Εγω γενικα δεν τα παω καλα με.τους φεμινιστες αλλα θα πω τα εξης.
Ποια ειναι η παπια και ο καθε μπουλης που θα βλέπει την γυναικα σαν ενα κομματι κρεας και θα βγαζει πανω της ολες τις ανωμαλες ορεξεις του.
Ποιος ειναι ο παπιας που δεν τις υπολογιζει σαν ατομα και σαν οντότητα που δεν τις σεβεται και τις εχει μονο για πηδημα οπως λεει.
Ποιος ειναι ο παπιας που θα τη πεφτει εδω και εκει με σκοπο γεννετησιο μονο για το τομαρι του και το πουτσακι του.
Καταλαβαινετε οτι οι γυναίκες εγιναν αμυντικες απο αυτες τις μαλακιες.
Και εχουμε μια μαγκι υποτιθεμενη γυναίκα η οποια στηριζει αυτη τη μέθοδο, καταλαβαίνετε για τι απολυτη ξεφτιλα μιλάμε...
Σορυ φιλε μου αλλα, μεγαλη κουβεντα το "κομματι κρεας" . Αν καποιος βλεπει ετσι την γυναικα, θα βλεπει ετσι ολο τον κοσμο. Οποτε αυτος εχει το προβλημα. Οσο για τις "ανωμαλες ορεξεις μου" οχι μονο εχω απαιτηση να τις δεχεται, αλλα και να τις απολαμβανει κι ολας, οπως κι εγω τις δικες της. Διαφορετικα δεν ειμαστε ο ενας για τον αλλο, οποτε παμε για αλλα.
Αλλο πραγμα ο σεβασμος στον αλλο, αρσενικο, θυληκο η ουδετερο και στην προσωπικοτητα του, κι αλλο το πηδημα. Που ειναι δλδ το κακο, να θελω την αλλη μονο για πηδημα, κι οχι για γαμο και οικογενεια? Κι αφου της το εχω ξεκαθαρισει απο την αρχη.
Και ναι θα την πεφτω εδω και εκει μεχρι να βρω αυτην που θα ικανοποιησει το πουτσακι μου, οπως κι εγω το μουνακι της. Αν δεν υπαρχει αυτο, δεν βλεπω τον λογο ναμαστε ζευγαρι.
Τωρα ενταξει, και βεβαια εχω τσακωθει με την γκομενα μου, οπως και με την μανα μου, τον αδερφο μου και τον φιλο μου. Αυτο δεν σημαινει οτι θα τους σφαξω κι ολας η θα με σφαξουν. Για ονομα του γιαραμπι, ανθωποι ειμαστε (ορκο δεν περνω)
Ο τυπος εδω που συζηταμε, εχει προβλημα, ψυλολογικο? υπαρξιακο? μαλακιστικο?
Σηγουρα οι Ελλεινιδες δεν εχουν και την σωστοτερη νοοτρπεια, αλλα δεν ειναι και εχθροι μας. Και μην ξεχναμαι οτι για την νοοτρπεια τους φταιμε κι εμεις οι μπαμπαδες τους