Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.450
Πόντοι
456
Άρα καλά είχα πει εγώ ότι διαφέρεις άλλων. Δηλαδή ενώ διαφωνούμε σε προσεγγίσεις, γούστα κτλ συμφωνούμε
σε αλήθειες.
Αυτή είναι η ουσία.

:rockon:
Το είπα και σε ένα άλλο τύπο εδώ πριν λίγο καιρό, δε θυμάμαι ποιόν...Νομίζω στο sub.
Εγώ δεν εξετάζω ανθρώπους.
Εγώ εξετάζω ιδέες και απόψεις.
Αν συμφωνήσω με κάτι που θα πεις, θα πάρεις το like ακόμα και αν διαφωνώ στα υπόλοιπα.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.171
Πόντοι
456
Πολύ διαφήμιση παίζει τελευταία με τη " ενδοοικογενειακή βία " και τη " βία κατά των γυναικών ". Σκορδοκαΐλες για τα θηλυκά δε τους έπιασαν ξαφνικά. Κάτι μαγειρεύουν από πίσω.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το είπα και σε ένα άλλο τύπο εδώ πριν λίγο καιρό, δε θυμάμαι ποιόν...Νομίζω στο sub.
Εγώ δεν εξετάζω ανθρώπους.
Εγώ εξετάζω ιδέες και απόψεις.
Αν συμφωνήσω με κάτι που θα πεις, θα πάρεις το like ακόμα και αν διαφωνώ στα υπόλοιπα.
Έτσι είναι αλλά ορισμένοι αισθάνονται άσχημα με όσους έχουν λάικ. Όχι επειδή έχουν λάικ αλλά επειδή υπάρχουν άνθρωποι που συμφωνούν και βγαίνουν και το λένε. Αυτά τα λάικ, αυτά που έχουν φωνή είναι αγνά λάικ. Δεν είναι κλικαδόρικα σαν άλλων στο μαντρί...από ξεβόλεμα
και φθόνο. Καλά να περνάμε.
Αυτό μετράει.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.450
Πόντοι
456
Πολύ διαφήμιση παίζει τελευταία με τη " ενδοοικογενειακή βία " και τη " βία κατά των γυναικών ". Σκορδοκαΐλες για τα θηλυκά δε τους έπιασαν ξαφνικά. Κάτι μαγειρεύουν από πίσω.
Δεν μαγειρεύεται τίποτα.
Είναι ένα υποσύνολο της ατζέντας, αλλά εν μέρει ορθώς πήρε διαφήμιση.
Της ατζέντας που θέλει ένα αδύναμο, λευκό άντρα.
Κατ' εμέ όμως, καλά κάνουν και προωθούν το θέμα "βία κατά γυναικών".
Είναι ξεδιάντροποι όσοι σηκώνουν χέρι σε γυναίκες.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.450
Πόντοι
456
Το θεμα ειναι να βρεθει λυση στο πρόβλημα, και κάποιοι ειδικοι του κωλου τωρα πανε και λενε οτι οι γονείς πρέπει να διαπαιδαγωγουν τα αγόρια κλπ ουσιαστικα κοιτάνε να βαλουν τον αντρα σε καλούπι απο τη παιδική ηλικία.
Οτι οι δολοφονιες που γίνονται εντος ζευγαριών ευθύνονται οι άντρες αρα τα αγορια που δεν ειχαν σωστη διαπαιδαγωγηση απο τη παιδικη ηλικία.
Βέβαια τις λυσεις τους αυτοι δεν τις εχουν βγάλει στη φόρα ακομα να δουμε που το πανε.
Ειμαι τωρα σε ερευνα και ψαχνω να δω απο αυτους τους φωστήρες τι λυσεις θα βρουν για τη διαπαιδαγωγηση των αγοριών.
Ηδη κάποιοι παιδοψυχολογοι ειπαν οτι πρέπει να τιμωρούνται τα αγόρια απο μικρά οταν κανουν κατι τονοποιο εξελισεται σε βία και οτι πρέπει απο παιδική ηλικία να σεβονται τα κορίτσια αν αυτες ειναι λυση στο προβλημα να χεσουμε ολοι μαζι τη πάπια
Δεν είναι μόνο δολοφονίες.
Μιλάμε για συστηματική κακοποίηση, κυρίως σωματική.
Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
και παω για τα χοντρα οπως λεει και ο "ντοναλντ" ...για να στο ολοκληρωσω κιολας.
το πιανεις τωρα η' ακομα ?
Αφού έτσι συμβαίνει, πως να το κάνουμε; όσους έχω γνωρίσει (γύρω στα 200 άτομα απο εδώ) :confused: δεν θυμάμαι κανέναν να έχει γκόμενα στα ντουζένια τους και να πήγαινε στις πουτάνες. Είτε θα ήταν παντρεμένος
σε ημιλιπόθυμη κατάσταση (ενδέχεται και σε πλήρη διάλυση) :2funny: είτε θα έβρισκε παντρεμένες όποτε έβρισκε άρα μηδέν σταθερότητα στο γαμήσι αφού θα είναι καβάτζα (αυτό βολεύει) :2funny:είτε θα έβρισκε γκόμενες εδώ κι εκεί και μόλις έβλεπε χορηγία θα έφευγε :2funny:είτε δεν θα είχε καν γκόμενα, είτε κι εγώ δεν ξέρω τι. Τώρα το τι λέει ο καθένας...

Μέχρι να έρθουμε εδώ ξέραμε ότι μια στο μύριο βγαίνει η πουτάνα από το επάγγελμα αλλά όχι το επάγγελμα από την πουτάνα
κι εδώ μέσα μάθαμε ότι αρκετοι ταιριάζουν
σε χημεία με τις πουτάνες
και σπαρταρούν τα μουνιά τους. :2funny:
Που τα πουλάνε αυτά ρε;

Τελευταία τροποποίηση:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.450
Πόντοι
456
Κανονικά έπρεπε να ελεγες ειναι ξεδιάντροποι οσοι σηκωνουν χερι σε άνθρωπο.
Βλέπεις οτι και εσυ βαζεις το φύλο στη διάκριση.
Δεν είναι αυτονόητο το bold;
Εγώ δε βάζω κανένα φύλο στη διάκριση.
Αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε το πρόβλημα φίλε μου.
Στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι φταίει η οικογένεια και κυρίως ο πατέρας, των θυτών.
Εγώ πιστεύω έχει να κάνει με τη συνολική εικόνα που δημιούργησε η κοινωνία, στη διάρκεια των αιώνων.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.869
Πόντοι
736
Ηρεμία μ αυτα που λες εδω μεσα δύσκολο,έπρεπε να το πας αλλιώς και μη ξεχνας εσυ ξεκινησες να μου τριβεσαι...
Εγω ειμαι πολυ επιλεκτικός οταν θελω να γνωρίσω καποια με σκοπο τη σχέση.
τρίβομαι?? φυγε ρε βλακακο απο εδω που θες και κουβεντα

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.869
Πόντοι
736
Ναι εσυ δεν εστειλες πρώτη μνμ?
Εγω σου απεύθυνα τον λόγο?
Ζητα συγγνώμη και δεν θα ασχοληθω μαζι σου παλι
ρε μαλακα αληθεια τωρα δεν καταλαβαινεις οτι τα γραπτα μενουν και γινεσαι ολο και ποιο μαλακας μπροστα μου ...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
τρίβομαι?? φυγε ρε βλακακο απο εδω που θες και κουβεντα
Τίποτα. Πρέπει να σε συναντήσω οπωσδήποτε. Έχεις ανδρικό μυαλό και γυναικεία ευελιξία. Πώς τους παίζεις έτσι κάτι τραχανάδες;
φιλική συμβουλή μόνο απαξίωση. Τίποτα άλλο.

:2funny:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.869
Πόντοι
736
Τίποτα. Πρέπει να σε συναντήσω οπωσδήποτε. Έχεις ανδρικό μυαλό και γυναικεία ευελιξία. Πώς τους παίζεις έτσι κάτι τραχανάδες;

:2funny: ... :rose:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο άλλος ο γιδοβοσκός λέει ότι και την καλύτερη να είχε θα πήγαινε στα μπουρδέλα. Βάζει βέβαια την λέξη σχέση για να γίνει αρεστός ως σοβαρός
κι ότι ταχα ήθελε ποικιλία.
Αυτοί οι Συριζαίοι είναι τεράστιοι ψεύτες. :2funny:
Θα έχουμε δηλαδή την γαμησάρα έτοιμη και θα πηγαίνουμε να καθόμαστε στους πάγκους αποδυτηρίων ή σε άλλη κατηγορία για να έρχεται η πουτάνα να μας λέει
τι πρόγραμμα θα κάνουμε; δηλαδή θα τρώμε Κις Λορέν και θα την αφήσουμε να πεταχτούμε να φάμε κατεψυγμένη τυρόπιτα;

μου θέλέτε και συζήτηση τενεκέδες!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.893
Πόντοι
3.656
Εντάξει, τι να λέω;
Τα αυτονόητα;
Αν θυμάμαι καλά ήταν από τις πρώτες απόψεις σου που διάβασα και πάτησα το like.
Δε θεωρούμαι έμπειρος, το έχω εγκαταλείψει χρόνια γιατί είχα σχέσεις πάντα. Αλλά όποτε πήγαινα, ήταν για να κλείσω το κενό μετά από μία σχέση που χάλαγε. Ειδικά τις πρώτες μέρες που υπάρχει στέρηση και ψυχολογική πτώση. Γαμησάρα δεν κάνεις με τίποτα πάντως.
Ειδικά αν είσαι και εγκεφαλικός τύπος και σκέφτεσαι ότι η τύπισσα παίζει ένα ωραίο θέατρο, σου έρχεται να κλαις.

Στέρηση...και ψυχολογική πτώση...παθαίνεις όταν βάζεις τη γκόμενα πάνω απο σένα

Αντί να σκέφτεσαι ότι πλέον αυτή γαμιέται με τον επόμενο...και σ'έχει ξεγράψει απο παντού,σοσιαλ,φωτογραφίες,τηλέφωνα κλπ...κάθεσαι να κλαις επειδή σε χώρισε;

Θα πας την ίδια μέρα με επαγγελματία...και την επόμενη...και τη μεθεπόμενη,και ας μην κάνεις γαμησάρες.Αρκεί να πας με άλλη...και όχι να κλαις τον πεθαμένο

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546

Ψάχνεις ευκαιρία να φλερτάρεις και εδώ μέσα, καυλιάρη άνδρα :grin:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Πιο παπατζήδες κι απο μας βγήκαν οι Τούρκοι :2funny:

Οι χώρες που πιστεύεται ότι έχουν πιο φιλελεύθερες απόψεις για το σεξ, όπως η Βραζιλία και η Γαλλία, ήταν εκπληκτικά χαμηλά στη λίστα. Ο μέσος Βραζιλιάνος έχει κάνει σεξ με 9 άτομα, τοποθετώντας το έθνος στην 25η θέση. Η Γαλλία, εν τω μεταξύ, απείχε πολύ από το να είναι ερωτική, καθώς βρισκόταν στην 29η θέση. Οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν κοιμηθεί κατά μέσο όρο με 8,1 άτομα.

Λίγο πιο κάτω βρίσκεται η Ελλάδα με τον μέσο Έλληνα να αλλάζει κατά τη διάρκεια της ζωής του 10,6 συντρόφους.

Ο μέσος ΄'Ελληνας...10,6 γκόμενες δε γαμάει ούτε σε 5 ζωές :2funny:

Αμα δεν ηταν ο Παπιος και ο Κιμανιος να ανεβαζουν τον μεσο ορο, θα ημασταν στον πατο :headbaning1:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Προ εξαμήνου μου είχε κάτσει φάση που έριξα τουλάχιστον 80 γαμήσια σε ποιότητα 9.5/10 και βάζω 9,5 διότι ποτέ δεν βάζω 10. Δεν μου στέρησε τίποτα. Θα την άφηνα εγώ αυτή σε τέτοια απόδοση να πάω να πάρω τι; :2funny: κι όχι μόνο εγώ αλλά κανείς από όσους έχω γνωρίσει δεν θα άλλαζε τέτοια δεδομένα για να πάει με
πουτάνα. Δεν θα είχε όχι ανάγκη αλλά ούτε καν επιθυμία. Όπως πάντα όλα τείνουν στο μηδέν. Τότε να σας δικαιολογήσω σε κάποια πράγματα. Αλλά να είστε με γκόμενα στα ντουζένια και να πάτε στις πουτάνες δεν το συνάντησα ποτέ σε κανέναν. Δεν υπάρχει λέμε αυτό. Το λέτε για να καλύπτετε την ανυπαρξία σας κάποιοι. Αφήνω ένα παράθυρο να έχετε εκατό φορές πάνω τεστοστερόνη και να είστε διαταραγμένοι.

• Like
Αντιδράσεις: Magi

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.869
Πόντοι
736
Στέρηση...και ψυχολογική πτώση...παθαίνεις όταν βάζεις τη γκόμενα πάνω απο σένα

Αντί να σκέφτεσαι ότι πλέον αυτή γαμιέται με τον επόμενο...και σ'έχει ξεγράψει απο παντού,σοσιαλ,φωτογραφίες,τηλέφωνα κλπ...κάθεσαι να κλαις επειδή σε χώρισε;

Θα πας την ίδια μέρα με επαγγελματία...και την επόμενη...και τη μεθεπόμενη,και ας μην κάνεις γαμησάρες.Αρκεί να πας με άλλη...και όχι να κλαις τον πεθαμένο
εγω παλι λεω κλαψει μια μερα καλα καντο υπερπαραγωγή ωστε αν σε πλησιάσει ξανα αυτη που σε πλήγωσε στα αρχιδια σου την εκλαψες οποτε χωρις αμφιβολίες ο κύκλος εκλεισε και κινδυνευεις λιγοτερο να την ξανα πατησεις με το ιδιο ατομο....και ναι γαμα οσο μπορεις και σου κανει κεφι σιγουρα θα ειναι ποιο ενδιαφερον απο την θλίψη ...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Αλλά να είστε με γκόμενα στα ντουζένια και να πάτε στις πουτάνες δεν το συνάντησα ποτέ σε κανέναν. Δεν υπάρχει λέμε αυτό. Το λέτε για να καλύπτετε την ανυπαρξία σας κάποιοι.
Έχεις ένα σημαντικό πόιντ σε αυτό. Η πραγματική σχέση με μια γυναίκα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα το στεγνό γαμήσι με μια ιερόδουλη.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ψάχνεις ευκαιρία να φλερτάρεις και εδώ μέσα, καυλιάρη άνδρα :grin:
Με τίποτα. Όσες φορές έχω βγει με γυναίκα μέσω σόσιαλ, συνάντησα άλλη γυναίκα άσε που μου την δίνει να μιλάω σε γκόμενα με πλήκτρα. :2funny:Αυτή εδω όμως, αυτό το γλυκό τριαντάφυλλο που με χάρη τρυπάει τους ναυαγούς με καυλώνει ακριβως γι αυτό. Έχει αέρα και στυλ.
Αν της αλλάξω τον προσανατολισμό λόγω του ότι δήλωσε διαφορετική σε προτιμήσεις, θα την φάω ζωντανή απο λύσσα. Δυστυχώς αυτό συνήθως δεν γίνεται οπότε η θα δώσω κώλο ή θα γίνουμε φίλοι. Μάλλον το δεύτερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom