Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο Ακροατής που μου έβριζε την μάνα διαρκώς (οπότε έχω πολύ σοβαρό πάτημα) έλεγε σε άλλους να πάνε μαζί μου έξω για αποδείξεις κι έτσι κι αλλιώς αλλά όταν ήρθε η ώρα του δεν ήρθε. Αυτό ξέρω εγώ!

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κατέφθααε ο τσιγκολελές.
Ο γητευτής των CG.
Πορωμένος πουτανάκιας
κι αυτός αλλά και γκομενοφοβικός σύμφωνα
με τον εραστή της Γαλλίας.
Ο άνθρωπος που από τότε που γράφτηκε έχει κάνει 500 παραθέσεις πάνω μου για να μην καταφέρει τίποτα. :2funny:Κάθε ποστ του έχει εμένα μέσα. Δουλεύει κι αυτός στην δική μου φάμπρικα.

:rockon:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ο Ακροατής που μου έβριζε την μάνα διαρκώς (οπότε έχω πολύ σοβαρό πάτημα) έλεγε σε άλλους να πάνε μαζί μου έξω για αποδείξεις κι έτσι κι αλλιώς αλλά όταν ήρθε η ώρα του δεν ήρθε. Αυτό ξέρω εγώ!

Ποιός σού έβριζε τή Μάνα ρέ ψυχοπαθή εγώ ?
Βάλε Post πού σού έχω βρίσει τήν Μάνα η οποιουδήποτε μέλους. Tώρα!!
Διαφορετικά γιά άλλη μία φορά θά δούν τί άτομο είσαι!!
Βάλε Post...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τη μουνάρα τη ρώτησες άμα σε θέλει;
Αγαπητέ Ράγκναρ τελευταία
ο δάσκαλος πουλάει μούρη. Καταλαβαίνεις φυσικά ότι σύντομα θα μας απαλλάξει από την παρουσία του αν και στέλεχος διοίκησης όπως έχω δηλώσει εξαρχής.
Θες να επιλέξεις το τέλος του ή δεν θες να αναμιχθείς;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
γιατι νομιζεις οτι και απο κοντα αν του κανεις τη μουρη κρεας εδω μεσα θα το παραδεχθει η θα σε βγαλει τρελο/χαζο κλπ?

αυτοι οι τυποι ειναι επικινδυνοι.... δεν εχουν τιποτα να χασουν... τους νοιαζει μονο να πεσεις και εσυ στο βουρκο που πνιγονται αυτοι για να νιωσουν καλυτερα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θα την λαδωσουμε τυπε... χαλαλι
Αυτό είναι τό μόνο σίγουρο πού λές συμφωνώ. Βούρκος!!

Ακου ρέ τί είπε γιά εμένα ο ψυχοπαθής τής Ερμού. Οτι τού έβριζα τήν Μάνα.
Καί έχει γίνει τό αντίθετο. Τήν δική μου Μάνα έβριζε εκείνη η τελειωμένη πρεζού...πού συμφωνεί μαζί της ο ψυχάκιας!!
Μιλάμε τό άτομο είναι γιά μέσα...
Κόψε τά Drugs...άρρωστε ψυχάκια!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κι ένας Panos13 μου είχε βρίσει την μάνα αλλά δεν του έκανα αναφορά. Τον έχω να έρχεται να μου βάζει ιμότικον.
:2funny: Θα δω μήπως βγάλω καμία καλή πληροφορία μιας που πάει με CG. Σκέφτομαι να τον ρωτήσω αν έχει πάρει το αυτί του κάτι για την υπόθεση με τα ανήλικα. Ρωτώντας πας στην πόλη. Κάθε πληροφορία δεκτή. Θα δω όμως...

:confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάλι τρελάθηκε ο Ακροατής. :2funny: Αυτός πρέπει όντως να ειναι νέο μέλος. Δεν γίνεται να σπάει έτσι εύκολα. Όντως όμως έβριζε την μάνα μου επειδή είχε βριστεί με έναν άλλον τον οποίο και συμπαθώ και επειδή εκδήλωσα την συμπάθεια μου, λάλησε.
Θα μου κάνουν και κουμάντο ποιον θα συμπαθώ; που έχουμε φτάσει εδώ μέσα;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Πάλι τρελάθηκε ο Ακροατής. :2funny: Αυτός πρέπει όντως να ειναι νέο μέλος. Δεν γίνεται να σπάει έτσι εύκολα. Όντως όμως έβριζε την μάνα μου επειδή είχε βριστεί με έναν άλλον τον οποίο και συμπαθώ και επειδή εκδήλωσα την συμπάθεια μου, λάλησε.
Θα μου κάνουν και κουμάντο ποιον θα συμπαθώ; που έχουμε φτάσει εδώ μέσα;

Είσαι ο μεγαλύτερος ψεύτης πού υπάρχει.
Βάλε Post ρέ φιδέμπορα πού σού έβριζα τήν Μάνα!!
Από τά Drugs πού πίνεις τά έχεις κάψει όλα μέσα σου...ξεφτίλα!!
Αρα όσοι παρακολουθούν εντατικά αυτό τό θρέντ...τό βλέπουν στήν πράξη!!
Ο ψυχοπαθής τής Ερμού...εκτός από τά ψέματα πού λέει συνέχεια έχει καί εμμονές...είναι τρομερά επικίνδυνος!!
*Οποιο μέλος στηρίζει τόν ψυχοπαθή τής Ερμού είναι γιά δέσιμο!!
Καί εγώ παλαιά συμφωνούσα σέ ένα ποσοστό 20-30 % περίπου, μέχρι πού τόν πήρα χαμπάρι τί άτομο είναι!!
Ο κάθε ένας άς κάνει ότι γουστάρει...τήν άποψη μου γιά αυτόν τήν είπα!!

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάθε τι που λέω είναι με αποδείξεις εδώ μέσα και μέχρι στιγμής έχω αποδείξει τα πάντα. Ποιος γαμάει τους εγκεφαλικά νεκρούς που τρέχουν ξωπίσω μου; :2funny:
η κοντή λοιπόν μαμιουδόφατσα Ακροατής έσβησε τα ποστ.
Αν πάτε χρονικά εδώ
σε αυτό το σκριν (και σε αυτό το νήμα) που έβγαλα μόλις τώρα έχει σβήσει κι αυτή την ανάρτησή του.

Screenshot_2024-04-08-00-58-04-814_com.android.chrome.jpg

Πηγαίνετε να δείτε. :rockon:
Ο τύπος είναι απατεώνας, ψεύτης και δεν ήρθε ποτέ στο ραντεβού ως κότα. Πέραν του ότι με έχει καταβρίσει σερί επειδή συμπαθώ κάποιον που βριστηκε. Δικαίωμα μου είναι να συμπαθώ όποιον θέλω.

Απατεώνας που σβήνει ποστ με γαμομάνες!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Πρεζάκια σέ έλεγα καί τότε αλλά σέ λέω καί τώρα...είσαι άρρωστος!!
Τήν Μάνα ποτέ καί σέ κανέναν δέν έβρισα!!
Αντίθετα τήν δική μου Μάνα έβρισε αυτός πού στήριξες...σκουπίδι!!
Απορώ πώς είσαι ακόμα έξω καί δέν σέ έχουν μαζέψει!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έσβησε τα ποστ με γαμομάνες. Είδατε ότι έσβησε και την ανάρτηση. Εγώ ψέμματα δεν λέω. Πηγαίνετε να δείτε. :rockon:Θα τον τελειώσω αύριο αυτόν. Τώρα τρώω για να πάρω τα χάπια μου. Πόσο λίγοι είστε που νομίζετε ότι θα τα βάλετε μαζί μου; γράψτε ότι θέλετε. Στο τέλος κερδίζω πάντα εγώ.

IMG_20240404_225955.jpg

Γαμάτη η σως...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σας βαρέθηκα. Θα σας πω
την αλήθεια. Έχω IQ 195.
Εσείς κάποιοι είστε ζώα.
Το νικ μου το χειρίζονται τέσσερα άτομα. Το δύσκολο δεν είναι να γράφει ένας με 4 νικ όπως κάνετε μερικοί αλλά 4 με ένα νικ και να μην το καταλαβαίνετε. Η Μάγκυ
δεν είναι καν στο κόλπο.

Ηλίθιοι...

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
803
Πόντοι
86
Φίλε κι εγώ θέλω μουνάρα που να μην πετάει κοτσάνες.Και να μην μιλάει καθόλου,ακόμα καλύτερα.

Αλλά...μπορούμε να τα'χουμε όλα στη ζωή;
Λιγα χρονια υπομονη συμφορουμιτη, και θα πουλανε την Sofia στα σουπερμαρκετ σε λογικη τιμη. Την περνεις την προγραμματιζεις να τα κανει ολα, μαγειρεμα καθαρισμα κτλ, εκτος απο το να μιλαει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.107
Πόντοι
3.656
ΠΕΡΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

....Ο σύζυγος της 49χρονης αυτοκτόνησε πριν λίγες ημέρες, ενώ τα δυο παιδιά υιοθετήθηκαν από το ζευγάρι πριν τρία περίπου χρόνια.......

Ενώπιον του εισαγγελέα Ζακύνθου θα βρεθεί σήμερα η 49χρονη μητέρα, η οποία συνελήφθη μετά την καταγγελία για κακοποίηση των ανηλίκων τέκνων της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 12 και 9 ετών, πήγαν στην γειτόνισσα τους, στο χωριό Άγιος Δημήτρης Ζακύνθου και της ζήτησαν να καλέσει την αστυνομία για να καταγγείλουν την κακοποιητική συμπεριφορά της μητέρας τους.

Ο σύζυγος της 49χρονης αυτοκτόνησε πριν λίγες ημέρες, ενώ τα δυο παιδιά υιοθετήθηκαν από το ζευγάρι πριν τρία περίπου χρόνια. Τα δυο παιδιά φαίνεται να κατάθεσαν στην αστυνομία ότι η 49χρονη άρχισε να τα κακοποιεί αμέσως μετά την υιοθεσία τους.

Τα παιδιά είχαν εμφανή σημάδια κακοποίησης σε διάφορα σημεία του σώματός τους γεγονός που επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς που τα εξέτασαν. Τα παιδιά βρίσκονται στην παιδιατρική κλινική του Γενικού νοσοκομείου Ζακύνθου, όπου παρακολουθούνται από τους γιατρούς.

Πηγή: Ζάκυνθος: Στον εισαγγελέα η μητέρα που κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά της

Φιρουλί - Φιρουλά για τον φουκαρά που αυτοκτόνησε. Απλή αναφορά, χωρίς την παραμικρή εμβάθυνση. Τι έλεγε το σημείωμα που άφησε; Που είναι η ανεξάρτητη και Αμερόληπτη Δημοσιογραφία;

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.653
Πόντοι
456
Προτιμάς να πυρφορίζεις δηλαδή.Οκ
Πυρφορίζουν αυτοί που παρακαλάνε και έχουν κολλήσει με logo πάνω στη γκόμενα που τους κλωτσάει.
Οι υπόλοιποι απλά φέρονται νορμάλ.
Βάζω στοίχημα ότι κάποια σου δημιούργησε ψυχολογικά, για αυτό το λόγο έχεις τέτοιες απόψεις.
Δεν εξηγείται αλλιώς.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.542
Πόντοι
3.656
Πυρφορίζουν αυτοί που παρακαλάνε και έχουν κολλήσει με logo πάνω στη γκόμενα που τους κλωτσάει.
Οι υπόλοιποι απλά φέρονται νορμάλ.

Στο Αγαμιστάν-Ψωλαριστάν-Αρχιδοκαμπιστάν...όλοι πυρφορίζουν αν τους κάτσει γκόμενα.

Απλά άλλοι το κάνουν λιγότερο,άλλοι περισσότερο

Προφανώς το 'νορμάλ' σημαίνει λιγότερο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.946
Πόντοι
5.506
Εδώ ο Λάκης - Τέλης έχει γράψει ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια επειδή κάποιος έγινε moderated
αλλά αυτός νομίζει ότι έγινε moderator και τον παρακολουθεί. :2funny:

Αγαπάω Λάκη.

(που να μην τον αγαπούσα δηλαδή). :confused:

Περνάτε καλά; εγώ ναι!

Εεε...δεν γίνεται συνέχεια
να σχολιάζω τους ίδιους.

Ο τραλαλακης είναι η περίπτωση του Νικ που αν δεν υπήρχε θα έπρεπε να το εφεύρουμε. ΤΟΝΟΙ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟΥ.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ρε φιλε δεν ειναι να συμφωνεις με τη παπια,εστω και με μια λεξη να συμφωνησεις λερωνεσαι.
Ειναι σε ολα άκυρος
Τό άτομο δέν έχει καμία τύχη μέ τίς γκόμενες...τό υπογράφω!!
Ψεύτης καί ελεεινός, ξεκάθαρα ένας άνθρωπος τού περιθωρίου.
Δέν υπάρχει περίπτωση νά βγάλει ποτέ. Μόνο ψυχοπαθή γκόμενα όπως είναι καί αυτός!!
Είναι γιά τό τρελοκομείο!! :undecided:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.688
Πόντοι
3.556
ΠΕΡΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

....Ο σύζυγος της 49χρονης αυτοκτόνησε πριν λίγες ημέρες, ενώ τα δυο παιδιά υιοθετήθηκαν από το ζευγάρι πριν τρία περίπου χρόνια.......

Ενώπιον του εισαγγελέα Ζακύνθου θα βρεθεί σήμερα η 49χρονη μητέρα, η οποία συνελήφθη μετά την καταγγελία για κακοποίηση των ανηλίκων τέκνων της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 12 και 9 ετών, πήγαν στην γειτόνισσα τους, στο χωριό Άγιος Δημήτρης Ζακύνθου και της ζήτησαν να καλέσει την αστυνομία για να καταγγείλουν την κακοποιητική συμπεριφορά της μητέρας τους.

Ο σύζυγος της 49χρονης αυτοκτόνησε πριν λίγες ημέρες, ενώ τα δυο παιδιά υιοθετήθηκαν από το ζευγάρι πριν τρία περίπου χρόνια. Τα δυο παιδιά φαίνεται να κατάθεσαν στην αστυνομία ότι η 49χρονη άρχισε να τα κακοποιεί αμέσως μετά την υιοθεσία τους.

Τα παιδιά είχαν εμφανή σημάδια κακοποίησης σε διάφορα σημεία του σώματός τους γεγονός που επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς που τα εξέτασαν. Τα παιδιά βρίσκονται στην παιδιατρική κλινική του Γενικού νοσοκομείου Ζακύνθου, όπου παρακολουθούνται από τους γιατρούς.

Πηγή: Ζάκυνθος: Στον εισαγγελέα η μητέρα που κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά της

Φιρουλί - Φιρουλά για τον φουκαρά που αυτοκτόνησε. Απλή αναφορά, χωρίς την παραμικρή εμβάθυνση. Τι έλεγε το σημείωμα που άφησε; Που είναι η ανεξάρτητη και Αμερόληπτη Δημοσιογραφία;
Είσαι τοξικό αρσενικό και εμποδίζεις τη γυναικεία ενδυνάμωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom