tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.399
- Πόντοι
- 1.206
ας στειλει κανενα ηχητικο στον παπια να την παρηγορησει...Εισαι σκληρος,τωρα το κοριτσάκι εχει βαλει τα κλάματα
ας στειλει κανενα ηχητικο στον παπια να την παρηγορησει...Εισαι σκληρος,τωρα το κοριτσάκι εχει βαλει τα κλάματα
Μην βιάζεσαι αυτόν τον εκπαιδεύω να αντέχει..τα κατουρα στη σούφρα σου θα τα βαλωΕισαι σκληρος,τωρα το κοριτσάκι εχει βαλει τα κλάματα
δε μπορω εχω ξενερωσει απο την ορθογραφια σουΨωλου εδώ αρχησες πίπες και άσε αυτά που λες.. προχώρα
Μικρή η Αθήνα που κολλάς?δε μπορω εχω ξενερωσει απο την ορθογραφια σου
Δέν είναι έτσι ακριβώς!!δε μετραει ως γυναικα τυπε...
μη μπερδευεις το φυλο γεννησεως με το τι ειναι στα μυαλα!!!
εσυ αν δεις 2 λεσβιες παλι γυναικες θα τις πεις.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (αν ειναι αποκλειστικα ομοφυλοφιλες) οποτε δεν μπορεις να τις δεις ως γυναικες και ας εχουν μουνι...
μπερδευεσαι απο το ενστικτο και αυτο ειναι παγιδα...
Ο παπιός ... μου τη λέει ... ότι έγραψα κουστούμι ... αντί κοστούμι ...Ο Τέλης με έχει πάρει στο κατώφλι.
τι ιστορια να παιξει, εμεις παιζουμε μπαλα και αυτη παιζει τεννις.... ουδεμια σχεση, κανενα κοινο σημειο ...Δέν είναι έτσι ακριβώς!!
Εχω 40 χρόνια στό κουρμπέτι...άν δώ γλωσσού άνευ λόγου...απέναντι σέ άνδρα...ζήτω πού τήν γάμησε!!
Αλλά καί εσείς ρέ...τήν πέσατε σάν τά κοράκια όλοι μαζί...έτσι είναι τό κανονικό...σίγουρα δέν είναι έτσι!!
Οποια δέν είναι θυληκό καί τό παίξει ιστορία...πρώτος εγώ θά χωθώ!!
πως θα βγεις αυριο στα καφενεια επειτα απο τετοια προσβολη τυπε?Ο παπιός ... μου τη λέει ... ότι έγραψα κουστούμι ... αντί κοστούμι ...
στις αθηνεζεςΜικρή η Αθήνα που κολλάς?
Γιατί ρέ καί τό τέννις ωραίο είναι, εμένα μού αρέσει...σάν τήν μπάλα βέβαια δέν είναι...αλλά λέμε τώρα!!τι ιστορια να παιξει, εμεις παιζουμε μπαλα και αυτη παιζει τεννις.... ουδεμια σχεση, κανενα κοινο σημειο ...
Κι αυτός .... έγραψε ότι ... ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ....πως θα βγεις αυριο στα καφενεια επειτα απο τετοια προσβολη τυπε?
προσεχε μη σου μαραθει απο το σοκ!
Άκου μαλακά ως γυναίκα οφείλω όταν μας πετάνε σκατα να σου τα μπουκωνω μέχρι να τελειώσεις αυτό που αρχησες ..ψωλου που νομίζεις Ότι θα λήξει έτσι ..η θα πεις συγνώμη η αλήθεια έχεις θέμα εγώ δεν είμαι πλάκα για σήμερα... κατάλαβες? Ηθικό δίδαγμα εχεσες θα τα φαςτι ιστορια να παιξει, εμεις παιζουμε μπαλα και αυτη παιζει τεννις.... ουδεμια σχεση, κανενα κοινο σημειο ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πως θα βγεις αυριο στα καφενεια επειτα απο τετοια προσβολη τυπε?
προσεχε μη σου μαραθει απο το σοκ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στις αθηνεζες
Εγώ δεν έχω θέμα αλλά μου έκανες ερώτηση για ένα αστείο που είπα και εγώ η ίδια σου είπα ότι θέλεις για αυτά σε προσωπικό μήνυμα...και γυρίζω και βλέπω όλο αυτόΓιατί ρέ καί τό τέννις ωραίο είναι, εμένα μού αρέσει...σάν τήν μπάλα βέβαια δέν είναι...αλλά λέμε τώρα!!
Έχεις σκεφτεί ότι αυτός που μιλάς έχει παραδεχτεί σε ποστ ότι ειχε τρεις κλώνους και δεν ήξεραν ποιος είναι; έχεις σκεφτεί ότι σε τσιτωνει γιατί δεν μπορεί να γαμήσει; έχεις σκεφτεί ότι μπορεί μόνο να νοικιάσει ηδονή ως κομπλεξικός; έχεις σκεφτεί ότι με εχει ιγκνόρ για να μην του χυθουν τα μάτια στην οθόνη; έχεις σκεφτεί ότι με το που εμφανίστηκε έκανε 150 ποστ πάνω μου; σκέψου τα αυτά. Είναι απλά αρρωστος. Και δυστυχώς γι αυτόν ξέρω ποιος είναι.Άκου μαλακά ως γυναίκα οφείλω όταν μας πετάνε σκατα να σου τα μπουκωνω μέχρι να τελειώσεις αυτό που αρχησες ..ψωλου που νομίζεις Ότι θα λήξει έτσι ..η θα πεις συγνώμη η αλήθεια έχεις θέμα εγώ δεν είμαι πλάκα για σήμερα... κατάλαβες? Ηθικό δίδαγμα εχεσες θα τα φας
Magi θά έχεις καταλάβει ότι εδώ έχει διάφορα άτομα...μέ προβλήματα...μέ μίσος...πού δέν δέχονται τίποτα!!Εγώ δεν έχω θέμα αλλά μου έκανες ερώτηση για ένα αστείο που είπα και εγώ η ίδια σου είπα ότι θέλεις για αυτά σε προσωπικό μήνυμα...και γυρίζω και βλέπω όλο αυτό
Έγινε το φετίχ μου...αυτά από το εδώ μέτωπο...Έχεις σκεφτεί ότι αυτός που μιλάς έχει παραδεχτεί σε ποστ ότι ειχε τρεις κλώνους και δεν ήξεραν ποιος είναι; έχεις σκεφτεί ότι σε τσιτωνει γιατί δεν μπορεί να γαμήσει; έχεις σκεφτεί ότι μπορεί μόνο να νοικιάσει ηδονή ως κομπλεξικός; έχεις σκεφτεί ότι με εχει ιγκνόρ για να μην του χυθουν τα μάτια στην οθόνη; έχεις σκεφτεί ότι με το που εμφανίστηκε έκανε 150 ποστ πάνω μου; σκέψου τα αυτά. Είναι απλά αρρωστος. Και δυστυχώς γι αυτόν ξέρω ποιος είναι.
Τελικά παίζει όντως να είσαι και γυναίκα και νέο μέλος. Αυτό γίνεται για να μην φύγεις. Δηλαδή σε ταράζουν τόσο όσο. Άκου τι θα κάνεις. Θα τους γαμάς κάθε μέρα σε κάθε ευκαιρία με τον χειρότερο τρόπο. Στο χόμπυ τους. Μείωση μέχρι το μεδούλι. Σιγά το δύσκολο.Μούγκα..
Γλωσσουδες.,..
Ώρα για ξάπλα...
Φυσικά αγαπητέ ..αλλά μην σε απασχολεί θα χορτάσουν γρήγορα έχουν μικρό στομαχακι,Magi θά έχεις καταλάβει ότι εδώ έχει διάφορα άτομα...μέ προβλήματα...μέ μίσος...πού δέν δέχονται τίποτα!!
Ετσι έχουν μάθει...καί νομίζουν...ότι είναι ο σωστός τρόπος!!
Αλλά έχει καί άνδρες σοβαρούς...μέ εμπειρίες...δέν είναι όλοι ίδιοι!!
Σίγουρα όλα αυτά παίζουν παντού...εμείς από εσένα θέλουμε τήν γυναικεία άποψη...σέ πολλά θέματα.
Οχι όμως νά δυναμιτίζουμε τήν κατάσταση...νομίζω έχεις τήν γνώση καί εμπειρία...καί μπορείς άνετα νά τό κάνεις.
Ορισμένοι δέν θά αλλάξουν ποτέ...αυτό τό ξέρεις!!
Τελικά παίζει όντως να είσαι και γυναίκα και νέο μέλος. Αυτό γίνεται για να μην φύγεις. Δηλαδή σε ταράζουν τόσο όσο. Άκου τι θα κάνεις. Θα τους γαμάς κάθε μέρα σε κάθε ευκαιρία με τον χειρότερο τρόπο. Στο χόμπυ τους. Μείωση μέχρι το μεδούλι. Σιγά το δύσκολο.
Μου αρέσει που περνάμε καλά εδώ μέσα.