Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Δεκτός ο σχολιασμός σου.Ναι και τα δύο, αλλά τη γκόμενα δεν την βλέπω και τόσο συχνά και δεν με πολυενδιαφέρει κιόλας. Γκόμενες βρίσκω ευκολότερα από μεντορέτες. Ο κόσμος είναι γεμάτος γυναίκες κι αν ξέρεις πώς να τις προσεγγίσεις δεν ξεμένεις ποτέ.
Για σένα δεν είμαι σίγουρος, γιατί η μέθοδός σου δεν πείθει. Αλλά κυρίως γιατί πριν τρία χρόνια ήσουνα πιο νορμάλ και τώρα φαίνεται σαν να έχεις χάσεις την αίσθηση της πραγματικότητας, οπότε μάλλον τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά.
Άσε όμως τις σάλτσες ότι δεν με βλέπεις καλά με αυτή την μέθοδο κτλ. Ήρθες να δεις και δεν δουλεύει ή θα μου πεις ότι είτε μπω είτε βγω στο σάιτ, δεν γαμάω με τίποτα; γαμάω λοιπόν αυτές που γαμάω όποτε γαμάω από αυτές που ρίχνομαι στην Ερμού κι όπου αλλού πάω με τα άφθονα άκυρα, την απαξίωση, μόνο ξύλο, ροχαλες δεν μου ρίχνουν
κι όλα αυτά που λέτε κτλ.
Τα δεχομαι για να σας πηδάω. Εσύ έχεις γαμήσει ποτέ κανονική γκόμενα; διότι εδώ μέσα δίνεις μόνο συμβουλές και παρουσιάζεις μια τύπισσα που έχεις αποκαλέσει ο ίδιος πορνίδιο ως μεντορέτα λες και παίζει ρόλο αν τα φασόλια είναι μέτρια η γίγαντες. Φασόλια είναι!!!