Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (11 μέλη και 40 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Απόλυτη εμπιστοσύνη δεν μπορείς να έχεις σε κανέναν. Απλά αποφασίζεις από την αρχή τι ζητάς από μία σχέση κι αναλαμβάνεις κι ένα ποσοστό ρίσκου. Το θέμα είναι πόσο λογικό είναι το ρίσκο και πόσο νομίζεις ότι είσαι ικανός να το αντέξεις, αν τα πράγματα εξελιχθούν άσχημα. Γενικά το λέω.
Καταλαβαινω τι λες, αλλά της εχω απολυτη εμπιστοσυνη.
Εχει δοκιμασθεί.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κα ξανά η αποδεδειγμένη αλήθεια! :rockon:

Άλλο να γαμάς πουτάνα σε όλο το φάσμα της πορνείας, η οποία σε "ανέχεται" σε συγκεκριμένο πρόγραμμα για όσο χρόνο προβλέπεται
σε στημένο γαμήσι που πληρώνεις κάθε φορά κι άλλο να γαμάς κανονική γκόμενα που σε "γουστάρει"
σε πρόγραμμα τα πάντα όλα για ατελείωτο χρόνο σε ρεαλιστικό γαμήσι που δεν στο χρεώνει.

Κάποιοι άλλοι καθήστε με τα γούστα, τις επιθυμίες, τις ανάγκες, τις ανασφάλειές σας...και τις δικαιολογίες σας!

:2funny:

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Καταλαβαινω τι λες, αλλά της εχω απολυτη εμπιστοσυνη.
Εχει δοκιμασθεί.
το οτι εχει δοκιμασθει αφορα το οταν δοκιμασθηκε και μονο.

οπως και το οταν παντρευτει ενα ζευγαρι αφορα την στιγμη που αποφασισαν να παντρευτουν...

απο εκει και περα αλλος κερατωσε/χωρισε την ιδια μερα αλλος μετα απο 5 χρονια και αλλος ποτε...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.879
Πόντοι
3.656
Γιατι εχει επιλογες και εκ φυσεως δεν ειναι τοσο συναισθηματικη οσο ενας αντρας.

Ο άντρας επιτρέπεται να είναι συναισθηματικός μονο με τους γονείς του και με τα παιδιά του αν έχει.Γιατί αυτοί είναι οι μόνοι άνθρωποι που έχει στη ζωή

Δεν έχει κανέναν άλλο...και καμία άλλη.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εδώ ο "αρχικός" Αντισθένης σε συλλεκτικό ποστ αποριών πριν γίνει αντμίν. :2funny: Έχει τον τίτλο λόγω ότι το σκριν έγινε αργότερα.

1.jpg

:rockon:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο παπιος ειναι φανερο πως ειναι παλιο μελος, συμφωνα με οσα εχει αναφερει

Πιο μελος να ειναι αραγε; :think:

Η γραφη του δε μου θυμιζει καποιον.
Ευκαιριακό κατούρημα το έχω. Μου είχαν δώσει και κάτι τιτλάκους σε κάτι νικ που είχα, να ναι καλά τα παιδιά
αλλά εγώ έχω τίτλους στη ζωή και μαράζωσαν κάποιοι άλλοι.
Τώρα τι λένε κάτι ναυάγια εδώ μέσα :2funny:μετράει μόνο η αλήθεια (που έγραψα πριν).
Γκομενάκιας σε σάιτ με πουτάνες που πήρε τίτλους. Που να το πεις αυτό;;; δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.
Δεν είναι κάτι σημαντικό εξάλλου. Άλλοι το έκαναν.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εδώ τεράστιας σπανιότητας ποστ. Δεν αναγνωρίζω το νικ ως δικό μου. Δεν πρέπει να το έχει κανείς.
Δεν υπάρχει ούτε στο προφίλ του συντάκτη.
Από τότε οι σκοτωμοί...:2funny:

2.jpg

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ωραία ο Τέλης δε γαμαει όμως δε γαμας ούτε εσύ φίλε γκομενακια και μας κούρασαν και λίγο τα κατέβασα σου αν πραγματικά γαμαγες γκομενακια δε θα ήσουν εδώ να ξημεροβραδιαζεσαι με τις ώρες με κατεβατα κείμενα.
Κοίτα...εσύ είσαι ένας απλός κλώνος της σειράς. Δεν έχεις να πεις τίποτα. Απλά νομίζεις ότι κάτι θα κάνεις.
Μιλάς βλέπω κι εξ ονόματος άλλων. Αυτό πρόσεξέ το διότι δείχνει μεγάλη αδυναμία. :2funny: Το αν γαμάω και πότε
ας το λέγανε κάποιοι πριν γίνουν κότες. :2funny:μιας που είχα πάει να γαμήσω. Έτσι κι αλλιώς είτε μπω λίγο είτε πολύ είτε σπαστά
ας λέτε οτι θέλετε. Δεν υπάρχει διάλογος πια. Μόνο απαξίωση. Έφυγες!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εδώ ένα ποστ που οδήγησε σε μέγα πόλεμο μελών. :2funny:Δεν αναγνωρίζω τον συντάκτη.

3.jpg

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και ξανά η αποδεδειγμένη αλήθεια πριν φάω την κρέπα μου.:rockon:

Άλλο να γαμάς πουτάνα σε όλο το φάσμα της πορνείας, η οποία σε "ανέχεται" σε συγκεκριμένο πρόγραμμα για όσο χρόνο προβλέπεται
σε στημένο γαμήσι που πληρώνεις κάθε φορά κι άλλο να γαμάς κανονική γκόμενα που σε "γουστάρει"
σε πρόγραμμα τα πάντα όλα για ατελείωτο χρόνο σε ρεαλιστικό γαμήσι που δεν στο χρεώνει.

Κάποιοι άλλοι καθήστε με τα γούστα, τις επιθυμίες, τις ανάγκες, τις ανασφάλειές σας...και τις δικαιολογίες σας!

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Βρίζουν την Μάγκυ επειδή είναι Ελληνίδα και μπορεί
να αρθρώσει. Την υποστηρίζω εγώ κι ας είναι κι εξωγήινος. :confused: Αν ήταν από κανένα ψωλοχώρι της Ουκρανίας όπως γνωστή κοντή ξινή πατσαβούρα με κακοφτιαγμένο μυτερό βυζί :2funny:ή καμιά Βουλγάρα ψυχοπαθής λιθρινόφατσα
ή τίποτα στσφιδιασμένες κομμουνιστόγριες που κάνουν γαργάρες με χύσια για να βάλουν κάτι ζεστό στο στόμα με δόντια σαν ζάρια :2funny: τότε θα ήταν όλα κομπλέ.

Σήμερα πέρασα ωραία ..αν και ακυρώθηκε το μπάσκετ κάναμε όλα τα υπόλοιπα..

Που λες κλασική μέθοδος γράφουν γράφουν γράφουν για να καλύψουν τι ξεκίνησε την φαπα που θα είναι κολλημένη μόνιμα στα μούτρα τους...
Πάντως μεταξύ μας τέτοιο σκουξιμο χαχαχχα με τα τσοκαρακια τους...
Το κοκτέιλ για σήμερα μαργαρίτα spicy ..φιλιά τα λέμε αύριο

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Η συντριπτική πλειοψηφία τού θρέντ...υποστηρίζει ότι η Magi είναι ψωλάς...όλοι έχουμε επιφυλάξεις!!
Αν δέν ανεβάσει Photo καλυμμένη βέβαια μέ ημερομηνία κτλ οι...ισχυρισμοί θά εντείνονται.
Από τήν στιγμή πού λέει ότι είναι γυναίκα...δέν έχει νά φοβηθεί τίποτα μία Photo καλυμμένη καί τέλος...εννοείται μέ ημερομηνία κτλ
Διαφορετικά...
Hello ..τον ασυμαζευτο ? Ανακατοσουρα? Έτσι να σκουζουν..και να τρώνε το φαγακι τους η μαγκια θέλει φαι και όχι κλάμα...

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Θα φλερτάρω
με το μπαν...:2funny:

Το μόνο καλό που βρίσκω στον κοπρολάγνο ταξιδευτή της Ουκρανίας Kman που ζει σε γκαράζ για να πληρώνει χέζοντας πουτάνες ως ανώμαλος :2funny:είναι το εξής: σίγουρα με τόσα που σκάει
το κορόιδο, θα τρώει και καμιά σοβαρή μπριζόλα με ενδομυϊκό λίπος αν εχει άκρες. Γιατί να γαμάει ποιοτικά όπως οι γκομενάκηδες...δεν παίζει. :confused: Όποτε σε θέμα φαγητού ψηφίζω Κμαν μιας που
ο ρουφιανοκουμπάκιας mindreader που κλαιγόταν
να γράφουν όλοι υπέρ του όταν τον έλεγαν ναυάγιο :2funny:μιας που δεν είχε πάει ποτέ στην Ουκρανία αλλά πάρλαρε, έτρωγε κατσαρίδες και μυρμήγκια στην Ασία. :2funny: Για να μην πω που έπεφταν τα 8αρια σε συγκεκριμένο γραφείο συνέχεια. Μεγάλος γαμιάς κι αυτός. Τι; δεν είναι έτσι;

main-qimg-053cc7e6d984424cdfa0cf41f2325386.gif

Καλά όλη μέρα κλάμα?? Στο ΙΚΑ να πάνε χαχα τέτοια εξάρτηση από τα αρχιδια σου .. θα βρούμε χιλιάδες σελίδες με δάκρυα .. Παρασκευή εγώ τους έριξα πόρτα ... σήμερα θα δω τι ώρες .. μετά Κυριακή βράδυ

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.609
Πόντοι
506
Ο Σαβόδης είναι ρε ;
Άκουγε ... πανκιά ο Σαβίδης ;
Και εγω οταν το διαβασα απο τον μποκολο, νομιζω, εμεινα σεκος. Ο μποκολος ειναι μελος που εκτιμω.
Συναντισες τελικα και εσυ τον σαβ; ο mindreader που εγραψε οτι τον συναντισε , αυτοδιαγραφικε

Εγγρ.
6 Απρ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Διάβασα λίγες σελίδες του νήματος και η άποψη μου είναι πως δεν χρειάζεται να τα τσουβαλιάζουμε όλα..Σίγουρα υπάρχουν προβληματικές περιπτώσεις και στα δυο φύλα, αλλά υπάρχουν ακόμα νορμάλ άνθρωποι εκεί έξω ! :hi:

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
βλεπω ο αποτυχημενος παπιας εχει οβερ 15ετιας στο σαη!!!

προκαλει και το ΒΑΝ του γιατι δε μπορει να τα βγαλει αλλο περα...

κριμα που θα καταληξει με μουρλοχαπα με μαθηματικη ακριβεια! ειναι ο μονος τροπος να πιστεψει οτι μπορει να βγει απο πανω....

ποιος ξερει τι μπουλιγκ τρωει εκει στο σουπερμαρκετ...

δε μπορεις να τα βαζεις με 300 πελατες τη μερα... θα σε φανε...

ουτε να την πεφτεις σε 300 πελατισσες την ημερα! θα χασεις τη δουλεια!

συντομα θα γινει εκτακτο επιστημονικο συμβουλιο του μπου για την ακριβη διαγνωση και θεραπεια...

Εγγρ.
6 Απρ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Ποιοτικό σεξ μπορείς να κανεις και με ιερόδουλη και ισως καλύτερο και απο γκομενα.
Μη ξεχνάμε οτι η ιερόδουλη αν της αρέσει αυτο που κάνει και με την εμπειρία που εχει γίνεται πύραυλος.
Από εκεί και περα η σχεση εχει να κανει περισσότερο με τη σύντροφικοτητας παρα το σεξ που λεει ο βλαμμενος και ανίδεος.
Ενας αντρας εχει ανάγκη απο συντροφιά και ιδιαιτερα γυναικεία,το κενο ειναι περισσότερο συναισθηματικο παρα σεξουαλικο,αλλιως ολοι θα ειχαμε βολευτεί με τον αγοραιο ερωτα και δεν θα μας ένοιαζε τίποτα.
Ποιοτικό σεξ μπορείς να κάνεις με ένα εργαζόμενο κορίτσι, όμως δεν συγκρίνεται με το σεξ σε μια σχέση..

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Εγω ως ψυχολογος θα συμμετέχω στη διάγνωση.
Περισσότερο τον νοιάζει να ασχολούνται ολοι μαζι του,μια διασημότητα στο σαιτ με λιγα λογια,γι αυτό ζει και αναπνεει.
Ειναι άνθρωπος στην εξω ζωη του περιθωρίου και εδω μεσα ειδε οτι τελικά ασχολούνται κάποιοι μαζι του.
Το μπαν το θεωρει ως τιμή του στυλ που λεμε της φυλακής τα σιδερα ειναι για τους λεβέντες και μετα θα μπει με αλλο προφιλ και αλλη περσονα
το θεμα ειναι οτι εσπασε πια και παραληρει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom