Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (7 μέλη και 48 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.319
Πόντοι
3.656
Βρε κακοκοιρη χοντρέ και λούζερ πήγαινε να τσακωθείς με τον Μπαρόκ που σε έχει ξεσκίσει τόσα χρόνια :2funny:
και έχω κουραστεί να βλέπω ποστ για την μούρη του
κι ασε τα τρελλα σου διότι κωλοτριβεσαι κάθε λίγο και λιγάκι. Σου έκανα πόστ ταφόπλακα και δεν είχες τ αρχίδια να το παραθέσεις ολόκληρο. Τρέμεις!
Κι αν νομίζεις ότι μετράς σε ένα σάιτ σε γέλασαν. Έχετε φάει σκατά αρκετοί και όσο κι αν λες για ανεμόμυλους εγώ μιλώ με γεγονότα. Και τώρα πήγαινε να φορέσεις το κουστούμι σου με την μόνη διαφορά ότι λέγεται κοστούμι.

Ναυάγιο, βάλε με ιγκνόρ λίστ.

:2funny:
Ο Μπαρόκ , έβαλε ένα ρολόϊ ... μαϊμού .... και έγινε πιο ξεφτίλας από όσο ήταν .
Μην ξεχνάμε .... ο Νο2 Μαλάκας 2023 είναι .

Τι μπορείς να ανεβάσεις φωτό φουκαρά ;
Μη βάλεις ρολόγια και την πάθεις σαν τον ήρωά σου το Μπαροκ ... κρίμα θα είναι .

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μπηκε μια μαγκι στο θρεντ και εγιναν τα πανω κατω.
Το ιδιο εχει γινει και σε παρεες οταν υπάρχουν γυναικες..
Η μαγκι νομίζετε οτι φταιει?η εμείς που τις δίνουμε σημασια και εχει το θράσος και θαρρος να το παιζει ιστορια.
Εσεις που την στηριζεται μπειτε σε ενα θρεντ των φεμινιστων και τολμήστε να κανετε αυτο που κανει η μαγκι εδω και αν δεν φατε μήνυση μη λέτε τίποτα.
Οι μονοι που βάζουμε τη μαγκι στη θεση της ειμαι ο εγω και ο Τσιγκολελέτος ισως και ο τελλυς

Και φαντασου πως ειχε την ατυχια να μπει την ωρα που παιζει μπαλα η Αγγελικη στα αλλα νηματα

Λειπει να αμολυθει και καμια γκομενα στα ποδοσφαιρικα νηματα και θα 10πλασιαστει η κινηση στο σαιτ. Βλεπω να εξαγοραζεται τελικα το μπου απο τον Ελον

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Άσε το μπουρού μπουρού είσαι στα τσιμπούκια με της μαγκιές που αμολησες.. οπότε σταθερό τέρμα το σαγόνι και όταν δω τα μάτια σου ικανοποιημένα και πεταχτά όπως η μαλακίες σου τότε θα μπω ποιο βαθιά να δω εμετό και είσαι τυχερός που θα σε πάω αργά αργα

με τη φαντασια θα μεινεις οπως παντα σε καθε ΑΝΤΡΑ και οχι σε καθε λουλη ευνουχο που σε προσκυνα!! ουτε τα σαλια μου στα μουτρα σου δεν αξιζεις. βδελυγμα...

τωρα υποτιθεται οτι προκαλεις τον ανδρισμο μου? σοβαρα τωρα?
τραβα παιξε με το ταμ τιριριρι σου μανταμ

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ο πάπιας ... πολύ δεν ξενυχτάει ;
Τι ώρα πιάνει πρωί κουπί στη γαλέρα στο σούπερ μάρκετ ; Λες να είναι απογευματινός ; ή ρεπό ;;

Νομιζω ρεπο ειχε σημερα

Σημερα ειναι και μεσα στα μελια απο το ωραιο γαμησακι που εριξε και μεθαυριο ειναι και Κυριακη, αραχταλαν

Κοιτα μην του το χαλασεις με τιποτα γκιφ με κωπηλατες παλι τυπε :tickedoff:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο άλλος ο μαλάκας ο βλάχος θέλει διάλογο που έγραψε ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια ασυναρτησίας για να τον αποκαλύψω τελικά ότι πάει στα μπουρδέλα για να ξεχάσει την μιζέρια του. :2funny: Και μετά μαζεύονται όλοι οι αυτιστικοί και κάνουν μαλακία με τις μύξες τους. Τους μισούς σας έχω στην απαξίωση και τους άλλους μισούς για να σας κάνω τούνελ τον πάτο. Παρατήστε τα. Μην ξεφτιλιζεστε άλλο.

:confused:

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Μπηκε μια μαγκι στο θρεντ και εγιναν τα πανω κατω.
Το ιδιο εχει γινει και σε παρεες οταν υπάρχουν γυναικες..
Η μαγκι νομίζετε οτι φταιει?η εμείς που τις δίνουμε σημασια και εχει το θράσος και θαρρος να το παιζει ιστορια.
Εσεις που την στηριζεται μπειτε σε ενα θρεντ των φεμινιστων και τολμήστε να κανετε αυτο που κανει η μαγκι εδω και αν δεν φατε μήνυση μη λέτε τίποτα.
Οι μονοι που βάζουμε τη μαγκι στη θεση της ειμαι ο εγω και ο Τσιγκολελέτος ισως και ο τελλυς
ο καθενας τη βαζει στη θεση της. απλα ειναι διαφορετικη... στου παπια η θεση της μαγκις ειναι αναμεσα στα ποδια του να του ξηλωνει τη σουφρα.... σε μενα δεν εχει θεση! ειναι εκτος περιβαλλοντος μου... αλλους ισως τους εξιταρει η τους γοητευει... αλλα εχει και αυτη την "αντικειμενικη" φιλοσοφια οτι οι πιπες που μας γραφει δε κρινονται και οτι μονο αυτη ξερει το σωστο... μοιαζουν με τον παπιο γιατι οπως καθε βλαμμενος εξυμνουν τους εαυτους τους...

αλλο πραγμα να ειναι περηφανος για τον εαυτο σου και αλλο να βγαινεις και να λες ειμαι γαματος ειμαι εξυπνος κλπ.... γιατι σιγουρα δεν εισαι αυτα που διαφημιζεις... και δε κερδιζεται ετσι η αναγνωριση...

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
με τη φαντασια θα μεινεις οπως παντα σε καθε ΑΝΤΡΑ και οχι σε καθε λουλη ευνουχο που σε προσκυνα!! ουτε τα σαλια μου στα μουτρα σου δεν αξιζεις. βδελυγμα...

τωρα υποτιθεται οτι προκαλεις τον ανδρισμο μου? σοβαρα τωρα?
τραβα παιξε με το ταμ τιριριρι σου μανταμ
Δεν με νοιάζει τι λες και τι βλέπεις ... Πέταξες μαλακίες άσχημες από πού και ως που ...άνοιξε τα σαγόνια σου και προχώρα εναλλάξ με το φίλο σου...και άμα θες είναι και τα τάγματα εφόδου...αλλά τη μπύρα την πίνω σε μπουκάλι...προχώρα κινεζακι θα φύγεις

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Δεν με νοιάζει τι λες και τι βλέπεις ... Πέταξες μαλακίες άσχημες από πού και ως που ...άνοιξε τα σαγόνια σου και προχώρα εναλλάξ με το φίλο σου...και άμα θες είναι και τα τάγματα εφόδου...αλλά τη μπύρα την πίνω σε μπουκάλι...προχώρα κινεζακι θα φύγεις
απο αυτο που πινεις ποσο προσδοκιμο ζωης δινει?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ευγενική με τους ευγενικούς
Και με τους καφρους? Πολύ απλά όλοι στην άκρη...
Ορισμένοι έχουν τήν άποψη...ότι άν βρίσουν γίνονται πιό δυνατοί...μεγάλη μαλακία αυτή αλλά δυστυχώς έτσι είναι!!
Εγώ δέν είμαι μισογύνης...τό έχω πεί 100 φορές...εδώ έχει αρκετούς!!
Μήν δώ όμως γυναίκα νά λέει γιά ξιφτιλίκια σέ άνδρα...ζήτω πού τήν γάμησε!!
Η γυναίκα πρέπει νά ξέρει τά όρια της...εδώ δέν είναι μόνο πουστάκια...έχει καί άνδρες πού γαμούν καί δέρνουν!!
Σίγουρα συμφωνείς μέ αυτά!!

Ελα ρε,που θα πεις του γέρου εχει δίκιο
Δέν είπα έχει δίκιο...είπα κάπου έχει δίκιο...έχει διαφορά αυτό!!
Σκέψου το...μήν βιάζεσαι!!

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Ορισμένοι έχουν τήν άποψη...ότι άν βρίσουν γίνονται πιό δυνατοί...μεγάλη μαλακία αυτή αλλά δυστυχώς έτσι είναι!!
Εγώ δέν είμαι μισογύνης...τό έχω πεί 100 φορές...εδώ έχει αρκετούς!!
Μήν δώ όμως γυναίκα νά λέει γιά ξιφτιλίκια σέ άνδρα...ζήτω πού τήν γάμησε!!
Η γυναίκα πρέπει νά ξέρει τά όρια της...εδώ δέν είναι μόνο πουστάκια...έχει καί άνδρες πού γαμούν καί δέρνουν!!
Σίγουρα συμφωνείς μέ αυτά!!

Δέν είπα έχει δίκιο...είπα κάπου έχει δίκιο...έχει διαφορά αυτό!!
Σκέψου το...μήν βιάζεσαι!!
αμα ονειρευεται ξεφτιλικια ευχαριστως να την ξεφτιλισουμε...

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Για άτομα που πετάνε τόση μαλακία πάνω μου ότι τρύπα έχεις με καλουδια γεματη
ααα για τον εαυτο σου μιλας τοση ωρα?

και ως αφεντρα αυτη ειναι η αμυνα σου?

με απογοητευσες!!! σε ειχα για πιο σκληρο και μαχιμο χαρακτηρα...

ακομη δε ξερεις να χειριστεις την απορριψη

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
αμα ονειρευεται ξεφτιλικια ευχαριστως να την ξεφτιλισουμε...
Ελα ρέ σύ μήν τήν πιάνουμε από τόν λαιμό!!
Θά δούμε...πώς θά πάει η φάση!!
Αν γυναίκα αρχίσει καί χώνει...μαλακίες άνευ λόγου...εδώ είμαστε!!

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Ελα ρέ σύ μήν τήν πιάνουμε από τόν λαιμό!!
Θά δούμε...πώς θά πάει η φάση!!
Αν γυναίκα αρχίσει καί χώνει...μαλακίες άνευ λόγου...εδώ είμαστε!!
δε μετραει ως γυναικα τυπε...

μη μπερδευεις το φυλο γεννησεως με το τι ειναι στα μυαλα!!!

εσυ αν δεις 2 λεσβιες παλι γυναικες θα τις πεις.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (αν ειναι αποκλειστικα ομοφυλοφιλες) οποτε δεν μπορεις να τις δεις ως γυναικες και ας εχουν μουνι...

μπερδευεσαι απο το ενστικτο και αυτο ειναι παγιδα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom