tsigkoleletos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.020
- Πόντοι
- 506
σχιζοφρενης ειναι....Το χειρίζονται 4 ατομα??
Ρε τι λεει ο χαζος?
σχιζοφρενης ειναι....Το χειρίζονται 4 ατομα??
Ρε τι λεει ο χαζος?
Τον εχω κανει τ αλατιού και αυτόν και τη Μάγκι
Ποιά Μάγκι ρέ!!σχιζοφρενης ειναι....
τι να κανει πρεπει να συμφωνησει μπας και τσιμπησει το πελατακι...Ποιά Μάγκι ρέ!!
Τόν Μάγκη θέλεις νά πείς τόν στραπονιάρη...μέ look bdsm καί μαλακίες!!
Φαντάσου πόσο άρρωστος είναι ο Μάγκης ο στραπονιάρης...πού συμφωνεί σέ όλα μέ τόν ψυχοπαθή τής Ερμού.
Μιλάμε τά άτομα είναι γιά τό πρώτο βραβείο...ανικανότητας καί πουστιάς!!
Δέν αποκλείεται...νά γαμεί ο ένας τόν άλλον...κατάντια!!
Αν είναι αλήθεια αυτά πού λέει ο Μάγκης ο στραπονιάρης...νά είσαι σίγουρος...ότι τόν έχει κολατσίσει τόν ψυχοπαθή τής Ερμού!!τι να κανει πρεπει να συμφωνησει μπας και τσιμπησει το πελατακι...
πως λενε στην αναβροχια καλο ειναι και το χαλαζι...
τι να κανουμε. θα ριξει γκομενα με τον κωλο ο παπιας!!
θα του κανει η μαγκι τον πατο φινιστρινι!
Καλά μήν ακούς τί λέει ο ανίκανος ψυχοπαθής...τόν έχουν φάει οι ουσίες!!Εδω παίδες η παπια ειπε οτι το προφίλ του το χειρίζονται 4 άτομα.
Τωρα αυτο θέλει διερεύνηση αν ισχύει αυτο που λέει.
Γιατί αν οι 4 αυτοι θέλησαν να φτιαξουν ενα ιδεολογικό προφίλ ταχα μου που ειναι η παπια τοτε κατι θέλουν να περασουν μεσω αυτου.
Επίσης αυτοι οι 4 πολυ πιθανον να έχουν και αλλα προφιλ στανταρ ενα εξ αυτον θα ειναι η Μάγκι και τα υπόλοιπα θα είναι ισως αυτοι που κάνουν λαικ η συμφωνούν με τη παπια.
Αν δεν εισαι κομματι της μαζας(λ.χ.αδερφή,αριστεροφιλελες,ανεκτικος,και θυληπρεπης),μουνι δε προκειται να σε προσεξει στη ζωη σου.Αν επισης οι αποψεις σου δεν συμβαδιζουν με τις δικες τους,μπαινεις στο περιθωριο θες δε θες...Δηλαδη ποιος ανθρωπος θα ηθελε να μπει στο περιθωριο???Το χω ζησει και συνεχιζω να το ζω.Δεν επελεξα τη μοναξια...Μου την εχουν επιβαλλει ορισμενοι ανθρωποι με την επιεικως αθλια συμπεριφορα τους!Και ετσι λοιπον βρισκω ενα "καταφυγιο" πηγαινοντας με βιζιτες απλα και μονο για να περιορισω τα αρνητικα συναισθηματα που με καταβαλλουν στην καθημερινη μου ζωη.Περα απο το γαμησι κρυβονται και αλλοι λογοι για τους οποιους παω με πουτανες...Πιστευω πως αυτο που λεω ισχυει και για πολλους εκει εξω!!!Το γαμησι ειναι το λιγοτερο...Ολοι την εχουμε πατήσει, εγω δεν ντρέπομαι να το πω.
Αλλα καθε χαστουκα καθε αρνητικη σχεση ειναι εμπειρία, ανεβαινεις επίπεδο γινεσαι πιο εξπερ.
Οι μεγαλοι χαμένοι αυτοι που δεν αναλωθηκαν,που δεν εφαγαν τα μουτρα τους,που δεν απεκτησαν εμπειρίες, που δεν τολμησαν να κανουν κινησεις και ρισκα.
Η ζωη ετσι και αλλιως σε δικαιωνει,αυτος που κοπιαζει που ιδρώνει που ψάχνει που αναλωνεται κατι θα βρει κατι θα αποκομησει κατι θα βιωσει..
Οι παθητικοί οι ανενεργοι θα τους φαει μαρμαγκα, αυτόματα μπαινουν στο περιθώριο οικειοθελώς
Δέν αποκλείεται...από τήν στιγμή πού τού είπες πάμε σέ bar νά δούμε ποιός μετράει...καί έκλασε όλα παίζουν!!Κοιτα ιδεολογικα αυτο που νοιαζει το προφιλ παπια ειναι να κατηγορεί τους οικους ανοχης και τις ιεροδουλες.
Αν παρατήρησεις ποτε δεν απαντά και παντα επαλαμβανει κοπι πειστ τα ίδια και τα ίδια περι αγοραίου έρωτα.
Εγω παντως λεω οτι το προφιλ παπια και μαγκι ενα ατομο κοινο ειναι απο πισω.
Έφτιαξε το προφιλ μαγκι για να επιβεβαιώνει τη παπια ως γυναίκα
Ε...λογικό είναι ζήλεψε τά νιάτα τήν ομορφιά καί τά πλούτη σου η κοπέλα...καί είπε κάτσε νά τόν ενοχλήσω!!La verdad es que todo es mentira en este mundo.
Ισπανική πρώην γκόμενα προσπαθεί να έρθει σε επανασύνδεση μαζί μου μετά από 23 χρόνια. Με βρήκε στα σόσιαλ. Τώρα πρέπει να είναι κάπου 45.
Δεν της έχω απαντήσει ακόμα...
τι λες.... η μαζα που ειπες ειναι απο "επιλογη" τους αγαμητη ηδη...Αν δεν εισαι κομματι της μαζας(λ.χ.αδερφή,αριστεροφιλελες,ανεκτικος,και θυληπρεπης),μουνι δε προκειται να σε προσεξει στη ζωη σου.Αν επισης οι αποψεις σου δεν συμβαδιζουν με τις δικες τους,μπαινεις στο περιθωριο θες δε θες...Δηλαδη ποιος ανθρωπος θα ηθελε να μπει στο περιθωριο???Το χω ζησει και συνεχιζω να το ζω.Δεν επελεξα τη μοναξια...Μου την εχουν επιβαλλει ορισμενοι ανθρωποι με την επιεικως αθλια συμπεριφορα τους!Και ετσι λοιπον βρισκω ενα "καταφυγιο" πηγαινοντας με βιζιτες απλα και μονο για να περιορισω τα αρνητικα συναισθηματα που με καταβαλλουν στην καθημερινη μου ζωη.Περα απο το γαμησι κρυβονται και αλλοι λογοι για τους οποιους παω με πουτανες...Πιστευω πως αυτο που λεω ισχυει και για πολλους εκει εξω!!!Το γαμησι ειναι το λιγοτερο...
Δε ξερω τι λες φιλε...Εγω σου λεω τι παρατηρω γυρω μου!Αν εισαι ενα παραδοσιακο αρσενικο που ξερει τι θελει απο μια σχεση,δε πας μπροστα...Οι "γυναικες" απο τη μια μπορει να ισχυριζονται οτι θελουν μια κανονικη σχεση,αλλά ταυτοχρονα θελουν και πληρη ανεξαρτησια χωρις να λογαριαζουν τα ορια που εχει θεσει ο συντροφος τους!Ο καρκινος της σημερινης κοινωνιας και γενικως του Δυτικου Κοσμου(στον οποιο ανηκουμε κιολας τρομαρα μας)βρισκεται σε προχωρημενο σταδιο.Δεν εχει και νοημα να ασχολεισαι με τη καταντια τους κατ'εμε.Μονος σου και ολοι τους!τι λες.... η μαζα που ειπες ειναι απο "επιλογη" τους αγαμητη ηδη...
δηλαδη πρεπει να βγεις εκτος ταργκετ γκρουπ για να σου δωσει μια προσοχη?
οι αριστεροφιλελεδες οκ ειναι φασαιοι μιας και πολλοι για γκομενα το κανουν και τρωνε τα μουτρα τους...
αν θες να σε προσεξει μουνι πρεπει να προσεχεις και εσυ τι μετραει για αυτες. οχι ομως να εισαι μετροσεξουαλ και θηλυπρεπης στη συμπεριφορα...
ειπαμε...
Η επανασύνδεση με παλιές γκόμενες δεν σου αρέσει σαν θέμα; Κάτσε κι ασχολήσου με τον Πάπια τότε.Ε...λογικό είναι ζήλεψε τά νιάτα τήν ομορφιά καί τά πλούτη σου η κοπέλα...καί είπε κάτσε νά τόν ενοχλήσω!!
Νά δώ τώρα στό ενοικιαζόμενο δωματιάκι πού έχεις στήν Γαλλία...πώς θά τίς βολέψεις όλες.
Από τήν μία η 23χρονη καί από τήν άλλη η 45χρονη...θά μαλλιοτραβηχτούν γιά τήν πάρτη σου τά κορίτσια... τυχερέ!!
-Εσύ μήν είσαι κορόιδο κράτα χαρακτήρα-
θα ειναι πολυ φρεσκο το μουνακι της.Η επανασύνδεση με παλιές γκόμενες δεν σου αρέσει σαν θέμα; Κάτσε κι ασχολήσου με τον Πάπια τότε.
Τώρα για την Ισπανίδα, η διαφορά ηλικίας μεταξύ μας παραμένει η ίδια ύστερα από τόσα χρόνια, ελπίζω να μην σε εκπλήσσει αυτό. Κάποτε δεν είχε πρόβλημα κι από ό,τι φαίνεται, για να μου στείλει μήνυμα, δεν έχει και τώρα.
Γράφτηκε πρόσφατα σε group του Montpellier σε ένα σόσιαλ που είμαι, που αυτό σημαίνει ότι είτε προτίθεται να έρθει είτε είναι ήδη εδώ και προσπαθεί να επανασυνδεθεί με παλιά πρόσωπα. Τότε ήταν με πρόγραμμα erasmus, αν θυμάμαι καλά.
Και δεν τίθεται θέμα χώρου, διότι δεν συγκατοικώ ποτέ με γκόμενες.
Απλώς δεν έχω αποφασίσει τι πρέπει να κάνω.
Ο καλόγερος είναι 67-68 ρε τύπε, φρεσκαδουρα του είναι το 45αρι.θα ειναι πολυ φρεσκο το μουνακι της.
περιμενε αλλα 20 χρονια να ωριμασει
Πρόσεξε Κακόγερε...τό έχω πεί άλλωστε καί παλαιότερα...δέν τσακώνομαι σχεδόν ποτέ μέ γκόμενα...αλλά είμαι κατά τών επανασυνδέσεων!!Η επανασύνδεση με παλιές γκόμενες δεν σου αρέσει σαν θέμα; Κάτσε κι ασχολήσου με τον Πάπια τότε.
Τώρα για την Ισπανίδα, η διαφορά ηλικίας μεταξύ μας παραμένει η ίδια ύστερα από τόσα χρόνια, ελπίζω να μην σε εκπλήσσει αυτό. Κάποτε δεν είχε πρόβλημα κι από ό,τι φαίνεται, για να μου στείλει μήνυμα, δεν έχει και τώρα.
Γράφτηκε πρόσφατα σε group του Montpellier σε ένα σόσιαλ που είμαι, που αυτό σημαίνει ότι είτε προτίθεται να έρθει είτε είναι ήδη εδώ και προσπαθεί να επανασυνδεθεί με παλιά πρόσωπα. Τότε ήταν με πρόγραμμα erasmus, αν θυμάμαι καλά.
Και δεν τίθεται θέμα χώρου, διότι δεν συγκατοικώ ποτέ με γκόμενες.
Απλώς δεν έχω αποφασίσει τι πρέπει να κάνω.
61 είμαι και οι 45άρες είναι το τάργκετ γκρουπ μου.Ο καλόγερος είναι 67-68 ρε τύπε, φρεσκαδουρα του είναι το 45αρι.
τυπε το λεμε οτι εγινε 20 χρονια μετα.....Ο καλόγερος είναι 67-68 ρε τύπε, φρεσκαδουρα του είναι το 45αρι.
Οχι πολλές φορές...πάντα έχουν σκοπιμότητα ...άγραφος νόμος!!Μιας και ο σκατογερος εδωσε πάσα θα πω πως οι γκομενες πολλες φορες κανουν επανασυνδεσεις με σκοπιμότητα.
ε ναι θελει απλα να δει αν προκοψες και τι μπορει να αρπαξει απο σενα σαν καλο παρασιτο...Οχι πολλές φορές...πάντα...άγραφος νόμος!!
Καί τό χειρότερο είναι...ότι όλοι οι απερπάτητοι, βλαμμένοι καί αγάμητοι άνδρες τίς δέχονται!!
Μέ ένα κάρο ψυχολογικά...καί χυμένες πατόκορφα!!
Δέν είναι μόνο νά δούν άν "Πρόκοψες" αυτό τό μαθαίνουν...καί χωρίς συνάντηση!!ε ναι θελει απλα να δει αν προκοψες και τι μπορει να αρπαξει απο σενα σαν καλο παρασιτο...
τι να κανουμε... ολα απο εμας τα θελουν αλλα θελουν να μας εχουν χαμηλα... πως θα τους παρεχουμε αν μας σαμποταρουν μια ζωη με καθε τροπο οι γαμημενες?