Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
η αποψη της δεν λογαριαζεται ως γυναικεια...
αυτο ειναι που δε καταλαβαινεις!!!

σε βλεπει σαν μυγα... σαν κατι υπο της! αν το δεχεσαι γουστο σου και καπελο σου... ουτε ως ιση μπορω να την δω.
την βλεπω χειροτερα απο οτι βλεπει αυτη τους υποτακτικους της!!!!

φασιζουσες νοοτροπιες θα λαβουν φασιζουσες συμπεριφορες...
Αν ισχύει αυτό πού λές...μαζί σου...θά τήν πάω γαμιώντας...τέρμα!!
Περιμένω νά δώ βέβαια τί θά γίνει...άν δέν ανεβάσει σέ πρώτη φάση Photo...κάτι παίζει!!
Μετά θά έρθει...η 2η φάση κτλ :undecided:

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
19
Like
2.399
Πόντοι
1.206
Τράβα μωρή γαμιόλα πιές καμία γραμμή...νά έρθεις στά ίσια σου...πού θά μέ πείς ναυάγιο!!
Γαμιολίκι ξεσκισμένο!!
Πραγματικά είσαι ο μεγαλύτερος ψυχασθενής...όχι τής Ερμού...αλλά τής Αθήνας...γαμημένο Ζάκι!!
ρε τυπε μην τον απαξιωνεις ετσι.... πρεπει να αποδειξει οτι δεν ειναι η μαγκι για αρχη!!!!

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
19
Like
2.399
Πόντοι
1.206
Ρε dating coach της συμφοράς, έκανες μια μαλακία και τη συνεχίζεις. Σου διέφυγε ένα ποστ που είχε γράψει η κοπέλα ότι συμφωνούσε να βγείτε για ποτό μια μέρα που θα βόλευε και τους δύο. Τα γραπτά εδώ είναι. Κι αντί να αναδιαμορφώσεις την κατάσταση, κόλωσες κι άρχισες τις μαλακίες. Κι ήρθε να σε υποστηρίξει ο άλλος ο γκομενοφοβικός ο tsigoleletos.
Ξέρω τώρα θα ρθείτε και θα μου κάνετε το μάγκα. Αλλά η ερώτηση που σας σκοτώνει είναι: μπορείτε να βγάλετε γκόμενα ή θα περάσετε όλη σας τη ζωή με πουτάνες και θα πουλάτε μαγκιά;
καλο το ανεκδοτο σου και εσενα...

καταρχας δεν μιλαμε για γκομενα εδω περα. γκομενες εχουν περασει απο το σαητ αρκετες...
συνεχιζετε να βλεπετε μια αφεντρα ως γυναικα και ως γκομενα...

γιατι δε λετε οτι γουσταρετε λοιπον γκλοπιες στον πατο σας?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι και τα δύο, αλλά τη γκόμενα δεν την βλέπω και τόσο συχνά και δεν με πολυενδιαφέρει κιόλας. Γκόμενες βρίσκω ευκολότερα από μεντορέτες. Ο κόσμος είναι γεμάτος γυναίκες κι αν ξέρεις πώς να τις προσεγγίσεις δεν ξεμένεις ποτέ.
Για σένα δεν είμαι σίγουρος, γιατί η μέθοδός σου δεν πείθει. Αλλά κυρίως γιατί πριν τρία χρόνια ήσουνα πιο νορμάλ και τώρα φαίνεται σαν να έχεις χάσεις την αίσθηση της πραγματικότητας, οπότε μάλλον τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά.
η αγαμια φταιει τυπε...

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
19
Like
2.399
Πόντοι
1.206
Τύποι έχετε πάρει πρέφα πως σε γαμαει η εφορία αν δηλώσεις εισοδήματα από μερίσματα εταιριών; Τι μουνοπανα είναι αυτοί ρε ; Τέτοιο ξέσκισμα ούτε η Πάπια στις ευαίσθητες ψυχούλες όσων πάνε λουλούδια στα βιζιταδικα
καλα δε το ηξερες? εδω μεχρι και τους τοκους φορολογει!!!!

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
19
Like
2.399
Πόντοι
1.206
Εχω κάνει τη παπια να γκαριζει όπως οταν τη γαμαει η μαγκι με τα στραπον,εχουμε ενα εκπληκτικο ντουετο η σαδιστρια μαγκι και ο υποτακτικος παπιας σε νεες περιπέτειες.
Πως γίνεται ενας γυναικας πεφτουλαε οπως ειναι ταχα μου η παπια να υποτασεται σε μια αφεντρα?αυτα τα δυο δεν συμβαδίζουν.
Απλα να σας πω εγω την αλήθεια.
Η παπια τιποτα απο ολα αυτα που λεει δεν ισχυει.
Η μαγκι μπηκε εδω μεσα να μαζεψει πελατονια,μαζεψε οτι μαζεψε και αυτοι οι οποιοι την στηριζουν ειναι οι κωλογαμημενοι.
Λοιπον μαγκι δεν γουσταρουμε σαδιστριες ουτε μας αρεσουν τα στραπον,κοιτα αλλου για πελατες.
Τα στραπον σου το παπι σου και δρόμο
εγω παλι ειμαι σιγουρος οτι απο τον τροπο που μιλαει πολυ υποτακτικοι την γλειφουν στο ινμποξ της...

και σιγουρα καμια 10αρια μαλακες που νομιζουν οτι θα τους δει σαν πουτσο και αυτοι σαν μουνι...

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
19
Like
2.399
Πόντοι
1.206
Έχω μπει μέσα στο σπίτι σας από την πόρτα και σας έχω πετάξει κάποιους από το παράθυρο. Εκτός από άχρηστοι, είστε και άτυχοι. Αποτελείτε την παράπλευρη απώλεια μιας που η θέση μου είναι στα νήματα ενημερώσεων για να αποδομώ το ψέμα. Αυτό με σαγηνεύει. :2funny: Δεδομένου ότι εκεί πέφτει γρήγορο μπαν από υποτακτικούς πουτανών, έχω έρθει εδώ για να καθυστερήσω το μπαν. Ότι κάνετε τώρα, τα έχω σκεφτεί σε δευτερόλεπτα πριν από μήνες. Έχω φτάσει στο σημείο να σας λέω τι κάνω μήπως αποκτήσει ενδιαφέρον το πράγμα. Μόνη σας ελπίδα φρένου σε αυτόν τον εφιάλτη είναι να με κόψει νταλίκα η να σας βαρεθώ και να φύγω. Αλλά αυτό μαθηματικά ισχύει για όλους μας. Δεν έχετε άλλη ελπίδα. Τα λέμε.

:rockon:
αρχισε το προοιμιο της αποχωρησης???

στο καλο!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Δεκτός ο σχολιασμός σου.
Άσε όμως τις σάλτσες ότι δεν με βλέπεις καλά με αυτή την μέθοδο κτλ. Ήρθες να δεις και δεν δουλεύει ή θα μου πεις ότι είτε μπω είτε βγω στο σάιτ, δεν γαμάω με τίποτα; :2funny:γαμάω λοιπόν αυτές που γαμάω όποτε γαμάω από αυτές που ρίχνομαι στην Ερμού κι όπου αλλού πάω με τα άφθονα άκυρα, την απαξίωση, μόνο ξύλο, ροχαλες δεν μου ρίχνουν
κι όλα αυτά που λέτε κτλ.
Τα δεχομαι για να σας πηδάω. Εσύ έχεις γαμήσει ποτέ κανονική γκόμενα; διότι εδώ μέσα δίνεις μόνο συμβουλές και παρουσιάζεις μια τύπισσα που έχεις αποκαλέσει ο ίδιος πορνίδιο ως μεντορέτα λες και παίζει ρόλο αν τα φασόλια είναι μέτρια η γίγαντες. Φασόλια είναι!!!

:2funny:
Να βάλεις γυαλιά να βλέπεις τι γράφω. Έχω γκόμενα, είπα, αλλά δεν με πολυνοιάζει. Κι εδώ αναφέρομαι στη τελευταία, ενώ κρατώ επαφές και με παλιότερες. Η μεντορέτα με ενδιαφέρει περισσότερο διότι είναι νεαρά κι έχει ένα ευχάριστο πρότζεκτ.

Αλλά εσύ εστιάζεις στη μεντορέτα για να λες ότι ασχολούμαι μόνο με πορνεία και να φαντάζεις ως μάγκας που βγάζει γκόμενες. Στην ηλικία που είσαι μόνο καμμιά παλαβή θα τσιμπήσει σπανίως στο δρόμο. Σε αυτό προστίθεται κι ο μισογυνισμός σου (από τα πολλά άκυρα) κι έτσι δεν κατάφερες να κάνεις ένα ρόστερ και πας στις πουτάνες για τα χοντρά. Κι επειδή ο δρόμος είναι με ημερομηνία λήξεως θα στραφείς αποκλειστικά στις πουτάνες.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παινεύεσαι εδώ μέσα και να νομίζεις ότι κατατροπώνεις τους πάντες. Με αυτές τις παραστάσεις που δίνεις το άγχος σου προσπαθείς να μειώσεις και τίποτα άλλο.

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
19
Like
2.399
Πόντοι
1.206
Να βάλεις γυαλιά να βλέπεις τι γράφω. Έχω γκόμενα, είπα, αλλά δεν με πολυνοιάζει. Κι εδώ αναφέρομαι στη τελευταία, ενώ κρατώ επαφές και με παλιότερες. Η μεντορέτα με ενδιαφέρει περισσότερο διότι είναι νεαρά κι έχει ένα ευχάριστο πρότζεκτ.

Αλλά εσύ εστιάζεις στη μεντορέτα για να λες ότι ασχολούμαι μόνο με πορνεία και να φαντάζεις ως μάγκας που βγάζει γκόμενες. Στην ηλικία που είσαι μόνο καμμιά παλαβή θα τσιμπήσει σπανίως στο δρόμο. Σε αυτό προστίθεται κι ο μισογυνισμός σου (από τα πολλά άκυρα) κι έτσι δεν κατάφερες να κάνεις ένα ρόστερ και πας στις πουτάνες για τα χοντρά. Κι επειδή ο δρόμος είναι με ημερομηνία λήξεως θα στραφείς αποκλειστικά στις πουτάνες.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παινεύεσαι εδώ μέσα και να νομίζεις ότι κατατροπώνεις τους πάντες. Με αυτές τις παραστάσεις που δίνεις το άγχος σου προσπαθείς να μειώσεις και τίποτα άλλο.
ουτε τον εαυτο του πειθει εκτος αν ειναι τοσο ηλιθιος που οντως τα πιστευει!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.358
Πόντοι
9.297
Ήρθα να ρίξω ένα γρήγορο.
Κάποια άτομα εδώ μέσα είναι ανίκανα και δεν μπορούν να γαμήσουν ποτέ κανονική γκόμενα. Το λέω και χαίρομαι για την δυστυχία τους.:2funny: Είναι όντως δυστυχισμένα. Θα ήθελαν γκόμενα. Το ότι πάνε μόνο στις πουτάνες δεν είναι φυσιολογικό. Δεν τολμούν καν να το ξεστομίσουν στην κοινωνία. Γιατί αφού είναι μάγκες όπως σκουζουν, δεν το λένε; κρύβονται σαν ξεφτιλισμένοι που είναι. :2funny:Αντίθετα εγώ μπορώ να πάω έξω και να λέω ότι την πέφτω σε γκόμενες γαμώντας όσες γαμάω και κανείς δεν θα μου πει τίποτα. Η διαφορά είναι χαώδης ακόμα και στο γαμήσι με γκόμενα. :rockon:Γαμάς ρεαλιστικά, με φοβερή παροχή στο σεξ, άπειρο χρόνο, ακάποτα και κάνεις τα πάντα όλα. Ότι δηλαδή κάνουν όλοι στον πλανήτη με γκόμενες. Αντίθετα τα ναυάγια στέκονται στην σειρά για να γαμήσουν στα στημένα σε περιορισμένο πρόγραμμα και προαποφασισμένο χρόνο. Μόνο αυτό μπορούν. Δηλαδή είναι αποτυχημένοι
με αποδείξεις!!!

:2funny:
Στην αστική ζούγκλα των Αθηνών υπάρχουν περιπτώσεις για όλα τα γούστα.
Σε μικρές κοινωνίες όμως όχι...καλές είναι οι μεγαλοστομίες εκ του ασφαλούς αλλά "Ελλάδα δεν είναι μονο η Αθήνα" όπως έλεγε παλιά εκπομπή στην ΕΡΤ .

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Αν ισχύει αυτό πού λές...μαζί σου...θά τήν πάω γαμιώντας...τέρμα!!
Περιμένω νά δώ βέβαια τί θά γίνει...άν δέν ανεβάσει σέ πρώτη φάση Photo...κάτι παίζει!!
Μετά θά έρθει...η 2η φάση κτλ :undecided:
Κατ αρχήν δεν είναι υποχρεωμένη ούτε αυτή ούτε κανένας να ανεβάσει κάτι. Ένα καφενείο είναι εδώ. Και δεν βλέπω το λόγο να το τραβήξεις περισσότερο από έναν αντίλογο. Είναι χρήσιμη για να ξεβολεύει κάποια αντράκια της φακής που έχουν κρυφτεί μόνιμα στην πορνεία και το παίζουν ότι υπερασπίζονται αντρικές αξίες. Κι ο Πάπιας στην ίδια κατηγορία ανήκει, αλλά δεν την κοντράρει.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.691
Πόντοι
3.556
Τι εννοεις; Η Ελλαδα εχει απο τους χαμηλοτερους φορους μερισματων στην Ευρωπη, μονο 5%
Ο εταιρικός φόρος ναι. Αλλά δεν πρέπει να δηλωθεί και σαν επενδυτικό εισόδημα ;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.696
Πόντοι
6.056
Χοντρέ, η έκφραση με πήρε στο κατώφλι υπάρχει
και λέγεται ασχέτως αν δεν είναι η ορίτζιναλ.
Βρες μου κάπου γραπτή αναφορά.
Ένα αρχίδι πήρες Δον Κιχώτη .

Θα σε βοηθήσω όμως. Να περιμένεις ευκαιρία και να ψάχνεις για να ... με εκδικηθείς !
Περίμενε μήπως γράψω πουθενά .... μπριτζόλα , αντί για ... μπριζόλα !
Θα με τσακίσεις !
Θα μου δείξεις εσύ τότε !
Θα μου αλλάξεις τα φώτα.
Όπως τότε ... με το κοστούμι .... αντί για κουστούμι !!!!!!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Ο εταιρικός φόρος ναι. Αλλά δεν πρέπει να δηλωθεί και σαν επενδυτικό εισόδημα ;

Το αναποδο ισχυει. Ο εταιρικος φορος ειναι μεγαλος (22% για τυπους εταιριων που πληρωνουν μερισμα) και ο φορος μερισματων 5%

Μαλλον εννοεις τον εταιρικο φορο, η ακομα χειροτερο το φορο της ατομικης που μπορει να φτασει και το...44% (εκει ομως δεν εχει μερισματα)

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.080
Πόντοι
206
Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η μαγκι δεν είναι τραβελος?η καμια χοντροελλινιδα? μπορείς και κλονος του πάπια..εγώ συμφωνώ με το. Κώστα 87..καλά έλεγε χθες..δεν υπάρχουν πολλές ωραίες ελλεινιδες.εξω..οι πιο πολλές μπάζα είναι..ο πάπιας τις βλέπει όλες μουναρες..λες και είμαστε..στην Ιταλία..που μένεις ρε πάπια και βλέπεις τόσες πολλές μουναρες να έρθουμε και εμείς?
ο θειος μου που ειναι 58 χρονων, μια μερα εβλεπε στην τηλεοραση το shopping star και ειχε μια κοπελα 24 χρονων, νορμαλ εμφανισης, μολις την βλεπει μου λεει πω τι αστερι ειναι αυτη τρομερη ,πανεμορφη, ενω αυτη δεν ειχε κατι το ιδιαιτερο.
προφανως οταν περασουν τα χρονια καποιοι τις μικρες που ειναι απο 30 χρονων και κατω τις βλεπουν ολες αστερια και πανεμορφες

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
19
Like
2.399
Πόντοι
1.206

Θα σε βοηθήσω όμως. Να περιμένεις ευκαιρία και να ψάχνεις για να ... με εκδικηθείς !
Θα με τσακίσεις !
Θα μου αλλάξεις τα φώτα.
ρε ουτε τα απλα λαθη του παραδεχεται αυτος που μας κανει τη μουρη κρεας!!! καταλαβες τωρα ποσο μας κανει τη μουρη κρεας!!! αυτογνωσια μηδεν...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.667
Πόντοι
4.615

Θα με τσακίσεις !
Θα μου αλλάξεις τα φώτα.
Με τη φτωχή μου γνώση της νέας ελληνικής:
-Παίρνω στο κατόπι: ακολουθώ
-Περνώ το κατώφλι: εισέρχομαι κάπου.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Θα με τσακίσεις !
Θα μου αλλάξεις τα φώτα.
Χοντρέ...έχεις κουράσει προσπαθώντας να με πείσεις για τις μαλακίες σου. Στην καθομιλουμένη λέμε πολλά ως τρόπο έκφρασης.
Δεν μιλάς με τον Κμαν που πληρώνει πουτάνες για να κάνει κακαδέλια του.
Μην κολλάς (ή αν θες κόλλα) λοιπόν σε κουστούμια, κατώφλια κτλ διότι αυτά είναι τη σειράς και στο εξήγησα.
Σου έγραψα το παρακάτω και σε γάμησα με απλή λογική. Εδώ είναι η ουσία.

Ο Τέλης από τότε που τον έκανα ρόμπα ότι δεν γαμάει ποτέ και γαμούσε κάποτε (το κάποτε είναι πολύ κοντά στο ποτέ και τον έχουν πάρει στο ψιλό),
έχει κλείσει το ιατρείο του κατά δήλωση του και μετά έλεγε ότι το έκανε για δόλωμα, αποδείχτηκε κομπλεξικός όταν είπε ότι πάει σε πουτάνες αστερίες
και κάποια στιγμή θα πάρουν μπρος μόνο και μόνο για να μας δείξει ότι είναι γαμιάς (τελικά έγινε ρόμπα διότι μόνο κομπλεξικοί πάνε με πουτάνες
για πάρουν μπρος εκείνες), κάνει το κορόιδο για την μετριότατη παροχή των πουτανών αφού απλά κάνουν την δουλειά τους,
έχει γίνει κλόουν με κάργα υπερβολές, έχει διαφημίσει ότι έχει σιδερένια ψωλή και γαμάει για ώρες και άλλα διαμάντια
που βγάζει κατά καιρούς, με έχει πάρει στο κατώφλι.

Περίεργος τύπος!

Πάρε τώρα τον τσιγκολελέ :2funny: που όλη μέρα ασχολείται με εμένα απο τότε που τον ξέσκισα. Ο κακομοίρης έφτιαξε κλώνο κι ερχόταν διαρκώς
να τρώει φάπες. Ακόμα έρχεται ο χοντρομαλάκας. Αυτό λέει πολλά. Εσείς νομίζετε ότι υπολογίζω την γνώμη σας ή ήρθα για να προσφέρω. :confused:
Νομίζετε ότι με νοιάζουν τα γούστα σας ή η σχετικότητα που παρουσιάζετε στα χόμπυ σας. Εγώ χοντρέ, ήρθα και λέω συγκεκριμένα πράγματα
που είναι έτσι αλλιώς αποεδειγμένα. Αν εσύ ή άλλα ναυάγια θέλετε να βγάλετε το γαμήσι με την πουτάνα ανώτερο της γκόμενας και το παζαρεύετε κιόλας
μαζί με άλλα καραγκιοζιλίκια σας, βγάζετε γέλιο. Αυτά και κάτσε μίλα μόνος σου. Τέλος οι απαντήσεις. Είχες ευκαιρίες.
Περνάς κι εσύ στους αναξιοπαθούντες.

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom