Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.696
- Πόντοι
- 4.546
Ευαισθησίες εκ της οθόνης ανύπαρκτες εδώ και χρόνια. Λόγω ωραίου ποστ
που διάβασα εκσπερμάτωσα οπτικά.
Ευαισθησίες εκ της οθόνης ανύπαρκτες εδώ και χρόνια. Λόγω ωραίου ποστ
που διάβασα εκσπερμάτωσα οπτικά.
Τον έχω ξεφτιλίσει και κάνει ναζακια. Η σύγχυση είναι η κατάσταση εκείνη όπου ο ασθενής δεν αντιλαμβάνεται σωστά το περιβάλλον και τα πρόσωπα γύρω του, με αποτέλεσμα να φέρεται με τρόπο ανορθόδοξο. Η σύγχυση είναι ένα κοινό σύμπτωμα στα Νοσοκομεία, ειδικά σε ηλικιωμένους ασθενείς.Υπερβολές
πολλοι νομίζεται οτι έχετε σχεση αλλα παίρνετε τα αρχιδια μου....οπου υπαρχει ψεμα δεν ειναι σχεση αλλα αιτιες ....Πολλοί γυρνάμε σπίτι ... πάντα ...
Η διαφορά είναι ότι κάποιοι .... γυρνάμε .... αργά ... και κάνουμε και καμιά .... βόλτα πριν γυρίσουμε ....
Η βολτα σου θα ηταν μαγκικη εαν δεν τιν εκανες χεσμενος οτι θα σε τσακωσουν
μαντμαζέλ .... δεν με ξέρεις ... δεν ξέρεις τίποτε για μένα ...... οπότε μη λες ποιηματάκια που ισχύουν για πολλούς,Η βολτα σου θα ηταν μαγκικη εαν δεν τιν εκανες χεσμενος οτι θα σε τσακωσουν
πολλοι νομίζεται οτι έχετε σχεση αλλα παίρνετε τα αρχιδια μου....οπου υπαρχει ψεμα δεν ειναι σχεση αλλα αιτιες ....
εγω για να κανω σχεση μονο με αντρα ειλικρινή και τσεκουρατο.... εγω βγαζω γουστα με την δουλεια μου ...οποτε αν ο συντροφος μου θελει να κανει τη βολτα του ας την κανει...
να μιλας ολοκληρωμένα οπως τωρα δεν θα μυρισω τα νυχια μου εξυπνακια...και περαστικά σου και εσενα για τον παπια ..μαντμαζέλ .... δεν με ξέρεις ... δεν ξέρεις τίποτε για μένα ...... οπότε μη λες ποιηματάκια που ισχύουν για πολλούς,
όχι για μένα όμως ........
χεσμένος δεν είμαι ποτέ, γιατί δεν έχω κανέναν ανάγκη ...........
δεν παριστάνω το σοφό .........
η κυρά μου .... ξέρει .... ότι βολτάρω ...........
είμαι διακριτικός όμως .... δεν κυκλοφορώ σε μαγαζιά ... δεν τσιλιμπουρδίζω με ελεύθερες ....
μόνο παντρεμένες, επίσης διακριτικές ...... και επαγγελματίες ... πάλι διακριτικά ...........
αν θελήσει να με αφήσει η κυρά ... και άλλες αντίστοιχα αν αφήσουν άνδρες σαν εμένα ....
η δική τους ζωή θα γίνει ρημάδι ........... θα χάσουν το 80% όσων έχουν ........
άλλωστε δεν θέλουν να μας παλεύουν μόνες τους ......... δεν αντέχουν άνδρες σεξ μάνιακς για πάντα ........
οπότε τα περί χεσμένου πες τα σε τίποτε υπαλλήλους που την πέφτουν νωρίς .... για να ξυπνήσουν νωρίς ....
σαν την πάπια ... σε λίγο πάει νάνι ... μην κόψει κανά δάχτυλο αύριο μαζί με τις μορταδέλες ......
Πώς τολμάς να μιλάς έτσι στον υπεράνθρωπο; πήγαινε κάποτε στις πουτάνες (το κάποτε είναι πολύ κοντά στο ποτέ) και με την σιδερένια ψωλή του τις γαμούσε ώρες. Τι κι αν ήταν αστερίες; κάποια στιγμή θα έπαιρναν μπρος. Δηλαδή πήγαινε για να ικανοποιήσει αυτές. Το λες κι απωθημένο. Ο ίδιος τα έχει γράψει αυτά (όπως και πολλά άλλα). Είναι όμως χρήσιμος στο φόρουμ. Το έχω πει εδώ και καιρό.πολλοι νομίζεται οτι έχετε σχεση αλλα παίρνετε τα αρχιδια μου....οπου υπαρχει ψεμα δεν ειναι σχεση αλλα αιτιες ....
εγω για να κανω σχεση μονο με αντρα ειλικρινή και τσεκουρατο.... εγω βγαζω γουστα με την δουλεια μου ...οποτε αν ο συντροφος μου θελει να κανει τη βολτα του ας την κανει...
O πάπιας ... είναι ένα δράμα κοπελιά ....να μιλας ολοκληρωμένα οπως τωρα δεν θα μυρισω τα νυχια μου εξυπνακια...και περαστικά σου και εσενα για τον παπια ..
Ανθρωποι που δεν αντεχουν την ευθητητα του λογου και θεωρουν δραμα την ειλικρίνεια μονο σαν ναυαγοι στα ματια μου θα μοιάζουνO πάπιας ... είναι ένα δράμα κοπελιά ....
Μη τον σιγοντάρεις .... όλοι όσοι έχουμε παιδιά .... τον συμπαθούμε και συμπάσχουμε ....
Φαντάσου να είχες τέτοιο γιο ..... δράμα ........
δες στο προφιλ μουΤι δουλεια κανεις;
Καλώς τον κι ας άργησε...
Ποιός είπε ότι κλαίμε;
Συνεχίζουμε τη ζωή μας, αποδεχόμενοι το γεγονός.
Και ο προσωρινός πόνος είναι στο πρόγραμμα... ο προσωρινός όμως.
Αν πεις ότι δεν πονάς, σημαίνει ότι δεν τη γούσταρες πραγματικά.
Τα εγωιστικά να τα λες στη γκόμενα που χωρίζεις.
Όχι σε μας εδώ. Εδώ ανάμεσά μας θα λες αλήθειες.
Αυτό πού λές ισχύει 100% αλλά σέ τί άνδρες ισχύει ?Eτσι κανουν οι ελλεηνιδες, βγαινουν 4-5 φορες με καποιον για να φανε να πιουνε τσαμπα και μετα λενε δε θελω να το προχωρησουμε, μετα πανε στον επομενο οπου κανουν τα ιδια, εννοειται οτι δεν καθονται σε κανενα, πανε σπιτι και βαζουν δαχτυλο και δονηταρι στο μουνι γιατι κανεις δεν ειναι αρκετος για να τον προσεξουν.
Ποια ειλικρίνεια ;Ανθρωποι που δεν αντεχουν την ευθητητα του λογου και θεωρουν δραμα την ειλικρίνεια μονο σαν ναυαγοι στα ματια μου θα μοιάζουν
Ξέρεις ... πόσο με νοιάζει τι είναι ...........Φιλε αντρας ειναι η μαγκι μη ακους αυτα που λεει
Πλάκωσαν πάλι
τα αυτιστικά.
Ο πορν κι ο Τέλης.
Προτιμώ να περνάω απ' όλα τα στάδια, δηλαδή να γαμάω και να χαίρομαι, να χωρίζω και να στενοχωριέμαι, να βρίσκω την επόμενη και να κάνω τη φαντασία της να οργιάζει μέχρι τη στιγμή που θα βρεθούμε. Και όχι να σκέφτομαι από γεννησιμιού μου ότι όλες οι ελλεινίδες είναι πόρνες που έτσι κι αλλιώς θα γαμηθούν με άλλους.Για να μην πονάς καθόλου λοιπόν...να σκέφτεσαι ότι τώρα γαμιέται με άλλον
Ξέρεις ... πόσο με νοιάζει τι είναι ...........
Αν ασχολείται μόνο με ... μερακλήδες .... τους κατουράει κι όλας;Τελη λεει για χεσμενους αυτους που στραπονάρει που τους φευγουν τα κακακια και η τυπισα τα μαζεύει μετα