό αντίθετο...καί μού έβριζε τήν Μάνα ένας πού υποστήριξε!!
Καί μετά έλεγε ότι έσβησα τά Posts πού τού έβριζα τήν Μάνα. Τό άτομο αυτό είναι ψυχάκι τελειωμένο!!
Αργησα νά τόν πάρω χαμπάρι δυστυχώς!!
Σου απάντησα. Έγραψα μια ιστορία που δεν συνδέεται με εδώ μέσα όπως και να την διαβάσεις. Τώρα πως θα το πάρει ο καθένας, δεν με ενδιαφέρει καν.Θες να πείς ότι η ιστορία αυτή είναι αληθινή?
Εγώ φταίω που σε υποστηρίζω ρε αλήτη.
Είναι μεγάλη γαμιόλα καί ψεύτης...έλεγε ότι τού έβριζα τήν Μάνα καί μαλακίες!!Σε έβγαλα από την ιγνορ λιστ .
Ειλικρινά .... έχεις λόγο να βρίζεστε με τον Ντόναλντ ;;
Οκ ... πρήζει λίγο ... και γράφει πολλά άσχετα posts ειδικά σε αυτό το θέμα ...
πόστ άσχετα με τις ελληνίδες γκόμενες που σχολιάζει το θέμα !!
Αλλά να βρίζετε ο ένας τον άλλον .... χαλάει ακόμη περισσότερο το θέμα !
Θα έλεγα ... σταματήστε το !
Μάλλον είστε και μεγάλα παιδιά αμφότεροι !
Να σβήσεις posts ... μετά από λίγα λεπτά ... δεν παίζει .Είναι μεγάλη γαμιόλα καί ψεύτης...έλεγε ότι τού έβριζα τήν Μάνα καί μαλακίες!!
Καί ότι έσβησα Posts είναι τρελοκομείο τό άτομο εντελώς!!
Εχω βρίσει κάποιους καί εσένα άν θυμάσαι...διότι καί εσείς μέ βρίσατε!!Να σβήσεις posts ... μετά από λίγα λεπτά ... δεν παίζει .
Ψέμματα εδώ και βρισίδια .... έχουν πέσει πολλά.
Η αρχική αιτία ήταν πάντα ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ.
Αν δεν επιτρέπονταν πολιτικά .... δεν θα είχε γίνει σχεδόν ποτέ μαδομούνι
(εξαιρούνται κάποιοι προμότορες και αγαπούληδες, αλλά φαίνονται) .
Ότι το θέμα εδώ πλέον .... μόνο σχετικά με τον τίτλο του ... posts δεν έχει ...
αυτό είναι λίγο δράμα και με χαλάει .
Μάλλον πρέπει να ανοιχτεί ένα για τις θεωρίες του Ντόναλντ , να γράφει εκεί .
Εγώ ... το πικαπ σου είχα πει ότι είναι .... φθηνιάρικο !!!Εχω βρίσει κάποιους καί εσένα άν θυμάσαι...διότι καί εσείς μέ βρίσατε!!