PenetratorXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2023
- Like
- 449
- Πόντοι
- 20
Μάγκες είναι μια σελίδα στο τουιτερ greek girl posts κάπως έτσι που κράζει συνεχώς τις "ελλεηνιδες" και ανεβάζει φουλ υλικό και με πολλά βιζιτακια.
Τζογαδόρος και Μπουρδελιάρης μαζί, είναι σαν να ενώσεις Alien και Predator:Τζογο-πορνατζήδες. Κράμα.
Όποιος είναι πολύ απλας οικονομικά ας μην βάζει καποτα.
Φτωχομπινεδες ,όσοι ζητιανευουν από τα σόγια τους για καφέ η για να πληρώσουν φροντιστήρια παιδιών ας μην ξεχνάνε τις καποτες .
Τουλάχιστον αν "τύχει" να μην ξεφτιλιζονται....αλλά αυτό απαιτεί προνοητικότητα που για τον μέσο νεοέλληνα είναι πολυτέλεια.Κλασική ατάκα σκατόβλαχων .... ΜΑΣ "ΕΤΥΧΕ" ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ..........
Η Τζολί έχει πολλά παιδιάΤο πρόβλημα είναι ότι καπότα δε βάζουν...οι μη άπλες
Οι άπλες βάζουν.
Δεν ξέρω πολλούς άπλες με πάνω απο 2 παιδιά.
Τζογαδόρος και Μπουρδελιάρης μαζί, είναι σαν να ενώσεις Alien και Predator:
Το πρόβλημα είναι ότι καπότα δε βάζουν...οι μη άπλες
Οι άπλες βάζουν.
Δεν ξέρω πολλούς άπλες με πάνω απο 2 παιδιά.
Η Τζολί έχει πολλά παιδιά
Μόνο την μαλακια απλώνουν αυτοί...έχω βαρεθεί να ακούω για τέτοιες περιπτώσεις που όλη μέρα μιλάνε με τα σόγια τους για επιχορηγήσεις μήπως και βγει ο μήνας και για το ποιος θα κρατήσει τα παιδιά και ποιος θα τα πάει στα φροντιστήρια και τα αθλήματα.....Μιλάω για άπλες...γύρω μας
Γαμαω οποιαδηποτε εχει καλη εμφανισηΑν έφτανα στο σημείο να παίξω με ζωντοχήρα ..... μπορεί να έκανα και άλλες ....
δυσάρεστες σκέψεις ........
Καλύτερα μπάζα.
Επειδή είπες ότι ψάχνεις μαυρούλες. Κάνε καμιά γύρα Φυλής 65 (Μπιούτη), Φιλιππίδου 11 (Ναόμι) και Λεωνίδου 28. Νομίζω όλες απογευματινή βάρδια. Επίσης έχω δει και μια στο your angels, Bella. Δεν την έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω, αλλά τη βλέπω σε καλή τιμή για εσκορτ, 120 την ώρα.Εμένα ρωτάς φίλος; Εγώ ιδέα δεν έχω - αλλά θα ήθελα να μάθω ναι.
Κοιταξε, για το παρκινγκ των παιδιων απο βρεφικη ηλικια καθως και για αθληματα, σε κανονικες ευρωπαικες χωρες που ο κοσμος πληρωνει φορους αναλογικα λιγοτερους απο οτι στο ελλαδισταν, αυτα τα εχει λυσει το κρατος και καλως εχει γινει. Εδω η ΝΔ προτιμα τους φορους μας να τους δινει σε ΜΚΟ για να νοικιαζουν σπιτια σε λαθρο, αντι να ανοιξει βρεφονηπιακους σταθμους η να καλυπτει τις αθλητικες δραστηριοτητες εντος του σχολειου.Μόνο την μαλακια απλώνουν αυτοί...έχω βαρεθεί να ακούω για τέτοιες περιπτώσεις που όλη μέρα μιλάνε με τα σόγια τους για επιχορηγήσεις μήπως και βγει ο μήνας και για το ποιος θα κρατήσει τα παιδιά και ποιος θα τα πάει στα φροντιστήρια και τα αθλήματα.....
Ωραίο, θα το λέω κι εγώ έξω.Tzογαδοροι και μπουρδελιαρηδες ζουν σε μια ζωή όσα άλλοι δεν ζουν σε δέκα ζωές...