Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (15 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
ποιος ξερει τι μπουλιγκ τρωει εκει στο σουπερμαρκετ...

δε μπορεις να τα βαζεις με 300 πελατες τη μερα... θα σε φανε...

ουτε να την πεφτεις σε 300 πελατισσες την ημερα! θα χασεις τη δουλεια!

συντομα θα γινει εκτακτο επιστημονικο συμβουλιο του μπου για την ακριβη διαγνωση και θεραπεια...
Εγω περισσοτερο φοβαμαι μηπως καποιο απο τα πλουσια μελη του σαιτ (σχεδον ολα δηλαδη) που κοντραρονται, αγορασει το σουπερ μαρκετ που δουλευει ο παπιος και του κανει τη ζωη κολαση :undecided-old:

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Εγω περισσοτερο φοβαμαι μηπως καποιο απο τα πλουσια μελη του σαιτ (σχεδον ολα δηλαδη) που κοντραρονται, αγορασει το σουπερ μαρκετ που δουλευει ο παπιος και του κανει τη ζωη κολαση :undecided-old:
αυτη θα του την κανει η αφεντρα του...

δε βλεπεις γλυκολογα? εχει να φαει ολες οσες του χρωσταμε εμεις απο εδω μεσα συν οσα του κανει αυτη εξτρα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καλά όλη μέρα κλάμα?? Στο ΙΚΑ να πάνε χαχα τέτοια εξάρτηση από τα αρχιδια σου .. θα βρούμε χιλιάδες σελίδες με δάκρυα .. Παρασκευή εγώ τους έριξα πόρτα ... σήμερα θα δω τι ώρες .. μετά Κυριακή βράδυ
Αστους να λένε. Τα βρήκαν μπαστούνια κάποιοι αποτυχημένοι και μαζεύονται γύρω από την φωτιά να τους τραγουδώ την κατάντια τους (η οποία είναι μονόδρομος). :2funny: Εγώ το βιολί μου.
Με σκυλόβριζαν, στρεψοδικούσαν, σεναριογραφούσαν, παραποιούσαν, δεν μπόρεσαν να με διώξουν και έγιναν και κότες από κοντά. :2funny: Λογικό είναι με τέτοιο κάζο και μάλιστα μέσα στο σπίτι τους να έχουν τρελαθεί. Επικράτησε η ποιότητα τελικά και η στόφα της ευφυίας.

Ένας Θεός ξέρει αν θα συνέλθουν και πότε.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και ξανά η αποδεδειγμένη αλήθεια! :rockon:

Άλλο να γαμάς πουτάνα σε όλο το φάσμα της πορνείας, η οποία σε "ανέχεται" σε συγκεκριμένο πρόγραμμα για όσο χρόνο προβλέπεται
σε στημένο γαμήσι που πληρώνεις κάθε φορά κι άλλο να γαμάς κανονική γκόμενα που σε "γουστάρει"
σε πρόγραμμα τα πάντα όλα για ατελείωτο χρόνο σε ρεαλιστικό γαμήσι που δεν στο χρεώνει.

Κάποιοι άλλοι καθήστε με τα γούστα, τις επιθυμίες, τις ανάγκες, τις ανασφάλειές σας...και τις δικαιολογίες σας!
:2funny:
Πάω να σολάρω αλλού και τα λέμε μετά. Και μέσα στο σπίτι μου να έρθετε με τανκς την ώρα που κοιμάμαι, τίποτα δεν θα καταφέρετε. Είστε ανίκανοι και σπιθαμιαίοι! Περίμενα κάτι καλύτερο. Σε αυτό έπεσα έξω.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.889
Πόντοι
3.656
Ανοιχτη πρόκληση στη παπια
Ζαπατας εναντιον παπια σε μπαρ νυχτα να δουμε ποσες θα ρηξει ο καθένας.
Περιμένω εδω δημόσια απάντηση

Σε ελληνικό μπαρ νύχτα;

Μάλλον θα παίζετε πουτσοσκάμπιλα ο ένας με τον άλλο :2funny:

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
αν εδειχνε στο δρομο την μιση αυτοπεποιθηση που δειχνει εδω μεσα θα ειχε ριξει αρκετες σοβαρες γκομενες (σοβαρης εμφανισεως και οχι χαρακτηρα, γιατι αν αραδειαζει αυτα που λεει εδω που φανταζομαι τα κανει προβα σε καθρεφτη ουτε τον εαυτο του θα επειθε)

* (και δε θα ηταν εδω μεσα 15 χρονια στο σαη ουτε θα περιαυτολογουσε, οπως καθε βλαξ προσπαθωντας να εκμαιευσει την αναγνωριση των υπολοιπων)

ο παπιος ειναι ενας σαντμαν που το παιζει οτι δεν ειναι λουζερ...

ολα του τα ποστ ειναι "δειτε με" "γαμαω" "και εγω γαμαω" "γιατι δε με παιζετε" "ειμαι γαματος το ξερω και μου το λεω" "εχω απαντηση για ολα ασχετα αν δεν εγω για τον εαυτο μου" "ειμαι καλυτερος απο εσας γιατι πινω νερο" "ειμαι καλυτερος απο εσας γιατι αναπνεω" και μετραει την επιτυχια του με λαηκ! με λαηκ λες και ειναι 15 χρονων και περιμενει σοσιαλ προυφ. του την λενε 100 ατομα και αυτος στηριζεται σε 3 που απλα δε του τη λενε...

βλακας με περικεφαλαια.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Αστους να λένε. Τα βρήκαν μπαστούνια κάποιοι αποτυχημένοι και μαζεύονται γύρω από την φωτιά να τους τραγουδώ την κατάντια τους (η οποία είναι μονόδρομος). :2funny: Εγώ το βιολί μου.
Με σκυλόβριζαν, στρεψοδικούσαν, σεναριογραφούσαν, παραποιούσαν, δεν μπόρεσαν να με διώξουν και έγιναν και κότες από κοντά. :2funny: Λογικό είναι με τέτοιο κάζο και μάλιστα μέσα στο σπίτι τους να έχουν τρελαθεί. Επικράτησε η ποιότητα τελικά και η στόφα της ευφυίας.

Ένας Θεός ξέρει αν θα συνέλθουν και πότε.

Επιλογή τους είναι όλη αυτή η σαβουρα...Αλλα μεγάλο γλέντι η κατάσταση τους από κολοπετινιτσα τα παιδιά?

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Μα δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς.
Εδω μεσα στο σαιτ περασαν σκληρα καρύδια και δεν έσπασαν και άφησαν ιστορία,η παπια ειναι ενα σκατο μια κουκίδα αμμος διπλα στα σκληρα καρυδια του σαιτ.
Από τα γόνατα μιλάς?

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Πρώτα απαντάς

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Στο λεω και στο υπογραφω δεν θα εριχνε καμία γκόμενα.
Δεν ξερει να χωθεί δεν ξερει να μιλήσει δεν ξερει να φτιαξει ατμόσφαιρα δεν ξερει να ειναι ρομαντικός δεν ξερει γιατι ζει.
Γενικά ειναι χαμένος απο χερι και οταν το καταλάβει θα έρθει η μεγαλη κατρακύλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι εννοεις ποιητρια?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ωραίος zapata...έτσι σέ θέλω!!
Τώρα θά βρεί...χίλιες μουφιές...νά πεί σιγά μήν πάω σέ bar καί νά δίνω χρήμα...καί μαλακίες!!
Ασχετα πού καί εγώ πιστεύω ότι γκόμενα δύσκολα νά βγεί...μόνο καμία άσχημη...αλλά δέν έχει σημασία!!
Εσύ κάνεις τό χρέος σου...προχώρα...τόν έχεις γιά πλάκα!! :undecided:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Φιλε δεν μασαω σε κατι τέτοια.
Η Μάγκι οταν εκανα ανοιχτη πρόσκληση έβαλε την ουρα στα σκέλια, αυτη η δυναμική ταχα μου γκομενα που δίνει κωλοτρυπες στο χέρι υποταγμενων της οταν βρηκε απέναντι της σκληρό καρύδι εκανε μωκο.
Εγώ κάτι τετοια κοριτσάκια τα εχω λυπηθεί με αυτα που τους κάνω.
Ειχα βγει ραντεβού με μια γκολντ ντικγκερς πήγαμε τα λέγαμε και τη κατάλαβα οτι τα κανει για το χρήμα,παραγγειλαμε φαγητα κλπ η τυπισσα ελεγε θα παρω ο μαλάκας θα πληρώσει, εντωμεταξι την εκοψα οτι θα γινόταν γκοστινγκ μετα το κέρασμα,σε μια φαση της λεω περιμενε με καλει ενας ασθενής εχει πρόβλημα και θα μιλήσω για ενα 10λεπτο.
Ο λογαριασμός ηταν 100 ευρω και πανω ουτε ειδα απόδειξη, μπηκα στο αμαξι και εγινα μπουχος και μου λεγε δεν εισαι αντρας κλπ και της ειπα πληρωσε τα εσυ και θα στα δωσω παω να τον σωσω απο την αυτοκτονια ταχα μου,η γκομενα να μου λεει δεν εχω λεφτα να πληρώσω ενω οταν παραγγέλνε ριζοτα με μαυρες τρουφες δεν την ένοιαζε και κόκκινα κρασια πολλων ετων.
Τελος παντων δεν ξερω τι έκανε την αλλη μερα της τα εχωσα και της ειπα δωσε μου αριθμο λογαριασμού να σου βαλω τα δικα μου ηταν περίπου 35 ευρω εγω εβαλα 50 και τις ειπα τέλος,τα εδωσα για να ειμαι εντάξει.
Είσαι μάγκας...καί ξεκάθαρος έτσι είναι οι άνδρες!!
Η Magi έβαλε τήν ουρά στά σκέλια...διότι μάλλον δέν είναι γκόμενα...η άν είναι μία στίς χίλιες...δέν μετράει ώς γκόμενα!!
Καί πιστεύω ότι άν είναι αλήθεια αυτά πού έλεγε...θά είναι στραπονιάρα καί "Περίεργη" καί σέ σέ look...bdsm καί μαλακίες.
Δέν θά έχει τό νάζι καί τήν θηλυκότητας μίας κοπέλας...καί έκανε πίσω...διότι θά τήν έκραζες!!
Εκτός άν ψάχνει τίποτα λούγκρες από εδώ...νά τούς παστώσει!! :undecided:

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Η Magi έβαλε τήν ουρά στά σκέλια...διότι μάλλον δέν είναι γκόμενα...η άν είναι μία στίς χίλιες...δέν μετράει ώς γκόμενα!!
Καί πιστεύω ότι άν είναι αλήθεια αυτά πού έλεγε...θά είναι στραπονιάρα καί "Περίεργη" καί σέ σέ look...bdsm καί μαλακίες.
Δέν θά έχει τό νάζι καί τήν θηλυκότητας μίας κοπέλας...καί έκανε πίσω...διότι θά τήν έκραζες!!
δεν ειναι η πρωτη ουτε η τελευταια που εχει daddy issues

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Χαριτωμένο....αλλά όχι ενδιαφέρον...και τώρα συνεχίστε

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Χαριτωμένο....αλλά όχι ενδιαφέρον...και τώρα συνεχίστε
Θά σού πώ καί τόν λόγο γιατί τά λέω όλα αυτά!!
Οταν μέ τόν Βλακάνιο Πουσταρά...είχα μία κόντρα...αποφασίσαμε από κοινού νά ποστάρουμε καλυμμένη Photo!!
Τό έκανα πρώτος μετά από ελάχιστο χρόνο...ενώ αυτός σχεδόν μετά από...μία μέρα!!
Ασχετα πού θεωρώ ότι μάλλον η Photo του...ήταν fake τό έκανε...έβαλε Photo!!
Από τότε μόνο μέ αποδείξεις πείθομαι...όλα τά άλλα είναι τής πούτσας!! :undecided:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επιλογή τους είναι όλη αυτή η σαβουρα...Αλλα μεγάλο γλέντι η κατάσταση τους από κολοπετινιτσα τα παιδιά?
Μια χούφτα πουθενάδες είναι που σοδόμισα όλες τους τις θεωρίες (γιατί πράξεις δεν έχουν) και τώρα ρουφάνε τις μύξες τους :2funny: σε φθηνά παζαρέματα. Δεν υπήρξε ούτε ένας να έρθει να αποδείξει αξία ζωντανά όσα νικ κι αν σύρθηκαν ή έφτιαξαν. Έχει πλέον σφραγιστεί η ήττα τους. :rockon: Τέσσερις γνωστοί μου που είχαν έρθει παλιά στο Γκάζι έτριβαν τα μάτια τους και τους είχε κοπεί η λαλιά από τον αέρα που έχω. Ο αυτο-σχεδιασμός στο μεγαλείο του. Κι αυτά που λένε διαρκώς για τα λάικ μου, ότι γράφω ώρες κι είμαι χρόνια ή ότι δεν γαμάω, είναι μια ευτελής προσπάθεια μείωσής μου. Ουσιαστικά είναι ο ιδρώτας από το σφίξιμο. :confused: Τους ενοχλεί ότι τόσα άτομα που δεν μπήκαν καν σε διαδικασία κόντρας ξέρουν ότι είναι ακριβώς όπως τα λέω στην ζωή και σιωπηλά συμφώνησαν. Γι αυτό και το θυμίζω. Όταν λες αλήθειες δεν σε νοιάζει το γούστο ή επιθυμία του άλλου. Αυτά είναι σχετικά. Τους πονάει που σολάρω μέσα στο σπίτι τους κάτι που κάνω για να τους σοδομίσω μέχρι το λαρύγγι :2funny: και δεν μπορούν να το λυγίσουν παρά μόνο με μπαν
ή να φύγω όταν βαρεθώ.
Σε θέματα φαγητού και γυναικών είμαι εξαιρετικά καλός. Γι αυτό και δεν παντρεύτηκα ποτέ. Σε όλα τα άλλα είμαι απλά μέτριος
ή καλός διότι δεν με απασχολούν.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Θά σού πώ καί τόν λόγο γιατί τά λέω όλα αυτά!!
Οταν μέ τόν Βλακάνιο Πουσταρά...είχα μία κόντρα...αποφασίσαμε από κοινού νά ποστάρουμε καλυμμένη Photo!!
Τό έκανα πρώτος μετά από ελάχιστο χρόνο...ενώ αυτός σχεδόν μετά από...μία μέρα!!
Ασχετα πού θεωρώ ότι μάλλον η Photo του...ήταν fake τό έκανε...έβαλε Photo!!
Από τότε μόνο μέ αποδείξεις πείθομαι...όλα τά άλλα είναι τής πούτσας!! :undecided:
Αυτό είναι παιχνίδι ή είναι μια διαδικασία κοκορομαχιας ? Για να βγάλω ένα νόημα... διότι μέχρι τώρα 2 με 3 κλαψωμουνες τρέχουν στις σελίδες

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αυτό είναι παιχνίδι ή είναι μια διαδικασία κοκορομαχιας ? Για να βγάλω ένα νόημα... διότι μέχρι τώρα 2 με 3 κλαψωμουνες τρέχουν στις σελίδες
Τό νόημα πρέπει νά τό βγάλουμε εμείς οι άνδρες σέ πρώτη φάση...καί νά δούμε άν είσαι γυναίκα...η μάς πουλάς φιδιές!!
Αν γίνει αυτό...θά σού απαντήσω!!
Δέν γίνεται δηλαδή...χωρίς νά ξέρουμε σίγουρα τί παίζει μέ τήν πάρτη σου...νά απαντάμε σέ αοριστίες!!
Γιατί φοβάσαι...νά βάλεις μία καλυμμένη Photo ? μήν χάσεις τόν γαμπρό ? :undecided:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Μια χούφτα πουθενάδες είναι που σοδόμισα όλες τους τις θεωρίες (γιατί πράξεις δεν έχουν) και τώρα ρουφάνε τις μύξες τους :2funny: σε φθηνά παζαρέματα. Δεν υπήρξε ούτε ένας να έρθει να αποδείξει αξία ζωντανά όσα νικ κι αν σύρθηκαν ή έφτιαξαν. Έχει πλέον σφραγιστεί η ήττα τους. :rockon: Τέσσερις γνωστοί μου που είχαν έρθει παλιά στο Γκάζι έτριβαν τα μάτια τους και τους είχε κοπεί η λαλιά από τον αέρα που έχω. Ο αυτο-σχεδιασμός στο μεγαλείο του. Κι αυτά που λένε διαρκώς για τα λάικ μου, ότι γράφω ώρες κι είμαι χρόνια ή ότι δεν γαμάω, είναι μια ευτελής προσπάθεια μείωσής μου. Ουσιαστικά είναι ο ιδρώτας από το σφίξιμο. :confused: Τους ενοχλεί ότι τόσα άτομα που δεν μπήκαν καν σε διαδικασία κόντρας ξέρουν ότι είναι ακριβώς όπως τα λέω στην ζωή και σιωπηλά συμφώνησαν. Γι αυτό και το θυμίζω. Όταν λες αλήθειες δεν σε νοιάζει το γούστο ή επιθυμία του άλλου. Αυτά είναι σχετικά. Τους πονάει που σολάρω μέσα στο σπίτι τους κάτι που κάνω για να τους σοδομίσω μέχρι το λαρύγγι :2funny: και δεν μπορούν να το λυγίσουν παρά μόνο με μπαν
ή να φύγω όταν βαρεθώ.
Σε θέματα φαγητού και γυναικών είμαι εξαιρετικά καλός. Γι αυτό και δεν παντρεύτηκα ποτέ. Σε όλα τα άλλα είμαι απλά μέτριος
ή καλός διότι δεν με απασχολούν.

Τους βάζεις δύσκολα ..τα boys εχουν αλλεργία στην αλήθεια και μετά κρίση πανικού χαχαχα......και αυστηρά από πληκτρολόγιο...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καλά, ο Ακροατίσκος :2funny:είναι εντελώς κατεστραμμένος. Αυτός για να καταλάβεις δεν έχει καν ταυτότητα. :confused:
Γι αυτό και τον έχω βάλει
σε ειδική κατηγορία ως πορωμενο ψευδαισθητικό. Κάποιοι άλλοι έχουν τον γολγοθά τους ως πορωμένοι πουτανάκηδες ή σοσια-λούληδες. :2funny: Αυτός δεν έχει καταλήξει πουθενά. Τα μισά του ποστ είναι δήθεν αγωνιστικά ή δήθεν αναλυτικά. Ο τύπος για να γαμήσει πρέπει λέει να μιλήσει για καιρό με μια γκόμενα. Άσε που όταν του είπα έλα να αποδείξεις αυτο που έλεγες, ότι δηλαδή σε κοιτούν η σου μιλούν πρώτες οι γκόμενες, έπαθε τρελλα. :2funny: Απλά διάβαζε στο γκουγκλ, έπεσε στο σάιτ και σκέφτηκε να γίνει μέλος για να ξεχάσει την ανυπαρξία του ο ασπόνδυλος!

:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom