Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σεβασμό στους παλιούς τύπε, έχουμε γυρίσει όλη την Αθήνα και έχουμε ενημερώσει για το σέξ που ειναι φτιαγμένη η σελίδα...

εσυ πάλι απλα μπαινεις εδω μέσα και γράφεις παπαριές που δεν βοηθάνε κανέναν.
Καλά εσύ με είχες ιγκνόρ.
Την υπογραφή που είχες με αριθμό κριτικών κι ότι πας σε μπουρδέλα, μασάζ και κωλόμπαρα γιατί την έβγαλες;
δεν είσαι περήφανος για τις επιλογές σου;

εεε παλιέ;

:2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.946
Πόντοι
5.506
Κοίτα,αν μιλάμε για μουνάρα,εγώ καλύπτομαι...κι ας μη συμμετέχει

Και μονο που θα τη βλέπω γυμνή στο κρεβάτι μου...θα της τον χώνω...θα την πιάνω...θα τη φιλάω...θα τη μυρίζω...μου φτάνει.

Φυσικά,δε μιλάμε για το limit up που κάνουν οι μετοχές σου ως άντρας...όταν σε βλέπουν έξω με μουνάρα.Και να χωρίσεις,σαν πρώην μιας τέτοιας...έχεις εξασφαλίσει γαμήσι εφ'όρου ζωής.
Μουναρα δεν τη λες αλλά θα κανείς τη δουλίτσα σου.

20220609093458_nanma_shy_camilla_lifesize_love_doll.jpeg

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κοντεύει 11 η ώρα.
Το νόημα πάλι σήμερα ήταν ότι μια γιάφκα από ναυάγια ξεφτιλίστηκαν. Ας πω πάλι το ρεφρέν. :2funny: Με σκυλοβριζαν, στρεψοδικούσαν, σεναριογραφούσαν, παραποιούσαν, δεν κατάφεραν να με διώξουν
κι έγιναν κότες από κοντά
να δείξουν αξία.
Και βέβαια μετά την αυταπόδεικτη αλήθεια ότι το γαμήσι γκόμενας είναι ανώτερο της πουτάνας έχουν βγάλει αφρούς από το στόμα οι συσπειρωμενες αδερφές. :2funny: Τόσο πετυχημένοι πως τον πίνουν δεν ξέρω. Γιατί ασχολούνται; κάθε μέρα τα ίδια. Να κερδίσουν δεν γίνεται. Έχουν χάσει ήδη. Οπότε
τι ψάχνουν να βρουν; ότι και να μου γράψουν δεν θα βγει τίποτα.
Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά. Εγώ ναι. Όλα,αυτά εδώ. Στο νήμα της αλήθειας σε ένα σάιτ που όλοι τσακώνονται.

:rockon:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.202
Πόντοι
736
Φιλε αντρας ειναι η μαγκι μη ακους αυτα που λεει
κλαψε να χυσω για βραδυ
Ποια ειλικρίνεια ;
Ποια ευθύτητα ;
Ένας Δον Κιχώτης είναι που φαντάζεται ότι παλεύει με γίγαντες.

Δεν είμαστε όλοι αγράμματοι εδώ, μπορούμε να διαβάζουμε και να κατανοούμε.
Προσέχεις τι γράφει ;

Δόγματα δικά του βγάζει , για πρόσωπα φανταστικά !
Να κάνω απαρίθμηση ;;;

1)Οι πουτάνες δεν κάνουν καλά γαμήσια ... μόνο οι γκόμενες ...... (ασχολίαστο)
2)όποιος έχει ... καινούρια ή μπάνικια γκόμενα ... δεν γαμάει πουτάνες .....
3)όποιος μπορεί να βγάλει γκόμενα ... και να μην έχει .... δεν γαμάει πουτάνες !!!!!!
4)διάφορα άλλα ακατανόητα ..... ότι οι πουτάνες σιχαίνονται όλους τους πελάτες .... τους μισούν ....
δεν θα πήγαιναν ποτέ μαζί τους .... τους βρίσκουν άσχημους .........

με βάση αυτά ... πουτάνες που τα φτιάξαν με πελάτες ... που πάνε και πίνουν μαζί τους .... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΕΡΝΑΝΕ .... και πολλά άλλα .... είναι ufo !!!!!!!
5)όποιος .... γαμάει πουτάνες .... δεν βγάζει γκόμενα !!!!!

Και νομίζει , ΌΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ .... ΓΙΓΑΝΤΕΣ (που είναι ανεμόμυλοι όμως) πολεμούν αυτές τις μαλακίες που γράφει
και υποστηρίζουν τα αντίθετα. Ενώ είναι περίγελος.

Είναι ξεκάθαρο ότι πάσχει .
Υπάρχουν ειδικοί εδώ ... όταν επανέλθουν .... θα πουν περισσότερα ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξέρεις ... πόσο με νοιάζει τι είναι ...........
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
1,,το γαμισι με συνεσθημα ειναι ανωτερο απο ενα γαμισι ξερο
2,,δεν ειναι εθισμενος στις πουτανες οποτε αυτη την σκλαβια δεν την καταλαβαίνει
3,,ξανα διαβασε το 2
4..γνωστο σε ολους οτι η πουτανα λογο χρηματων σε ανέχεται και λογο χρηματων δεν θα δει αν εισαι κακομουτσουνος και ως γνωστο θα σε πει και μωρο της:2funny:
5,, Οποιος ειναι εθισμενος στις πουτανες σιγουρα δυσκολα κραταει γκομενα γιατι η γκομενα δεν ειναι η δουλεια της να σε ανεχετε..

οσο για τους ειδικους λογικα θα λες τους εξαρτημενους

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Και βέβαια μετά την αυταπόδεικτη αλήθεια ότι το γαμήσι γκόμενας είναι ανώτερο της πουτάνας έχουν βγάλει αφρούς από το στόμα οι συσπειρωμενες αδερφές. :2funny:

Ειναι πολυ απλοποιημενη αυτη η θεωρια παπιε δυστυχως.

Πχ δες τα παρακατω σημεια:

1. Δεν ισχυει για ολες τις κανονικες γκομενες και δεν ισχυει για ολες τις πουτανες
Εχει κανονικες γκομενες μπαζα και εχει πουτανες Μονικα Μπελουτσι φωτια στο κρεβατι

2. Δε βαζεις στην εξισωση οτι την κανονικη γκομενα την παιρνεις πακετο με ολα τα υπολοιπα, οχι μονο το γαμησι (πρηξιματα, γκρινιες, ωρες που δεν πηδιεστε, δραματα, κλπ)

3. Η μεταπηδηση απο κανονικη γκομενα σε αλλη, απαιτει χρονο, κοπο, συναισθηματικο κοστος

4. Δεν αναφερεις το ΠΟΣΟ καλυτερο ειναι το σεξ με κανονικη γκομενα. Αλλο να λες 1000 η κανονικη 2 η πορνη και αλλο 700 η κανονικη, 400 η πορνη. Αν θελεις ανοιξε ενα θρεντ για να βαθμολογησουν τα μελη τις 2 αυτες κατηγοριες σεξ και θα εχεις καλυτερη εικονα

5. Η κανονικη γκομενα δεν ειναι παντα διαθεσιμη. Περιοδος, κουραση απ τη δουλεια, γευμα με την οικογενεια της, αρρωστησε η γατα της, τσακωθηκε με τη φιλη της, πονοκεφαλος, αδιαθεσια, τσακωθηκατε, κ.ο.κ. και θα δεις το σεξ με τα κυαλια

6. Ακομα και την καλυτερη κανονικη γκομενα, καποια στιγμη θα τη βαρεθεις. Γνωστο τοις πασοι αυτο. Αλλο το πρωτο πηδημα μαζι της, αλλο το 60ο, 120ο, 382ο, κλπ

Ναι μεν ισχυει η θεωρια σου και οι περισσοτεροι συμφωνουν, αλλα απο κει και περα αρχιζουν πολλα μπουλετ ποιντς αρνητικα, δεν ειναι τυχαιο που τοσος κοσμος ασχολειται ακομα με το αρχαιοτερο επαγγελμα σε τοσες χωρες

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.542
Πόντοι
3.656
Προτιμώ να περνάω απ' όλα τα στάδια, δηλαδή να γαμάω και να χαίρομαι, να χωρίζω και να στενοχωριέμαι, να βρίσκω την επόμενη και να κάνω τη φαντασία της να οργιάζει μέχρι τη στιγμή που θα βρεθούμε. Και όχι να σκέφτομαι από γεννησιμιού μου ότι όλες οι ελλεινίδες είναι πόρνες που έτσι κι αλλιώς θα γαμηθούν με άλλους.
Περαστικά αδερφέ, καλά είναι να αλλάξεις νοοτροπία.

Προτιμάς να πυρφορίζεις δηλαδή.Οκ

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ειναι πολυ απλοποιημενη αυτη η θεωρια παπιε δυστυχως.

Πχ δες τα παρακατω σημεια:

1. Δεν ισχυει για ολες τις κανονικες γκομενες και δεν ισχυει για ολες τις πουτανες
Εχει κανονικες γκομενες μπαζα και εχει πουτανες Μονικα Μπελουτσι φωτια στο κρεβατι

2. Δε βαζεις στην εξισωση οτι την κανονικη γκομενα την παιρνεις πακετο με ολα τα υπολοιπα, οχι μονο το γαμησι (πρηξιματα, γκρινιες, ωρες που δεν πηδιεστε, δραματα, κλπ)

3. Η μεταπηδηση απο κανονικη γκομενα σε αλλη, απαιτει χρονο, κοπο, συναισθηματικο κοστος

4. Δεν αναφερεις το ΠΟΣΟ καλυτερο ειναι το σεξ με κανονικη γκομενα. Αλλο να λες 1000 η κανονικη 2 η πορνη και αλλο 700 η κανονικη, 400 η πορνη. Αν θελεις ανοιξε ενα θρεντ για να βαθμολογησουν τα μελη τις 2 αυτες κατηγοριες σεξ και θα εχεις καλυτερη εικονα

5. Η κανονικη γκομενα δεν ειναι παντα διαθεσιμη. Περιοδος, κουραση απ τη δουλεια, γευμα με την οικογενεια της, αρρωστησε η γατα της, τσακωθηκε με τη φιλη της, πονοκεφαλος, αδιαθεσια, τσακωθηκατε, κ.ο.κ. και θα δεις το σεξ με τα κυαλια

6. Ακομα και την καλυτερη κανονικη γκομενα, καποια στιγμη θα τη βαρεθεις. Γνωστο τοις πασοι αυτο. Αλλο το πρωτο πηδημα μαζι της, αλλο το 60ο, 120ο, 382ο, κλπ

Ναι μεν ισχυει η θεωρια σου και οι περισσοτεροι συμφωνουν, αλλα απο κει και περα αρχιζουν πολλα μπουλετ ποιντς αρνητικα, δεν ειναι τυχαιο που τοσος κοσμος ασχολειται ακομα με το αρχαιοτερο επαγγελμα σε τοσες χωρες
Μύστη Γιώργο πρώτον υπήρξε χοντρό σκυλοβρίσιμο, στρεψοδικία κτλ. Άρα τώρα είναι η σειρά μου. Βούτυρο στο ψωμί μου.:rockon: Εγώ καρατομώ αλλιώς κι όταν βαράω ματώνει μέσα και μετά έξω. Δεύτερον η θεωρία που έγινε πράξη δεν είναι μόνο αυτό αλλά και πολλά άλλα. Τρίτον εγώ σύγκρινα ξερά γαμήσι γκόμενας με πουτάνας.
Όλα αυτά που λες είναι παράμετροι που δεν ενδιαφέρουν κανέναν διότι είναι στην ευχέρεια του καθενός τι δέχεται και τι όχι
με γκόμενες η πουτάνες.
Συνεπώς μου φτάνει που ισχύει ως ακέραιη αλήθεια. :rockon: Όχι ότι αποδείχτηκε τώρα φυσικά διότι όλοι το γνώριζαν. Στα παπάρια μου λοιπόν οι εξαιρέσεις που λαχταρούν κάποιοι καθυστέρες. :2funny:
Ότι ήταν να πω το έχω πει.
Άρα το πρόβλημα είναι δικό σας που ασχολείστε και σε χρησιμοποιώ λόγω περίστασης. Αλλο λοιπόν
η αλήθεια κι άλλο τα γούστα που αναφέρεσαι. Δεν σας έκοψα τον δρόμο. Αν δεν με θέλετε ρίχνετε μπαν. Δεν μπορείτε; το τρώω μόνος μου με άνεση αν θέλετε και τα λέμε ξανά κ αν είναι σε λίγα χρόνια. Δεν τρέχει κάστανο. Το σάιτ είναι σχολιασμού. Αυτά!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο λαός αρχιζει να ξυπνά. :rockon:
Ήδη πολλοί φίλοι με στηρίζουν. Αγνοί άνθρωποι, απλοί με ξεκάθαρη ιδεολογία.
Σκοτεινές δυνάμεις μου επιτίθενται. Φοβούνται αλλιώς γιατί ασχολούνται;
είμαστε λέει σε σαιτ
με πουτάνες. Σιγά τα ωά.:2funny:
Μια χούφτα ενημερωτές
στα νήματα και τα μισά
απ αυτά είναι ψόφια. Όσοι σχολιάζουν λένε άλλα πράγματα. Άρα το σάιτ ακολουθεί τις εξελίξεις. Κοιτάζει το μέλλον και έχει γίνει πολυποίκιλο.

Νικάμε αδέρφια, είμαστε πολλοί αλλά σκόρπιοι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Για να μην πονάς καθόλου λοιπόν...να σκέφτεσαι ότι τώρα γαμιέται με άλλον
κερατάς κι εσύ έτσι; ξέρω αρκετούς που κερατώθηκαν :2funny: και το έριξαν στην πορνεία ως πορωμένοι πουτανάκηδες.
Εσύ δάσκαλε πως και δεν πορνιάζεις; μην απαντήσεις. Γι'αυτό και είσαι δάσκαλος.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.286
Πόντοι
456
Δεν μαγειρεύεται τίποτα.
Είναι ένα υποσύνολο της ατζέντας, αλλά εν μέρει ορθώς πήρε διαφήμιση.
Της ατζέντας που θέλει ένα αδύναμο, λευκό άντρα.
Κατ' εμέ όμως, καλά κάνουν και προωθούν το θέμα "βία κατά γυναικών".
Είναι ξεδιάντροποι όσοι σηκώνουν χέρι σε γυναίκες.
Είναι ξεδιάντροπος όποιος βάζει χέρι σε άλλο άνθρωπο χωρίς να υπάρχει λόγος.

Δεν έχει να κάνει με το φύλο.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Μετά από ένα κάρο ανοησίες καί βλακείες πού διάβασα...μπορώ νά πώ ότι αχνοφαίνεται σιγά-σιγά...καί η ποιότητα ορισμένων μελών!!
Κάποιοι άλλοι συνεχίζουν...νά πουλάνε παπά καί μαγκιά!!
Η βλακεία στό μεγαλείο της!! :undecided:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Είναι ξεδιάντροπος όποιος βάζει χέρι σε άλλο άνθρωπο χωρίς να υπάρχει λόγος.

Δεν έχει να κάνει με το φύλο.
Πόσο ονειροπόλοι γίνονται
οι άνθρωποι. Αυτό που λες ισχύει αλλά είναι ρομαντικό. Για πήγαινε τσέκαρε αντίδραση κόσμου αν του ρίξει φάπα γυναίκα. Θα τον δουλεύουν. Ο Τέλης που τον δέρνει η γυναίκα του, όλη μέρα είναι εδώ μέσα γιατί τον ελέγχει. Και που θα πάει να το πει αυτό; θα γελάνε όλοι. Γι'αυτό μπαίνει εδώ να κάνει τον πετυχημένο χάνοντας από αποτυχημένους όπως εγώ. :rockon:
Πετυχημένος λέει κι
όλη μέρα εδώ. Εγώ τουλάχιστον ως αποτυχημένος γαμάω αραιά όπως έχω πει κι αν βρω.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μπήκε ο Ακροατής το κουφάλογο να μας κάνει ανάλυση. :2funny: Ο γόης της καρπαζιάς που βγαίνει έξω και τον κοιτούν οι γκόμενες (λέει) ενώ παράλληλα του μιλούν πρώτες. Όταν του είπα έλα να σε δω, έκανε μούγγα ο πιυγμαίος ανεπαρκής κουνενές.

:confused:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.101
Πόντοι
2.306
Ινδικό καμάκι μετά το 14:35 επιχειρεί να φορτώσει Φινλανδέζες στη Μύκονο όσο οι Ελληνες φιλοσοφούνε.

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
19
Like
2.396
Πόντοι
1.206
Τα τελευταία χρονια πολλοι γονεις εχει παρατηρηθει οτι τα κορίτσια ειναι πιο αντιδραστικα πιο ζωηρα πιο επιθετικά, τα αγόρια εχουν μεινει στο ιδιο επιπεδο.
Αυτο σημαινει οτι τα κορίτσια απο μικρα τα κανακευουν,ειδικα οι μαμαδες οι σύγχρονες οι σημερινες 50αρες
Αυτες δινουν θαρρος στο κοριτσι να κανει οτι θελει οπως θελει και χωρις να λογαριαζει τίποτα.
Μην ξεχναμε οτι η θεση του πατερα στην οικογενεια υποβαθμιστικε,αυτος που θα κρατούσε τα χαλιναρια και θα εβαζε τα ορια και τους ορους παει.
Οι σημερινοί 50ιδες πατεραδες ειναι αδυναμοι αφηνουν την ηγεσια στη γυναικα να κοντρολαρει παιδια και διαπαιδαγωγηση οποτε ειναι μια αλλη αιτία που τα παιδια μπλεκουν και βγαινουν έτσι..
Οι παλιότεροι πατεραδες δεν αφηναν τη κατασταση να ξεφυγει και ολα θα ηταν πιο πειθαρχιμενα.
Γενικα η ισότητα η εξισορρόπηση τι αποτέλεσματα εφερε.
συμφωνω οτι το πανε αρκετες φιρι φιρι και το προκαλουνε...

πραγματικα αρκετες επιδιωκουν να φανε ξυλο δε ξερω αν ειναι φετιχ η για να ξερουν τι αντρα εχουν διπλα τους. παντως το ζηταει ο οργανισμος τους...

ξερω συζυγο που τις ετρωγε κανονικα και ξυπνησε οταν ο συζυγος χτυπησε παιδι τους... μονο τοτε αποφασισε να κινηθει... (ακομα μαζι ειναι παντως)

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
19
Like
2.396
Πόντοι
1.206
κλαψε να χυσω για βραδυ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
1,,το γαμισι με συνεσθημα ειναι ανωτερο απο ενα γαμισι ξερο
2,,δεν ειναι εθισμενος στις πουτανες οποτε αυτη την σκλαβια δεν την καταλαβαίνει
3,,ξανα διαβασε το 2
4..γνωστο σε ολους οτι η πουτανα λογο χρηματων σε ανέχεται και λογο χρηματων δεν θα δει αν εισαι κακομουτσουνος και ως γνωστο θα σε πει και μωρο της:2funny:
5,, Οποιος ειναι εθισμενος στις πουτανες σιγουρα δυσκολα κραταει γκομενα γιατι η γκομενα δεν ειναι η δουλεια της να σε ανεχετε..

οσο για τους ειδικους λογικα θα λες τους εξαρτημενους
εκτος απο "αφεντρα" εγινες και δικηγορινα?

ρε τον παπια εχει εκπροσωπο τυπου...

σε λιγο θα μας πεις οτι σε εκανε και σκλαβα του!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Θά ήθελα νά ξέρω ποιός βλάκας πιστεύει κάτι πληρωμένα Videos...από τό YouTube!!
Πραγματικά δηλαδή περνάνε όλο τόν κόσμο...γιά αγελαδάρηδες από τήν Σαμαρίνα!!
Ολα αυτά τά Videos...είναι γιά αγάμητους, βλαμμένους, αγράμματους...καί ψυχοπαθητικούς!! :undecided:

Οσο γιά τό σχόλιο πιό πίσω τού ψυχοπαθή τής Ερμού...θά πάω εγώ βόλτα μέ έναν σαλταρισμένο...γιά νά μέ επιβεβαιώσει!! :2funny:
Μιλάμε τό άτομο είναι γιά δέσιμο!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εδώ ο Λάκης - Τέλης έχει γράψει ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια επειδή κάποιος έγινε moderated
αλλά αυτός νομίζει ότι έγινε moderator και τον παρακολουθεί. :2funny:

Αγαπάω Λάκη.

(που να μην τον αγαπούσα δηλαδή). :confused:

Περνάτε καλά; εγώ ναι!

Εεε...δεν γίνεται συνέχεια
να σχολιάζω τους ίδιους.

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
19
Like
2.396
Πόντοι
1.206
Θά ήθελα νά ξέρω ποιός βλάκας πιστεύει κάτι πληρωμένα Videos...από τό YouTube!!
Πραγματικά δηλαδή περνάνε όλο τόν κόσμο...γιά αγελαδάρηδες από τήν Σαμαρίνα!!
Ολα αυτά τά Videos...είναι γιά αγάμητους, βλαμμένους, αγράμματους...καί ψυχοπαθητικούς!! :undecided:

Οσο γιά τό σχόλιο πιό πίσω τού ψυχοπαθή τής Ερμού...θά πάω εγώ βόλτα μέ έναν σαλταρισμένο...γιά νά μέ επιβεβαιώσει!! :2funny:
Μιλάμε τό άτομο είναι γιά δέσιμο!!
γιατι νομιζεις οτι και απο κοντα αν του κανεις τη μουρη κρεας εδω μεσα θα το παραδεχθει η θα σε βγαλει τρελο/χαζο κλπ?

αυτοι οι τυποι ειναι επικινδυνοι.... δεν εχουν τιποτα να χασουν... τους νοιαζει μονο να πεσεις και εσυ στο βουρκο που πνιγονται αυτοι για να νιωσουν καλυτερα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τη μουνάρα τη ρώτησες άμα σε θέλει;
θα την λαδωσουμε τυπε... χαλαλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom