Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (9 μέλη και 46 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ο αναγνώστης κρίνει!!
Είπε ο zapatas...γιά κόντρα σέ bar μέ τόν ψυχοπαθή τής Ερμού...καί εγώ νά βάλει Photo καλυμμένη η Magi!!
Αναμένουμε λοιπόν... :undecided:

Τί νά κάνω ψυχοπαθή μου...αφού μέ γουστάρουν κάποιες ?
Εχεις τήν εντύπωση ότι όλοι έχουμε τά χάλια σου ?
Η θά πάω στήν Ερμού...νά βγάλω γκόμενα ? :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έπαθε πάλι παραλήρημα
ο μογγόλος με τα ακουστικά. :2funny: Δεν κρατιέται από την συντριβή. Θα τα έχει σπάσει όλα μέσα στο σπίτι.
Σε λίγο θα σκάσει κι ο θλιβερός βλάχος Ανέστης
με τους λοιπούς εγκεφαλικά νεκρούς να ζητιανεύουν νέες ευκαιρίες. Η κατάντια τους μονόδρομος. Εγώ κάνοντας άλλο ένα ποστ με γεγονότα, ξύνω τα ζουμερά μου παπάρια.

:2funny::rockon:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Τό νόημα πρέπει νά τό βγάλουμε εμείς οι άνδρες σέ πρώτη φάση...καί νά δούμε άν είσαι γυναίκα...η μάς πουλάς φιδιές!!
Αν γίνει αυτό...θά σού απαντήσω!!
Δέν γίνεται δηλαδή...χωρίς νά ξέρουμε σίγουρα τί παίζει μέ τήν πάρτη σου...νά απαντάμε σέ αοριστίες!!
Γιατί φοβάσαι...νά βάλεις μία καλυμμένη Photo ? μήν χάσεις τόν γαμπρό ? :undecided:
Η προστακτική από ασεβαστες κλαψωμουνες δεν αναγνωρίζονται στο λογισμικό μου......
Τώρα αν το bou έχει την παραμικρή αμφιβολία για το αν είμαι γυναίκα είναι απλό ..
Και είχαν την ευκαιρία για διάλογο αλλά όταν κάποιος έχει επιλέξει την τρέλα δικαίωμα του και δικαίωμα μου να απορριφθεί ότι τον αφορά... δίξανε αγένεια οπότε θα γράφουν μέχρι να μπερδέψουν τους πάντες,χαχαχα..

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Έπαθε πάλι παραλήρημα
ο μογγόλος με τα ακουστικά. :2funny: Δεν κρατιέται από την συντριβή. Θα τα έχει σπάσει όλα μέσα στο σπίτι.
Σε λίγο θα σκάσει κι ο θλιβερός βλάχος Ανέστης
με τους λοιπούς εγκεφαλικά νεκρούς να ζητιανεύουν νέες ευκαιρίες. Η κατάντια τους μονόδρομος. Εγώ κάνοντας άλλο ένα ποστ με γεγονότα, ξύνω τα ζουμερά μου παπάρια.

:2funny::rockon:
Χαχαχα ...η λέξη παπάρια τους προκαλεί σπασμούς

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Η προστακτική από ασεβαστες κλαψωμουνες δεν αναγνωρίζονται στο λογισμικό μου......
Τώρα αν το bou έχει την παραμικρή αμφιβολία για το αν είμαι γυναίκα είναι απλό ..
Και είχαν την ευκαιρία για διάλογο αλλά όταν κάποιος έχει επιλέξει την τρέλα δικαίωμα του και δικαίωμα μου να απορριφθεί ότι τον αφορά... δίξανε αγένεια οπότε θα γράφουν μέχρι να μπερδέψουν τους πάντες,χαχαχα..
Αν έχει τήν παραμικρή αμφιβολία ? Νομίζω σέ αυτό το θρέντ όλοι τό λένε...αλλά όλοι ότι είσαι fake!!
Προσωπικά σέ έχω σεβαστεί...δέν πιστεύω νά έχεις αντίρρηση σέ αυτό ?
Οσο γιά τά παπάρια πού λές...καί γιά σπασμούς καί γελάει ο βλαμμένος ο ψυχοπαθής...κάτι θά ξέρεις!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάποιοι εδώ μέσα για να σε υπολογίσουν πρέπει να μην απαντάς ή να λες ναι ή να μην ξέρεις να μιλήσεις. :2funny: Τότε θα σε αγκαλιάσουν για να σε "σώσουν" από την δουλειά σου όπου βλέπουν ως λειτούργημα μόνο όταν τους βολεύει.
Έτσι θα γίνουν ήρωες στον εαυτούλη τους και στους φίλους τους ως "εκλεκτοί".
Ότι να...προτίμησες αυτούς από τους έταιρους λούζερς που πίνουν καφέ και κλάνουν μέντες. :2funny: Περίεργος τρόπος να εξισορροπήσουν το κέρατο που καμαρώνει σαν κεραίες από τρόλλεϋ στο κεφάλι τους.

:2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αστο πάπια σου έκανα ανοιχτη πρόταση και ακομα να απαντήσεις.
Παμε σε μπαρ να αναμετρηθούμε με γκόμενες?
Πού νά πάει ρέ πλάκα κάνεις η κότα ?
Μόνο λόγια είναι τόν τελείωσες...τόν εξευτέλισες!!
Θά τρέμουν τά πόδια του!! :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τι σας έλεγα; ήρθε πάλι ο βλάχος του ΣΥΡΙΖΑ να ζητιανέψει. :confused: Ένας τύπος που έγραψε εγκυκλοπαίδεια ασυναρτησίας περί αυτοβελτίωσης για να καταλήξει αφού τον ξεμπρόστιασα ότι γαμάει στα μπουρδέλα ενώ ανάμεσα στις παπάτζες του, έπλασε ιστορία ότι δεν γάμησε μια που του την έπεσε αυτή στα σόσιαλ μιλώντας της μάλιστα 20 μέρες αλλά για να γαμήσει
σε μπουρδέλο όλα καλά. :2funny:
Δεν ήρθε ποτέ σε ραντεβού κανένας τελικά κι όταν τους έγραψα ελάτε όλοι μαζί αφού σας πήγε τσίρλα και φέρτε
και τους κλώνους σας :2funny: οι μύξες τους έφτασαν μέχρι τους γυμνούς αστραγάλους μιας που τα παντελόνια
τα έχουν κρεμασμένα στην ντουλάπα.

Αυτά ακριβώς κι ως έχουν!

:rockon:

Εγγρ.
6 Απρ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Ειπαμε αν υπάρχει συναίσθημα δεν καλύπτεται.
Αλλα εγω π.χ τα καλυτερα τα εχω κανει με ιεροδουλες.
Οι σχεσεις υπερτερουν στη ποσότητα περισσότερο.
Δεν είναι θέμα ποσότητας αλλά ποιότητας!

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Αν έχει τήν παραμικρή αμφιβολία ? Νομίζω σέ αυτό το θρέντ όλοι τό λένε...αλλά όλοι ότι είσαι fake!!
Προσωπικά σέ έχω σεβαστεί...δέν πιστεύω νά έχεις αντίρρηση σέ αυτό ?
Οσο γιά τά παπάρια πού λές...καί γιά σπασμούς καί γελάει ο βλαμμένος ο ψυχοπαθής...κάτι θά ξέρεις!!
4 ατομα που κλάνουν κόντρα άσε παίξε άλλου ...εγώ τους κατούρησα οπότε παρακατω

Εγγρ.
6 Απρ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Οχι φιλε ποσοτητα ειναι,ποιότητα εχω βρει σε κολγκιρλ και στανταρακια πολυ.
Και σε γκομενες βεβαια εξωτερικες,αυτο που εχω διακρινει ειναι η ποσότητα
Εχω διαφορετική άποψη μαν, ο καθένας όπως περνά καλύτερα! :hi:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Κάποιοι εδώ μέσα για να σε υπολογίσουν πρέπει να μην απαντάς ή να λες ναι ή να μην ξέρεις να μιλήσεις. :2funny: Τότε θα σε αγκαλιάσουν για να σε "σώσουν" από την δουλειά σου όπου βλέπουν ως λειτούργημα μόνο όταν τους βολεύει.
Έτσι θα γίνουν ήρωες στον εαυτούλη τους και στους φίλους τους ως "εκλεκτοί".
Ότι να...προτίμησες αυτούς από τους έταιρους λούζερς που πίνουν καφέ και κλάνουν μέντες. :2funny: Περίεργος τρόπος να εξισορροπήσουν το κέρατο που καμαρώνει σαν κεραίες από τρόλλεϋ στο κεφάλι τους.

Παω για πάστα !!
Βάλτους 2 λέξεις κλειδιά και άστα να τρέχουν ..και πάμε βολτουλα....εγώ τους έκοψα την θεραπεία..σου δίνω το φιλί σου και έφυγα ...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Λοιπόν μάγκες...υπάρχει καί μία περίπτωση -Αν έλεγε αλήθεια ο ψυχοπαθής- νά είναι η συγκάτοικος του!!
Πού έλεγε ότι μένει μέ "Γκόμενα" γιά νά μοιράζει τά έξοδα του...καί αυτό παίζει!!
Καί ποιά θά πήγαινε...νά μείνει μέ έναν ψυχάκια ? Μία όμοια του... :undecided:

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.725
Πόντοι
18.496
τωρα μολις εκανα κοπλιμαν σε μια που ειχα καιρο να τη δω,της λεω τι καλα που σε ξαναειδαμε κ να σε βλεπουμε πιο συχνα-χωρις να εχω προθεση να της την πεσω,ετσι για να πω μια γλυκια κουβεντα που ειχα καιρο να τη δω κ γυριζει κ μου λεει επιθετικα οτι αν ειναι να μου την πεφτεις καλυτερα να μην ξαναιδωθουμε....

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εχω διαφορετική άποψη μαν, ο καθένας όπως περνά καλύτερα! :hi:
Άλλο η αλήθεια περί ποιότητας γαμησιού που ξέρει όλος ο πλανήτης κι άλλο
οι φαντασιώσεις, τα γούστα
κι οι επιθυμίες.
Οι τρίπλες δεν περνούν εδώ μέσα. Λέω τώρα εγώ...

:rockon:

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.725
Πόντοι
18.496
τωρα μολις εκανα κοπλιμαν σε μια που ειχα καιρο να τη δω,της λεω τι καλα που σε ξαναειδαμε κ να σε βλεπουμε πιο συχνα-χωρις να εχω προθεση να της την πεσω,ετσι για να πω μια γλυκια κουβεντα που ειχα καιρο να τη δω κ γυριζει κ μου λεει επιθετικα οτι αν ειναι να μου την πεφτεις καλυτερα να μην ξαναιδωθουμε....
κ μετα λενε μα γιατι πηγαινετε στις πουτανες,αντι να καθεστε να σας βασανιζουμε εμεις?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
κ μετα λενε μα γιατι πηγαινετε στις πουτανες,αντι να καθεστε να σας βασανιζουμε εμεις?
Ολα μέσα στό παιχνίδι είναι!!
Καί επαγγελματίες υπάρχουν κακές όπως καί γκόμενες!!
Είναι θά έλεγα καί θέμα τύχης πού θά πέσεις!! :undecided:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάω τώρα να φάω να ξεκουραστώ. Πάλι μπουρδέλο σας έκανα και χαίρομαι. :2funny:
Αυτό είναι το σωστο σάιτ.
Θα έριχνα και ποστ για τον κοπρολάγνο αλλά μπροστά στο φαι δεν πιάνει μία η απαξίωση και το γέλιο. Ενημερωτικά όμως, οπότε κάνω ποστ για τον κοπρολάγνο ταξιδευτή της Ουκρανίας, σκάει μύτη
ο Γιώργος 71 με τον Τέλη.
Σαν την νύφη με τα παρανυφάκια ο Κμαν.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αποδείχτηκε περίτρανα...ότι ο ψυχοπαθής τής Ερμού...όλα αυτά πού έλεγε γιά γκόμενες-πεσίματα κτλ είναι όλα φιδιές!!
Οσο γιά τήν Magi...πρόκειται γιά fake άτομο η γιά τόν ίδιο τόν ψυχοπαθή τής Ερμού... :undecided:

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Θά σού πώ καί τόν λόγο γιατί τά λέω όλα αυτά!!
Οταν μέ τόν Βλακάνιο Πουσταρά...είχα μία κόντρα...αποφασίσαμε από κοινού νά ποστάρουμε καλυμμένη Photo!!
Τό έκανα πρώτος μετά από ελάχιστο χρόνο...ενώ αυτός σχεδόν μετά από...μία μέρα!!
Ασχετα πού θεωρώ ότι μάλλον η Photo του...ήταν fake τό έκανε...έβαλε Photo!!
Από τότε μόνο μέ αποδείξεις πείθομαι...όλα τά άλλα είναι τής πούτσας!! :undecided:
και που ξερω εγω οτι δε δανειστηκε την φωτο με φτιαχτο στορι ο οποιοσδηποτε τυπε???

ουτε ετσι πειθομαι... οχι οτι με νοιαζει να πειστω...

περναω εγω καλα? περναω.

ουτε κομπαζω οτι ειμαι ο γαμαω ταο, ουτε θελω να επιβαλλω καποιον να μπει στη θεση μου, ουτε με ενδιαφερει να μπω στην σιγουρα μιζερη του θεση... αν ηταν σε καλυτερη θεση ισως με εβαζε σε σκεψη να δοκιμασω κατι καλυτερο... προς το παρων μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι με οτι κανω...

και ασε τον αλλο τον περιγελο να κουρευεται στην ερμου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom