Μια χούφτα πουθενάδες είναι που σοδόμισα όλες τους τις θεωρίες (γιατί πράξεις δεν έχουν) και τώρα ρουφάνε τις μύξες τους
σε φθηνά παζαρέματα. Δεν υπήρξε ούτε ένας να έρθει να αποδείξει αξία ζωντανά όσα νικ κι αν σύρθηκαν ή έφτιαξαν. Έχει πλέον σφραγιστεί η ήττα τους.
Τέσσερις γνωστοί μου που είχαν έρθει παλιά στο Γκάζι έτριβαν τα μάτια τους και τους είχε κοπεί η λαλιά από τον αέρα που έχω. Ο αυτο-σχεδιασμός στο μεγαλείο του. Κι αυτά που λένε διαρκώς για τα λάικ μου, ότι γράφω ώρες κι είμαι χρόνια ή ότι δεν γαμάω, είναι μια ευτελής προσπάθεια μείωσής μου. Ουσιαστικά είναι ο ιδρώτας από το σφίξιμο.
Τους ενοχλεί ότι τόσα άτομα που δεν μπήκαν καν σε διαδικασία κόντρας ξέρουν ότι είναι ακριβώς όπως τα λέω στην ζωή και σιωπηλά συμφώνησαν. Γι αυτό και το θυμίζω. Όταν λες αλήθειες δεν σε νοιάζει το γούστο ή επιθυμία του άλλου. Αυτά είναι σχετικά. Τους πονάει που σολάρω μέσα στο σπίτι τους κάτι που κάνω για να τους σοδομίσω μέχρι το λαρύγγι
και δεν μπορούν να το λυγίσουν παρά μόνο με μπαν
ή να φύγω όταν βαρεθώ.
Σε θέματα φαγητού και γυναικών είμαι εξαιρετικά καλός. Γι αυτό και δεν παντρεύτηκα ποτέ. Σε όλα τα άλλα είμαι απλά μέτριος
ή καλός διότι δεν με απασχολούν.