Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.067
Πόντοι
10.411
Λοιπον θα πω αναλυτικα το ραντεβου με τη τυπισσα στο εστιατόριο.
Ειχα κλεισει ραντεβου να τη παρω απο το σπιτι της.
Πηγα με εστεισε 35 λεπτα τελικά μπηκε στο αμαξι και πηγαιναμε για το εστιατόριο που ειχα επιλέξει, η τυπισσα ομως οταν φτάσαμε μου λεει αα εδω θα παμε?
Της λεω ναι γιατι τι εχει?.μου λεει δεν ειναι καλο αυτό και αυτη πηγαίνει μονο σε συγκεκριμένα, μου ειπε καποια και βρηκαμε το κοντινοτερο να μην τρέχουμε αλλου.
Μπηκαμε μεσα κλπ κατσαμε και αρχισε να λεει πως ειναι αυτοδημιουργητη και εχει ριαλ εστειτ και ο μπαμπαςτης εχει 2 βενζινάδικα και μου διαφημιζε τον εαυτο της οτι ειναι δύσκολη στις γνωριμιες,δεν εμπιστεύεται τους αντρες ολα αυτα χυμα και οτι ο πρωην 8 μηνες και δεν μπορει να τη ξεπερασει και τη παρακαλαει αλλα αυτη δεν θελει,μου ειπε πως παει η δουλεια μου και ποσα βγαζω το μηνα κλπ καινοτι βγαίνει συχνα σε ραντεβού με αντρες για φαγητο η ποτό
SVy2m.gif

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ο Ελληνοκαυλέας δέν έχει μάθει σέ Βορειοδυτικού τύπου ραντεβού...είναι ακόμα στήν εποχή τού παππού μας!!
Θά πάρει τόν μισθό του...700-800 ευρώ...καί θά πάει νά τά "Ακουμπήσει" κατά κάποιον τρόπο...στό "Μωρό του"
Αν έχει καί αμάξι...θά βάλει τίποτα βαριά λαικά τραγούδια στήν διαπασών...καί θά πάει μέ χαμόγελο νά τά φάει!!
Απέχουμε ακόμα αρκετά από τόν Δυτικό κόσμο... :undecided:
Ασχετα άν χρωστάει στήν Δ.Ο.Υ σέ ενοίκια στήν Δ.Ε.Η κτλ
Προτεραιότητα...έχει τό σκυλάδικο τό μπαράδικο κτλ ...καί τήν άλλη μέρα...τσιγάρο νά καπνίσει δέν έχει!!

Τελευταία τροποποίηση:

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
803
Πόντοι
86
Εγω γενικα δεν τα παω καλα με.τους φεμινιστες αλλα θα πω τα εξης.
Ποια ειναι η παπια και ο καθε μπουλης που θα βλέπει την γυναικα σαν ενα κομματι κρεας και θα βγαζει πανω της ολες τις ανωμαλες ορεξεις του.
Ποιος ειναι ο παπιας που δεν τις υπολογιζει σαν ατομα και σαν οντότητα που δεν τις σεβεται και τις εχει μονο για πηδημα οπως λεει.
Ποιος ειναι ο παπιας που θα τη πεφτει εδω και εκει με σκοπο γεννετησιο μονο για το τομαρι του και το πουτσακι του.
Καταλαβαινετε οτι οι γυναίκες εγιναν αμυντικες απο αυτες τις μαλακιες.
Και εχουμε μια μαγκι υποτιθεμενη γυναίκα η οποια στηριζει αυτη τη μέθοδο, καταλαβαίνετε για τι απολυτη ξεφτιλα μιλάμε...
Σορυ φιλε μου αλλα, μεγαλη κουβεντα το "κομματι κρεας" . Αν καποιος βλεπει ετσι την γυναικα, θα βλεπει ετσι ολο τον κοσμο. Οποτε αυτος εχει το προβλημα. Οσο για τις "ανωμαλες ορεξεις μου" οχι μονο εχω απαιτηση να τις δεχεται, αλλα και να τις απολαμβανει κι ολας, οπως κι εγω τις δικες της. Διαφορετικα δεν ειμαστε ο ενας για τον αλλο, οποτε παμε για αλλα.
Αλλο πραγμα ο σεβασμος στον αλλο, αρσενικο, θυληκο η ουδετερο και στην προσωπικοτητα του, κι αλλο το πηδημα. Που ειναι δλδ το κακο, να θελω την αλλη μονο για πηδημα, κι οχι για γαμο και οικογενεια? Κι αφου της το εχω ξεκαθαρισει απο την αρχη.
Και ναι θα την πεφτω εδω και εκει μεχρι να βρω αυτην που θα ικανοποιησει το πουτσακι μου, οπως κι εγω το μουνακι της. Αν δεν υπαρχει αυτο, δεν βλεπω τον λογο ναμαστε ζευγαρι.
Τωρα ενταξει, και βεβαια εχω τσακωθει με την γκομενα μου, οπως και με την μανα μου, τον αδερφο μου και τον φιλο μου. Αυτο δεν σημαινει οτι θα τους σφαξω κι ολας η θα με σφαξουν. Για ονομα του γιαραμπι, ανθωποι ειμαστε (ορκο δεν περνω)
Ο τυπος εδω που συζηταμε, εχει προβλημα, ψυλολογικο? υπαρξιακο? μαλακιστικο?
Σηγουρα οι Ελλεινιδες δεν εχουν και την σωστοτερη νοοτρπεια, αλλα δεν ειναι και εχθροι μας. Και μην ξεχναμαι οτι για την νοοτρπεια τους φταιμε κι εμεις οι μπαμπαδες τους

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
803
Πόντοι
86
Ακριβώς, αλλα φταιει η παιδεία που παιρνουν απο την οικογένεια και οχι μονο.
Αυτο αικριβως παιδευει , τον λογισμο μου, ρε παιδια. Πως απο τους ιδιους γονεις, εγω βγηκα κυριος και η αδερφη μου Ελλεινιδα. Απαντηση δεν εχω βγαλει ακομα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.547
Πόντοι
3.656

Πιο παπατζήδες κι απο μας βγήκαν οι Τούρκοι :2funny:

Οι χώρες που πιστεύεται ότι έχουν πιο φιλελεύθερες απόψεις για το σεξ, όπως η Βραζιλία και η Γαλλία, ήταν εκπληκτικά χαμηλά στη λίστα. Ο μέσος Βραζιλιάνος έχει κάνει σεξ με 9 άτομα, τοποθετώντας το έθνος στην 25η θέση. Η Γαλλία, εν τω μεταξύ, απείχε πολύ από το να είναι ερωτική, καθώς βρισκόταν στην 29η θέση. Οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν κοιμηθεί κατά μέσο όρο με 8,1 άτομα.

Λίγο πιο κάτω βρίσκεται η Ελλάδα με τον μέσο Έλληνα να αλλάζει κατά τη διάρκεια της ζωής του 10,6 συντρόφους.

Ο μέσος ΄'Ελληνας...10,6 γκόμενες δε γαμάει ούτε σε 5 ζωές :2funny:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.691
Πόντοι
6.056
Αλλο πραγμα ο σεβασμος στον αλλο, αρσενικο, θυληκο η ουδετερο και στην προσωπικοτητα του, κι αλλο το πηδημα. Που ειναι δλδ το κακο, να θελω την αλλη μονο για πηδημα, κι οχι για γαμο και οικογενεια? Κι αφου της το εχω ξεκαθαρισει απο την αρχη.
Και ναι θα την πεφτω εδω και εκει μεχρι να βρω αυτην που θα ικανοποιησει το πουτσακι μου, οπως κι εγω το μουνακι της. Αν δεν υπαρχει αυτο, δεν βλεπω τον λογο ναμαστε ζευγαρι.
Το πρόβλημα είναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΚΕΤΟ, ΓΙΑ ΠΟΛΥ.

Το γαμήσι , είναι μέσο που έχουν ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ... ή ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΥΛΑΝΕ .... ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ .... την οποία δεν τηρούν ποτέ, για πολύ
προκειμένου να εξασφαλιστούν .

Οπότε αυτό που λες, είναι ουτοπικό , εκτός πραγματικότητος, προσφέρεται μόνο για θεωρητική συζήτηση εκτός πραγματικότητας.

ΤΕΛΟΣ

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.691
Πόντοι
6.056
Λίγο πιο κάτω βρίσκεται η Ελλάδα με τον μέσο Έλληνα να αλλάζει κατά τη διάρκεια της ζωής του 10,6 συντρόφους.

Ο μέσος ΄'Ελληνας...10,6 γκόμενες δε γαμάει ούτε σε 5 ζωές :2funny:
Ο μέσος έλληνας αναφέρει αυτές για τις οποίες χύνει στο τσάρτουρ και γιουπορν ....

30 μαλακίες την ημέρα , με 20 διαφορετικές γκόμενες .... τους τρώει όλους ....

Ο βραζιλιάνος ο συνηθισμένος , γαμάει 50 το χρόνο ...
προφανώς θα έχει και εκεί κάποιους ηλίθιους που δεν γαμάνε καθόλου ...
και πέφτει ο μέσος όρος σε 10-20 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ... ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ....

Ο έλληνας από την πολύ μαλακία, μπερδεύει τη μαλακία με το γαμήσι.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.691
Πόντοι
6.056
Ρε φιλε, σε καλο μαγαζι την πηγες, ριζοτο με μαυρη τρουφα και ακριβο κρασι θα παραγγελνε. Δεν την πηγες σε κανενα κουτούκι να παραγγειλει χοιρινή με χωριατικη και μαλαματινα.
Θα έβγαινε Σλάβα .... σε ακριβό εστιατόριο ... να κάνει λογαριασμό βδομαδιάτικο χαμάλη του βασικού και βάλε
ΜΕ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ;;

Θα έτρωγε άλλο ένα από τα γερά μπερτάκια της ζωής της.
Εκείνες σέβονται .
ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ.

Όταν βγαίνει καριόλα για φαγητό ... ξοδεύει και σε βάζει και πληρώνεις ...
για να μη σε ξαναδεί ποτέ ...

είναι σαν να σε φτύνει στα μούτρα ... να σου γαμάει το σπίτι και τη φάρα ...
το θεό που πιστεύεις ... ό,τι έχεις και ό,τι σέβεσαι
να σου ανακοινώνει επίσημα οτι σε θεωρεί ΜΟΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟ ΕΥΝΟΥΧΟ και ΞΕΦΤΙΛΑ
ότι δεν έχει κανένα σεβασμό για σένα
ότι δεν σε θεωρεί καν άνθρωπο ... αλλά κάτι μεταξύ σε σκατό και παλιό .... τράβελερ τσεκ ...
και ότι χέζει στους τάφους των νεκρών σου ..............

Μαλάκες που τα κάνουν αυτά , δεν θέλω να τους ξέρω.
Ούτε καλημέρα δεν θέλω μαζί τους.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.691
Πόντοι
6.056
Ακριβώς, αλλα φταιει η παιδεία που παιρνουν απο την οικογένεια και οχι μονο.
Εδω πιο παλια ειχα γνωρίσει μια απο το διαδίκτυο και βγαίναμε, τελος παντων δεν μου είχε πει οτι δεν τα ειχε σπάσει με τον πρωην και το εμαθα μετα,βγαίναμε και ολο χτυπαγε το κινητό και δεν το σηκώνε,μετα το εκμυστηρευτηκε και να μην τα πολυλογω έφτασα σε σημείο να λυπάμαι τον πρωην της που μια τη παρακαλουσε στο τηλέφωνο μια την εβριζε και να ξέρετε οτι κανει στον πρωην θα το κανει και σε εσας,ειχε βρει αλλον ενω τα ειχε με μενα,αλλα εγω τη διεγραψα με συνοπτικές διαδικασίες.

Αν βγήκες πάνω από 3 φορές χωρίς πήδημα, είσαι βλάκας. Απλά.
Από τη δεύτερη είσαι κακομοίρης .... αν δείξουμε οίκτο για την πρώτη ...
ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΝΗΣΗ ... . ΧΟΥΦΤΩΜΑΤΑ ... ΑΓΚΑΛΙΕΣ .... ΦΙΛΙΑ ΚΤΛ ...
για να δείξεις ότι δεν είσαι Ευνούχος ή κάτι σαν μυρμήγκι ουδέτερο , χωρίς φύλο δηλαδή .
Να μην ξεχνάει ότι ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΑΝΔΡΑ = ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΕΞ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ .

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όλο το βράδυ με περίμεναν κάποια ναυάγια πατώντας refresh. :2funny:Τους έχω σουτάρει από τις αστείες παραθέσεις που κάνουν κι απλά δίνω το παρόν με ακέραιο σχολιασμό. :rockon:
Η υπέρλαμπρη κι αποδεδειγμένη αλήθεια της διαφοράς ποιότητας γαμησιού γκόμενας και πουτάνας χαλαρά υπέρ της πρώτης, έγινε ο εφιάλτης των πορωμένων πουτανάκηδων. Όλος ο πλανήτης το γνωρίζει δίχως να λογαριάζει αυτούς τους εξόριστους και παραπεταμένους. :2funny:Δίστασαν σαν κότες να εμφανιστούν από κοντά για αποδείξεις αξίας εδώ και μήνες, εκτός ότι ότι αδυνατούν να φέρουν και τους κλώνους τους. Ξεφτιλίστηκαν σε όλα και κάνουν σαν κατσίκες
σε οίστρο.

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παρά τις γλιτσιασμένες τακτικές των πορωμένων πουτανάκηδων τις οποίες κι έχω αναφέρει, προσπάθησαν συχνά να βρουν καταφύγιο στην σχετικότητα. Δηλαδή ότι κάνουν απλά αυτό που τους αρέσει. Τους έχω ξεβρακώσει :2funny: όμως κι εκεί καθώς η Ντόναλντια μεθοδος δεν απαγορεύει τίποτα αλλά συγκρίνει γαμήσια και καταστάσεις. Ταφόπλακα στην ταφόπλακα, πόσο να αντέξουν; :confused: βλέπουν Ντόναλντ στην τηλεόραση
και Ερινύες ροκανίζουν το άδειο κρανίο τους. Από όπου περνάει η Ντονάλντια μέθοδος, σπέρνει μόνο θεραπεία και χαρά. Απ ότι φαίνεται όμως, δεν λειτουργεί με εγκεφαλικά νεκρούς.

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο ακέραιος άνδρας πάει και γαμάει γκόμενες. :rockon:Τις πουτάνες τις έχει για τα χοντρά όταν ξεμένει. Σε αυτό αξίζουν ως έσχατη λύση.
Ο πορν γκάνγκστερ είχε υπογραφή
με το νούμερο των κριτικών του κι έγραφε ότι πάει παντού
σε μπουρδέλα, μασάζ και κωλόμπαρα. Γιατί την αφαίρεσε αφού
τον έκανα ρόμπα μιας κι είναι περήφανος για τις επιλογές του; εεε;;; :2funny:

ούτε σενάρια ούτε υποθέσεις. Κατευθείαν τσεκουριά
στο κεφάλι!

:rockon:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.475
Πόντοι
27.261
ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΝΗΣΗ ... . ΧΟΥΦΤΩΜΑΤΑ ... ΑΓΚΑΛΙΕΣ .... ΦΙΛΙΑ ΚΤΛ ...
αμα κανεις τετοιες κινησεις απο την πρωτη φορα, εχεις φαει σουτ απο τα αποδυτηρια και ανετα κατηγορια για σεξουαλικη παρενοχληση. και σιγουρα θα γινεις (και γινει) ρομπα λογω αμηχανιας απο την αλλη.
αυτα γινονται (συνηθως) απο το 2ο ραδεβου και μετα, εφοσων υπαρξει η' νιωσεις ελξη.
αλλα και αυτα με μετρο και ευλαβια, στην αρχη τουλαχιστον.
αμα παρεις το πρασινο φως, μετα εχει μπει το νερο στ'αυλακι που λενε και ξεκιναει η φαση.
η παρενθεση στο συνηθως, μπηκε γιατι υπαρχουν και εξαιρεσεις, αλλα ελαχιστες εως μηδαμινες.
ετυχε πρωτο ραδεβου με μια τη φιλησα, αλλα ηταν η περιπτωση τετοια, που πηγε εκει η φαση.
πιστευω να εγινα κατανοητος.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.656
Πόντοι
456
Σίγουρα δε ξέρουμε όλο το στορυ..εγώ ειμαι σίγουρος ότι η τυπισα είχε βρει άλλον..και πιο πλούσιο..βάλε τώρα ότι ο Κιλλερ ήταν φτωχαδακι.ανεργος οδηγός..και βάλε. Από την άλλη μια κλασικη ελλεινιδα..που θέλει λούσα..και λεφτά..αυτή η σχέση πήγαινε για το γκρεμό από την αρχή..
Με τέτοια ποστ, είσαι για μπαν ξεκάθαρα.
Αν ο άνεργος οδηγός αισθανόταν μειονεκτικά, να έβρισκε μία στα κυβικά του.
Στα κυβικά του μυαλού του εννοώ.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.691
Πόντοι
6.056
1ο ραντεβού ηταν.
Αλλα δεν θα κρυψω οτι την εχω πατήσει σε αλλα και οποιος πει οτι δεν τη πατησε με γκόμενα ή ψέματα θα πει ή δεν εχει βγει ραντεβού με γκόμενα
Νέος και άπειρος ... για μερικές φορές ... δικαιολογείται κάποιος.
ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ... ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ .... ΘΥΜΑ ... ΖΩΟΝ ....

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
αμα κανεις τετοιες κινησεις απο την πρωτη φορα, εχεις φαει σουτ απο τα αποδυτηρια και ανετα κατηγορια για σεξουαλικη παρενοχληση. και σιγουρα θα γινεις (και γινει) ρομπα λογω αμηχανιας απο την αλλη.
αυτα γινονται (συνηθως) απο το 2ο ραδεβου και μετα, εφοσων υπαρξει η' νιωσεις ελξη.
αλλα και αυτα με μετρο και ευλαβια, στην αρχη τουλαχιστον.
αμα παρεις το πρασινο φως, μετα εχει μπει το νερο στ'αυλακι που λενε και ξεκιναει η φαση.
η παρενθεση στο συνηθως, μπηκε γιατι υπαρχουν και εξαιρεσεις, αλλα ελαχιστες εως μηδαμινες.
ετυχε πρωτο ραδεβου με μια τη φιλησα, αλλα ηταν η περιπτωση τετοια, που πηγε εκει η φαση.
πιστευω να εγινα κατανοητος.
Εσένα σε πιστεύω. :rockon:
Ώρες ώρες και κάποιους άλλους.
Μόνη διαφωνία στο περί κατηγορίας για σεξουαλική παρενόχληση. Δεν είναι ούτε καν πιθανή περίπτωση. Αυτά είναι όλα θεωρίες πολιτικής ορθότητας. Αν ίσχυαν θα είχα φάει μύρια καταγγελίες όπως κι άλλοι. Ισχύουν μόνο αν είσαι άχρηστος κι άξεστος
ή σε έχουν βάλει στο μάτι κανάλια και κινήματα.
Το πρώτο είναι πρόβλημα ανίκανων ενώ το δεύτερο είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.691
Πόντοι
6.056
Μόνη διαφωνία στο περί κατηγορίας για σεξουαλική παρενόχληση. Δεν είναι ούτε καν πιθανή περίπτωση. Αυτά είναι όλα θεωρίες πολιτικής ορθότητας. Αν ίσχυαν θα είχα φάει μύρια καταγγελίες όπως κι άλλοι. Ισχύουν μόνο αν είσαι άχρηστος κι άξεστος

Να κατηγορηθείς για παρενόχληση ... αν δεν πλησιάσεις κάποια πολύ κοντά ... και δεν είστε μόνοι ...
και δεν υπάρχουν τρελοί ψευδομάρτυρες .... ναι ... δεν είναι πιθανό .

Ωστόσο σε κοπλιμάν που είχα κάνει ... και σε ακριβή περιοχή ... σε γυναίκα που έβγαινε από κομμωτήριο ...
πήρα απάντηση χριστοπαναγίες ....

Το να γίνει καυγάς ... και να πέσει κανά μπουνίδι ... από συνοδούς ή γνωστούς γκόμενας ...
υπάρχει ως ενδεχόμενο .........

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.475
Πόντοι
27.261

το θεωρω απιθανο σε 1ο ραδεβου να χουφτωσεις η' καλυτερα, να σε αφησει να την χουφτωσεις η αλλη.
δε μιλαω να εχει προηγηθει στορυ 2-3 ημερων πριν το 1ο ραδεβου, εκει ειναι αλλο θεμα.
το φιλι ειναι αλλιως, σε ολες τις περιπτωσεις.
αλλα να κανεις χειρονομιες απο το 1ο ραδεβου, εχεις μπει ηδη για μπουλο.
αυτο πιστευω.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.691
Πόντοι
6.056
αλλα να κανεις χειρονομιες απο το 1ο ραδεβου, εχεις μπει ηδη για μπουλο.
αυτο πιστευω.
Άπειρες γκόμενες .... είχα αγκαλιάσει .... και φιλήσει .... γλωσσόφιλα μέχρι αμυγδαλές λέω ...
στο πρώτο ραντεβού ........

Φυσικά πολλές μου το έκοψαν ... διέγραψα το τηλέφωνο μπροστά τους ... και έφυγα άμεσα ... τελειώνοντας την όποια συνάντηση ....

Σε έκφραση έντονης απορίας .... υπενθύμιζα απλά , ότι ΕΙΜΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΕΙ ...
και ψάχνω γυναίκες ΕΝΕΡΓΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΕΣ ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom