Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (5 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.026
Πόντοι
206
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ότι κάτι πιτσιρίκια 20-25 χρόνων λιγουρευονται κάτι 40 άρες έως 50άρες κ κάνουν σαν τρελά να τις πηδηξουν.
Αυτές που σε λιγο θα παρουν την κάτω βόλτα.....κλιμακτήριο κτλ.
Δεν τους το δίνουν οι συνομήλικες τους κ τρέφουν ελπίδες για τις άνω των 40 κ τις παρακαλανε κιόλας.
Ότι να ναι η νέα γενιά των αντρών σε αυτή τη χώρα.
γιατι τις συνομιληκες τους που ειναι 25 χρονων τις θελουν αντρες απο ηλικιες 20 μεχρι 70 χρονων και για αυτο την εχουν ψωνισει αυτες και ειναι τιγκα απαιτητικες και περιεργες, ο αλλος πανω στην απελπισια του να βρει καποια γκομενα, γιατι τα μπουρδελακια εχουν παρει και την κατω βολτα ειδικα μετα την καραντινα, θα βρει καποια και 15 χρονια μεγαλυτερη του που θα τον επιλεξει επειδη ειναι νεαρος, χωρις να κοιταξει αν εχει λεφτα ή ειναι ωραιος

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.334
Πόντοι
3.656
Είχε ερθει ενα παιδι 33 χρονων με βαρια καταθλιψη με τη μητερα του.
Ειχε χωρισει πριν 2μηνες με τη κοπελα και ηταν χάλια, δεν ειχε ορεξη για τίποτα και ηταν λες και του ειχε γυρισει ο κοσμος αναποδα.
Ειχε σχεση 3 χρονια με καποια και ηταν η πρώτη του σχεση.
Η μανα αγχωμενη που τον εβλεπε να καταρεει και αυτος ρακος.
Σ αυτες τις περιπτωσεις δεν εχεις να κανεις και πολλα.
Μονο αν βρεθει αντικαταστατρια τοτε θα ερθει παλι στα νερα του.
Γενικά οτι και να του πεις δεν του λυνει το πρόβλημα,τελικα δεν ξερω τι απέγινε γιατι δεν ξαναηρθε.
3 στους 10 αντρες που υποφέρουν ειναι αυτοι που ειναι ευαισθητοι δεν εχουν επιλογες και δεν εχουν φιλους και κοινωνικη ζωη.
Γιαυτό λεω και επιμενω,μην κολλατε με μια,φταιξτε ροστερ παιξτε μπαλα σε διπλο ταμπλό,μην μενετε χωρις επιλογες και χωρις καβατζες.
Οι γυναίκες βρισνουν ευκολα εχουν επιλογες,εσεις πρέπει να κοπιασετε για να βρείτε επιλογές
Αυτός χρειάζεται πουτάνες.
Και ωμότητα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Άλλοι το ριχνουν στα ποτο αλλοι στα ναρκωτικά οι γονείς να τρεχουν να κοιτανε να σωσουν τα παιδια τους,και η κοπελα που τα ειχαν εντωμεταξι σαν να μην περασε μια μερα,να ανεβάζει φωτογραφίες με τον νεο γκομενο σαν να μη συνέβη τίποτα

Λογικο δεν ειναι; Ετσι οπως καταντησαν το ντειτινγκ οι κουραδολαικερς και οι πιρφοροι, για τον αντρα η γκομενα ειναι οπως ειναι για το σκυλο το μοναδικο κοκκαλακι που του πεταξαν μετα απο 6 μερες πεινας, ενω για τη γυναικα ο γκομενος ειναι ενα απο τα 35 γκουρμε πιατα που εχει παντοτε μπροστα στο τραπεζι της, οντας στη διαθεση της να ξεκοκαλλισει οποιο θελει ο,τι ωρα θελει

Χαζη ειναι να κανει τη μοιρολογουσα;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.334
Πόντοι
3.656
Οι πουτανες δεν του λυνουν το πρόβλη

Πολλοι εχουν παει και νιωθουν χειρότερ

Πήγαν μια φορά. Και σε μπουρδέλο .
Αν πηδήξεις 100 βίζιτες .... ξεχνάς τα πάντα όλα.
Βασικά γράφεις στα αρχίδια σου τις γυναίκες γενικώς, όλες.
Εγώ έτσι είχα γίνει από μικρός με τις πουτάνες.
Δεν έπαιρνα χαμπάρι .

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Σκοτώνουν επειδη δεν εχουν επιλογές.
Αν ο 39χρονος μπορουσε ευκολα να εχει αλλες νομίζεις θα ασχολιόταν με την 28χρονη?
Αν δεις οσοι έκαναν φονους παιζει να ηταν η πρωτη τους γυναικα γκόμενα η κατα σειρα 2η 3η
Νομίζω ότι το τσουβάλιασμα των εγκλημάτων ζωής κατά γυναικών ως προς το κίνητρο, δε βασίζεται κάπου και είναι εν πολλοίς αυθαίρετο.
Πόσοι είναι αυτοί τους οποίους γνωρίζεις και το θύμα ήταν η 2η ή η 3η στη ζωή τους;
Και πόσες ήταν οι δολοφονίες γυναικών σε έναν πληθυσμό 3 εκατομμυρίων ανδρών;
Αν έχω 10 δολοφονίες σε έναν πληθυσμό 3.800.000 ανδρών (αφαιρώ όσους είναι έως 18), μιλάμε για ένα δολοφόνο στις 380.000.
Το ποσοστό είναι απειροελάχιστο και δε νομίζω ότι απέχει από ποσοστά παλαιοτέρων ετών.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.334
Πόντοι
3.656
Ειναι που θα βρεις αποκουμπι.
Εσυ βρηκες εκει,οι αλλοι ομως δεν βρισκουν.
Δεν χρειαζόμουν αποκούμπι από κάποιο ... χωρισμό ... Ποτέ δεν με χώρισε γυναίκα.
Πολύ πριν κάνω σχέσεις, πήδαγα πουτάνες. Από πολύ μικρός.
Από τότε που τέλειωσα το σχολείο μέχρι τα 35, είχα αλλάξει τα φώτα στις βίζιτες.
Ήταν και η χρυσή εποχή, που είχε την κρεμ ντε λα φεμ από ΕΣΣΔ αποκλειστικά.

Όταν έχεις πάρει τόσες πουτάνες, δεν γίνεται να στεναχωρηθείς για καμία.
Ξέρεις ... ότι αν αράξεις σε μία πλατεία ... καφετέρια .... βιβλιοθήκη .... αλωνίζεις μαγαζιά ... πολυκαταστήματα ....

κάποια στιγμή θα φας μία, καλύτερη από όλες τις προηγούμενες .... θέμα χρόνου είναι .
Αν είσαι άτρωτος στην αγαμία, πηδώντας συνεχώς πουτάνες, το πλήρωμα του χρόνου θα έρθει .
Θα βρεις γκομενάρα ... για σχεσιάρικα πλέον αγαπουλίστικα γαμήσια ........

Εννοείται και τότε γαμάς πουτάνες, όχι για να ξεβουλώνεις το κανόνι πλέον ... ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ...
και επειδή μπορείς .

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Μα δεν κοιταμε αν αυξηθηκε η οχι.
Κοιταμε τους λογους που ωθουν αυτους τους τυπους στο εγλημα.
Σε ολους αν το δεις ηταν χωρισμός απατη η τσακωμός .
Το περίεργο θα ηταν να μην ηταν τίποτα απο αυτα και τις σκότωναν έτσι.
Οποτε το συμπέρασμα βγαίνει ποιοι οι λογοι που φτάνουν στο εγκλημα
Προσωπικά δεν ισχυρίζομαι ότι τις σκοτώνουν ''έτσι''. Κανένας δε σκοτώνει για την πλάκα του, αυτά είναι επινοήσεις των φεμινιστριών που ομοίως κάνουν τσουβάλιασμα για να μπορούν να επιρρίπτουν ευθύνη σε όλο το ανδρικό φύλο με τις ανοησίες που ισχυρίζονται.
Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, και προφανώς κανένας δε σκοτώνει καμία ''επειδή είναι γυναίκα''. Κάθε έγκλημα έχει ένα αίτιο που δεν μπορούμε πάντα να το γνωρίζουμε.
Προσωπικά θεωρώ κάθε δολοφόνο ως σκουπίδι που πρέπει να σαπίζει στη φυλακή.
Και φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες δολοφόνους, δεν υπάρχει κάποια επιείκεια ή διαφορετική προσέγγιση από μένα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Εγώ δεν ξέρω τι έχεις εσύ διότι δεν έχω δει τίποτα με αποδείξεις. Ας ερχόσουν να μιλήσεις όταν σας είχα καλέσει
και έκανες μέχρι τότε τον μάγκα. Αφού έκανες τον μάγκα, να τα αποτελέσματα. Άλλοι που δεν έκαναν τον μάγκα, ήταν οι πραγματικοί
μάγκες. Το κατάλαβες; επίσης ξέρω μόνο αυτά που γράφεις. :2funny:
Κι ολα όσα γράφεις σε εμένα έχουν να κάνουν με το ότι επειδή εσύ δεν μπορείς να κάνεις αυτό που κάνω εγώ, το μειώνεις.
Εκτός αν το έκανες παλιά αλλά δεν σε έχω ικανό να το κάνεις. Το παραδέχεσαι κιόλας.
Εγώ πάλι έχω κάνει αυτό που κάνεις εσύ και το βρήκα άχρηστο οπότε το απαξιώνω. Το κατάλαβες σοσιαλούλη; :confused:
περί μισογυνισμού έχεις φάει κι εκεί τάπα διότι στο σάιτ έχει κάργα πουτανάκηδες πορωμένους ή μη οι οποίοι βρίζουν διαρκώς
τις πουτάνες σε κριτικές τους και μισούν αβέρτα τις γυναίκες αλλά εκεί δεν πας να τα πεις αυτά γιατί είσαι ισαποστάκιας.
Λες εμένα μισογύνη απλώς από άμυνα για να κάνεις το καλό παιδί. Κάποιους άλλους τους λες γκομενοφοβικούς ρε ρεζίλι. :confused:
Τέλος δεν νομίζω ότι σας κατατροπώνω. Είναι όντως έτσι διότι αυτά που λέω είναι αλήθεια κι όχι επιθυμίες ή γούστα.
Έφυγες κι εσύ.

:rockon:
Αυτά για την Ερμού τα λες για να δείξεις ότι είσαι έτοιμος να προσκομίσεις αποδείξεις. Ούτε εσύ δεν θα ερχόσουν για λόγους αυτοπροστασίας, γιατί θα μπορούσε κάποιος να σε τραβήξει κάνα βίντεο στα κρυφά, όπως έγινε και με το Χάρη τον ΟΥΚά και γελάγαμε.

Εγώ σου πρότεινα κύκλο, δηλαδή κοπέλες από το χώρο σου, και στοχευμένο καμάκι δηλ. σε μέρη και περιπτώσεις που βολεύουν. Ο δρόμος δεν είναι πλέον ούτε για τους πιτσιρικάδες. Για δραστηριότητες και σόσιαλ δεν σε κόβω, γιατί βαριέσαι που ζεις. Άσε που πιστεύω ότι άρχισες να ασχολείσαι αποκλειστικά με πουτάνες κι όλα αυτά τα γράφεις από ψυχολογική αντίδραση. Πίστευες ότι είσαι ανώτερο αρσενικό, κουμαντάρεις τις γυναίκες και περιφρονούσες τους πουτανάκηδες. Δεν σου βγήκε, έγινες μισογύνης και την πέφτεις σε όποιον σε κοντράρει. Έχεις ανάγκη να αισθάνεσαι ότι κατατροπώνεις τους πάντες για να αισθάνεσαι διαφορετικός.

Εμένα δεν μπορείς να μου την πεις γιατί δοκιμάζω όλα τα μέσα γνωριμίας και ό,τι κάνω το παραδέχομαι. Ούτε μόνο σόσιαλ, ούτε μόνο μεντοριλίκι στα οποία προσπαθείς να εστιάσεις, ανάλογα με την περίπτωση, για να μου κολλήσεις μια ετικέτα.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Μη το λες γινεται να σκοτωσει ετσι για πλάκα,κοιτα αμερικη τι γίνεται, ενω οι φόνοι που γίνονται ελλαδα και ειδικα μεταξι ζευγαριων εχουν ολα πανω κατω κοινη αιτια.
Αυτο που λεω ειναι σκοτωνει γιατι δεν εχει επιλογες και στηριξε ολο του το ειναι πανω σε μια γυναίκα.
Κοιτα η φυλακη ειναι για τη κοινωνια περισσότερο να νομιζει οτι δικαιώνεται.
Κατα βαθος το μονο που καταφερνουν ειναι να βγει ο αλλος απο μεσα σε πιο μεγαλη ηλικια
Δηλαδή το σκουπίδι προχθές στους Αγίους Αναργύρους, ένιωσε ότι τελείωσαν οι επιλογές του και αποφάσισε να τη σκοτώσει.
Δε μου ακούγεται πολύ λογικό. Πιθανότατα έχει επενδύσει επάνω της και νιώθει ''προδοσία'' νομίζω παρά ''στερείται επιλογών''. Και σε κάθε περίπτωση, δεν είναι εύκολο να ερμηνεύσουμε τον ψυχισμό ενός ανθρώπου σε δεδομένη στιγμή ως προς το κίνητρο του εγκλήματος.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Οταν επενδύεις πανω σε εναν αποκλειστικά σημαίνει δεν εχεις επιλογές.
Αν επενδυε και αλλου η ηξερε οτι υπάρχουν και αλλου επιλογες δύσκολο να έφτανε στο φόνο
Δεν είναι έτσι αν μου επιτρέπεις: αν εγώ είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά και γαμιέμαι στη δουλειά για να τους ζήσω και να προσφέρω τα πάντα στην οικογένειά μου, επενδύω σε αυτούς. Και θα νιώσω προδοσία εάν με αφήσει η άλλη.
Τι πάει να πει ''έχω επιλογές'' σε μία τέτοια περίπτωση; Αυτό νομίζεις θα σκεφτεί ο άλλος που ανατρέπεται ο κόσμος του; το αν υπάρχουν γκομενάκια να τον περιμένουν; ή μήπως θα σκεφτεί τις συνέπειες ενός χωρισμού και διαζυγίου σε σχέση με τα οικονομικά του, τον ίδιο, και τα παιδιά του που μπορεί να στερηθεί;
Συγγνώμη αλλά δεν είναι τα πάντα ένα αιδοίο σε αυτό τον κόσμο, είναι πολύ υπεραπλουστευτικό όλο αυτό.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.876
Πόντοι
3.656
Μια εσκορτ τσαμπα θελεις δηλαδη. Η γυναικα στη ζωη σου ειναι κι αλλα πραγματα. Πότε θα τα μαθεις αυτα? Α και για πες μου, εσυ τι εχεις να προσφερεις σε μια γυναικα για να σε προτιμησει? Συγκεκριμενα.

Τα άλλα πράγματα που νομίζεις εσύ ότι είναι η γυναίκα,είναι μόνο στο κεφάλι σας.Εκτος αν εννοείς...να σου μαγειρεύει και να σου πλένει τα σκατωμένα σώβρακα.Τότε συμφωνώ...Αν τα κάνει κι αυτά,τα δέχομαι

Τον εαυτο σου περιγραφεις?

Εγώ πάντως δεν τον παίζω σε μια οθόνη όλη νύχτα με κάποια που δεν έχω δει ποτέ...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.876
Πόντοι
3.656
Κοίτα παντα αυτοι που σκοτωνουν ειναι οι ακραιοι.
Ξέρεις ποσοι αντρες έρχονται με κατάθλιψεις απο χωρισμούς?ποσοι έκαναν αποπειρα αυτοκτονιας?
Σε ποσοστό χωρισμων περίπου το 30% των αντρων υποφέρουν με μακροχρόνια προβλήματα.
Αλλα ποιος νοιαζεται?
Κάνεις. Εγω παντα λεω τα πραγματα με το ονομα τους.
Άλλοι το ριχνουν στα ποτο αλλοι στα ναρκωτικά οι γονείς να τρεχουν να κοιτανε να σωσουν τα παιδια τους,και η κοπελα που τα ειχαν εντωμεταξι σαν να μην περασε μια μερα,να ανεβάζει φωτογραφίες με τον νεο γκομενο σαν να μη συνέβη τίποτα

Αυτοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ άντρες είπαμε.Είναι αντρείκελα

Κατάθλιψη απο χωρισμούς είναι ΜΟΝΟ για τις γκόμενες.

Κατάθλιψη...απο προβλήματα υγείας...απο χρέη...από ανεργίες...τα δέχομαι.Λόγω γκόμενας...ΟΧΙ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.876
Πόντοι
3.656
Είχε ερθει ενα παιδι 33 χρονων με βαρια καταθλιψη με τη μητερα του.
Ειχε χωρισει πριν 2μηνες με τη κοπελα και ηταν χάλια, δεν ειχε ορεξη για τίποτα και ηταν λες και του ειχε γυρισει ο κοσμος αναποδα.
Ειχε σχεση 3 χρονια με καποια και ηταν η πρώτη του σχεση.
Η μανα αγχωμενη που τον εβλεπε να καταρεει και αυτος ρακος.
Σ αυτες τις περιπτωσεις δεν εχεις να κανεις και πολλα.
Μονο αν βρεθει αντικαταστατρια τοτε θα ερθει παλι στα νερα του.
Γενικά οτι και να του πεις δεν του λυνει το πρόβλημα,τελικα δεν ξερω τι απέγινε γιατι δεν ξαναηρθε.
3 στους 10 αντρες που υποφέρουν ειναι αυτοι που ειναι ευαισθητοι δεν εχουν επιλογες και δεν εχουν φιλους και κοινωνικη ζωη.
Γιαυτό λεω και επιμενω,μην κολλατε με μια,φταιξτε ροστερ παιξτε μπαλα σε διπλο ταμπλό,μην μενετε χωρις επιλογες και χωρις καβατζες.
Οι γυναίκες βρισνουν ευκολα εχουν επιλογες,εσεις πρέπει να κοπιασετε για να βρείτε επιλογές

Την άχρηστη τη μητέρα του που τον μεγάλωσε ΑΝΑΡΧΙΔΟ έπρεπε να κατηγορεί

Και κάθε τέτοια μητέρα που μεγαλώνει ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΑ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τα άλλα πράγματα που νομίζεις εσύ ότι είναι η γυναίκα,είναι μόνο στο κεφάλι σας.Εκτος αν εννοείς...να σου μαγειρεύει και να σου πλένει τα σκατωμένα σώβρακα.Τότε συμφωνώ...Αν τα κάνει κι αυτά,τα δέχομαι
Συντροφικοτητα ξέρεις τι ειναι?
Για ποιον λογο χρειαζομαστε συντροφο, ξερεις?
Για γαμησι, ταξιδια και μουσακα?
Σοβαρα?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.334
Πόντοι
3.656
Συγγνώμη αλλά δεν είναι τα πάντα ένα αιδοίο σε αυτό τον κόσμο, είναι πολύ υπεραπλουστευτικό όλο αυτό.
Τυπάρα .... όταν ΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΡΙΟΛΑ .... παρατάει τον άνδρα της ....
επειδή τα έφτιαξε ... με τον προπονητή τέννις , πέρσοναλ τρέηνερ, μαιτρ, μπουζουξή , μπαρμαν , ντιτζεη ....

ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ... ενώ έχει 2-3 σπίτια η καριόλα ... έχει μετρητά ... και έχει και δουλεια και λεφτά ....

ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ ... ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ... για να μείνει η καργιόλα με το γαμιά της ....
ΔΗΘΕΝ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ... ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ....

Κάτι είναι πολύ σάπιο ... στα βασίλεια της δανιμαρκίας ....

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.876
Πόντοι
3.656
Αν κανεις σχεση και σε αφησει εισαι σιγουρος οτι δεν θα πεσεις σε κατάθλιψη?
Και αν τη δεις μεσα σε 3 μερες με αλλον ?

Όχι φίλε,εγώ δε θα πέσω.Κατηγορηματικά το λέω.Για το τελευταίο που θα έπεφτα σε κατάθλιψη θα ήταν για γυναίκα

Στα 20...στα 25... μπορεί να έπεφτα γιατί κι εγώ τότε...betιζα.Αυτά τελειώσαν όμως

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Μολις περιεγραψες το σπονσορινγκ και γιατι ο Κμαν δεν κανει σοβαρες σχεσεις παροτι θα μπορουσε με μεγαλη ευκολια. Και τοσοι αλλοι σπονσορες που βρισκουν αυτην την ηρεμη χωρις δραματα κατασταση ως παραδεισο, και ας τους κοστιζει μερικα κατοσταευρα που δε χρειαζονται
Ένας τύπος που φτάνει στο σημείο να χέζει γυναίκες, έχει φάει τέτοια απόρριψη που βγάζει μίσος για αυτές. Αν μπορούσε να κάνει νορμάλ σχέσεις και μάλιστα με μεγάλη ευκολία, δεν θα έφτανε ως εκεί.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.876
Πόντοι
3.656
Σοβαρα?

Τι εννοείς συντροφικότητα;Να σε κοιτάει στα γεράματα;Να σου αλλάζει τις πάνες;

Για μένα συντροφικότητα είναι αυτά που είπα,παρέα για ταξίδια και εξόδους.Στο σπίτι,πέρα απ'το γαμήσι,δε θα μου έχει καμια άλλη χρησιμότητα.Εσύ θες και κοιμάστε...αγκαλίτσα;:2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.334
Πόντοι
3.656
Σοβαρα?

Ποτέ δεν έμαθα τι είναι συντροφικότητα.
Αν έχυνα 3-4 φορές την ημέρα με βίζιτες και πουτάνες ....

μπορούσα τις υπόλοιπες ώρες ... να παίζω μπιλιάρδο ... να κάνω γουϊντσερφινγκ ... να βλεπω ταινιες ...
να πυροβολάω πιάτα ... να γυρίζω με το αμάξι στους δρόμους χωρίς σκοπό για να βρω καινούριες μουνάρες που θα εξασφαλίσουν μερικά χυσίματα .... ή να κάνω αγοραπωλησίες ... να βγάλω κανά ψιλό ...
για καλύτερα αμάξια ... επένδυση που θα αποδώσει νοίκια ... περισσότερες πουτάνες ... κτλ

Που είναι η συντροφικότητα ....... όταν οι παντρεμένες ... θέλουν ... ladies night ;;;

Πήγε στο διάολο ........

ladies nights αυτές .... πιτσιλάμε εμείς σε σπέσιαλ πριβέ στα τζάδικα ........

ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ Η ΧΩΡΑ ... ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΖΙΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ... ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΝΩΡΙΣ !!!!!!!

Στις 02.30 .... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΖΙΤΑ ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ .........

Μόνο ... ώρες καταστημάτων !!!!!!!!!!!!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.334
Πόντοι
3.656
Αν κανεις σχεση και σε αφησει εισαι σιγουρος οτι δεν θα πεσεις σε κατάθλιψη?
Και αν τη δεις μεσα σε 3 μερες με αλλον ?
Τυπάρα ... σε 3 μέρες ....

Θα έχω πάει σε 3 μασατζίδικα ... πρωινά ....
στις 11.30 θα είμαι μασατζίδικο κάθε μέρα μετά το χωρισμό ....

θα έχω πάρει 6 βίζιτες ....
από 15.00 μέχρι 23.00 θα είμαι σε γαμιστρώνα ... όπου θα περνάνε δύο βίζιτες κάθε μέρα ... 2ωρο έκαστη με κώλο ...

μετά θα είμαι σε τζάδικο από τις 00.00 μέχρι 05.30 που κλείνουν καθημερινές .... ( 06.30 ΣΚ ) ...
μετά το πρωινό στις 5.45 ... πριν πάω για ύπνο ... θα ρίχνω έναν σε στούντιο ........ και ύπνο ...
επόμενη 11.30 μασατζίδικο .......

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom