Ακριβώς. Προσωπικά έχω ξεμείνει με ελάχιστα στάνταρ και δεν υπάρχει περίπτωση να βγει μήνας χωρίς φόλα παρόλο τα στάνταρ. Δηλαδή γίνονται φόλες και τα στάνταρ. Πιάσαμε πάτο.Ναι σωστά. Και όσο κανείς μεγαλώνει ηλικιακά και από άποψη εμπειρία χρήσης στο πληρωμένο έρωτα ως πελάτης τόσο πιο πολύ το ζει στο πετσί του το πόσο άθλιες υπηρεσίες παρέχουν πια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.556
- Πόντοι
- 3.656
ΔΕΝ είναι απόλυτο αυτό αλλά ως προς την Αθήνα έχεις μεγάλο δίκιο. Επίσης σε πολύ μεγάλο βαθμό έχει να κάνει και με την ηλικία που έχει ο καθένας - τι ψάχνει και τι κύκλους κοινωνικούς έχει. Αν πχ είσαι 42 όπως εγώ και έχεις ελάχιστους κοινωνικούς κύκλους, στο θέμα των γνωριμιών είσαι off. Ειδικά σε μια περιοχή όπως η Αθήνα όπου σε μεγάλο βαθμό "σε προσδιορίζουν" με βάση την κοινωνική σου θέση. Και δεν μιλάμε για να τις κάνεις σχέση αλλά ούτε καν φλερτ δέχονται πολλώ δε μάλλον σεξ... για αυτί έχουμε γεμίσει ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ και πυρφόρους - ενώ και τα μπουρδέλα είναι σε διαρκή ακμή στην Αθήνα παρά τις ΑΘΛΙΕΣ υπηρεσίες που προσφέρουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία.
Στις πιο λαικες περιοχές της Αθήνας,κάτι σαν τις δυτικές συνοικίες στη Θεσσαλονίκη,ούτε εκεί μπορεί να γίνει παιχνίδι;Δε φαντάζομαι κι εκει να παίζει ρόλο η κοινωνική θέση
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.863
- Πόντοι
- 2.356
Εγώ αδερφούλη μου ακόμα και με τις τρανς που πάω ή μάλλον που πήγαινα καθώς πλέον το αραίωσα αγρίως (και όχι λόγω οικονομικών αλλά λόγω έλλειψης στανταρακίων) πλέον και εκεί η ποιότητα έχει πέσει πάρα πολύ. Οι παλιές εκδιδόμενες οι σοβαρές σταμάτησαν το άθλημα και πρέπει να κάνεις συνέχεια κασκαντεριλίκια - ακριβώς το ίδιο ισχύει με γυναίκες ιερόδουλες.Ακριβώς. Προσωπικά έχω ξεμείνει με ελάχιστα στάνταρ και δεν υπάρχει περίπτωση να βγει μήνας χωρίς φόλα παρόλο τα στάνταρ. Δηλαδή γίνονται φόλες και τα στάνταρ. Πιάσαμε πάτο.
Άσχετο. Τις προάλλες έψαχνα μανιωδώς μαύρη ιερόδουλη και η μόνη λύση ήταν η Σωκράτους ή κάτι βίζιτες των 300 ευρω- φυσικά δεν πήγα... όχι επειδή δεν είχα τα λεφτά αλλά επειδή το θεωρώ κίνηση υψηλού ρίσκου.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.863
- Πόντοι
- 2.356
Εννοείται πως σύμφωνα με τη κοινή λογική έχεις δίκιο αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι όπως το γράφεις. Ακόμα και αυτές ψάχνουν να είσαι φτιαγμένος. Κυριολεκτικά έχω πάψει να ασχολούμαι.Στις πιο λαικες περιοχές της Αθήνας,κάτι σαν τις δυτικές συνοικίες στη Θεσσαλονίκη,ούτε εκεί μπορεί να γίνει παιχνίδι;Δε φαντάζομαι κι εκει να παίζει ρόλο η κοινωνική θέση
Στη Θεσσαλονίκη δεν ξέρω τι παίζει, πάντως εδώ στην Αθήνα νέκρα.
Εχεις δίκιο. Δυστυχώς γίνονται συνέχεια πειράματα και κασκαντεριλίκια. Εχουν καταστραφεί και τα στάνταρ. Εγω πλέον κυνηγώ πιο πολύ καινούργιες με δώρο κάποια ευρώ περαν της βασικής τιμής όσο είναι άμαθες έτσι ώστε να πετύχω αποτέλεσμα (αν γίνει αυτό) γνωρίζοντας ότι σε κανα 15νθήμερο θα έχουν καταστραφεί και πάμε γι άλλα. Τις παλιές τις κόβω σταδιακά. Δεν αποδίδουν. CG είναι καλύτερα αλλα όντως το ρίσκο είναι πολύ υψηλό (και το κόστος).Εγώ αδερφούλη μου ακόμα και με τις τρανς που πάω ή μάλλον που πήγαινα καθώς πλέον το αραίωσα αγρίως (και όχι λόγω οικονομικών αλλά λόγω έλλειψης στανταρακίων) πλέον και εκεί η ποιότητα έχει πέσει πάρα πολύ. Οι παλιές εκδιδόμενες οι σοβαρές σταμάτησαν το άθλημα και πρέπει να κάνεις συνέχεια κασκαντεριλίκια - ακριβώς το ίδιο ισχύει με γυναίκες ιερόδουλες.
Άσχετο. Τις προάλλες έψαχνα μανιωδώς μαύρη ιερόδουλη και η μόνη λύση ήταν η Σωκράτους ή κάτι βίζιτες των 300 ευρω- φυσικά δεν πήγα... όχι επειδή δεν είχα τα λεφτά αλλά επειδή το θεωρώ κίνηση υψηλού ρίσκου.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.863
- Πόντοι
- 2.356
Τα CG είναι τρελό ρίσκο - πραγματικά αν έχετε κάποιοι σταθερές ελληνίδες που πάνε σε Χοτελ πχ Bill Αθήνα και είναι ωραία κορμιά στο σεξ και αξιόλογες γενικά πείτε μου με p.m.. Όσοι ξέρετε. Όχι όμως πανάκριβες.Εχεις δίκιο. Δυστυχώς γίνονται συνέχεια πειράματα και κασκαντεριλίκια. Εχουν καταστραφεί και τα στάνταρ. Εγω πλέον κυνηγώ πιο πολύ καινούργιες με δώρο κάποια ευρώ περαν της βασικής τιμής όσο είναι άμαθες έτσι ώστε να πετύχω αποτέλεσμα (αν γίνει αυτό) γνωρίζοντας ότι σε κανα 15νθήμερο θα έχουν καταστραφεί και πάμε γι άλλα. Τις παλιές τις κόβω σταδιακά. Δεν αποδίδουν. CG είναι καλύτερα αλλα όντως το ρίσκο είναι πολύ υψηλό (και το κόστος).