Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
δε μετραει ως γυναικα τυπε...

μη μπερδευεις το φυλο γεννησεως με το τι ειναι στα μυαλα!!!

εσυ αν δεις 2 λεσβιες παλι γυναικες θα τις πεις.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (αν ειναι αποκλειστικα ομοφυλοφιλες) οποτε δεν μπορεις να τις δεις ως γυναικες και ας εχουν μουνι...

μπερδευεσαι απο το ενστικτο και αυτο ειναι παγιδα...
Δέν είναι έτσι ακριβώς!!
Εχω 40 χρόνια στό κουρμπέτι...άν δώ γλωσσού άνευ λόγου...απέναντι σέ άνδρα...ζήτω πού τήν γάμησε!!
Αλλά καί εσείς ρέ...τήν πέσατε σάν τά κοράκια όλοι μαζί...έτσι είναι τό κανονικό...σίγουρα δέν είναι έτσι!!
Οποια δέν είναι θηλυκό καί τό παίξει ιστορία...πρώτος εγώ θά χωθώ!! :hi:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.696
Πόντοι
6.056

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
19
Like
2.399
Πόντοι
1.206
Δέν είναι έτσι ακριβώς!!
Εχω 40 χρόνια στό κουρμπέτι...άν δώ γλωσσού άνευ λόγου...απέναντι σέ άνδρα...ζήτω πού τήν γάμησε!!
Αλλά καί εσείς ρέ...τήν πέσατε σάν τά κοράκια όλοι μαζί...έτσι είναι τό κανονικό...σίγουρα δέν είναι έτσι!!
Οποια δέν είναι θυληκό καί τό παίξει ιστορία...πρώτος εγώ θά χωθώ!! :hi:
τι ιστορια να παιξει, εμεις παιζουμε μπαλα και αυτη παιζει τεννις.... ουδεμια σχεση, κανενα κοινο σημειο ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο παπιός ... μου τη λέει ... ότι έγραψα κουστούμι ... αντί κοστούμι ...
πως θα βγεις αυριο στα καφενεια επειτα απο τετοια προσβολη τυπε?
προσεχε μη σου μαραθει απο το σοκ!

Μικρή η Αθήνα που κολλάς?
στις αθηνεζες

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
τι ιστορια να παιξει, εμεις παιζουμε μπαλα και αυτη παιζει τεννις.... ουδεμια σχεση, κανενα κοινο σημειο ...
Γιατί ρέ καί τό τέννις ωραίο είναι, εμένα μού αρέσει...σάν τήν μπάλα βέβαια δέν είναι...αλλά λέμε τώρα!! :wink:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.696
Πόντοι
6.056
Κι αυτός .... έγραψε ότι ... ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ....

ενώ εννούσε
ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ ........

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.217
Πόντοι
736

στις αθηνεζες
Άκου μαλακά ως γυναίκα οφείλω όταν μας πετάνε σκατα να σου τα μπουκωνω μέχρι να τελειώσεις αυτό που αρχησες ..ψωλου που νομίζεις Ότι θα λήξει έτσι ..η θα πεις συγνώμη η αλήθεια έχεις θέμα εγώ δεν είμαι πλάκα για σήμερα... κατάλαβες? Ηθικό δίδαγμα εχεσες θα τα φας

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.217
Πόντοι
736
Γιατί ρέ καί τό τέννις ωραίο είναι, εμένα μού αρέσει...σάν τήν μπάλα βέβαια δέν είναι...αλλά λέμε τώρα!! :wink:
Εγώ δεν έχω θέμα αλλά μου έκανες ερώτηση για ένα αστείο που είπα και εγώ η ίδια σου είπα ότι θέλεις για αυτά σε προσωπικό μήνυμα...και γυρίζω και βλέπω όλο αυτό

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.217
Πόντοι
736
Μούγκα..
Γλωσσουδες.,..
Ώρα για ξάπλα...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Άκου μαλακά ως γυναίκα οφείλω όταν μας πετάνε σκατα να σου τα μπουκωνω μέχρι να τελειώσεις αυτό που αρχησες ..ψωλου που νομίζεις Ότι θα λήξει έτσι ..η θα πεις συγνώμη η αλήθεια έχεις θέμα εγώ δεν είμαι πλάκα για σήμερα... κατάλαβες? Ηθικό δίδαγμα εχεσες θα τα φας
Έχεις σκεφτεί ότι αυτός που μιλάς έχει παραδεχτεί σε ποστ ότι ειχε τρεις κλώνους και δεν ήξεραν ποιος είναι; :2funny:έχεις σκεφτεί ότι σε τσιτωνει γιατί δεν μπορεί να γαμήσει; :confused:έχεις σκεφτεί ότι μπορεί μόνο να νοικιάσει ηδονή ως κομπλεξικός; :2funny:έχεις σκεφτεί ότι με εχει ιγκνόρ για να μην του χυθουν τα μάτια στην οθόνη; :confused: έχεις σκεφτεί ότι με το που εμφανίστηκε έκανε 150 ποστ πάνω μου; :2funny:σκέψου τα αυτά. Είναι απλά αρρωστος. Και δυστυχώς γι αυτόν ξέρω ποιος είναι.

:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εγώ δεν έχω θέμα αλλά μου έκανες ερώτηση για ένα αστείο που είπα και εγώ η ίδια σου είπα ότι θέλεις για αυτά σε προσωπικό μήνυμα...και γυρίζω και βλέπω όλο αυτό
Magi θά έχεις καταλάβει ότι εδώ έχει διάφορα άτομα...μέ προβλήματα...μέ μίσος...πού δέν δέχονται τίποτα!!
Ετσι έχουν μάθει...καί νομίζουν...ότι είναι ο σωστός τρόπος!!
Αλλά έχει καί άνδρες σοβαρούς...μέ εμπειρίες...δέν είναι όλοι ίδιοι!!
Σίγουρα όλα αυτά παίζουν παντού...εμείς από εσένα θέλουμε τήν γυναικεία άποψη...σέ πολλά θέματα.
Οχι όμως νά δυναμιτίζουμε τήν κατάσταση...νομίζω έχεις τήν γνώση καί εμπειρία...καί μπορείς άνετα νά τό κάνεις.
Ορισμένοι δέν θά αλλάξουν ποτέ...αυτό τό ξέρεις!! :undecided:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.217
Πόντοι
736
Έχεις σκεφτεί ότι αυτός που μιλάς έχει παραδεχτεί σε ποστ ότι ειχε τρεις κλώνους και δεν ήξεραν ποιος είναι; :2funny:έχεις σκεφτεί ότι σε τσιτωνει γιατί δεν μπορεί να γαμήσει; :confused:έχεις σκεφτεί ότι μπορεί μόνο να νοικιάσει ηδονή ως κομπλεξικός; :2funny:έχεις σκεφτεί ότι με εχει ιγκνόρ για να μην του χυθουν τα μάτια στην οθόνη; :confused: έχεις σκεφτεί ότι με το που εμφανίστηκε έκανε 150 ποστ πάνω μου; :2funny:σκέψου τα αυτά. Είναι απλά αρρωστος. Και δυστυχώς γι αυτόν ξέρω ποιος είναι.

:rockon:
Έγινε το φετίχ μου...αυτά από το εδώ μέτωπο...

Καληνύχτα αγαπημένο μου παπί...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μούγκα..
Γλωσσουδες.,..
Ώρα για ξάπλα...
Τελικά παίζει όντως να είσαι και γυναίκα και νέο μέλος. Αυτό γίνεται για να μην φύγεις. Δηλαδή σε ταράζουν τόσο όσο. Άκου τι θα κάνεις. Θα τους γαμάς κάθε μέρα σε κάθε ευκαιρία με τον χειρότερο τρόπο. Στο χόμπυ τους. Μείωση μέχρι το μεδούλι. Σιγά το δύσκολο.

Μου αρέσει που περνάμε καλά εδώ μέσα.

:2funny:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.217
Πόντοι
736
Magi θά έχεις καταλάβει ότι εδώ έχει διάφορα άτομα...μέ προβλήματα...μέ μίσος...πού δέν δέχονται τίποτα!!
Ετσι έχουν μάθει...καί νομίζουν...ότι είναι ο σωστός τρόπος!!
Αλλά έχει καί άνδρες σοβαρούς...μέ εμπειρίες...δέν είναι όλοι ίδιοι!!
Σίγουρα όλα αυτά παίζουν παντού...εμείς από εσένα θέλουμε τήν γυναικεία άποψη...σέ πολλά θέματα.
Οχι όμως νά δυναμιτίζουμε τήν κατάσταση...νομίζω έχεις τήν γνώση καί εμπειρία...καί μπορείς άνετα νά τό κάνεις.
Ορισμένοι δέν θά αλλάξουν ποτέ...αυτό τό ξέρεις!! :undecided:
Φυσικά αγαπητέ ..αλλά μην σε απασχολεί θα χορτάσουν γρήγορα έχουν μικρό στομαχακι,

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μπήκε τώρα ο ανύπαρκτος ψευδαισθητικός να βάλει σειρά. Το ακεντράριστο ναυάγιο με την γραφή μογγόλου. Υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν όπως μιλούν.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.217
Πόντοι
736
Τελικά παίζει όντως να είσαι και γυναίκα και νέο μέλος. Αυτό γίνεται για να μην φύγεις. Δηλαδή σε ταράζουν τόσο όσο. Άκου τι θα κάνεις. Θα τους γαμάς κάθε μέρα σε κάθε ευκαιρία με τον χειρότερο τρόπο. Στο χόμπυ τους. Μείωση μέχρι το μεδούλι. Σιγά το δύσκολο.

Μου αρέσει που περνάμε καλά εδώ μέσα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τράβα μωρή γαμιόλα πιές καμία γραμμή...νά έρθεις στά ίσια σου...πού θά μέ πείς ναυάγιο!!
Γαμιολίκι ξεσκισμένο!!
Πραγματικά είσαι ο μεγαλύτερος ψυχασθενής...όχι τής Ερμού...αλλά τής Αθήνας...γαμημένο Ζάκι!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom