Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Χοντρέ...έχεις κουράσει προσπαθώντας να με πείσεις για τις μαλακίες σου. Στην καθομιλουμένη λέμε πολλά ως τρόπο έκφρασης.Βρες μου κάπου γραπτή αναφορά.
Ένα αρχίδι πήρες Δον Κιχώτη .
Θα σε βοηθήσω όμως. Να περιμένεις ευκαιρία και να ψάχνεις για να ... με εκδικηθείς !
Περίμενε μήπως γράψω πουθενά .... μπριτζόλα , αντί για ... μπριζόλα !
Θα με τσακίσεις !
Θα μου δείξεις εσύ τότε !
Θα μου αλλάξεις τα φώτα.
Όπως τότε ... με το κοστούμι .... αντί για κουστούμι !!!!!!!
Δεν μιλάς με τον Κμαν που πληρώνει πουτάνες για να κάνει κακαδέλια του.
Μην κολλάς (ή αν θες κόλλα) λοιπόν σε κουστούμια, κατώφλια κτλ διότι αυτά είναι τη σειράς και στο εξήγησα.
Σου έγραψα το παρακάτω και σε γάμησα με απλή λογική. Εδώ είναι η ουσία.
Ο Τέλης από τότε που τον έκανα ρόμπα ότι δεν γαμάει ποτέ και γαμούσε κάποτε (το κάποτε είναι πολύ κοντά στο ποτέ και τον έχουν πάρει στο ψιλό),
έχει κλείσει το ιατρείο του κατά δήλωση του και μετά έλεγε ότι το έκανε για δόλωμα, αποδείχτηκε κομπλεξικός όταν είπε ότι πάει σε πουτάνες αστερίες
και κάποια στιγμή θα πάρουν μπρος μόνο και μόνο για να μας δείξει ότι είναι γαμιάς (τελικά έγινε ρόμπα διότι μόνο κομπλεξικοί πάνε με πουτάνες
για πάρουν μπρος εκείνες), κάνει το κορόιδο για την μετριότατη παροχή των πουτανών αφού απλά κάνουν την δουλειά τους,
έχει γίνει κλόουν με κάργα υπερβολές, έχει διαφημίσει ότι έχει σιδερένια ψωλή και γαμάει για ώρες και άλλα διαμάντια
που βγάζει κατά καιρούς, με έχει πάρει στο κατώφλι.
Περίεργος τύπος!
Πάρε τώρα τον τσιγκολελέ που όλη μέρα ασχολείται με εμένα απο τότε που τον ξέσκισα. Ο κακομοίρης έφτιαξε κλώνο κι ερχόταν διαρκώς
να τρώει φάπες. Ακόμα έρχεται ο χοντρομαλάκας. Αυτό λέει πολλά. Εσείς νομίζετε ότι υπολογίζω την γνώμη σας ή ήρθα για να προσφέρω.
Νομίζετε ότι με νοιάζουν τα γούστα σας ή η σχετικότητα που παρουσιάζετε στα χόμπυ σας. Εγώ χοντρέ, ήρθα και λέω συγκεκριμένα πράγματα
που είναι έτσι αλλιώς αποεδειγμένα. Αν εσύ ή άλλα ναυάγια θέλετε να βγάλετε το γαμήσι με την πουτάνα ανώτερο της γκόμενας και το παζαρεύετε κιόλας
μαζί με άλλα καραγκιοζιλίκια σας, βγάζετε γέλιο. Αυτά και κάτσε μίλα μόνος σου. Τέλος οι απαντήσεις. Είχες ευκαιρίες.
Περνάς κι εσύ στους αναξιοπαθούντες.