Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (10 μέλη και 51 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
659
Πόντοι
86
Εγώ αδερφούλη μου ακόμα και με τις τρανς που πάω ή μάλλον που πήγαινα καθώς πλέον το αραίωσα αγρίως (και όχι λόγω οικονομικών αλλά λόγω έλλειψης στανταρακίων) πλέον και εκεί η ποιότητα έχει πέσει πάρα πολύ. Οι παλιές εκδιδόμενες οι σοβαρές σταμάτησαν το άθλημα και πρέπει να κάνεις συνέχεια κασκαντεριλίκια - ακριβώς το ίδιο ισχύει με γυναίκες ιερόδουλες.

Άσχετο. Τις προάλλες έψαχνα μανιωδώς μαύρη ιερόδουλη και η μόνη λύση ήταν η Σωκράτους ή κάτι βίζιτες των 300 ευρω- φυσικά δεν πήγα... όχι επειδή δεν είχα τα λεφτά αλλά επειδή το θεωρώ κίνηση υψηλού ρίσκου.
Εχεις δίκιο. Δυστυχώς γίνονται συνέχεια πειράματα και κασκαντεριλίκια. Εχουν καταστραφεί και τα στάνταρ. Εγω πλέον κυνηγώ πιο πολύ καινούργιες με δώρο κάποια ευρώ περαν της βασικής τιμής όσο είναι άμαθες έτσι ώστε να πετύχω αποτέλεσμα (αν γίνει αυτό) γνωρίζοντας ότι σε κανα 15νθήμερο θα έχουν καταστραφεί και πάμε γι άλλα. Τις παλιές τις κόβω σταδιακά. Δεν αποδίδουν. CG είναι καλύτερα αλλα όντως το ρίσκο είναι πολύ υψηλό (και το κόστος).

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.273
Πόντοι
2.356
Εχεις δίκιο. Δυστυχώς γίνονται συνέχεια πειράματα και κασκαντεριλίκια. Εχουν καταστραφεί και τα στάνταρ. Εγω πλέον κυνηγώ πιο πολύ καινούργιες με δώρο κάποια ευρώ περαν της βασικής τιμής όσο είναι άμαθες έτσι ώστε να πετύχω αποτέλεσμα (αν γίνει αυτό) γνωρίζοντας ότι σε κανα 15νθήμερο θα έχουν καταστραφεί και πάμε γι άλλα. Τις παλιές τις κόβω σταδιακά. Δεν αποδίδουν. CG είναι καλύτερα αλλα όντως το ρίσκο είναι πολύ υψηλό (και το κόστος).
Τα CG είναι τρελό ρίσκο - πραγματικά αν έχετε κάποιοι σταθερές ελληνίδες που πάνε σε Χοτελ πχ Bill Αθήνα και είναι ωραία κορμιά στο σεξ και αξιόλογες γενικά πείτε μου με p.m.. Όσοι ξέρετε. Όχι όμως πανάκριβες.

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
751
Πόντοι
361

Έχει πλάκα να διαβαζεις τα άρθρα που τις γράφουν

Δεν υπάρχει αντρική μοναξιά,υπάρχουν γυναίκες που έχουν 'θέλω' :2funny:

Οι γυναίκες είναι αυτές που κάθονται και αναρωτιούνται αν θα τις θέλει κανείς μετά τα 30... :2funny:

Πολλές γυναίκες που λούστηκαν τη «μοναξιά», διαπίστωσαν ότι η ζωή δεν είναι άσχημη με τον παρά σου, τη συγκάτοικό σου και το γατόσκυλό σου :2funny:
Περίμενες κάτι καλύτερο από lifo?

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
751
Πόντοι
361
Εγώ αδερφούλη μου ακόμα και με τις τρανς που πάω ή μάλλον που πήγαινα καθώς πλέον το αραίωσα αγρίως (και όχι λόγω οικονομικών αλλά λόγω έλλειψης στανταρακίων) πλέον και εκεί η ποιότητα έχει πέσει πάρα πολύ. Οι παλιές εκδιδόμενες οι σοβαρές σταμάτησαν το άθλημα και πρέπει να κάνεις συνέχεια κασκαντεριλίκια - ακριβώς το ίδιο ισχύει με γυναίκες ιερόδουλες.

Άσχετο. Τις προάλλες έψαχνα μανιωδώς μαύρη ιερόδουλη και η μόνη λύση ήταν η Σωκράτους ή κάτι βίζιτες των 300 ευρω- φυσικά δεν πήγα... όχι επειδή δεν είχα τα λεφτά αλλά επειδή το θεωρώ κίνηση υψηλού ρίσκου.
Μπιούτη ή Ναόμι Φυλής; Όχι;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.158
Πόντοι
6.056
Στις πιο λαικες περιοχές της Αθήνας,κάτι σαν τις δυτικές συνοικίες στη Θεσσαλονίκη,ούτε εκεί μπορεί να γίνει παιχνίδι;Δε φαντάζομαι κι εκει να παίζει ρόλο η κοινωνική θέση
Με τις δυτικιές ... σαλονικές .... η διαφορά είναι ... ότι κυκλοφορούν περισσότερες γκόμενες διαθέσιμες ...
και πιο μπάνικες .......
Δυτικά αθήνα .... θα δεις 2000 μπάκουρους .... 50 ζευγάρια .... 10 γκομενοπαρέες .... οι 5 καράμπαζα
οι 4 ημίμπαζα .... όλοι θα σχολιάσουν τη μία παρέα μουνάρες ...

που ναι έχουν απαιτήσεις κηφισιάς γλυφάδας ... μπορεί και παραπάνω ........

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.439
Πόντοι
216
Με τις δυτικιές ... σαλονικές .... η διαφορά είναι ... ότι κυκλοφορούν περισσότερες γκόμενες διαθέσιμες ...
και πιο μπάνικες .......
Δυτικά αθήνα .... θα δεις 2000 μπάκουρους .... 50 ζευγάρια .... 10 γκομενοπαρέες .... οι 5 καράμπαζα

Μενιδαρα μόνο :rockon:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.078
Πόντοι
6.056
και πιο μπάνικες .......

Ούτε προς Πειραιά μεριά παίζει τίποτα;Κι εκεί όλες ψάχνουν...εφοπλιστές;

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
659
Πόντοι
86
Είχε γενέθλια η ξαδέρφη μου προχτές και ρούφηξε γύρω στα 7-8 ΚΑΛΑ δώρα αν κατάλαβα, από λιγούρια. Θα κάνει και λίγο την δύσκολη και θα έχει πολλούς τεμενάδες. Μιλάμε για γυναικα 1,70 με εμφάνιση 6 και απλά αποδεκτό σώμα. Όταν σουλουπωθεί με τις κοροιδίες μεικ απ πάει στο 8. Αυτή είναι η κστασταση.

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
523
Πόντοι
81
Είχε γενέθλια η ξαδέρφη μου προχτές και ρούφηξε γύρω στα 7-8 ΚΑΛΑ δώρα αν κατάλαβα, από λιγούρια. Θα κάνει και λίγο την δύσκολη και θα έχει πολλούς τεμενάδες. Μιλάμε για γυναικα 1,70 με εμφάνιση 6 και απλά αποδεκτό σώμα. Όταν σουλουπωθεί με τις κοροιδίες μεικ απ πάει στο 8. Αυτή είναι η κστασταση.
Μαζι με τα δωρα ρουφηξε και τιποτα αλλο?

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
659
Πόντοι
86
Μαζι με τα δωρα ρουφηξε και τιποτα αλλο?
Μπα, δεν νομίζω γιατί είναι πονηρή και τους βάζει όλους κατάψυξη πριν την χρήση. Πιθανολογώ θα διαλέξει τον πιο καθυστέρα χορηγό και βέβαια πάντα διακριτικά μην κόψουν λάσπη οι υπόλοιποι μαλάκες.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.680
Πόντοι
4.646
Όταν περπατάω μόνος είμαι σαν αόρατος, για να μην πω πως πολλές φοβούνται και αλλάζουν πεζοδρόμιο.
Όταν έχω γκόμενα δίπλα συγκεντρώνω βλέμματα, έχει συμβεί πάρα πολλές φορές και σίγουρα δεν είναι η ιδέα μου.
Τέτοιες είναι.
Ρε τύπε, εάν κυκλοφορείς με το κουμπούρι που έχεις στο άβαταρ είναι λογικό να σε αποφεύγουν... :confused:

ntinos-x

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
885
Πόντοι
86
Εισαι μουρη ρε τυπε.. κοκο/λουκουμα-μεικαπια-σουλουπωματα....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.748
Πόντοι
9.297
Bro, μην εγκαταλείπεις τον αγώνα, συνέχισε τις άσκοπες γύρες στα πολυκαταστήματα μέχρι να συμπληρώσεις 8ωρο για να πάρεις το ένσημο.
Βλέπει εικόνες από το μέλλον του αν κάνει λάθος επιλογή...Άστον να εκπαιδευθει μήπως και γλυτώσει έστω ένας από τέτοιο μέλλον.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.748
Πόντοι
9.297
Αν ήσουν δ.υ με 1000,θα πίστευες το ίδιο;
Το status του δ.υ.περναει σε περιοχές που δεν είναι ιδιαίτερα πλούσιες.
Σε Θεσσαλονίκη ,Αθήνα,Κυκλάδες,Επτάνησα ...ούτε για πλάκα δεν περνάει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.748
Πόντοι
9.297
Εννοείς ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ λιγουρια που δεν είναι ούτε γείτονες,ούτε συμμαθητές,ούτε συνάδελφοι;

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
659
Πόντοι
86
Εννοείς ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ λιγουρια που δεν είναι ούτε γείτονες,ούτε συμμαθητές,ούτε συνάδελφοι;
Γνωστοί της τυχάρπαστοι πελάτες στο ρουχάδικο που δουλεύει. Δεξαμενη υποψηφίων χορηγών.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.078
Πόντοι
6.056

argyrotoxos

Ανώτερος