Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τράβα μωρή γαμιόλα πιές καμία γραμμή...νά έρθεις στά ίσια σου...πού θά μέ πείς ναυάγιο!!
Γαμιολίκι ξεσκισμένο!!
Πραγματικά είσαι ο μεγαλύτερος ψυχασθενής...όχι τής Ερμού...αλλά τής Αθήνας...γαμημένο Ζάκι!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ένα έτσι κάνω και τρελαίνονται κάποιοι.
Αλλά τι να περιμένεις από τελειωμένους. :2funny:Σε βρίζουν με τον χειρότερο τρόπο και μετά βγάζουν και γλώσσα.
Δεν υπάρχει έλεος.

:rockon:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Αμεση στήριξη στη μαγκι απο καλόγερο.
Λοιπον βγαζω τα εισιτήρια και με σειρα προτεραιότητας ενας ενας στη σειρά, πρωτος ο παπιας βέβαια.
Μαγκι θα σου φερω ενα πυροσβεστήρα γιατι θα πάρουν φωτια τα στραπον
Ρε dating coach της συμφοράς, έκανες μια μαλακία και τη συνεχίζεις. Σου διέφυγε ένα ποστ που είχε γράψει η κοπέλα ότι συμφωνούσε να βγείτε για ποτό μια μέρα που θα βόλευε και τους δύο. Τα γραπτά εδώ είναι. Κι αντί να αναδιαμορφώσεις την κατάσταση, κόλωσες κι άρχισες τις μαλακίες. Κι ήρθε να σε υποστηρίξει ο άλλος ο γκομενοφοβικός ο tsigoleletos.
Ξέρω τώρα θα ρθείτε και θα μου κάνετε το μάγκα. Αλλά η ερώτηση που σας σκοτώνει είναι: μπορείτε να βγάλετε γκόμενα ή θα περάσετε όλη σας τη ζωή με πουτάνες και θα πουλάτε μαγκιά;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Χάλασε το σσιτ. Γρήγορα στο λεβητοστάσιο. Η Μάγκυ μου έκανε παράθεση χωρίς να γράψει τίποτα παρά μόνο με παρέθεσε. Ύποπτο.
:confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αλλά η ερώτηση που σας σκοτώνει είναι: μπορείτε να βγάλετε γκόμενα ή θα περάσετε όλη σας τη ζωή με πουτάνες και θα πουλάτε μαγκιά;
Αυτά ρωτάω κι εγώ και μου λένε μαλακίες οι ψωριάρηδες. Εσύ που τους ρωτάς όμως βρήκες γκόμενα ή μόνο θα πληρώνεις την μεντορέτα πως σκατά την λες;

Αγάπη μου εσύ!

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο παπιός ... μου τη λέει ... ότι έγραψα κουστούμι ... αντί κοστούμι ...

Για αυτόν ....

ΜΕ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ
=
ΜΕ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ

!!!!!!!!!!!

Χοντρέ, η έκφραση με πήρε στο κατώφλι υπάρχει
και λέγεται ασχέτως αν δεν είναι η ορίτζιναλ.
Όπως υπάρχει
κι η λέξη κουστούμι όταν λέμε πήγα και πήρα ένα κουστούμι ασχέτως αν το σωστό ειναι κοστούμι. Εδώ σου άδειασα στο κεφάλι την Άρτα και και τα Γιάννενα και εσύ παίζεις (μόνο) με τις λέξεις; δεν πειράζει. Κάτσε και γράφε ότι θες αφού δωρεάν είναι. Ας έβαζε συνδρομή ο Αντισθένης.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σε λίγο δεν θα με παραθέτει κάνεις και θα σακατεύω όποιον δεν χωνεύω
με την ησυχία μου. Ο λαός θέλει αίμα.
Πάω για ύπνο.

Ρίξτε μπαν (βραδυνό).

:sleeping:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Αυτά ρωτάω κι εγώ και μου λένε μαλακίες οι ψωριάρηδες. Εσύ που τους ρωτάς όμως βρήκες γκόμενα ή μόνο θα πληρώνεις την μεντορέτα πως σκατά την λες;

Αγάπη μου εσύ!

Ναι και τα δύο, αλλά τη γκόμενα δεν την βλέπω και τόσο συχνά και δεν με πολυενδιαφέρει κιόλας. Γκόμενες βρίσκω ευκολότερα από μεντορέτες. Ο κόσμος είναι γεμάτος γυναίκες κι αν ξέρεις πώς να τις προσεγγίσεις δεν ξεμένεις ποτέ.
Για σένα δεν είμαι σίγουρος, γιατί η μέθοδός σου δεν πείθει. Αλλά κυρίως γιατί πριν τρία χρόνια ήσουνα πιο νορμάλ και τώρα φαίνεται σαν να έχεις χάσεις την αίσθηση της πραγματικότητας, οπότε μάλλον τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Αυτή η δήθεν Μagi μήπως είναι ο Μάκης ο κλόουν απ' τα παιδικά πάρτυ που το παίζει θηλυκό και ειδήμων της όλης κατάστασης. Γιατί ο τρόπος σκέψης και γραφής είναι αντρικός.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.997
Πόντοι
9.297
και τωρα τροφη για σκεψη:
τι ωθεί μία νέα, μορφωμένη, όμορφη γυναίκα να επιλέγει ένα σεσημασμενο πρεζάκια για σύντροφο;

αν δε καταλαβατε μιλαω για το περιστατικο της δολοφονιας στο αστυνομικο τμημα...
Kακο γούστο.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Τι λες ρε Μάγκι αρχιζω και τρεμω απο το φοβο μου.
Μονο και μονο που δεν μπορεσες να κρατήσεις επίπεδο στη συζητηση καταλαβαίνει καποιος οτι νοητικα ψυχικά εισαι κατω απο τον μεσο ορο.
Μια γυναίκα και οχι από αυτές τα μαγκακια οπως εσυ,θα το πηγαιναν καλύτερα απο σένα.
Η γυναίκα που βγαζει θυληκοτητα μην τη φοβάστε, μπορεί να ειναι δύσκολη κλπ αλλα κρυβει ποιοτητα μεσα της.
Αντίθετα οι αλλες στυλ τατουατζουδες μαγκακια κοντοκουρεμενα με σκουλαρηκια στη μυτη και αντρικες φορμες ειναι η απόλυτη ξεφτιλα του γυναικαιου είδους, αρχικα ειναι αγάμητες και μισουν το αντρικο είδος.
Αν εδινες σε μια απο αυτες το ελεύθερο και ειχε ενα αντρα δεμένο και τις ελεγες καντου οτι θες χωρις κυρώσεις, να ξερετε τετοια βασανιστήρια που θα του εκανε δεν θα τα βλεπατε ουτε στον μεσαιωνα.
Εχω ψυχολογησει τετοιες γυναίκες και η αληθεια ειναι απογοητευτηκα.
Πολλά λες ..το επίπεδο εσύ το χάλασες ανόητη καύλαντα ..τώρα σκάσε και άσε τις ιστορίες ηλίθιε..

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Μόνο και μονο που βριζεις σημαίνει οτι εχω καταφερει και σου εχω διαταραξει την ψυχικη σου λειτουργία.
Ουσιαστικα αν το εχεις παρει χαμπαρι σε εκανα να βγαλεις πράγματα τα οποια μπορεί να μην τα έβγαζες αν ηταν αλλιως οι συνθηκες,το ίδιο εχει κανει και ο τσιγκολελετος.
Απάντησε μου στα ερωτηματα,γιατί θες να ανταγωνιστέις ενα αντρα?
Επίσης τι σε ικανοποιει να θες να ξεφτιλιζεις εναν αντρα?
Εδω εχουμε να κάνουμε με μια ψυχοσύνθεση η οποία εχει κατάλοιπα απο το παρελθον,ασχημα βιωματα και κακη ποιότητα διαπαιδαγωγησης
Δεν ξέρω τι λες ...τώρα ανάσκελα με τις Μπουτάρες σου ανοιχτές...

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Μπαλα στην εξέδρα.
Ειναι η αποφυγη της απαντησης.
Συμβουλη μου να επισκευτεις ειδικό ψυχικης υγείας,εχω διακρίνει σε σενα πολλά ψυχικά τραύματα.
Συμβουλή μου πρώτα να γνωρίσεις έναν άνθρωπο και μετά να αραδιαζεις τα σκουπίδια σου...
Τώρα όπως έχεις τις Μπουτάρες τεντωμένες ρούφα την κοιλίτσα σου με δύναμη να σφίξεις τα δάχτυλα τον ποδιών σου σου έρχεται φάλαγγα

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Παψε να λες ανωμαλα και σεξικιστικα πραγματα εδω μέσα.
Η θα μιλας με επιχειρηματα η θα κανεις μωκο
Όχι ηλίθιε δεν ορίζεις ΕΣΥ την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου..πέταξες σκατα και πράγματα ασυστολα ...τι θε τώρα σκάσε και θα σε χύσω για να πάω για ψώνια στην Ερμού.. ξέρεις εσυ

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Τι λες ρε Μάγκι αρχιζω και τρεμω απο το φοβο μου.
Μονο και μονο που δεν μπορεσες να κρατήσεις επίπεδο στη συζητηση καταλαβαίνει καποιος οτι νοητικα ψυχικά εισαι κατω απο τον μεσο ορο.
Μια γυναίκα και οχι από αυτές τα μαγκακια οπως εσυ,θα το πηγαιναν καλύτερα απο σένα.
Η γυναίκα που βγαζει θυληκοτητα μην τη φοβάστε, μπορεί να ειναι δύσκολη κλπ αλλα κρυβει ποιοτητα μεσα της.
Ποιά γυναίκα ωρέ; σας τρολάρει ο Μάκης ο κλόουν,μπάμ κάνει και εσείς μασάτε τις λαλακίες που σας λέει.. :confused:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• ouzo_extra_38vol-new.jpg
    ouzo_extra_38vol-new.jpg
    11,8 KB · Εμφανίσεις: 19

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.997
Πόντοι
9.297
Ναι! Τώρα που ζέστανε ο καιρός και τα μουνάκια ντύνονται ελαφρά και σέξυ, και μόνο μια ατάκα να πετάξεις με αέρα και αυτοπεποίθηση για την κλιματική αλλαγή, όλο και κάτι καλό θα παίξει.

:—)
Oι πιο πολλές δεν ξέρουν τι γίνεται πέρα από το Σαβουροβα'ι'βορ ,τον Σασμο και τα σοσιαλ μύδια τους ...μάλλον θα σε κοιτάνε σαν χαζές αν τους πεις λεξουλες με πολλά "ι".

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
Oι πιο πολλές δεν ξέρουν τι γίνεται πέρα από το Σαβουροβα'ι'βορ ,τον Σασμο και τα σοσιαλ μύδια τους ...μάλλον θα σε κοιτάνε σαν χαζές αν τους πεις λεξουλες με πολλά "ι".

Ισχύει. Με τα κριτήρια που διαλέγω εγώ τις γκόμενες, να είναι έτσι λίγο ξεκωλιάρες και καυλάκια, πέφτω συχνά και σε εντελώς βούρλα. Έτσι πάει. Εγώ φταίω, όχι εκείνες.

Τα σόσιαλ μήντια πάντως κάνουν δουλειά. Με την έννοια, ότι έχει κανείς το χρόνο. Την αφήνεις την κοπελιά στο περίμενε και στο να φαντάζεται, κι άμα είναι να κάτσει, ας προχωρήσει η φάση και πιο μετά. Άμα τώρα η κούκλα είναι πανηλίθια, έχει την ώρα να καταλάβει την όποια ατάκα ή παπαριούλα της έγραψες και πιο σιγά, πιο μετά.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ήρθα να ρίξω ένα γρήγορο.
Κάποια άτομα εδώ μέσα είναι ανίκανα και δεν μπορούν να γαμήσουν ποτέ κανονική γκόμενα. Το λέω και χαίρομαι για την δυστυχία τους.:2funny: Είναι όντως δυστυχισμένα. Θα ήθελαν γκόμενα. Το ότι πάνε μόνο στις πουτάνες δεν είναι φυσιολογικό. Δεν τολμούν καν να το ξεστομίσουν στην κοινωνία. Γιατί αφού είναι μάγκες όπως σκουζουν, δεν το λένε; κρύβονται σαν ξεφτιλισμένοι που είναι. :2funny:Αντίθετα εγώ μπορώ να πάω έξω και να λέω ότι την πέφτω σε γκόμενες γαμώντας όσες γαμάω και κανείς δεν θα μου πει τίποτα. Η διαφορά είναι χαώδης ακόμα και στο γαμήσι με γκόμενα. :rockon:Γαμάς ρεαλιστικά, με φοβερή παροχή στο σεξ, άπειρο χρόνο, ακάποτα και κάνεις τα πάντα όλα. Ότι δηλαδή κάνουν όλοι στον πλανήτη με γκόμενες. Αντίθετα τα ναυάγια στέκονται στην σειρά για να γαμήσουν στα στημένα σε περιορισμένο πρόγραμμα και προαποφασισμένο χρόνο. Μόνο αυτό μπορούν. Δηλαδή είναι αποτυχημένοι
με αποδείξεις!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom