Τον έχω ξεφτιλίσει και κάνει ναζακια. Η σύγχυση είναι η κατάσταση εκείνη όπου ο ασθενής δεν αντιλαμβάνεται σωστά το περιβάλλον και τα πρόσωπα γύρω του, με αποτέλεσμα να φέρεται με τρόπο ανορθόδοξο. Η σύγχυση είναι ένα κοινό σύμπτωμα στα Νοσοκομεία, ειδικά σε ηλικιωμένους ασθενείς.
πολλοι νομίζεται οτι έχετε σχεση αλλα παίρνετε τα αρχιδια μου....οπου υπαρχει ψεμα δεν ειναι σχεση αλλα αιτιες ....
εγω για να κανω σχεση μονο με αντρα ειλικρινή και τσεκουρατο.... εγω βγαζω γουστα με την δουλεια μου ...οποτε αν ο συντροφος μου θελει να κανει τη βολτα του ας την κανει...
Η βολτα σου θα ηταν μαγκικη εαν δεν τιν εκανες χεσμενος οτι θα σε τσακωσουν
μαντμαζέλ .... δεν με ξέρεις ... δεν ξέρεις τίποτε για μένα ...... οπότε μη λες ποιηματάκια που ισχύουν για πολλούς,
όχι για μένα όμως ........
χεσμένος δεν είμαι ποτέ, γιατί δεν έχω κανέναν ανάγκη ...........
δεν παριστάνω το σοφό .........
η κυρά μου .... ξέρει .... ότι βολτάρω ...........
είμαι διακριτικός όμως .... δεν κυκλοφορώ σε μαγαζιά ... δεν τσιλιμπουρδίζω με ελεύθερες ....
μόνο παντρεμένες, επίσης διακριτικές ...... και επαγγελματίες ... πάλι διακριτικά ...........
αν θελήσει να με αφήσει η κυρά ... και άλλες αντίστοιχα αν αφήσουν άνδρες σαν εμένα ....
η δική τους ζωή θα γίνει ρημάδι ........... θα χάσουν το 80% όσων έχουν ........
άλλωστε δεν θέλουν να μας παλεύουν μόνες τους ......... δεν αντέχουν άνδρες σεξ μάνιακς για πάντα ........
οπότε τα περί χεσμένου πες τα σε τίποτε υπαλλήλους που την πέφτουν νωρίς .... για να ξυπνήσουν νωρίς ....
σαν την πάπια ... σε λίγο πάει νάνι ... μην κόψει κανά δάχτυλο αύριο μαζί με τις μορταδέλες ......
πολλοι νομίζεται οτι έχετε σχεση αλλα παίρνετε τα αρχιδια μου....οπου υπαρχει ψεμα δεν ειναι σχεση αλλα αιτιες ....
εγω για να κανω σχεση μονο με αντρα ειλικρινή και τσεκουρατο.... εγω βγαζω γουστα με την δουλεια μου ...οποτε αν ο συντροφος μου θελει να κανει τη βολτα του ας την κανει...
μαντμαζέλ .... δεν με ξέρεις ... δεν ξέρεις τίποτε για μένα ...... οπότε μη λες ποιηματάκια που ισχύουν για πολλούς,
όχι για μένα όμως ........
χεσμένος δεν είμαι ποτέ, γιατί δεν έχω κανέναν ανάγκη ...........
δεν παριστάνω το σοφό .........
η κυρά μου .... ξέρει .... ότι βολτάρω ...........
είμαι διακριτικός όμως .... δεν κυκλοφορώ σε μαγαζιά ... δεν τσιλιμπουρδίζω με ελεύθερες ....
μόνο παντρεμένες, επίσης διακριτικές ...... και επαγγελματίες ... πάλι διακριτικά ...........
αν θελήσει να με αφήσει η κυρά ... και άλλες αντίστοιχα αν αφήσουν άνδρες σαν εμένα ....
η δική τους ζωή θα γίνει ρημάδι ........... θα χάσουν το 80% όσων έχουν ........
άλλωστε δεν θέλουν να μας παλεύουν μόνες τους ......... δεν αντέχουν άνδρες σεξ μάνιακς για πάντα ........
οπότε τα περί χεσμένου πες τα σε τίποτε υπαλλήλους που την πέφτουν νωρίς .... για να ξυπνήσουν νωρίς ....
σαν την πάπια ... σε λίγο πάει νάνι ... μην κόψει κανά δάχτυλο αύριο μαζί με τις μορταδέλες ......
Πώς τολμάς να μιλάς έτσι στον υπεράνθρωπο; πήγαινε κάποτε στις πουτάνες (το κάποτε είναι πολύ κοντά στο ποτέ) και με την σιδερένια ψωλή του τις γαμούσε ώρες. Τι κι αν ήταν αστερίες; κάποια στιγμή θα έπαιρναν μπρος. Δηλαδή πήγαινε για να ικανοποιήσει αυτές. Το λες κι απωθημένο. Ο ίδιος τα έχει γράψει αυτά (όπως και πολλά άλλα). Είναι όμως χρήσιμος στο φόρουμ. Το έχω πει εδώ και καιρό.
Καλώς τον κι ας άργησε...
Ποιός είπε ότι κλαίμε;
Συνεχίζουμε τη ζωή μας, αποδεχόμενοι το γεγονός.
Και ο προσωρινός πόνος είναι στο πρόγραμμα... ο προσωρινός όμως.
Αν πεις ότι δεν πονάς, σημαίνει ότι δεν τη γούσταρες πραγματικά.
Τα εγωιστικά να τα λες στη γκόμενα που χωρίζεις.
Όχι σε μας εδώ. Εδώ ανάμεσά μας θα λες αλήθειες.
Eτσι κανουν οι ελλεηνιδες, βγαινουν 4-5 φορες με καποιον για να φανε να πιουνε τσαμπα και μετα λενε δε θελω να το προχωρησουμε, μετα πανε στον επομενο οπου κανουν τα ιδια, εννοειται οτι δεν καθονται σε κανενα, πανε σπιτι και βαζουν δαχτυλο και δονηταρι στο μουνι γιατι κανεις δεν ειναι αρκετος για να τον προσεξουν.
Ποια ειλικρίνεια ;
Ποια ευθύτητα ;
Ένας Δον Κιχώτης είναι που φαντάζεται ότι παλεύει με γίγαντες.
Δεν είμαστε όλοι αγράμματοι εδώ, μπορούμε να διαβάζουμε και να κατανοούμε.
Προσέχεις τι γράφει ;
Δόγματα δικά του βγάζει , για πρόσωπα φανταστικά !
Να κάνω απαρίθμηση ;;;
1)Οι πουτάνες δεν κάνουν καλά γαμήσια ... μόνο οι γκόμενες ...... (ασχολίαστο)
2)όποιος έχει ... καινούρια ή μπάνικια γκόμενα ... δεν γαμάει πουτάνες .....
3)όποιος μπορεί να βγάλει γκόμενα ... και να μην έχει .... δεν γαμάει πουτάνες !!!!!!
4)διάφορα άλλα ακατανόητα ..... ότι οι πουτάνες σιχαίνονται όλους τους πελάτες .... τους μισούν ....
δεν θα πήγαιναν ποτέ μαζί τους .... τους βρίσκουν άσχημους .........
με βάση αυτά ... πουτάνες που τα φτιάξαν με πελάτες ... που πάνε και πίνουν μαζί τους .... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΕΡΝΑΝΕ .... και πολλά άλλα .... είναι ufo !!!!!!!
5)όποιος .... γαμάει πουτάνες .... δεν βγάζει γκόμενα !!!!!
Και νομίζει , ΌΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ .... ΓΙΓΑΝΤΕΣ (που είναι ανεμόμυλοι όμως) πολεμούν αυτές τις μαλακίες που γράφει
και υποστηρίζουν τα αντίθετα. Ενώ είναι περίγελος.
Είναι ξεκάθαρο ότι πάσχει .
Υπάρχουν ειδικοί εδώ ... όταν επανέλθουν .... θα πουν περισσότερα ...
Ο Ανέστης θέλει την Μάγκυ για πάρτη του και την κατηγορεί. Η Μάγκυ έχει πέραση. Η Ανάγκη τιμωρεί τους ναυαγούς. Ιδρώνουν και όσο ιδρώνουν επειδή μπορεί και αρθρώνει
με κόντρα, τόσο καυλώνουν μαζί της. Αν ήταν καμία βλαχοκομμουνίστρια από τις στέπες να λέει μουρό μου η καμία Μολδαβή από την χώρα που τρώει ο ένας τον άλλον θα ήταν λαχταριστή
αρκεί να έλεγε σε όλα ναι.
Προτιμώ να περνάω απ' όλα τα στάδια, δηλαδή να γαμάω και να χαίρομαι, να χωρίζω και να στενοχωριέμαι, να βρίσκω την επόμενη και να κάνω τη φαντασία της να οργιάζει μέχρι τη στιγμή που θα βρεθούμε. Και όχι να σκέφτομαι από γεννησιμιού μου ότι όλες οι ελλεινίδες είναι πόρνες που έτσι κι αλλιώς θα γαμηθούν με άλλους.
Περαστικά αδερφέ, καλά είναι να αλλάξεις νοοτροπία.