Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Η συντριπτική πλειοψηφία τού θρέντ...υποστηρίζει ότι η Magi είναι ψωλάς...όλοι έχουμε επιφυλάξεις!!
Αν δέν ανεβάσει Photo καλυμμένη βέβαια μέ ημερομηνία κτλ οι...ισχυρισμοί θά εντείνονται.
Από τήν στιγμή πού λέει ότι είναι γυναίκα...δέν έχει νά φοβηθεί τίποτα μία Photo καλυμμένη καί τέλος...εννοείται μέ ημερομηνία κτλ
Διαφορετικά...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ναι και τα δύο, αλλά τη γκόμενα δεν την βλέπω και τόσο συχνά και δεν με πολυενδιαφέρει κιόλας. Γκόμενες βρίσκω ευκολότερα από μεντορέτες. Ο κόσμος είναι γεμάτος γυναίκες κι αν ξέρεις πώς να τις προσεγγίσεις δεν ξεμένεις ποτέ.
Για σένα δεν είμαι σίγουρος, γιατί η μέθοδός σου δεν πείθει. Αλλά κυρίως γιατί πριν τρία χρόνια ήσουνα πιο νορμάλ και τώρα φαίνεται σαν να έχεις χάσεις την αίσθηση της πραγματικότητας, οπότε μάλλον τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά.
Δεκτός ο σχολιασμός σου.
Άσε όμως τις σάλτσες ότι δεν με βλέπεις καλά με αυτή την μέθοδο κτλ. Ήρθες να δεις και δεν δουλεύει ή θα μου πεις ότι είτε μπω είτε βγω στο σάιτ, δεν γαμάω με τίποτα; :2funny:γαμάω λοιπόν αυτές που γαμάω όποτε γαμάω από αυτές που ρίχνομαι στην Ερμού κι όπου αλλού πάω με τα άφθονα άκυρα, την απαξίωση, μόνο ξύλο, ροχαλες δεν μου ρίχνουν
κι όλα αυτά που λέτε κτλ.
Τα δεχομαι για να σας πηδάω. Εσύ έχεις γαμήσει ποτέ κανονική γκόμενα; διότι εδώ μέσα δίνεις μόνο συμβουλές και παρουσιάζεις μια τύπισσα που έχεις αποκαλέσει ο ίδιος πορνίδιο ως μεντορέτα λες και παίζει ρόλο αν τα φασόλια είναι μέτρια η γίγαντες. Φασόλια είναι!!!

:2funny:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
Μην ασχολείστε ρε με την όποια κοτσανολόγο θέλει να βγάλει τις νευρώσεις της εδώ. Είτε γυναίκα είναι, είναι δεν είναι, το ίδιο μας κάνει. Τη λούζεις σύντομα με μερικά κοσμητικά και άντε γεια.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μια χούφτα κακομοίρηδες είστε. :confused: Ο λαός μου έχει σκάσει κάτι λιγότερο από 8.000 λάικ σε ένα χρόνο.
Σε θέματα που κανείς δεν μαζεύει τόσα λάικ τόσο γρήγορα. Αυτό σημαίνει ότι συμφωνούν μαζί μου σε πολλά. Ακόμα κι αν διαφωνούσαν, τα ίδια θα έγραφα. Εσείς βρίσκεστε εδώ για να αναγνωριστείτε σε όσα ψέματα γράφετε και να κάνετε παρέα ώστε να ξεχνάτε την δυστυχία σας. :2funny:Εγώ βρίσκομαι εδώ για να να σας ξεσκίζω με αλήθειες θυμίζοντας την δυστυχία σας. Τα γούστα σας όπως κι οι επιθυμίες σας, μου είναι αδιάφορα. Διαρκώς στρέφομαι στην μειονεξία
και στην κατάντια σας. Διότι εσείς το επιλέξατε και με βόλεψε.

:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τά like...είναι μόνο γιά αυτούς πού έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση...η δέν έχουν καθόλου!!
Η επιβεβαίωση η αληθινή είναι στόν πραγματικό κόσμο...καί όχι στό net.
Ποιός μή ψυχοπαθής αγάμητος καί άρρωστος...θά ανέβαζε Photo μέ καπότες χυμένες η μή...γιά νά γίνει πιστευτός ?
Κανείς...μόνο ψυχάκι τελειωμένο!!

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
494
Πόντοι
21
Τά like...είναι μόνο γιά αυτούς πού έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση...η δέν έχουν καθόλου!!
Η επιβεβαίωση η αληθινή είναι στόν πραγματικό κόσμο...καί όχι στό net.
Ποιός μή ψυχοπαθής αγάμητος καί άρρωστος...θά ανέβαζε Photo μέ καπότες χυμένες η μή...γιά νά γίνει πιστευτός ?
Κανείς...μόνο ψυχάκι τελειωμένο!!
Μια χούφτα κακομοίρηδες είστε. :confused: Ο λαός μου έχει σκάσει κάτι λιγότερο από 8.000 λάικ σε ένα χρόνο.
Σε θέματα που κανείς δεν μαζεύει τόσα λάικ τόσο γρήγορα. Αυτό σημαίνει ότι συμφωνούν μαζί μου σε πολλά. Ακόμα κι αν διαφωνούσαν, τα ίδια θα έγραφα. Εσείς βρίσκεστε εδώ για να αναγνωριστείτε σε όσα ψέματα γράφετε και να κάνετε παρέα ώστε να ξεχνάτε την δυστυχία σας. :2funny:Εγώ βρίσκομαι εδώ για να να σας ξεσκίζω με αλήθειες θυμίζοντας την δυστυχία σας. Τα γούστα σας όπως κι οι επιθυμίες σας, μου είναι αδιάφορα. Διαρκώς στρέφομαι στην μειονεξία

Καλημερα σε ολους
Νεος στον χωρο σας,
σας βλεπω τον τελευταιο καιρο,
Αποφασισα να λεω και εγω καμια κουβεντα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο πορωμένος ψευδαισθητικός Ακροατής που γράφει σαν να μιλάει και μάλιστα απροσάρμοστα (εγκεφαλικό πρόβλημα) :2funny: παρουσιάζει συμπεριφορά ασπόνδυλου. Προσπαθεί να φανεί ηγέτης σε κρανίου τόπο για να κερδίσει λίγη εκτίμηση από κάποιους αναξιοπαθούντες. Πρόκειται για κοντή κότα που έλεγε ότι όταν βγει έξω βόλτα, του την πέφτουν γκόμενες και του μιλούν πρώτες αλλά ουδέποτε ήρθε να το αποδείξει αυτό ισχυριζόμενος ότι δεν εμφανίζεται δημόσια. :2funny: Έπειτα με σκυλοβριζε με τον χειρότερο τρόπο που τον ξεσκέπασα με την πρόφαση ότι στήριξα μέλος που βρίζονταν. Τι με νοιάζει εμένα αυτό; έχω τις συμπάθειες μου όπως όλοι. Άρα αν κάποιος μπορεί να μιλάει για πραγματικό κόσμο, είμαι εγώ κι όχι αυτός. Μιλάω με ξεκάθαρα γεγονότα κι όχι με υποθέσεις. Δουλεύετε στην δική μου φάμπρικα και σας πληρώνω με απαξίωση.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Τύποι έχετε πάρει πρέφα πως σε γαμαει η εφορία αν δηλώσεις εισοδήματα από μερίσματα εταιριών; Τι μουνοπανα είναι αυτοί ρε ; Τέτοιο ξέσκισμα ούτε η Πάπια στις ευαίσθητες ψυχούλες όσων πάνε λουλούδια στα βιζιταδικα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τύποι έχετε πάρει πρέφα πως σε γαμαει η εφορία αν δηλώσεις εισοδήματα από μερίσματα εταιριών; Τι μουνοπανα είναι αυτοί ρε ; Τέτοιο ξέσκισμα ούτε η Πάπια στις ευαίσθητες ψυχούλες όσων πάνε λουλούδια στα βιζιταδικα

Τι εννοεις; Η Ελλαδα εχει απο τους χαμηλοτερους φορους μερισματων στην Ευρωπη, μονο 5%

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο κλωνό-Ανέστης είναι του "θα". :2funny: Ζητιάνος κατά συνείδηση στο να βρει άλλους να τον στηρίξουν σε ανεφάρμοστες και δειλές σκέψεις. Μέχρι στιγμής παίζουμε στα φερμένα. Μπήκε, έγραψε εγκυκλοπαίδεια ασυναρτησίας για να τον αποκαλύψω ότι πάει μόνο στα μπουρδέλα κάτι που δήλωσε. Τον έχω κάνει σκόνη κι απλά αλλάζει στυλ κάθε φορά. Αυτή είναι η μόνη αυτοβελτίωση που έχει κάνει στην δυστυχισμένη ζωή του.
Γεγονότα κι όχι υποθέσεις.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχω μπει μέσα στο σπίτι σας από την πόρτα και σας έχω πετάξει κάποιους από το παράθυρο. Εκτός από άχρηστοι, είστε και άτυχοι. Αποτελείτε την παράπλευρη απώλεια μιας που η θέση μου είναι στα νήματα ενημερώσεων για να αποδομώ το ψέμα. Αυτό με σαγηνεύει. :2funny: Δεδομένου ότι εκεί πέφτει γρήγορο μπαν από υποτακτικούς πουτανών, έχω έρθει εδώ για να καθυστερήσω το μπαν. Ότι κάνετε τώρα, τα έχω σκεφτεί σε δευτερόλεπτα πριν από μήνες. Έχω φτάσει στο σημείο να σας λέω τι κάνω μήπως αποκτήσει ενδιαφέρον το πράγμα. Μόνη σας ελπίδα φρένου σε αυτόν τον εφιάλτη είναι να με κόψει νταλίκα η να σας βαρεθώ και να φύγω. Αλλά αυτό μαθηματικά ισχύει για όλους μας. Δεν έχετε άλλη ελπίδα. Τα λέμε.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επειδή έχω μια δουλειά θέλω να δηλώσω την τεράστια συμπαράστασή μου στο νικ σου ως μαστίγιο με 9 ουρές σε κάποιους ξεφτιλισμένους. :2funny: Δηλαδή μόνο για αυτό ότι κι αν κάνεις κι ότι κι αν πεις είμαι κολλητός σου.
Κρύβονται πίσω από μοντεράτορες κάνοντας αναφορές. Αν έχουν αρχίδια ας φύγει το μοντερέισον και θα τους στείλω στην λίθινη εποχή και κόσμια. Εύκολα!!! :2funny:
Θα με διώξουν κάποια στιγμή μύστη μου αλλά μετά από χρόνια θα επιστρέψω ξανά. Αν υπάρχει σάιτ σε μια χώρα που πιθανόν να μην υπάρχει.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261
Επειδή έχω μια δουλειά θέλω να δηλώσω την τεράστια συμπαράστασή μου στο νικ σου ως μαστίγιο με 9 ουρές σε κάποιους ξεφτιλισμένους. :2funny: Δηλαδή μόνο για αυτό ότι κι αν κάνεις κι ότι κι αν πεις είμαι κολλητός σου.
Κρύβονται πίσω από μοντεράτορες κάνοντας αναφορές. Αν έχουν αρχίδια ας φύγει το μοντερέισον και θα τους στείλω στην λίθινη εποχή και κόσμια. Εύκολα!!! :2funny:
Θα με διώξουν κάποια στιγμή μύστη μου αλλά μετά από χρόνια θα επιστρέψω ξανά. Αν υπάρχει σάιτ σε μια χώρα που πιθανόν να μην υπάρχει.

3-4 ποστ-ξεβρακωμα μαξ ειναι σχεδον ολα τα κρυφοπουτρακια, το ξερουν και κανουν τον αλεκο, γι'αυτο θελουν μονο δουλεμα... πλεον. :angel:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ο μεγαλύτερος υποστηριχτής πουτανών...είναι ο ψυχοπαθής τής Ερμού...καί τό κάνει μάλιστα...μέ τόν πιό ελεεινό τρόπο!!
Τουλάχιστον άλλοι τό κάνουν φανερά καί μαγκιά τους...προσπαθεί νά πείσει ότι γαμεί γκόμενες... ποιόν νά πείσει ?
Τό άτομο είναι γιά δέσιμο αποτυχημένος σέ όλα του...μία πραγματική λουμπίνα τής ζωής!!

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Άκου μαλακά ως γυναίκα οφείλω όταν μας πετάνε σκατα να σου τα μπουκωνω μέχρι να τελειώσεις αυτό που αρχησες ..ψωλου που νομίζεις Ότι θα λήξει έτσι ..η θα πεις συγνώμη η αλήθεια έχεις θέμα εγώ δεν είμαι πλάκα για σήμερα... κατάλαβες? Ηθικό δίδαγμα εχεσες θα τα φας
πωπω τσουτσουριασα!!!

σιγα μη σκισεις κανενα καλσον!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο μεγαλύτερος υποστηριχτής πουτανών...είναι ο ψυχοπαθής τής Ερμού...καί τό κάνει μάλιστα...μέ τόν πιό ελεεινό τρόπο!!
Τουλάχιστον άλλοι τό κάνουν φανερά καί μαγκιά τους...προσπαθεί νά πείσει ότι γαμεί γκόμενες... ποιόν νά πείσει ?
Τό άτομο είναι γιά δέσιμο αποτυχημένος σέ όλα του...μία πραγματική λουμπίνα τής ζωής!!
εσυ δεν τον υποστηριζες?

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Άκου μαλακά ως γυναίκα οφείλω όταν μας πετάνε σκατα να σου τα μπουκωνω μέχρι να τελειώσεις αυτό που αρχησες ..ψωλου που νομίζεις Ότι θα λήξει έτσι ..η θα πεις συγνώμη η αλήθεια έχεις θέμα εγώ δεν είμαι πλάκα για σήμερα... κατάλαβες? Ηθικό δίδαγμα εχεσες θα τα φας
επισης δεν λογιεσαι ως γυναικα! λυπαμαι!!!

διαλεξες το τι εισαι!!!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Magi θά έχεις καταλάβει ότι εδώ έχει διάφορα άτομα...μέ προβλήματα...μέ μίσος...πού δέν δέχονται τίποτα!!
Ετσι έχουν μάθει...καί νομίζουν...ότι είναι ο σωστός τρόπος!!
Αλλά έχει καί άνδρες σοβαρούς...μέ εμπειρίες...δέν είναι όλοι ίδιοι!!
Σίγουρα όλα αυτά παίζουν παντού...εμείς από εσένα θέλουμε τήν γυναικεία άποψη...σέ πολλά θέματα.
Οχι όμως νά δυναμιτίζουμε τήν κατάσταση...νομίζω έχεις τήν γνώση καί εμπειρία...καί μπορείς άνετα νά τό κάνεις.
Ορισμένοι δέν θά αλλάξουν ποτέ...αυτό τό ξέρεις!! :undecided:
η αποψη της δεν λογαριαζεται ως γυναικεια...
αυτο ειναι που δε καταλαβαινεις!!!

σε βλεπει σαν μυγα... σαν κατι υπο της! αν το δεχεσαι γουστο σου και καπελο σου... ουτε ως ιση μπορω να την δω.
την βλεπω χειροτερα απο οτι βλεπει αυτη τους υποτακτικους της!!!!

φασιζουσες νοοτροπιες θα λαβουν φασιζουσες συμπεριφορες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom