You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Ένα έτσι κάνω και τρελαίνονται κάποιοι.
Αλλά τι να περιμένεις από τελειωμένους. Σε βρίζουν με τον χειρότερο τρόπο και μετά βγάζουν και γλώσσα.
Δεν υπάρχει έλεος.
Αλλά τι να περιμένεις από τελειωμένους. Σε βρίζουν με τον χειρότερο τρόπο και μετά βγάζουν και γλώσσα.
Δεν υπάρχει έλεος.
Ρε dating coach της συμφοράς, έκανες μια μαλακία και τη συνεχίζεις. Σου διέφυγε ένα ποστ που είχε γράψει η κοπέλα ότι συμφωνούσε να βγείτε για ποτό μια μέρα που θα βόλευε και τους δύο. Τα γραπτά εδώ είναι. Κι αντί να αναδιαμορφώσεις την κατάσταση, κόλωσες κι άρχισες τις μαλακίες. Κι ήρθε να σε υποστηρίξει ο άλλος ο γκομενοφοβικός ο tsigoleletos.Αμεση στήριξη στη μαγκι απο καλόγερο.
Λοιπον βγαζω τα εισιτήρια και με σειρα προτεραιότητας ενας ενας στη σειρά, πρωτος ο παπιας βέβαια.
Μαγκι θα σου φερω ενα πυροσβεστήρα γιατι θα πάρουν φωτια τα στραπον
Ξέρω τώρα θα ρθείτε και θα μου κάνετε το μάγκα. Αλλά η ερώτηση που σας σκοτώνει είναι: μπορείτε να βγάλετε γκόμενα ή θα περάσετε όλη σας τη ζωή με πουτάνες και θα πουλάτε μαγκιά;
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Χάλασε το σσιτ. Γρήγορα στο λεβητοστάσιο. Η Μάγκυ μου έκανε παράθεση χωρίς να γράψει τίποτα παρά μόνο με παρέθεσε. Ύποπτο.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Αυτά ρωτάω κι εγώ και μου λένε μαλακίες οι ψωριάρηδες. Εσύ που τους ρωτάς όμως βρήκες γκόμενα ή μόνο θα πληρώνεις την μεντορέτα πως σκατά την λες;Αλλά η ερώτηση που σας σκοτώνει είναι: μπορείτε να βγάλετε γκόμενα ή θα περάσετε όλη σας τη ζωή με πουτάνες και θα πουλάτε μαγκιά;
Αγάπη μου εσύ!
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Χοντρέ, η έκφραση με πήρε στο κατώφλι υπάρχειΟ παπιός ... μου τη λέει ... ότι έγραψα κουστούμι ... αντί κοστούμι ...
Για αυτόν ....
ΜΕ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ
=
ΜΕ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ
!!!!!!!!!!!
και λέγεται ασχέτως αν δεν είναι η ορίτζιναλ.
Όπως υπάρχει
κι η λέξη κουστούμι όταν λέμε πήγα και πήρα ένα κουστούμι ασχέτως αν το σωστό ειναι κοστούμι. Εδώ σου άδειασα στο κεφάλι την Άρτα και και τα Γιάννενα και εσύ παίζεις (μόνο) με τις λέξεις; δεν πειράζει. Κάτσε και γράφε ότι θες αφού δωρεάν είναι. Ας έβαζε συνδρομή ο Αντισθένης.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Σε λίγο δεν θα με παραθέτει κάνεις και θα σακατεύω όποιον δεν χωνεύω
με την ησυχία μου. Ο λαός θέλει αίμα.
Πάω για ύπνο.
Ρίξτε μπαν (βραδυνό).
με την ησυχία μου. Ο λαός θέλει αίμα.
Πάω για ύπνο.
Ρίξτε μπαν (βραδυνό).
Ναι και τα δύο, αλλά τη γκόμενα δεν την βλέπω και τόσο συχνά και δεν με πολυενδιαφέρει κιόλας. Γκόμενες βρίσκω ευκολότερα από μεντορέτες. Ο κόσμος είναι γεμάτος γυναίκες κι αν ξέρεις πώς να τις προσεγγίσεις δεν ξεμένεις ποτέ.Αυτά ρωτάω κι εγώ και μου λένε μαλακίες οι ψωριάρηδες. Εσύ που τους ρωτάς όμως βρήκες γκόμενα ή μόνο θα πληρώνεις την μεντορέτα πως σκατά την λες;
Αγάπη μου εσύ!
Για σένα δεν είμαι σίγουρος, γιατί η μέθοδός σου δεν πείθει. Αλλά κυρίως γιατί πριν τρία χρόνια ήσουνα πιο νορμάλ και τώρα φαίνεται σαν να έχεις χάσεις την αίσθηση της πραγματικότητας, οπότε μάλλον τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.997
- Πόντοι
- 9.297
Kακο γούστο.και τωρα τροφη για σκεψη:
τι ωθεί μία νέα, μορφωμένη, όμορφη γυναίκα να επιλέγει ένα σεσημασμενο πρεζάκια για σύντροφο;
αν δε καταλαβατε μιλαω για το περιστατικο της δολοφονιας στο αστυνομικο τμημα...
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.864
- Πόντοι
- 3.656
και τωρα τροφη για σκεψη:
τι ωθεί μία νέα, μορφωμένη, όμορφη γυναίκα να επιλέγει ένα σεσημασμενο πρεζάκια για σύντροφο;
Για να τον σπονσοράρει
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.860
- Πόντοι
- 736
Πολλά λες ..το επίπεδο εσύ το χάλασες ανόητη καύλαντα ..τώρα σκάσε και άσε τις ιστορίες ηλίθιε..Τι λες ρε Μάγκι αρχιζω και τρεμω απο το φοβο μου.
Μονο και μονο που δεν μπορεσες να κρατήσεις επίπεδο στη συζητηση καταλαβαίνει καποιος οτι νοητικα ψυχικά εισαι κατω απο τον μεσο ορο.
Μια γυναίκα και οχι από αυτές τα μαγκακια οπως εσυ,θα το πηγαιναν καλύτερα απο σένα.
Η γυναίκα που βγαζει θυληκοτητα μην τη φοβάστε, μπορεί να ειναι δύσκολη κλπ αλλα κρυβει ποιοτητα μεσα της.
Αντίθετα οι αλλες στυλ τατουατζουδες μαγκακια κοντοκουρεμενα με σκουλαρηκια στη μυτη και αντρικες φορμες ειναι η απόλυτη ξεφτιλα του γυναικαιου είδους, αρχικα ειναι αγάμητες και μισουν το αντρικο είδος.
Αν εδινες σε μια απο αυτες το ελεύθερο και ειχε ενα αντρα δεμένο και τις ελεγες καντου οτι θες χωρις κυρώσεις, να ξερετε τετοια βασανιστήρια που θα του εκανε δεν θα τα βλεπατε ουτε στον μεσαιωνα.
Εχω ψυχολογησει τετοιες γυναίκες και η αληθεια ειναι απογοητευτηκα.
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.860
- Πόντοι
- 736
Δεν ξέρω τι λες ...τώρα ανάσκελα με τις Μπουτάρες σου ανοιχτές...Μόνο και μονο που βριζεις σημαίνει οτι εχω καταφερει και σου εχω διαταραξει την ψυχικη σου λειτουργία.
Ουσιαστικα αν το εχεις παρει χαμπαρι σε εκανα να βγαλεις πράγματα τα οποια μπορεί να μην τα έβγαζες αν ηταν αλλιως οι συνθηκες,το ίδιο εχει κανει και ο τσιγκολελετος.
Απάντησε μου στα ερωτηματα,γιατί θες να ανταγωνιστέις ενα αντρα?
Επίσης τι σε ικανοποιει να θες να ξεφτιλιζεις εναν αντρα?
Εδω εχουμε να κάνουμε με μια ψυχοσύνθεση η οποία εχει κατάλοιπα απο το παρελθον,ασχημα βιωματα και κακη ποιότητα διαπαιδαγωγησης
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.860
- Πόντοι
- 736
Συμβουλή μου πρώτα να γνωρίσεις έναν άνθρωπο και μετά να αραδιαζεις τα σκουπίδια σου...Μπαλα στην εξέδρα.
Ειναι η αποφυγη της απαντησης.
Συμβουλη μου να επισκευτεις ειδικό ψυχικης υγείας,εχω διακρίνει σε σενα πολλά ψυχικά τραύματα.
Τώρα όπως έχεις τις Μπουτάρες τεντωμένες ρούφα την κοιλίτσα σου με δύναμη να σφίξεις τα δάχτυλα τον ποδιών σου σου έρχεται φάλαγγα
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.860
- Πόντοι
- 736
Όχι ηλίθιε δεν ορίζεις ΕΣΥ την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου..πέταξες σκατα και πράγματα ασυστολα ...τι θε τώρα σκάσε και θα σε χύσω για να πάω για ψώνια στην Ερμού.. ξέρεις εσυΠαψε να λες ανωμαλα και σεξικιστικα πραγματα εδω μέσα.
Η θα μιλας με επιχειρηματα η θα κανεις μωκο
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.369
- Πόντοι
- 4.746
Ποιά γυναίκα ωρέ; σας τρολάρει ο Μάκης ο κλόουν,μπάμ κάνει και εσείς μασάτε τις λαλακίες που σας λέει..Τι λες ρε Μάγκι αρχιζω και τρεμω απο το φοβο μου.
Μονο και μονο που δεν μπορεσες να κρατήσεις επίπεδο στη συζητηση καταλαβαίνει καποιος οτι νοητικα ψυχικά εισαι κατω απο τον μεσο ορο.
Μια γυναίκα και οχι από αυτές τα μαγκακια οπως εσυ,θα το πηγαιναν καλύτερα απο σένα.
Η γυναίκα που βγαζει θυληκοτητα μην τη φοβάστε, μπορεί να ειναι δύσκολη κλπ αλλα κρυβει ποιοτητα μεσα της.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.369
- Πόντοι
- 4.746
Έγινε το φετίχ μου...το αγαπημένο μου..
Συνημμένα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.997
- Πόντοι
- 9.297
Oι πιο πολλές δεν ξέρουν τι γίνεται πέρα από το Σαβουροβα'ι'βορ ,τον Σασμο και τα σοσιαλ μύδια τους ...μάλλον θα σε κοιτάνε σαν χαζές αν τους πεις λεξουλες με πολλά "ι".Ναι! Τώρα που ζέστανε ο καιρός και τα μουνάκια ντύνονται ελαφρά και σέξυ, και μόνο μια ατάκα να πετάξεις με αέρα και αυτοπεποίθηση για την κλιματική αλλαγή, όλο και κάτι καλό θα παίξει.
:—)
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.848
- Πόντοι
- 3.556
Oι πιο πολλές δεν ξέρουν τι γίνεται πέρα από το Σαβουροβα'ι'βορ ,τον Σασμο και τα σοσιαλ μύδια τους ...μάλλον θα σε κοιτάνε σαν χαζές αν τους πεις λεξουλες με πολλά "ι".
Ισχύει. Με τα κριτήρια που διαλέγω εγώ τις γκόμενες, να είναι έτσι λίγο ξεκωλιάρες και καυλάκια, πέφτω συχνά και σε εντελώς βούρλα. Έτσι πάει. Εγώ φταίω, όχι εκείνες.
Τα σόσιαλ μήντια πάντως κάνουν δουλειά. Με την έννοια, ότι έχει κανείς το χρόνο. Την αφήνεις την κοπελιά στο περίμενε και στο να φαντάζεται, κι άμα είναι να κάτσει, ας προχωρήσει η φάση και πιο μετά. Άμα τώρα η κούκλα είναι πανηλίθια, έχει την ώρα να καταλάβει την όποια ατάκα ή παπαριούλα της έγραψες και πιο σιγά, πιο μετά.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Ήρθα να ρίξω ένα γρήγορο.
Κάποια άτομα εδώ μέσα είναι ανίκανα και δεν μπορούν να γαμήσουν ποτέ κανονική γκόμενα. Το λέω και χαίρομαι για την δυστυχία τους. Είναι όντως δυστυχισμένα. Θα ήθελαν γκόμενα. Το ότι πάνε μόνο στις πουτάνες δεν είναι φυσιολογικό. Δεν τολμούν καν να το ξεστομίσουν στην κοινωνία. Γιατί αφού είναι μάγκες όπως σκουζουν, δεν το λένε; κρύβονται σαν ξεφτιλισμένοι που είναι. Αντίθετα εγώ μπορώ να πάω έξω και να λέω ότι την πέφτω σε γκόμενες γαμώντας όσες γαμάω και κανείς δεν θα μου πει τίποτα. Η διαφορά είναι χαώδης ακόμα και στο γαμήσι με γκόμενα. Γαμάς ρεαλιστικά, με φοβερή παροχή στο σεξ, άπειρο χρόνο, ακάποτα και κάνεις τα πάντα όλα. Ότι δηλαδή κάνουν όλοι στον πλανήτη με γκόμενες. Αντίθετα τα ναυάγια στέκονται στην σειρά για να γαμήσουν στα στημένα σε περιορισμένο πρόγραμμα και προαποφασισμένο χρόνο. Μόνο αυτό μπορούν. Δηλαδή είναι αποτυχημένοι
με αποδείξεις!!!
Κάποια άτομα εδώ μέσα είναι ανίκανα και δεν μπορούν να γαμήσουν ποτέ κανονική γκόμενα. Το λέω και χαίρομαι για την δυστυχία τους. Είναι όντως δυστυχισμένα. Θα ήθελαν γκόμενα. Το ότι πάνε μόνο στις πουτάνες δεν είναι φυσιολογικό. Δεν τολμούν καν να το ξεστομίσουν στην κοινωνία. Γιατί αφού είναι μάγκες όπως σκουζουν, δεν το λένε; κρύβονται σαν ξεφτιλισμένοι που είναι. Αντίθετα εγώ μπορώ να πάω έξω και να λέω ότι την πέφτω σε γκόμενες γαμώντας όσες γαμάω και κανείς δεν θα μου πει τίποτα. Η διαφορά είναι χαώδης ακόμα και στο γαμήσι με γκόμενα. Γαμάς ρεαλιστικά, με φοβερή παροχή στο σεξ, άπειρο χρόνο, ακάποτα και κάνεις τα πάντα όλα. Ότι δηλαδή κάνουν όλοι στον πλανήτη με γκόμενες. Αντίθετα τα ναυάγια στέκονται στην σειρά για να γαμήσουν στα στημένα σε περιορισμένο πρόγραμμα και προαποφασισμένο χρόνο. Μόνο αυτό μπορούν. Δηλαδή είναι αποτυχημένοι
με αποδείξεις!!!