Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Βρες μου κάπου γραπτή αναφορά.
Ένα αρχίδι πήρες Δον Κιχώτη .

Θα σε βοηθήσω όμως. Να περιμένεις ευκαιρία και να ψάχνεις για να ... με εκδικηθείς !
Περίμενε μήπως γράψω πουθενά .... μπριτζόλα , αντί για ... μπριζόλα !
Θα με τσακίσεις !
Θα μου δείξεις εσύ τότε !
Θα μου αλλάξεις τα φώτα.
Όπως τότε ... με το κοστούμι .... αντί για κουστούμι !!!!!!!
Χοντρέ...έχεις κουράσει προσπαθώντας να με πείσεις για τις μαλακίες σου. Στην καθομιλουμένη λέμε πολλά ως τρόπο έκφρασης.
Δεν μιλάς με τον Κμαν που πληρώνει πουτάνες για να κάνει κακαδέλια του.
Μην κολλάς (ή αν θες κόλλα) λοιπόν σε κουστούμια, κατώφλια κτλ διότι αυτά είναι τη σειράς και στο εξήγησα.
Σου έγραψα το παρακάτω και σε γάμησα με απλή λογική. Εδώ είναι η ουσία.

Ο Τέλης από τότε που τον έκανα ρόμπα ότι δεν γαμάει ποτέ και γαμούσε κάποτε (το κάποτε είναι πολύ κοντά στο ποτέ και τον έχουν πάρει στο ψιλό),
έχει κλείσει το ιατρείο του κατά δήλωση του και μετά έλεγε ότι το έκανε για δόλωμα, αποδείχτηκε κομπλεξικός όταν είπε ότι πάει σε πουτάνες αστερίες
και κάποια στιγμή θα πάρουν μπρος μόνο και μόνο για να μας δείξει ότι είναι γαμιάς (τελικά έγινε ρόμπα διότι μόνο κομπλεξικοί πάνε με πουτάνες
για πάρουν μπρος εκείνες), κάνει το κορόιδο για την μετριότατη παροχή των πουτανών αφού απλά κάνουν την δουλειά τους,
έχει γίνει κλόουν με κάργα υπερβολές, έχει διαφημίσει ότι έχει σιδερένια ψωλή και γαμάει για ώρες και άλλα διαμάντια
που βγάζει κατά καιρούς, με έχει πάρει στο κατώφλι.

Περίεργος τύπος!

Πάρε τώρα τον τσιγκολελέ :2funny: που όλη μέρα ασχολείται με εμένα απο τότε που τον ξέσκισα. Ο κακομοίρης έφτιαξε κλώνο κι ερχόταν διαρκώς
να τρώει φάπες. Ακόμα έρχεται ο χοντρομαλάκας. Αυτό λέει πολλά. Εσείς νομίζετε ότι υπολογίζω την γνώμη σας ή ήρθα για να προσφέρω. :confused:
Νομίζετε ότι με νοιάζουν τα γούστα σας ή η σχετικότητα που παρουσιάζετε στα χόμπυ σας. Εγώ χοντρέ, ήρθα και λέω συγκεκριμένα πράγματα
που είναι έτσι αλλιώς αποεδειγμένα. Αν εσύ ή άλλα ναυάγια θέλετε να βγάλετε το γαμήσι με την πουτάνα ανώτερο της γκόμενας και το παζαρεύετε κιόλας
μαζί με άλλα καραγκιοζιλίκια σας, βγάζετε γέλιο. Αυτά και κάτσε μίλα μόνος σου. Τέλος οι απαντήσεις. Είχες ευκαιρίες.
Περνάς κι εσύ στους αναξιοπαθούντες.

:rockon:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Τολμάει να την κοντραρει ρε γερο,μετα θα τρέχει για σταυροβελονιες.
Κοιτα γερο υπάρχουν οι τολμηροι και η μη τολμηροι.
Εγω ανηκω στους τολμηρους,της εκανα πρόταση το πηγε φλου,αλλα ουτε θα τη παρακαλεσω κιόλας.
Γιατί να την κοντράρει; Τον βολεύει μια χαρά για να το παίζει καμάκιας, αλλά μαζί της το βλέπω χλωμό να βγει πλέον, διότι η τύπισσα έβγαλε πολλή αγριάδα. Αν σήμερα ξεσπάει έτσι σε κάποιους, αύριο θα είναι η σειρά σου (το «σου» γενικό), αν στραβώσει κάτι και το ρίσκο είναι μεγάλο, αν ξέρει πλέον και πράγματα για σένα. Ο Πάπιας δεν έδωσε το serial number (ή όπως λέγεται) του χαλασμένου του υπολογιστή για λόγους αυτοπροστασίας σε κάποιο μέλος που θέλησε να τον βοηθήσει και θα πάρει τώρα ένα τέτοιο ρίσκο; Ψυχάκιας είναι, αλλά όχι χαζός.

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Με τη φτωχή μου γνώση της νέας ελληνικής:
-Παίρνω στο κατόπι: ακολουθώ
-Περνώ το κατώφλι: εισέρχομαι κάπου.
Σημαντική η συμβολή σου. Άρα λοιπόν όταν ακούμε μια έκφραση στη καθομιλουμένη, να το πηγαίνουμε για ανάλυση. :confused:
Για τα υπόλοιπα, γαργάρα. Καλά που εμφανίστηκες για να σου θυμίσω την άλλη φορά που ειχα βάλε κάτι σε εισαγωγικά
και από τη αιμοβορία σου να βρεις πάτημα επειδή απαξιώνω τα σόσιαλ :2funny: (λες και θα σε ρωτήσουμε για να σχολιάσουμε)
λύσσαξες να με σκουλοβρίζεις επειδή βιάστηκες. Είσαι κλασσική περίπτωση τύπου που ποστάρεις και θαυμάζεις το ποστ σου.
Σε χαιρέτησα ή όχι; τσάο. Γράφε μόνος σου κι εσύ.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Προς όποιον ενδιαφέρεται για συμβουλή στο νήμα:2funny: έχω να πω ότι γράφτε ότι θέλετε και όποιος σας κουβαλιέται
να τον πετάτε στα σκουπίδια. Διάλογο κάναμε παλια. Τώρα δεν έχει τέτοια.

Εγώ έχω αυτό εδώ ως αυτονόητο κι αποδεδειγμένο. :rockon:

Άλλο να γαμάς πουτάνα σε όλο το φάσμα της πορνείας, η οποία σε "ανέχεται" σε συγκεκριμένο πρόγραμμα για όσο χρόνο προβλέπεται
σε στημένο γαμήσι που πληρώνεις κάθε φορά κι άλλο να γαμάς κανονική γκόμενα που σε "γουστάρει"
σε πρόγραμμα τα πάντα όλα για ατελείωτο χρόνο σε ρεαλιστικό γαμήσι που δεν στο χρεώνει.

Κάποιοι άλλοι τι έχετε; υποθέσεις και επιθυμίες!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στην αστική ζούγκλα των Αθηνών υπάρχουν περιπτώσεις για όλα τα γούστα.
Σε μικρές κοινωνίες όμως όχι...καλές είναι οι μεγαλοστομίες εκ του ασφαλούς αλλά "Ελλάδα δεν είναι μονο η Αθήνα" όπως έλεγε παλιά εκπομπή στην ΕΡΤ .
Δε φταίω εγώ αν ο Καραμανλής έφερε τους βλάχους στην πρωτεύουσα και ερήμωσαν άλλα μέρη.

:confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Να βάλεις γυαλιά να βλέπεις τι γράφω. Έχω γκόμενα, είπα, αλλά δεν με πολυνοιάζει. Κι εδώ αναφέρομαι στη τελευταία, ενώ κρατώ επαφές και με παλιότερες. Η μεντορέτα με ενδιαφέρει περισσότερο διότι είναι νεαρά κι έχει ένα ευχάριστο πρότζεκτ.

Αλλά εσύ εστιάζεις στη μεντορέτα για να λες ότι ασχολούμαι μόνο με πορνεία και να φαντάζεις ως μάγκας που βγάζει γκόμενες. Στην ηλικία που είσαι μόνο καμμιά παλαβή θα τσιμπήσει σπανίως στο δρόμο. Σε αυτό προστίθεται κι ο μισογυνισμός σου (από τα πολλά άκυρα) κι έτσι δεν κατάφερες να κάνεις ένα ρόστερ και πας στις πουτάνες για τα χοντρά. Κι επειδή ο δρόμος είναι με ημερομηνία λήξεως θα στραφείς αποκλειστικά στις πουτάνες.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παινεύεσαι εδώ μέσα και να νομίζεις ότι κατατροπώνεις τους πάντες. Με αυτές τις παραστάσεις που δίνεις το άγχος σου προσπαθείς να μειώσεις και τίποτα άλλο.
Εγώ δεν ξέρω τι έχεις εσύ διότι δεν έχω δει τίποτα με αποδείξεις. Ας ερχόσουν να μιλήσεις όταν σας είχα καλέσει
και έκανες μέχρι τότε τον μάγκα. Αφού έκανες τον μάγκα, να τα αποτελέσματα. Άλλοι που δεν έκαναν τον μάγκα, ήταν οι πραγματικοί
μάγκες. Το κατάλαβες; επίσης ξέρω μόνο αυτά που γράφεις. :2funny:
Κι ολα όσα γράφεις σε εμένα έχουν να κάνουν με το ότι επειδή εσύ δεν μπορείς να κάνεις αυτό που κάνω εγώ, το μειώνεις.
Εκτός αν το έκανες παλιά αλλά δεν σε έχω ικανό να το κάνεις. Το παραδέχεσαι κιόλας.
Εγώ πάλι έχω κάνει αυτό που κάνεις εσύ και το βρήκα άχρηστο οπότε το απαξιώνω. Το κατάλαβες σοσιαλούλη; :confused:
περί μισογυνισμού έχεις φάει κι εκεί τάπα διότι στο σάιτ έχει κάργα πουτανάκηδες πορωμένους ή μη οι οποίοι βρίζουν διαρκώς
τις πουτάνες σε κριτικές τους και μισούν αβέρτα τις γυναίκες αλλά εκεί δεν πας να τα πεις αυτά γιατί είσαι ισαποστάκιας.
Λες εμένα μισογύνη απλώς από άμυνα για να κάνεις το καλό παιδί. Κάποιους άλλους τους λες γκομενοφοβικούς ρε ρεζίλι. :confused:
Τέλος δεν νομίζω ότι σας κατατροπώνω. Είναι όντως έτσι διότι αυτά που λέω είναι αλήθεια κι όχι επιθυμίες ή γούστα.
Έφυγες κι εσύ.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Το αναποδο ισχυει. Ο εταιρικος φορος ειναι μεγαλος (22% για τυπους εταιριων που πληρωνουν μερισμα) και ο φορος μερισματων 5%

Μαλλον εννοεις τον εταιρικο φορο, η ακομα χειροτερο το φορο της ατομικης που μπορει να φτασει και το...44% (εκει ομως δεν εχει μερισματα)
Οι εταιρίες πληρώνουν φόρο στα μερίσματα.

Όταν παίρνεις το μέρισμα πρέπει να το δηλώσεις σαν εισόδημα και σε ξαναφορολογουν

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
εδω ρε τυπε σου παιρνει 15% απο στοιχημα τζοκερ φρουτακια!!
σου λεει κερδισμενος εισαι ας παρω και εγω μιζα!!!!
Κλέφτες και καθίκια τύπε μου.

Μη δουν έναν πτωχό ασκημο και κοντό να προσπαθεί να βγάλει λεφτά για να ξεφύγει από τον γυναικοκεντρισμο και την καταπίεση των γυναικών δραπετεύοντας στην ΝΑ Ασία , εκεί να τον μαδανε σαν κοτόπουλο να τον κουρεύουν σαν προβατο να τον αρμέγουν σαν γελαδι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Το αναποδο ισχυει. Ο εταιρικος φορος ειναι μεγαλος (22% για τυπους εταιριων που πληρωνουν μερισμα) και ο φορος μερισματων 5%

Μαλλον εννοεις τον εταιρικο φορο, η ακομα χειροτερο το φορο της ατομικης που μπορει να φτασει και το...44% (εκει ομως δεν εχει μερισματα)
Και μιλάς για ελληνικές εταιρίες , τι είμαστε να έχουμε μετοχές σε ελληνικές εταιρίες; Γόνοι η ψωλαδες;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Οι εταιρίες πληρώνουν φόρο στα μερίσματα.

Όταν παίρνεις το μέρισμα πρέπει να το δηλώσεις σαν εισόδημα και σε ξαναφορολογουν

Οι εταιριες πληρωνουν φορο 22% στα κερδη (εσοδα μειον εξοδα)

Απο κει και περα, οταν διανεμουν μερισμα, αυτος που το λαμβανει φορολογειται με φορο μερισματων (5%)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Προς όποιον ενδιαφέρεται για συμβουλή στο νήμα:2funny: έχω να πω ότι γράφτε ότι θέλετε και όποιος σας κουβαλιέται
να τον πετάτε στα σκουπίδια. Διάλογο κάναμε παλια. Τώρα δεν έχει τέτοια.

Εγώ έχω αυτό εδώ ως αυτονόητο κι αποδεδειγμένο. :rockon:

Άλλο να γαμάς πουτάνα σε όλο το φάσμα της πορνείας, η οποία σε "ανέχεται" σε συγκεκριμένο πρόγραμμα για όσο χρόνο προβλέπεται
σε στημένο γαμήσι που πληρώνεις κάθε φορά κι άλλο να γαμάς κανονική γκόμενα που σε "γουστάρει"
σε πρόγραμμα τα πάντα όλα για ατελείωτο χρόνο σε ρεαλιστικό γαμήσι που δεν στο χρεώνει.

Κάποιοι άλλοι τι έχετε; υποθέσεις και επιθυμίες!

Τι μαλακιες γράφεις ρε πάπια ; Αφού οι μισές κριτικές το γράφουν ξεκάθαρα, η κοπέλα που πληρώθηκε γούσταρε το γαμησι και το γλειφομουνι που δέχτηκε από τον πελάτη της. Μόνο που δεν τον πλήρωσε πίσω

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Και μιλάς για ελληνικές εταιρίες , τι είμαστε να έχουμε μετοχές σε ελληνικές εταιρίες; Γόνοι η ψωλαδες;

Σιγα ρε μαν οι μισοι γυρω σου εχουν εταιριες, ειτε ατομικες ειτε, ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ, κλπ δεν ειναι κατι ιδαιτερο

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τι μαλακιες γράφεις ρε πάπια ; Αφού οι μισές κριτικές το γράφουν ξεκάθαρα, η κοπέλα που πληρώθηκε γούσταρε το γαμησι και το γλειφομουνι που δέχτηκε από τον πελάτη της. Μόνο που δεν τον πλήρωσε πίσω
Σαφώς! Δεν ξέρω αν είναι οι μισές αλλά σίγουρα είναι αρκετές αυτές. Στις υπόλοιπες φωνάζουν, γκρινιάζουν, βρίζουν κτλ.
Επίσης σε πολλές κριτικές και νήματα κουβαλούνται κάποιοι που όταν γάμησε ο άλλος, λογικά πρέπει να ήταν μέσα στο δωμάτιο :2funny:
διότι έχουν ισχυρή γνώμη κι άποψη ως πορνο-δικηγόροι. Μη τους θίξει κανείς το μωράκι τους :gay:

ααααααααααν δηλαδη δεν είναι και κλώνοι υποστήριξης. Έτσι μου είχε πει ένας τύπος. Ότι λέει στα νήματα λόγω διαφήμισης πουτανών
ή μαγαζιών,παίζουν και κλώνοι να βοηθούν. :2funny:Εγώ δεν τον πίστεψα και το αναφέρω επειδή μου το είπε.

Πάω να φάω και να αράξω.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
969
Πόντοι
81
Εγω σε πολλούς λεω συμβουλετικα μην τις ερωτευεστε τις γυναίκες,απλα προσπαθειστε να έχετε επιλογες και να μπαλαρετε,εκει θα δειτε ειτε 2 εχετε ειτε 3 στο ροστερ θα σας εκτιμησουν ολες καλύτερα απο οτι να γινεται ο αγαπουλης της,οι γυναίκες γενικα εκτιμουν τους αντρες που εχουν επιλογες,δεν ειναι τυχαιο οτι αν δουν οτι μπαλαρεις και με αλλες αντι να πουν αντε γεια κοιτανε να φτιαξουν τον εαυτο τους για να σε κερδίσουν μιας και ο γυναικείος ανταγωνισμός ειναι πρώτων πυλών.
Αν τώρα καποια φυγει αν εχεις αλλη κανεις φοκους στην αλλη δεν μενεις μπουκάλα.
Εγω οταν ειχα διπλο ροστερ και η μια με παράτησε και ο λογος ηταν οτι την ειχα σε προτεραιότητα απο την άλλη την ειχα ακούσει, ομως αντι να πεσω και να χασω αξια έκανα φοκους στην άλλη τη 2η,θυμάμαι στα ξαφνικα της ειπα παμε 3ημερο και πηγαμε και ειχαμε ξεσκιστεί το πηδημα και μου λεγε η γκομενα τοσο πολυ δεν ησουν ουτε στην αρχή, ειχα καταλαβει τον εαυτο μου οτι την ακουσε αλλα βρηκα αποκούμπι εκτόνωση στο σεξ σε συνδύασμο με αλλο περιβαλλον.
Οι περισσότεροι στην Ελλάδα δεν έχουν επιλογή.Οταν τους καταστεί η μία κοιτάνε να την καβατζωσουν.Αγονται και φέρονται γυναικοκεντρικα,χάνονται από παρέες ακόμη και από κολλητούς,αλλάζουν στέκια μέχρι και είδη μουσικής ντυσίματος αρκεί να γίνουν αρεστοί στην μία.Το έχω ζήσει και ως φοιτητής και αργότερα σε εργασιακά περιβάλλοντα, τελευταία χρόνια γίνεται θραυση σε σοσιαλ τα σοροπια και οι καρδούλες καταμαρτυρούν την αγαμία και κυρίως την λαχτάρα του νέου μην μείνει μπουκάλα στη ζωή.Με έναν τέτοιο αδύναμο ατομο αν βρεθεί μια χειριστικη κοπέλα και τσακπινα κατεβάζουν διακόπτες κάνουν όνειρα ότι θα είναι αιώνια μαζί τους κι αν η κοπέλα αλλάξει γνώμη τοτε επιδίδονται είτε σε αυτοκτονικές τάσεις είτε σε δολοφονικές ενέργειας που είδαμε και προσφάτως με την 28χρονη.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.333
Πόντοι
3.656
Περισσοτερο γελιο βγαζεις εσυ μωρή σκατοπαπια που πας να συγκρίνεις τα γαμήσια ιεροδουλων με εξωτερικών γυναικών ενω με εξωτερικες γυναίκες έχεις να πας απο τότε που ο καλόγερος ηταν νεος ακόμα.
Κι αυτές μπάζα ήταν .
Ποιά πάει με τέτοιο τελευταίο ;

Στο μεταξύ ... λέει ότι δεν γαμάμε ...
είμαστε χοντροί ....
δεν έχουμε γκόμενες .... τα ξέρει όλα ο ... κωπηλάτης των σούπερ μάρκετ .........

Δυστυχισμένη ύπαρξη .

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
ο θειος μου που ειναι 58 χρονων, μια μερα εβλεπε στην τηλεοραση το shopping star και ειχε μια κοπελα 24 χρονων, νορμαλ εμφανισης, μολις την βλεπει μου λεει πω τι αστερι ειναι αυτη τρομερη ,πανεμορφη, ενω αυτη δεν ειχε κατι το ιδιαιτερο.
προφανως οταν περασουν τα χρονια καποιοι τις μικρες που ειναι απο 30 χρονων και κατω τις βλεπουν ολες αστερια και πανεμορφες
και εγω οταν ημουν 20 χρονων τις 40ρες τις εβλεπα ως μεταχειρισμενες και σαπιες...
τωρα τις βλεπω το ιδιο αλλα ειναι αναγκαιο κακο!!

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Οι περισσότεροι στην Ελλάδα δεν έχουν επιλογή.Οταν τους καταστεί η μία κοιτάνε να την καβατζωσουν.Αγονται και φέρονται γυναικοκεντρικα,χάνονται από παρέες ακόμη και από κολλητούς,αλλάζουν στέκια μέχρι και είδη μουσικής ντυσίματος αρκεί να γίνουν αρεστοί στην μία.Το έχω ζήσει και ως φοιτητής και αργότερα σε εργασιακά περιβάλλοντα, τελευταία χρόνια γίνεται θραυση σε σοσιαλ τα σοροπια και οι καρδούλες καταμαρτυρούν την αγαμία και κυρίως την λαχτάρα του νέου μην μείνει μπουκάλα στη ζωή.Με έναν τέτοιο αδύναμο ατομο αν βρεθεί μια χειριστικη κοπέλα και τσακπινα κατεβάζουν διακόπτες κάνουν όνειρα ότι θα είναι αιώνια μαζί τους κι αν η κοπέλα αλλάξει γνώμη τοτε επιδίδονται είτε σε αυτοκτονικές τάσεις είτε σε δολοφονικές ενέργειας που είδαμε και προσφάτως με την 28χρονη.
γλωσσα της αληθειας!

κανενας ισχυρος χαρακτηρας δε θα το εκανε αυτο...

θα ηταν εξαρχης στη θεση της η γυναικα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αλλά ναι...

κι εγώ να ήμουν στην θέση κάποιων, πως να εμφανιζομουν αν με προκαλούσαν; με κεφάλι λαμπατέρ, καράφλα φωτοστέφανο, κοιλοστομάχια, μάτια σαν αυγά, γυαλιά πατομπούκαλα και στραβά πόδια Αμερικανού γελαδάρη, που να πήγαινα; :2funny: μόνο για το νήμα των χαπάκηδων είναι ώστε μπαίνοντας με κλώνους να ζητούν βοήθεια για να εντυπωσιάσουν πουτάνες. :confused:Ανολοκλήρωτα δίποδα που γνώρισαν την συντριβή κι ακόμα πασχιζουν. Δεν πειράζει. Θα τους γλεντάω απο εδώ. Βέβαια υπάρχουν
κι οι εντελως ακεντράριστοι που δεν μπορούν στιγμή χωρίς εμένα. :2funny: Αυτοί είναι ακόμα πιο άθλιοι. Ο Ακροατής που επειδή τον ήπιε με έβγαλε πρεζάκια μετά το απίστευτο βρισίδι που μου έριξε.
Ήθελε -κάποτε- κι αυτός
ο κοντοπιθαρος κουνενές να βρει γυναίκα να τον ξεσκατίζει. Ο τσιγκολελές που επειδή με βλέπει στον ύπνο του εξαρχής, με έβγαλε στραπονάκια με όσα τράβηξε η ψυχούλα του. Κλασικός παραμυθάς με τον αλλο κλώνο του. Κι ο Ανέστης ο θλιβερός βλάχος που ταίζει
τα γαϊδούρια στο χωριό του μέχρι να βρει μια να παντρευτεί για να έχει δούλα.
Εγώ όλους αυτούς τους θέλω εδώ διότι αν δεν ήταν αυτοί, πως θα υπήρχα εγώ;

:2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.871
Πόντοι
3.656
Εγω σε πολλούς λεω συμβουλετικα μην τις ερωτευεστε τις γυναίκες

Αυτό είναι αυτονόητο.Μάθετε να τις χρησιμοποιείτε,όπως σας χρησιμοποιούν κι αυτές.

Για ποιους λόγους κυρίως θέλει ένας άντρας μια γυναίκα στη ζωή του;Για σεξ και για συνοδεία σε εξόδους/εκδρομές/διακοπές,να μην πάει συνέχεια ψωλαρία ή μόνος.Αλλά...μέχρι εκεί ρε.Κανένα συναίσθημα.Απλά να τη γαμάς και να σε συνοδεύει.Αυτά φτάνουν.Όχι ζήλειες,μαλακίες,τι έκανες,που πήγες.

Δυστυχώς η πλειοψηφία είναι απο beta...και κάτω,και καθορίζει όλη της την ύπαρξη απο ένα μουνί.Οπότε αυτά που γράφω πάνω,μπορούν να τα κάνουν λίγοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom