Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (8 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
743
Πόντοι
86
Το πρόβλημα είναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΚΕΤΟ, ΓΙΑ ΠΟΛΥ
Mπορει ναναι κι ετσι. Ο καθενας μας βγαζει τα συμνπερασματα του μεσα απο την ζωη του. Εγω εχω δυο, σημερα ηλικιας 56 και 58 ετων. Τις γνωρισα πριν 20-25 χρονια. Παντρεμενες χωρισμενες με παιδια, οπως κι εγω. Καμια δεν ηθελε να ξαναπαντρευτει να ξανακανει παιδια και να ξαναφτιξει την ζωη της, οπως λενε την ζωη της (τωρα γιατι η ζωη ενος παντρεμενου/νης ειναι φτιαγμενη και του ελευθερου οχι, δεν το καταλαβα ποτε μου). Γι αυτο και εχω νταλαβερι μαζυ τους τοσα χρονια

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.470
Πόντοι
27.261
Όπου μουνάρα...βάλε απλά την καλύτερη εμφανισιακά που σου έκατσε ποτέ για ραντεβού.

Άμα τη διώξεις...επειδή λέει κοτσάνες...και δεν έχεις άλλες τέτοιες απο πίσω...το 'κουφό' είναι ήπιος χαρακτήρισμος.Εγώ άλλη λέξη θα'λεγα
η μουναρα για μενα που μου εκατσε, απλα δεν πεταγε κοτσανες.
η μουναρα για σενα που πεταει κοτσανες και τη θες διπλα σου, ειναι αλλο.
διαφορετικα πραγματα - διαφορετικα θελω και αναγκες.
στο εξηγησα, αλλα δεν το πιανεις.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.893
Πόντοι
3.656
Φίλε, αν είναι μουνάρα ... και δεν έχει ποινικό μητρώο να κινδυνεύω με φυλάκα ...
και δεν πυροβολά ή μαχαιρώνει ... να φοβάσαι για κανά μπαλτά στο σβέρκο ....
εγώ δεν θα την έδιωχνα με τίποτε.

Άλλωστε πόσες κοτσάνες να πετάξει ;
15 την ημέρα θα τρώει ... κυρίως θα βογκάει και θα .... βελάζει ...
δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες για κοτσάνες ....

θα κάνει και ντουζ με κρό νερό στην κωλοτρυπίδα ........

Γιατί,ποιος θα την έδιωχνε;

Αν δεν είσαι στο κλαμπ επωνύμων,αθλητών,τραγουδιστών...που γι'αυτούς είναι καθημερινότητα η συναναστροφή με μουνάρες...πως ξέρεις ότι θα ξαναχεις ευκαιρία να φας μουνάρα;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.339
Πόντοι
3.656
Γιατί,ποιος θα την έδιωχνε;

Αν δεν είσαι στο κλαμπ επωνύμων,αθλητών,τραγουδιστών...που γι'αυτούς είναι καθημερινότητα η συναναστροφή με μουνάρες...πως ξέρεις ότι θα ξαναχεις ευκαιρία να φας μουνάρα;
Σωστός. Και γιατί πρέπει να είναι και διανοούμενη η μουνάρα ;

Αυτά είναι η παρηγοριά των μπαζογάμηδων . Γαμάνε μπάζα, που τα πληρώνουν κι όλας και μπάζα που λένε και μαλακίες ....

και προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους .... ότι γαμάνε μπάζα ... επειδή οι μουνάρες λένε μαλακίες ...

Στο μεταξύ μεγαλύτερες μαλακίες από τα μπάζα τους, δεν λέει καμία.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
743
Πόντοι
86

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.893
Πόντοι
3.656
η μουναρα για μενα που μου εκατσε, απλα δεν πεταγε κοτσανες.
η μουναρα για σενα που πεταει κοτσανες και τη θες διπλα σου, ειναι αλλο.
διαφορετικα πραγματα - διαφορετικα θελω και αναγκες.
στο εξηγησα, αλλα δεν το πιανεις.

Φίλε κι εγώ θέλω μουνάρα που να μην πετάει κοτσάνες.Και να μην μιλάει καθόλου,ακόμα καλύτερα.

Αλλά...μπορούμε να τα'χουμε όλα στη ζωή;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.470
Πόντοι
27.261
Φίλε κι εγώ θέλω μουνάρα που να μην πετάει κοτσάνες.Και να μην μιλάει καθόλου,ακόμα καλύτερα.

μη βαζεις το θελω μεσα, γιατι και εγω θελω να ημουν στη χαβαη και να πινω τις ποταρες μου με 10 μοντελαρες που να μιλαγε η καθε μια τη γλωσσα της για ποικιλια.
το θεμα ειναι τι σου καθεται οπως ειπες στην αρχη.
εσενα λοιπον τι σου καθεται ?
ποσες σχεσεις εχεις κανει - σου εχουν κατσει και πως ηταν απο εμφανιση ?
εμενα οι δικες μου ηταν ολες απο 7 και πανω και αυτες που εδιωξα το ιδιο.
το γιατι εδιωξα στο εξηγησα.
και οταν εχω σχεση αραζω με τη σχεση μου και οταν δεν εχω, κανω παυση και παω για τα χοντρα οπως λεει και ο "ντοναλντ" ...για να στο ολοκληρωσω κιολας.
το πιανεις τωρα η' ακομα ?

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Εχω φυγει απο τη βρώμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το θεμα ειναι ο αντρας να μην υπηρετεί τις ορεξεις τις καθε γυναίκας.
Π.χ αυτη θελει σεξ ή αυτη θελει το ενα ή το άλλο, οχι ο αντρας δεν μπορεί να ειναι μονίμως διαθεσιμος και σταντ μπαι.
Τώρα τι μειονέκτικα λες και αρλουμπες δεν μπορω να καταλάβω.
Οταν η πλειοψηφία αποτελείται απο αγαπουλιδες σαλιαριδες και υποτακτικους λογικο ειναι η καθε μια να τον εκμεταλλευτει στο έπακρον χωρις έλεος.
τοσο ηλιθιος με πλησιαζεις τρως τη φαπα σου και φευγεις κλανοντας ...καμια κουβεντα μαζι σου

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.051
Πόντοι
1.056
Ο συνηθισμενος Βραζιλιανος, θα ειχε την δυνατοτητα να γαμαει 50 τον χρονο αν δεν ηταν μεθυσμενος 360 μερες τον χρονο

Το καμάκι στη Βραζιλία είναι να πιάνεις την κοπέλα από τη μέση και να τη φιλάς στο στόμα με βαθύ γλωσσόφιλο,τι να λέμε τώρα?Αυτή είναι η προσέγγιση των Βραζιλιάνων.
Αντε να το κάνεις Ελλάδα αυτό.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.893
Πόντοι
3.656
Το καμάκι στη Βραζιλία είναι να πιάνεις την κοπέλα από τη μέση και να τη φιλάς στο στόμα με βαθύ γλωσσόφιλο,τι να λέμε τώρα?Αυτή είναι η προσέγγιση των Βραζιλιάνων.
Αντε να το κάνεις Ελλάδα αυτό.

Πολωνία;

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.051
Πόντοι
1.056

Πολωνία αυτό που παίζει πολύ είναι άμα μιλήσεις στη γκόμενα και σε γουστάρει σε πιάνει από το χέρι και σε τραβάει στην πίστα για φάσωμα.Μετά την πας για χαμούρεμα σε πολυθρόνες όπου συνήθως βάζουν τα πόδια τους πάνω στα δικά σου ή κάθονται στα γόνατά σου.Αυτά είναι κλασικά πολωνέζικα.
Ελληνίδα τώρα σιγά μη σε αρπάξει από το χέρι για να χαμουρευτεί μαζί σου στην πίστα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Βασικά,να μην σε έχει δεδομένο

Να ξέρει ότι αν δεν είναι όπως πρέπει...έχεις φύγει

Να δείχνεις ότι δεν είναι αυτή η μόνη σου επιλογή

Γιατί πολλές ξέρεις τι λένε με τις φίλες τους;' Άμα τον αφήσω...θα πάει να φουντάρει'
Αυτό που μετράει πανω από όλα είναι να πείθεις. Ο Τέλης ας πούμε δεν μπορεί να πείσει ούτε εμενα που ως άνδρας τον καταλαβαίνω πιο εύκολα από ότι μια γυναίκα. Έγραψε
η χούφτα πορωμένων πουτανάκηδων :2funny: ότι πουλάω λακέρδες, ότι τον παίρνω κτλ αυθαίρετα επειδή τους έχω ισοπεδώσει κι ο Τέλης πιάνεται από όπου μπορεί λες ακόμα κι αν έβγαζα 1 ευρώ τον χρόνο θα είχε κάποια σημασία. Αυτό συμβαίνει διότι σκέφτονται μόνο με λεφτά. Ιδού γιατί πάνε μόνο στις πουτάνες.
Δεν έχουν αλλά προσόντα. :2funny:Αντίθετα έχει σημασία ότι
ο Τέλης δεν μπορεί να έχει άποψη διότι λέει ότι γαμούσε (αόριστος) πουτάνες (εκτός όλων όσων έχει πει που του τα πέταξα στην μούρη, με μίσησε και χάρηκα) :rockon:κι ότι ακόμα κι αν είναι ντουβάρια θα πάρουν μπρος. Δηλαδή πήγαινε (αόριστος) για ικανοποίηση των πουτανών. Το λες κι απωθημένο. :2funny:Ο Τέλης είναι καλό παιδί και έχει πει σωστά πράγματα που κοσμούν το σάιτ. Απλά γέρασε κι όταν γερνάς θες να σε θυμούνται. Συνεπώς λέει μαλακίες που και που.
Τα ίδια έκανε κι ο αντιπαθής Μίκης Θεοδωράκης. Απαλλάσσεται λόγω ηλικίας
(ο Τέλης).

:rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506
νιωθουν τοσο μειονεκτικά με τον εαυτό τους που αν τυχει και καυλωσει γυναικα μαζι τους απο το πρωτο ραντεβου θα πουν αποκλείεται δεν ειμαι εγω η αιτια αλλα αυτη ειναι ευκολη και θα με παρατησει για τον επομενο:2funny::2funny: και αυτα τα ατομα διδασκουν για το φλερτ:2funny::2funny:
Bρηκες άνθρωπο να παραθέσεις και να πιάσεις κουβέντα για τις γυναίκες :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Bρηκες άνθρωπο να παραθέσεις και να πιάσεις κουβέντα για τις γυναίκες :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
κοιτα εμενα δεν με νιαζει τι πηγαδάκια εχει ο καθε ενας ...ουτε ποιον συμπαθει η αντιπαθει ο καθε ενας...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.470
Πόντοι
27.261
Είπαμε την εμφάνιση βάζω στάνταρ

Αν δεν μου αρέσει,δεν ασχολούμαι παραπάνω
παιχτη, αν και δεν απαντησες πουθενα απο τις ερωτησεις που σου εκανα πιο πριν γιατι εκανες ντριπλα, θα σου πω και ενα ακομα.
αν δεν εχεις λεφτα... η εμφανιση της γκομενας, παει με την εμφανιση τη δικη σου.
εξαιρεσεις-ιδιαιτερα γουστα σαφως υπαρχουν, αλλα μιλαμε για τις περισσοτερες πιθανοτητες.
αν θες απαντας στα προηγουμενα, που ακομα περιμενω.

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.339
Πόντοι
3.656
Ο συνηθισμενος Βραζιλιανος, θα ειχε την δυνατοτητα να γαμαει 50 τον χρονο αν δεν ηταν μεθυσμενος 360 μερες τον χρονο

Και μεθυσμένος γαμάει ... και μαστουρωμένος ... γιατί έχει εκεί τρύπες για πούτσο.
Αντίθετα ο έλληνας ... μαλάκας μεθυσμένος ... μαλάκας ξεμέθυστος .... μαλάκας μαστουρωμένος ...
μαλάκας με πόρσε ....

Θυμάμαι 90s 911 τούρμπο κούτα, να φορτώνει γκράνι από σόλωνος ... και να την ξεφορτώνει χοτέλ σουδάν ....

Με αμάξι 110 μύρια δρχ ... γάμαγε γριά των 10.000 δρχ συν 3.000 δρχ το χοτελ ....

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Δάσκαλε, μίλα ξεκάθαρα.
Θες μουνάρα διότι σου αρέσει βάση γούστου. Δεκτό. Στο γαμήσι όμως θα μετρήσει στο έπακρο αν σε θέλει η γκόμενα η όχι διότι χωρίς εκατέρωθεν ποιοτική παροχή δεν υπάρχει γαμήσι. :rockon: Άρα...μόνο με την εμφάνιση δεν θα καλυφθείς. Δεν είσαι κάτι ξεχωριστό ως άνθρωπος όπως και κανείς μας. Κι αφού ένα κάρο άτομα εδώ μέσα γκρινιάζουν για παροχή στην υποτιθέμενη κορυφαία κατηγορία πορνείας (CG) πάει να πει ότι δεν φτάνει η εμφάνιση. Δηλαδή πως να το κάνουμε; αφού το Αριαδνάκι σύμφωνα με πολλούς κοιμάται στο ραντεβού :2funny: η δεν έχει καλή συμμετοχή κτλ πάει να πει ότι δεν τους φτάνει η εμφάνιση.
Άλλο λοιπόν η αλήθεια κι άλλο το γούστο, οι επιθυμίες κτλ.

Βροχή τα επιχειρήματα!

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom