Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.436
Πόντοι
3.656
Μια πηδηθηκε με τον αλλον για να τιμωρήσει τον αντρα της επειδή τον κερατώσε,αλλη γαμηθηκε με αλλον επειδή δεν τη πηδαγε ο αντρας της,η άλλη πηδηθηκε γιατί της αρεσε και ήθελε να τον τυλίξει επειδή ειχε λεφτά,θελω να πω 1ο ραντεβου μη συναισθήμα η γυναικα θα πηδηθει μονο απο συμφέρον η σκοπό.
Το να γουστάρει .... ειδικά αν δεν είσαι σαν τον άσχημο αδελφό του κουασιμόδου ....
ή τον κοντό αδελφό του ζουμπά του κοντοπίθαρου ... δεν σου πέρασε από το μυαλό ;;

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.457
Πόντοι
456
Το να γουστάρει .... ειδικά αν δεν είσαι σαν τον άσχημο αδελφό του κουασιμόδου ....
ή τον κοντό αδελφό του ζουμπά του κοντοπίθαρου ... δεν σου πέρασε από το μυαλό ;;
Ισχύει το ελαφρώς αντίστροφο.
Το να μην είσαι κουασιμόδος, δε σημαίνει ότι είσαι Κριστιάνο Ρονάλντο ή ο Παπαδάκης.
Πρέπει να είσαι πολλές κλάσεις πάνω από το μέσο αρσενικό για να πέσει από το πρώτο ραντεβού η γκόμενα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ξεχνάς ότι μιλάς σε μπουρδελάκηδες, που δεν αφήνουν λεπτό χαμένο...
Και ξεκινάνε από το πρώτο λεπτό.
Άδικα προσπαθείς να τους πείσεις.
Προσωπικά μου έχει τύχει γυναίκα, με την οποία έγινε από το πρώτο ραντεβού, ΑΛΛΑ είχε προηγηθεί προεργασία μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και μηνυμάτων για 10 ημέρες. Στην ουσία ήταν έτοιμη ήδη, το είχε δουλέψει στο μυαλό της και περίμενε την κίνηση στο ραντεβού.
Μιας που σε πέτυχα, αν θες κι έχεις εμπειρία από πουτάνες, σχολίασε (θα το δω αργότερα) την χαωτική διαφορά ποιότητας γαμησιού της γκόμενας που λες χωρίς να βάλεις συναίσθημα διότι πολύ απλά δεν υπήρξε συναίσθημα σε λίγες μέρες παρά μόνο έλξη κτλ. :rockon: Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω οργώσει όλη την Ελλάδα (υπέρτατος βαθμός δυσκολίας) με τις όποιες επιτυχίες είχα κι έχω, οπότε πως να δεχτώ εγώ ότι θα έρθει μια πουτάνα ΣλαβοΟυκρανόΡωσοΒουλγαρο...και πάει λέγοντας να μου κάνει "πληρωμένη" γαμησάρα; ακόμα κι αν είναι μείγμα θεοτήτων! Το πολύ πολύ να αυγοκόψω. Δηλαδή για τα χοντρά!!! Είναι δηλαδή αυταπόδεικτο! Όσοι
το αρνούνται είναι για εγκλεισμό! :2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
Ελα μην εισαι ακραίος.
Αν δεν τις πηδανε τοτε τι γινεται?
Δεν βλεπω πολλες παντρεμενες να ψάχνονται.
Οτι δεν πηδανε συχνα οτι πηδανε προβλεπε οπως κατέβαζουνε βρακια και χυνω στο 3λεπτο και τελος αυτα γίνονται.
Για να σαι στη πριζα ως γαμεας η θα πρέπει να αλλαζεις συνέχεια γκόμενες ωστε να διατηρεισαι η να γινεις μονιμος μπουρδελιαρης.
Πολλοι ελεύθεροι λενε οι παντρεμενοι γαμανε οποτε θελουν και οι παντρεμένοι λενε οι ελεύθεροι πηδανε πολλες διαφορετικες.
Η αληθεια ειναι στη μεση και ουτε το ενα ισχύει ουτε το αλλο.
Το θεμα ειναι ποιους τρωει η αγαμια περισσότερο τους παντρεμενους η τους ανυπαντρους?

Μιλάμε μόνο με τα δεδομένα αυτής της χώρας

Ναι,την αγαμία την τρώνε οι ανύπαντροι και οι χωρίς σχέση κατα κύριο λόγο.Και εννοούμε ότι δε γαμάνε κανονικές,όχι πουτάνες,το ξεκαθαρίζω.

Ακόμα κι αυτός με τη 15χρονη σχέση ή ο μακροχρόνια παντρεμένος,γαμάει έστω μια φορά το χρόνο.Ο ανύπαντρος/χωρίς σχέση,δεν έχει ούτε αυτό...

Για τις παντρεμένες αν ψάχνονται...Είπαμε ότι παίζει τεράστιο ρόλο το που μένουν.Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη,θα γαμηθούν πολύ πιο εύκολα.Στην κλειστή κοινωνία,θα το πνίξουν

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.123
Πόντοι
9.297
Δεν είναι έτσι αν μου επιτρέπεις: αν εγώ είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά και γαμιέμαι στη δουλειά για να τους ζήσω και να προσφέρω τα πάντα στην οικογένειά μου, επενδύω σε αυτούς. Και θα νιώσω προδοσία εάν με αφήσει η άλλη.
Τι πάει να πει ''έχω επιλογές'' σε μία τέτοια περίπτωση; Αυτό νομίζεις θα σκεφτεί ο άλλος που ανατρέπεται ο κόσμος του; το αν υπάρχουν γκομενάκια να τον περιμένουν; ή μήπως θα σκεφτεί τις συνέπειες ενός χωρισμού και διαζυγίου σε σχέση με τα οικονομικά του, τον ίδιο, και τα παιδιά του που μπορεί να στερηθεί;
Συγγνώμη αλλά δεν είναι τα πάντα ένα αιδοίο σε αυτό τον κόσμο, είναι πολύ υπεραπλουστευτικό όλο αυτό.
Το θέμα είναι αν η γυναίκα σου θεωρεί τον χρόνο που της αφιερώνεις επαρκή και ποιοτικό ώστε να μην νιώθει κενό και ακόμα χειρότερα να μην προσπαθεί να καλύψει το κενό αυτό .
Αν τα έχεις καταφέρει στο κομμάτι αυτό δεν θα κοιτάξει ποτέ αλλού ούτε θα στα πρήζει με γκρίνια .

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.893
Πόντοι
736
Να παρακαλάτε τότε χρόνια τύπε.
Και στο μεταξύ μαλακία και ... κατσίκες ....
νιωθουν τοσο μειονεκτικά με τον εαυτό τους που αν τυχει και καυλωσει γυναικα μαζι τους απο το πρωτο ραντεβου θα πουν αποκλείεται δεν ειμαι εγω η αιτια αλλα αυτη ειναι ευκολη και θα με παρατησει για τον επομενο:2funny::2funny: και αυτα τα ατομα διδασκουν για το φλερτ:2funny::2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
για να βγεις με καποια σαφως υπαρχει καποιου ειδους ελξη.
ειτε σοσιαλ, ειτε λαηβ.
το θεμα ειναι τι γινεται απο εκει και περα, γιατι αν ξεκινησετε και μιλατε και εσυ πετας κοτσανες η' οτιδηποτε ακυρο, τιποτα δε θα γινει.

Μην το λες.Άμα νιώθει έλξη η γυναίκα,και τις κοτσάνες που θα πετάς,θα τις βρίσκει αστείες και θα γελάει

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
Μην το λες.Άμα νιώθει έλξη η γυναίκα,και τις κοτσάνες που θα πετάς,θα τις βρίσκει αστείες και θα γελάει
αυτα μου εχουν πει καποιες και δε μπορω να εχω αλλη γνωμη, γιατι δε βγαινω με αντρες.
τωρα θα μου πεις να μην τις πιστευω και με το δικιο σου, αλλα το βλεπω απο τη δικη μου πλευρα.
αν βγω με καποια και με ξενερωσει απο το πρωτο ραδεβου με τις κοτσανες που θα αραδειασει, ε ρε φιλε δε θα ξαναβγω, ουτε θα κανω περαιτερω κινηση.
πως θα την κανω αλλωστε αφου θα ειμαι ξενερωμενος (???)... σορρυ κιολας.
το εχω κανει, γι'αυτο και στο λεω.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
Ο μόνος τρόπος να κρατήσει κάποιος γυναίκα που θέλει πλάι του περισσότερο από την αναμενόμενη συντριβή εκατέρωθεν όπως έχουμε γίνει, είναι πείθοντάς την με μαλακίες. Αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν όλων.

Βασικά,να μην σε έχει δεδομένο

Να ξέρει ότι αν δεν είναι όπως πρέπει...έχεις φύγει

Να δείχνεις ότι δεν είναι αυτή η μόνη σου επιλογή

Γιατί πολλές ξέρεις τι λένε με τις φίλες τους;' Άμα τον αφήσω...θα πάει να φουντάρει'

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
αυτα μου εχουν πει καποιες και δε μπορω να εχω αλλη γνωμη, γιατι δε βγαινω με αντρες.
τωρα θα μου πεις να μην τις πιστευω και με το δικιο σου, αλλα το βλεπω απο τη δικη μου πλευρα.
αν βγω με καποια και με ξενερωσει απο το πρωτο ραδεβου με τις κοτσανες που θα αραδειασει, ε ρε φιλε δε θα ξαναβγω, ουτε θα κανω περαιτερω κινηση.
πως θα την κανω αλλωστε αφου θα ειμαι ξενερωμενος (???)... σορρυ κιολας.
το εχω κανει, γι'αυτο και στο λεω.

Εμεις έχουμε άλλα κριτήρια

Αν μας κάνει εμφανισιακά,δε μας ενδιαφέρουν οι κοτσάνες που θα λέει

Αν δεν μας κάνει,και πετάει και κοτσάνες,τότε ναι

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
Εμεις έχουμε άλλα κριτήρια

Αν μας κάνει εμφανισιακά,δε μας ενδιαφέρουν οι κοτσάνες που θα λέει

Αν δεν μας κάνει,και πετάει και κοτσάνες,τότε ναι
σορρυ μαν, αλλα δεν ειμαι μεσα στο "μας" που λες.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.436
Πόντοι
3.656
νιωθουν τοσο μειονεκτικά με τον εαυτό τους που αν τυχει και καυλωσει γυναικα μαζι τους απο το πρωτο ραντεβου θα πουν αποκλείεται δεν ειμαι εγω η αιτια αλλα αυτη ειναι ευκολη και θα με παρατησει για τον επομενο:2funny::2funny: και αυτα τα ατομα διδασκουν για το φλερτ:2funny::2funny:
Εντάξει ... είναι κόμπλεξ από βλαχοχώρια .... που κρεμάγαν τα ματωμένα σεντόνια από τις παρθενιές ....
καμιά 15ρια δεκαετίες πίσω ....

Μην ξεχνάμε σε ποιά χώρα είμαστε.

• Like
Αντιδράσεις: Magi

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.436
Πόντοι
3.656
Δηλαδή αν η άλλη είναι μουνάρα αλλά πετάει κοτσάνες,μας λες ότι θα τη διώξεις;

Φίλε, αν είναι μουνάρα ... και δεν έχει ποινικό μητρώο να κινδυνεύω με φυλάκα ...
και δεν πυροβολά ή μαχαιρώνει ... να φοβάσαι για κανά μπαλτά στο σβέρκο ....
εγώ δεν θα την έδιωχνα με τίποτε.

Άλλωστε πόσες κοτσάνες να πετάξει ;
15 την ημέρα θα τρώει ... κυρίως θα βογκάει και θα .... βελάζει ...
δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες για κοτσάνες ....

θα κάνει και ντουζ με κρό νερό στην κωλοτρυπίδα ........

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.893
Πόντοι
736
Το θεμα ειναι ο αντρας να μην υπηρετεί τις ορεξεις τις καθε γυναίκας.
Π.χ αυτη θελει σεξ ή αυτη θελει το ενα ή το άλλο, οχι ο αντρας δεν μπορεί να ειναι μονίμως διαθεσιμος και σταντ μπαι.
Τώρα τι μειονέκτικα λες και αρλουμπες δεν μπορω να καταλάβω.
Οταν η πλειοψηφία αποτελείται απο αγαπουλιδες σαλιαριδες και υποτακτικους λογικο ειναι η καθε μια να τον εκμεταλλευτει στο έπακρον χωρις έλεος.
φυγε απο τα ποδια μου ηλιθιε

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
Δηλαδή αν η άλλη είναι μουνάρα αλλά πετάει κοτσάνες,μας λες ότι θα τη διώξεις;
δε ξερω τι εννοει ο καθενας μουναρα, γιατι με αυτα που εχω δει εδω μεσα, εχω κανει κοιλιακους απο τα μπαζα και τις πλαστικοσαβουρες που εκθειαζουν μερικοι, αλλα... εχω διωξει ναι.
διωξει = δεν εχω κανει κινηση να ξαναβγω μαζι της, γιατι απλα δε με εφτιαχνε με αυτα που ελεγε και ετσι οπως τα ελεγε.
κουφο για σενα (και για καποιους αλλους) υποθετω, αλλα πραγματικο.
πιστεψε με, η εξωτερικη εμφανιση μειωνεται αρκετα εως παρα πολυ αρκετα, αν ανοιγεις το στομα σου και πετας αρβυλες και κοτσανες και αν εχεις παει με αρκετες, σου βγαινει απο μονο του.
αν δεν εχεις παει και εισαι στη φαση ακομα του λιγουρη, ε ισως να μη δωσεις σημασια γιατι λειτουργεις με το κατω κεφαλι ακομα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.436
Πόντοι
3.656
Το θεμα ειναι ο αντρας να μην υπηρετεί τις ορεξεις τις καθε γυναίκας.
Π.χ αυτη θελει σεξ ή αυτη θελει το ενα ή το άλλο, οχι ο αντρας δεν μπορεί να ειναι μονίμως διαθεσιμος και σταντ μπαι.
Να θέλει η γκόμενα σεξ ... και να μην τη ... βατέψεις ;

Δικαιολογείται κάποιος μόνο αν πηγαίνει για Ζάλογκο ... ή για θάλασσα .... με τη μαμά ...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
δε ξερω τι εννοει ο καθενας μουναρα, γιατι με αυτα που εχω δει εδω μεσα, εχω κανει κοιλιακους απο τα μπαζα και τις πλαστικοσαβουρες που εκθειαζουν μερικοι, αλλα... εχω διωξει ναι.
διωξει = δεν εχω κανει κινηση να ξαναβγω μαζι της, γιατι απλα δε με εφτιαχνε με αυτα που ελεγε και ετσι οπως τα ελεγε.
κουφο για σενα (και για καποιους αλλους) υποθετω, αλλα πραγματικο.
πιστεψε με, η εξωτερικη εμφανιση μειωνεται αρκετα εως παρα πολυ αρκετα, αν ανοιγεις το στομα σου και πετας αρβυλες και κοτσανες και αν εχεις παει με αρκετες, σου βγαινει απο μονο του.
αν δεν εχεις παει και εισαι στη φαση ακομα του λιγουρη, ε ισως να μη δωσεις σημασια γιατι λειτουργεις με το κατω κεφαλι ακομα.

Όπου μουνάρα...βάλε απλά την καλύτερη εμφανισιακά που σου έκατσε ποτέ για ραντεβού.

Άμα τη διώξεις...επειδή λέει κοτσάνες...και δεν έχεις άλλες τέτοιες απο πίσω...το 'κουφό' είναι ήπιος χαρακτήρισμος.Εγώ άλλη λέξη θα'λεγα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom