Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο μογγόλος :2funny: με τα ακουστικά (Ακροατής) μου έβρισε την μάνα. Έχω συνηθίσει να σκίζω πρεζάκια των Εξαρχείων
αλλά θέλω να σταθώ στο ότι έσβησε τα ποστ. Ακριβώς το ίδιο έκανε και σε αυτό το ποστ παρακάτω που αν πάτε χρονικά σε αυτο το νήμα
στην ημερομηνία που αναγράφεται, έχει διαγράψει το βρισίδι του. Ήταν η αρχή της λυσσαλέας επίθεσης στο πρόσωπό μου διότι συμπαθώ κάποιον
που βρίστηκε. Θα μας κάνει και κουμάντο ποιον θα συμπαθούμε ο νάνος Ακροατής; :confused:

screen-19.41.39[08.04.2024].png

:rockon:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο γιδοβοσκός Ανέστης ζητιανεύει ξανά ραντεβού.:confused: Έχω ξεφτιλίσει τους πορωμένους πουτανάκηδες που δεν ήρθαν ποτέ και κανείς τους
να αποδείξει αξία σε ραντεβού κι έγιναν κότες. Έχουν ξανακουβαληθεί σαν γκόμενες παρακαλώντας για ευκαιρίες
αλλά ποτέ δεν έρχονται όλοι διότι εκτός ότι είναι κότες, πως θα φέρουν και του κλώνους τους οι καθυστερημένοι.

Ας φορέσει καθένας τους αυτό!

kota.jpg

:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ρέ πρεζάκια...όλο τό bou ξέρει ότι ποτέ δέν έχω βρίσει Μάνα σέ κανένα μέλος!!
Αντίθετα μού έβρισε τήν Μάνα...η τελειωμένη πρεζού πού στήριξες!!
Τό έχω γράψει 100 φορές...τόσο καθυστερημένος είσαι πιά!!
Εφτασες στό σημείο νά λές ότι έσβησα Post...πόσο πιό χαμηλά θά πέσεις!! :undecided:
-Εχω βρίσει βέβαια άτομα λόγο πού μέ έβριζαν, αλλά μέχρι εκεί, ποτέ Μάνα-

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δεν ειμαστε "γκομενοφοβικοι"!Απλα δεν ασχολουμαστε με ατομα που δεν αναγνωριζουν την αξια μας.Οι πουτανες για ορισμενους ειναι και οι μοναδικη λυση.Πραγμα που δεν ειναι καθολου ασχημο.Ασε τις ελεεινιδες να κουρευονται...
Αναφέρθηκα στον Tsigoleleto και στον Zapata. Τους λέω γκομενοφοβικούς, γιατί βάζουν μπροστά όλα τα αρνητικά σενάρια, όπως εδώ που μίλησα για μια επανασύνδεση με παλιά γκόμενα. Επειδή αυτοί, μόλις ακούν για γκόμενα, περνάνε αμέσως σε κατάσταση άμυνας, νομίζουν ότι όλος ο κόσμος είναι έτσι. Γιατί να φοβηθώ μία γκόμενα; Το ότι μου έστειλε μήνυμα δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι θέλει να ξεκινήσουμε καμμιά ρομαντική ιστορία. Άμα δω ότι το πάει σε κατεύθυνση που δεν γουστάρω, θα λήξει η ιστορία.

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Ρέ πρεζάκια...όλο τό bou ξέρει ότι ποτέ δέν έχω βρίσει Μάνα σέ κανένα μέλος!!
Αντίθετα μού έβρισε τήν Μάνα...η τελειωμένη πρεζού πού στήριξες!!
Τό έχω γράψει 100 φορές...τόσο καθυστερημένος είσαι πιά!!
Εφτασες στό σημείο νά λές ότι έσβησα Post...πόσο πιό χαμηλά θά πέσεις!! :undecided:
-Εχω βρίσει βέβαια άτομα λόγο πού μέ έβριζαν, αλλά μέχρι εκεί, ποτέ Μάνα-
Θυμαμαι που στην εμπαινε χωρις λογο και αιτια αυτος ο μπασταρδος ο ALX79...Η πιατσοβια οπως τον αποκαλουσες και εσυ...χαχαχα!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Θυμαμαι που στην εμπαινε χωρις λογο και αιτια αυτος ο μπασταρδος ο ALX79...Η πιατσοβια οπως τον αποκαλουσες και εσυ...χαχαχα!
Αφού ήσουν καί εσύ στήν φάση πού μάς έβριζε τίς Μάνες η τελειωμένη πρεζού!!
Δέν θυμάσαι ? :think:
Ολα τά Posts τά έχω βάλει στό άλλο θρέντ, όχι όλα τά πιό πολλά!!

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.020
Πόντοι
506
Αυτές θα στο πουλήσουν ;
Αν είσαι μάγκας και σκληρός χύστης ... το ξέρεις ....

Και παίζε ρόλο ποιές είναι αυτές.
Αν είναι καμία πατόζα ..... μάλλον είσαι σκατάς σου αξίζει .........

Αν είναι μουνάρα ;;;;
περσινα ξινα σταφυλια τυπε!!!

εγω ξερω μια φορα μοναχα φτανει να ραγισει το γυαλι...

αν θελει ενα μπουτσο χωρις πολλα πολλα ναι.
αν θελει και το μελι τα @@ μου θα παρει.

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.020
Πόντοι
506
Και αν είχες φύγει εσύ και τις παράτησες ;
Το λέω ... γιατί ... έχω τέτοιες ιστορίες ....
αν ειχα φυγει εγω εξαρταται το γιατι εφυγα... αν αφησα παντως κατι στη μεση οκ! αν εφυγα γιατι ειδαμε κοκκινες παντιερες οχι.
επισης αν ειχε κανει τον κυκλο του δεν τον ξαναανοιγω...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο τραλαλακης είναι η περίπτωση του Νικ που αν δεν υπήρχε θα έπρεπε να το εφεύρουμε. ΤΟΝΟΙ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟΥ.
Δεν υπάρχει Λάκης. Είναι αχυράνθρωπος. Το έχει πει πρώτος ο μέγας hitman21 και μετά κι άλλοι. Εγώ δεν ξέρω και δεν με νοιάζει
αλλά γράφω τι λένε οι άλλοι. :2funny: Απλά ήταν γενναίος που τσάκιζε άχρηστα νικ της αριστεράς και εδραιώθηκε κατά αυτόν τον τρόπο.
Πάντα τον υποστήριζα όπως κι άλλοι ανεξάρτητοι στο χαμερπές αυτό σάιτ ως αντιαριστεροί που είμαστε. :rockon: Ότι και να γράψει απαλλάσεται
λόγω εξαιρετικού σκορ στην εξόντωση αριστερών νικ. Αλλά...όταν έγραψε ότι
πήγαινε στις πουτάνες κι ακόμα κι αν ήταν αστερίες, το πάλευε για να πάρουν μπρος
σημαίνει ότι πήγαινε για να τις ικανοποιήσει!!!

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΚΡΥΦΗΣ ΑΓΑΠΟΥΛΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΩΝ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ!

Είναι ασυγχώρητο! Ένα τεράστιο νικ ξεφτλίστηκε!

:confused:

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.020
Πόντοι
506
Άσε μας με το επίπεδό σου, ρε Ακροατή. Απλά δεν είσαι και τόσο αρνητικός, όπως οι άλλοι δύο γκομενοφοβικοί (Τσιγκολελές και Τσαλαπάτας).
'Εστειλα τελικά απάντηση να βγούμε, διότι αφενός θα τη βρω μπροστά μου (το γκρουπ διοργανώνει εξόδους), και αφετέρου ήταν καλή γκόμενα. Θυμίζει κάπως Vicky Leandros (στην αντίστοιχη ηλικία).

πουτανοδιωχτες ειμαστε τυπε...

δεν ειναι καθε μουνι γκομενα οπως ειναι στο δικο σου στενο μυαλο...

ισα ισα καθε μουνι ειναι πουτανα μεχρι αποδειξεως του αντιθετου...

ετσι τις πουτανες τις αγοραζουμε εμεις. δε μας αγοραζουν αυτες!

η μαγκι δε πιανεται για τετοια. ειναι εκτος ταργκετ γκρουπ.

κατα τα αλλα αν μια γκομενα αποδειχθει σοβαρη ανεβαινει σε επιπεδο εκτιμησης και κερδιζει αλλη συμπεριφορα (παλι ομως μπορει να παραμεινει και να εκδηλωθει πουτανιστικα ανα πασα ωρα και στιγμη)

οποτε προτιμω να συμπεριφερομαι ετσι , παρα να συμπεριφερομαι στην καθε βλαμμενη που την εχει δει πριγκιπισσα σαν τους βλακες υποκριτες αγαπουληδες...

δε λεω υποκρισια θελει παλι το μουνι αλλα εγω αυτα τα παιχνιδακια τα βαρεθηκα...

και την εκτιμηση μου την κερδιζουν γκομενες που εχουμε τριβη και επαφη σε βαθος χρονου. πχ αυτη που μου φτιαχνει τον καφε και λεμε 5 πραγματα παραπανω και βλεπω αν τις κοβει και ποσο... η καποια συναδελφος, η καποια που ειμαστε μαζι σε συλλογο (πχ πεζοπορια)

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.020
Πόντοι
506
Αναφέρθηκα στον Tsigoleleto και στον Zapata. Τους λέω γκομενοφοβικούς, γιατί βάζουν μπροστά όλα τα αρνητικά σενάρια, όπως εδώ που μίλησα για μια επανασύνδεση με παλιά γκόμενα. Επειδή αυτοί, μόλις ακούν για γκόμενα, περνάνε αμέσως σε κατάσταση άμυνας, νομίζουν ότι όλος ο κόσμος είναι έτσι. Γιατί να φοβηθώ μία γκόμενα; Το ότι μου έστειλε μήνυμα δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι θέλει να ξεκινήσουμε καμμιά ρομαντική ιστορία. Άμα δω ότι το πάει σε κατεύθυνση που δεν γουστάρω, θα λήξει η ιστορία.
τυπε 3δις γυναικες εχει ο πλανητης. μπορει και 4 δις...
και εσυ αντι να πας μπροστα εστω και την υστατη στιγμη πας στα σκουπιδια του παρελθοντος...

εμεις ειμαστε οι κολλημενοι?

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Αφού ήσουν καί εσύ στήν φάση πού μάς έβριζε τίς Μάνες η τελειωμένη πρεζού!!
Δέν θυμάσαι ? :think:
Ολα τά Posts τά έχω βάλει στό άλλο θρέντ, όχι όλα τά πιό πολλά!!
Ξεχνιεται τετοιο σκηνικο???Και βεβαια το θυμαμαι...Μας ζαλιζε το πουτσο το πουτανας παιδι...Εγω πεθαινα στα γελια με τα δικα σου comments ταυτοχρονα...Τη μια τον ελεγες γαμιολικι ξεσκισμενο,και την αλλη τελειωμενη πρεζου και πιατσοβια.Του αλλαξαμε τις προκες...Ψυχολογικα επαθε ο κατεστραμμενος!χαχαχα...

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.020
Πόντοι
506
Ξεχνιεται τετοιο σκηνικο???Και βεβαια το θυμαμαι...Μας ζαλιζε το πουτσο το πουτανας παιδι...Εγω πεθαινα στα γελια με τα δικα σου comments ταυτοχρονα...Τη μια τον ελεγες γαμιολικι ξεσκισμενο,και την αλλη τελειωμενη πρεζου και πιατσοβια.Του αλλαξαμε τις προκες...Ψυχολογικα επαθε ο κατεστραμμενος!χαχαχα...
εχασα τετοιο πραμα?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχουμε και τον Νάνο ακροατή :2funny:που φωνάζει κιόλας ενώ έχει σβήσει ποστ και το απέδειξα μιας που λείπουν.
Όσοι απορείτε, να πάτε να δείτε στην παραπάνω εξήγηση που έδωσα όσοι απορείτε. :rockon:

Πρέπει να τιμωρηθεί. Όπως κι ο Πάνος13 που τον έχω ως σκούπα να μου βάζει ιμότικον :2funny: κι ο οποίος επίσης
μου έχει βρίσει την μάνα όπως κι άλλοι. Η απάντησή μου θα είναι ολέθρια και εκεί που πονάει.

Δεν το ξέρατε ότι αγοράζουμε όταν πέφτει η τιμή και πουλάμε όταν είναι για κέρδος;

μπορεί και να μην αστειεύομαι...

:confused:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
τυπε 3δις γυναικες εχει ο πλανητης. μπορει και 4 δις...
και εσυ αντι να πας μπροστα εστω και την υστατη στιγμη πας στα σκουπιδια του παρελθοντος...

εμεις ειμαστε οι κολλημενοι?
Δεν είσαι απλά κολλημένος, είσαι και προβληματικός. Και σαν προβληματικός γνώρισες σκουπίδια και νομίζεις ότι όλος ο κόσμος έχει τις ίδιες εμπειρίες.
Με το που μίλησα για παλιά γκόμενα, άρχισες ένα κάρο μαλακίες «κι αν την άφησες εσύ τότε έτσι, ενώ αν σε άφησε αυτή τότε αλλιώς»
Άσε μας, ρε χέστη, μια χαρά πέρασα με τη γκόμενα. Έληξε το erasmus κι έφυγε.
Άμα παθαίνεις πανικό μόλις ακούς για γκόμενες, να παίρνεις ηρεμιστικά πριν κάνεις λόγκιν.

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Ποιον εχεις για σκουπα εσυ ρε κωλοσπερμα???Ξεκαβαλα απο τα αρχιδια μου γιατι εχεις αρχισει και κουραζεις.Κανεις δε σε υπολογιζει οσο και να κλαις.Παιδακι εισαι μπροστα μου.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάω την βόλτα μου. Πάντα θα είμαστε εχθροί. :rockon:Κάποιοι καθήστε εδώ και παίξτε τον πούτσο σας.
Η τέντα αλήθεια είναι ότι αφού απέδειξα ότι ήθελα και γίνατε κότες ανάμεσα σε όλα τα άλλα, είστε πλέον αχρείαστοι και απλά χρησιμοποιώ
ότι μου δώσατε για να κάνω μπάχαλο (κι έξω). Ας προσέχατε.

Συνεχίζουμε όταν ξαναμπώ με απαξίωση πολύ χειρότερου βαθμού. Αντισθένη, ξέρεις την διαδικασία. :hi:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ρίχνεις την αντρικη σου τιμή εντελώς.
Αυτή μπορει να ηταν παντρεμένη μα χωρισεη να εμεινε χηρα η οτιδήποτε και σε θυμήθηκε?
Ολα αυτα τα 20 χρονια ειχατε επικοινωνία?
Δεν νομίζω.
Ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω οτι το σκέφτεσαι και οτι το εβαλες και στο μπου
Στο bou το έβαλα γιατί εδώ γράφω για να εκτονώνομαι και έχω βαρεθεί την Ντοναλτιάδα, αν και δεν προβλέπω να σταματήσει.
Όσο για τα συμπεράσματά σου είναι αστεία ως συνήθως, αφού δεν στηρίζονται σε στοιχεία, αλλά σε ό,τι φαντάζεσαι.
Κι εσύ κι ο Τσιγκολελέτος κάνατε τη γκομενοφοβία σας ιδεολογία.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom