Αλλά...όταν έγραψε ότι
πήγαινε στις πουτάνες κι ακόμα κι αν ήταν αστερίες, το πάλευε για να πάρουν μπρος
σημαίνει ότι πήγαινε για να τις ικανοποιήσει!!!
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΚΡΥΦΗΣ ΑΓΑΠΟΥΛΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΩΝ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ!
Τι θες να πεις αστερίες ; Δεν έχω χρησιμοποιήσει τέτοια έκφραση .
Το ότι το γαμήσι με πουτάνα, είναι κατώτερο από το γαμήσι που θα έριχνες ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,
αν ήταν γκόμενά σου, το έχω πει πρώτος. Όχι πολλές φορές , γιατί το θεωρώ αυτονόητο .
Είναι σαν το ότι είναι καλύτερα να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα στην ελλάδα καλοκαίρι
παρά στη νορβηγία ... χειμώνα.
Σαφές. Λογικό . ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ. Σηκώνει παραπάνω ανάλυση ; ΟΧΙ .
Το κομμάτι κλειδί όμως στην ίδια φράση ... είναι το .... ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.
Έχω ξαναπει και κλασική μου ιστορία .... φοιτητής .... 90s ...
σάββατο απόγευμα .... με πήραν 3 γνωστές από πανεπιστήμιο να βγούμε ..... ΘΑ ΓΑΜΑΓΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ....
Εγώ πήγα σε τζάδικο , έκατσα μέχρι τις 03.30 που έπιασα 25 κώλους από 10ρια της ΕΣΣΔ όλα
και μετά γάμησα την Όλγα ..... βίζιτα .... από χωριό ... προς τομσκ μεριά ....
1.83 ... καστανή .... γκρι μάτια ..... ωχρό δέρμα .... 42 νούμερο πατούσα ..... ροδαλές ρώγες και μουνόχειλα ....
ΝΑΙ ... ΑΝ ΕΙΧΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ... ΟΛΓΑ .... 1.83 ... ΚΑΣΤΑΝΗ .... ΓΚΡΙ ΜΑΤΙΑ ... ΩΧΡΟ ΔΕΡΜΑ ....
42 ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ... ΡΟΔΑΛΕΣ ΡΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ ....
ΘΑ ΓΑΜΙΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ 35.000 ΔΡΧ ....
Οι 3 που έκλασα όμως ..... δεν ήταν δίδυμες της όλγας !!!!!!
Η πρώτη ήταν μεταπτυχιακή αν και καλό μουνί ....... ήταν όμως 34 κι εγώ ήμουν 10 χρόνια μικρότερος .....
η 2η ήταν συμφοιτήτρια ... καλό κωλαράκι .... αλλά .... 1.64 ..................
αν κοίταγα ψηλά ... δεν την έβλεπα μπροστά μου ... την πάταγα .......
η 3η ... ήταν πτυχίο .... λίγο μεγαλύτερη .... αυτή ήταν 1.73 .... αλλά λίγο μεγάλο κώλο ........
και ενώ είχε μεγάλο κώλο και ψωμάκια ..... ήταν και ψιλο άβυζη !!!!!
με άβυζες στέκες .... δεν μάσαγα ..... αλλά κωλάρα .... και άβυζη ..... όχι ρε μάγκα ........ 25ρης ήμουν .......
Επέλεξα Όλγα.
Σπουδαίο γαμήσι .
Σπαστικές πουτάνες .... είναι αυτές που κλέβουν .. και θέλουν να σε τελειώσουν ... ή βιάζονται να φύγουν ....
άλλες στον παίζουν όπως σφυροκοπάς για να σε τελειώσουν .... κτλ ............
ΑΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ .......... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΛΑ .............
Αν την κοπανάς ώρα .... ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ....
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ .... ΑΡΓΟΥΝ .... ΑΛΛΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ................
Το τι μπορεί να καταλάβει ο Δον Κιχώτης από αυτά ....
στα @@ μου!