alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Εχεις βάλει και εσύ κάμερες να σε βλέπει ανά πάσα στιγμή?Να αυνανίζεται π.χ. όταν αγορεύεις στο δικαστήριο ή γράφεις στα bourdela?
Εχεις βάλει και εσύ κάμερες να σε βλέπει ανά πάσα στιγμή?Να αυνανίζεται π.χ. όταν αγορεύεις στο δικαστήριο ή γράφεις στα bourdela?
το οτι εχει δοκιμασθει αφορα το οταν δοκιμασθηκε και μονο.Καταλαβαινω τι λες, αλλά της εχω απολυτη εμπιστοσυνη.
Εχει δοκιμασθεί.
Γιατι εχει επιλογες και εκ φυσεως δεν ειναι τοσο συναισθηματικη οσο ενας αντρας.
ΤΝΤ ή ΤΝΤ60Ο παπιος ειναι φανερο πως ειναι παλιο μελος, συμφωνα με οσα εχει αναφερει
Πιο μελος να ειναι αραγε;
Η γραφη του δε μου θυμιζει καποιον
Ευκαιριακό κατούρημα το έχω. Μου είχαν δώσει και κάτι τιτλάκους σε κάτι νικ που είχα, να ναι καλά τα παιδιάΟ παπιος ειναι φανερο πως ειναι παλιο μελος, συμφωνα με οσα εχει αναφερει
Πιο μελος να ειναι αραγε;
Η γραφη του δε μου θυμιζει καποιον.
Κοίτα...εσύ είσαι ένας απλός κλώνος της σειράς. Δεν έχεις να πεις τίποτα. Απλά νομίζεις ότι κάτι θα κάνεις.Ωραία ο Τέλης δε γαμαει όμως δε γαμας ούτε εσύ φίλε γκομενακια και μας κούρασαν και λίγο τα κατέβασα σου αν πραγματικά γαμαγες γκομενακια δε θα ήσουν εδώ να ξημεροβραδιαζεσαι με τις ώρες με κατεβατα κείμενα.
Σήμερα πέρασα ωραία ..αν και ακυρώθηκε το μπάσκετ κάναμε όλα τα υπόλοιπα..Βρίζουν την Μάγκυ επειδή είναι Ελληνίδα και μπορεί
να αρθρώσει. Την υποστηρίζω εγώ κι ας είναι κι εξωγήινος. Αν ήταν από κανένα ψωλοχώρι της Ουκρανίας όπως γνωστή κοντή ξινή πατσαβούρα με κακοφτιαγμένο μυτερό βυζί ή καμιά Βουλγάρα ψυχοπαθής λιθρινόφατσα
ή τίποτα στσφιδιασμένες κομμουνιστόγριες που κάνουν γαργάρες με χύσια για να βάλουν κάτι ζεστό στο στόμα με δόντια σαν ζάρια τότε θα ήταν όλα κομπλέ.
Hello ..τον ασυμαζευτο ? Ανακατοσουρα? Έτσι να σκουζουν..και να τρώνε το φαγακι τους η μαγκια θέλει φαι και όχι κλάμα...Η συντριπτική πλειοψηφία τού θρέντ...υποστηρίζει ότι η Magi είναι ψωλάς...όλοι έχουμε επιφυλάξεις!!
Αν δέν ανεβάσει Photo καλυμμένη βέβαια μέ ημερομηνία κτλ οι...ισχυρισμοί θά εντείνονται.
Από τήν στιγμή πού λέει ότι είναι γυναίκα...δέν έχει νά φοβηθεί τίποτα μία Photo καλυμμένη καί τέλος...εννοείται μέ ημερομηνία κτλ
Διαφορετικά...
Καλά όλη μέρα κλάμα?? Στο ΙΚΑ να πάνε χαχα τέτοια εξάρτηση από τα αρχιδια σου .. θα βρούμε χιλιάδες σελίδες με δάκρυα .. Παρασκευή εγώ τους έριξα πόρτα ... σήμερα θα δω τι ώρες .. μετά Κυριακή βράδυΘα φλερτάρω
με το μπαν...
Το μόνο καλό που βρίσκω στον κοπρολάγνο ταξιδευτή της Ουκρανίας Kman που ζει σε γκαράζ για να πληρώνει χέζοντας πουτάνες ως ανώμαλος είναι το εξής: σίγουρα με τόσα που σκάει
το κορόιδο, θα τρώει και καμιά σοβαρή μπριζόλα με ενδομυϊκό λίπος αν εχει άκρες. Γιατί να γαμάει ποιοτικά όπως οι γκομενάκηδες...δεν παίζει. Όποτε σε θέμα φαγητού ψηφίζω Κμαν μιας που
ο ρουφιανοκουμπάκιας mindreader που κλαιγόταν
να γράφουν όλοι υπέρ του όταν τον έλεγαν ναυάγιο μιας που δεν είχε πάει ποτέ στην Ουκρανία αλλά πάρλαρε, έτρωγε κατσαρίδες και μυρμήγκια στην Ασία. Για να μην πω που έπεφταν τα 8αρια σε συγκεκριμένο γραφείο συνέχεια. Μεγάλος γαμιάς κι αυτός. Τι; δεν είναι έτσι;
Και εγω οταν το διαβασα απο τον μποκολο, νομιζω, εμεινα σεκος. Ο μποκολος ειναι μελος που εκτιμω.Ο Σαβόδης είναι ρε ;
Άκουγε ... πανκιά ο Σαβίδης ;
Ποιοτικό σεξ μπορείς να κάνεις με ένα εργαζόμενο κορίτσι, όμως δεν συγκρίνεται με το σεξ σε μια σχέση..Ποιοτικό σεξ μπορείς να κανεις και με ιερόδουλη και ισως καλύτερο και απο γκομενα.
Μη ξεχνάμε οτι η ιερόδουλη αν της αρέσει αυτο που κάνει και με την εμπειρία που εχει γίνεται πύραυλος.
Από εκεί και περα η σχεση εχει να κανει περισσότερο με τη σύντροφικοτητας παρα το σεξ που λεει ο βλαμμενος και ανίδεος.
Ενας αντρας εχει ανάγκη απο συντροφιά και ιδιαιτερα γυναικεία,το κενο ειναι περισσότερο συναισθηματικο παρα σεξουαλικο,αλλιως ολοι θα ειχαμε βολευτεί με τον αγοραιο ερωτα και δεν θα μας ένοιαζε τίποτα.
το θεμα ειναι οτι εσπασε πια και παραληρειΕγω ως ψυχολογος θα συμμετέχω στη διάγνωση.
Περισσότερο τον νοιάζει να ασχολούνται ολοι μαζι του,μια διασημότητα στο σαιτ με λιγα λογια,γι αυτό ζει και αναπνεει.
Ειναι άνθρωπος στην εξω ζωη του περιθωρίου και εδω μεσα ειδε οτι τελικά ασχολούνται κάποιοι μαζι του.
Το μπαν το θεωρει ως τιμή του στυλ που λεμε της φυλακής τα σιδερα ειναι για τους λεβέντες και μετα θα μπει με αλλο προφιλ και αλλη περσονα
Εγω περισσοτερο φοβαμαι μηπως καποιο απο τα πλουσια μελη του σαιτ (σχεδον ολα δηλαδη) που κοντραρονται, αγορασει το σουπερ μαρκετ που δουλευει ο παπιος και του κανει τη ζωη κολασηποιος ξερει τι μπουλιγκ τρωει εκει στο σουπερμαρκετ...
δε μπορεις να τα βαζεις με 300 πελατες τη μερα... θα σε φανε...
ουτε να την πεφτεις σε 300 πελατισσες την ημερα! θα χασεις τη δουλεια!
συντομα θα γινει εκτακτο επιστημονικο συμβουλιο του μπου για την ακριβη διαγνωση και θεραπεια...