Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Είσαι σε σαιτ για μπουρδέλα και όλο για γκόμενες μιλάς τι δουλειά έχεις εδώ?ασχολησου με τις έξω και φύγε από εδώ αλλά για να είσαι εδώ κάτι δε πάει καλά.
Ήρθα για να σας κάνω τον βίο αβίωτο και τα καταφέρνω. Δηλαδή σας το λέω στα μούτρα σας και με κρατάτε εδώ. Ποιος έχει το πρόβλημα;

:2funny:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.705
Πόντοι
6.056
Είσαι σε σαιτ για μπουρδέλα και όλο για γκόμενες μιλάς τι δουλειά έχεις εδώ?ασχολησου με τις έξω και φύγε από εδώ αλλά για να είσαι εδώ κάτι δε πάει καλά.
Ο Σάρουμαν που ήταν ... ειδικός ... δεν γράφει πλέον ... θα μπορούσε να κάνει διάγνωση από τα γραπτά του.
Πρέπει να είναι βαριά.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ζήτω συγνώμη που δεν έβαλα το στάνταρ σήμερα. :2funny:
(γκουχ γκουχ)
Η κατρακύλα των πορωμένων πουτανάκηδων, των πορωμένων σοσιαλούληδων και του πορωμένου ψευδαισθητικού δεν γνωρίζει φρένο. Τους έχω αποδομίσει σε τέτοιο βαθμό ως αποτυχημένους γαμιαδες αφού πάνε μόνο με πουτάνες όπως και ως ανίκανους να μιλήσουν ευθέως σε γκόμενα και γι αυτό ακριβώς έχουν τρελαθεί εντελώς. :2funny:Αν και αναλώθηκαν σε βρισίδια, στρεψοδικίες, σενάρια, παραποιήσεις, νήμα διαγραφής, αδερφίστικες συσπειρώσεις και κακαρισματα σε πρόκληση ζωντανων αποδείξεων αξίας που ποτέ δεν εμφανίστηκε κανείς τους :2funny:δεν κατάφεραν τίποτα. Ο αναγνώστης καταλαβαίνει πόσο πολύ τους έχω πονέσει. Πρόκειται για πλήρη ισοπέδωση. Δεν έχω αντίπαλο!

:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Πιστεύω ότι ο zapatas...θά έχει καλύτερη τύχη μέ τίς free γκόμενες...από τόν ψυχοπαθή τής Ερμού!!
Απλά πρέπει νά μήν είναι επίμονος...καί βιαστικός...όλα στόν χρόνο τους!! :undecided:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.705
Πόντοι
6.056
Ειναι εδω γιατί απέκτησε νοημα η ζωη του..
Εξω ζει στο περιθώριο
Γιατί ρε φίλε;
Σε γιωτ δουλεύει το παιδί .
Καθαρός αέρας θάλασσας.
Ζωάρα.

DnsUUH.gif

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Διάβασα κι εγώ την κριτική της Μάγκυ. Πρόκειται για μια κριτική ευθύβολη με ουσία απαλλαγμένη από μαλακίες και ξεράσματα. :rockon: Ως δίκαιος και ανεξάρτητος εχω να πω ότι το μόνο αρνητικό ήταν ότι δεν είχε λίγο περισσότερες λεπτομέρειες. Αλλά μου άρεσε. Από το να διαβάζω κάποιες άχρηστες κριτικές με υποσχέσεις αγάπης, αιώνιους όρκους, εμετικές περιγραφές, σάλια τύπου ότι η τάδε δεν τα κάνει όλα με όλους για να φανεί γαμιάς ο κάθε μπούλης, δηθενιές λεπτομερειών, άχρηστες τοποθετήσεις, σάπια αβάντα κτλ, προτιμώ την Μάγκυ. Τελικά μέχρι
κι οι αφέντρες που γαμάνε κώλους, γράφουν πιο συγκεκριμένα από κάποιους μεγαλογαμιάδες.

:2funny:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.705
Πόντοι
6.056
Ρε τρόμπα ... αν πίστεψες αυτή τη μαλακία ... είσαι πιο χαζός από τα κουνουπίδια .............

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Παντα ημουν βιαστικός το εχω σαν ελάττωμα, εχω χασει γκομενα απο βιασύνη.
Αλλα γενικα μπορω να μπαλαρω πολυεπιπεδα εχω φτασει να εχω ροστερ 4πλο απλα παντα καπου εχανα τη μπαλα και το ροστερ απο 3πλετα η 4πλετα γινοταν μονό αυτοματα,εχανα 2 γκόμενες τσακ μπαμ.
Μετα το ροστερ το εριξα βια διπλό
Οταν ο άνδρας είναι...ανυπόμονος καί βιαστικός...χαλιέται άσχημα η κοπέλα...πάρα πολύ...είναι τό χειρότερο της!!
Αν υποθέσουμε ότι κατά κάποιο τρόπο τό κονέ...μέ κάποια γκόμενα είναι προ των πυλών... δέν έχουμε κανένα λόγο βιασύνης!! :undecided:

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
19
Like
2.399
Πόντοι
1.206
Παλληκάρια, τι πιαστήκατε με τη μανδαμ παραπανω. Δε βλεπετε πως ψαχνεται να γεμισει νοημα τη ζωη της με συγκρούσεις στο ιντερνετ για να επιβεβαιώσει τον προσωπικό της μυθο; Μη της δίνετε φαΐ και θα δείτε πως θα λυσάξει χειρότερα.

Λοιπον περι Ελλεϊνίδων, τι dating trends υπάρχουν ; Πως κινούνται οι ηλικιες 25-32; Εκεί στα 32 αρχίζουν οι πρώτοι συναγερμοί τελειώματος ωαρίων στις πρώιμες και κάνουν απλά οτιδήποτε για να βρουν άντρα.
Αυτές που βαραν συναγερμούς στα 38+, συνηθως ξεμένουν μπακούρες και γινονται υστερικές μετά που δε κάνουν παιδί
ας λυσσαξει. η πρωτη ειναι η η τελευταια που θα κανει κρακ???
θα σπασει οπως ολες...

ευχαριστω πρεπει να μας λεει που την κανουμε να λυσσαξει και να ξεσπασει στους ευνουχους της

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
19
Like
2.399
Πόντοι
1.206
Τωρα εδωσες πολυ έξυπνη απάντηση.
Δεν το σκεφτήκαμε ειναι πραγματικότητα,ο αλλος σε ακυρώνει ως γυναίκα και εγω ως γκομενα.
Αν ειχες μπεσα θα ελεγες ναι ρε μαγκα παμε για ποτο.
η ιδια εχει ακυρωσει τον εαυτο της ως γυναικα... εγω απλα επιβεβαιωνω.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εγώ δέν παίρνω τό μέρος τής Magi...λέω τήν άποψη μου, κοπέλες χωράνε εδώ...οτιδήποτε άλλο είναι εκτός!!
Καί όταν λέω κοπέλες νά μήν λένε...γιά υποβάθμιση τών ανδρών κτλ
Η Magi...δέν τό είπε αυτό ξεκάθαρα...είπε βέβαια κάτι γιά σκλάβους καί κάτι τέτοια καί...στό νήμα αυτό...δέν χωράνε.
Αν τό έλεγε πάντως η τό πεί καθαρά...ο πρώτος πού θά τήν κράξει άσχημα είμαι εγώ. :undecided:

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο Τέλης από τότε που τον έκανα ρόμπα ότι δεν γαμάει ποτέ και γαμούσε κάποτε (το κάποτε είναι πολύ κοντά στο ποτέ και τον έχουν πάρει στο ψιλό), έχει κλείσει το ιατρείο του κατά δήλωση του και μετά έλεγε ότι το έκανε για δόλωμα, αποδείχτηκε κομπλεξικός όταν είπε ότι πάει σε πουτάνες αστερίες και κάποια στιγμή θα πάρουν μπρος μόνο και μόνο για να μας δείξει ότι είναι γαμιάς (τελικά έγινε ρόμπα διότι μόνο κομπλεξικοί πάνε με πουτάνες για πάρουν μπρος εκείνες), κάνει το κορόιδο για την μετριότατη παροχή των πουτανών αφού απλά κάνουν την δουλειά τους, έχει γίνει κλόουν με κάργα υπερβολές, έχει διαφημίσει ότι έχει σιδερένια ψωλή και γαμάει για ώρες και άλλα διαμάντια που βγάζει κατά καιρούς, με έχει πάρει στο κατώφλι.

Περίεργος τύπος!

:confused:

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
19
Like
2.399
Πόντοι
1.206
Εγώ δέν παίρνω τό μέρος τής Magi...λέω τήν άποψη μου, κοπέλες χωράνε εδώ...οτιδήποτε άλλο είναι εκτός!!
Καί όταν λέω κοπέλες νά μήν λένε...γιά υποβάθμιση τών ανδρών κτλ
Η Magi...δέν τό είπε αυτό ξεκάθαρα...είπε βέβαια κάτι γιά σκλάβους καί κάτι τέτοια καί...στό νήμα αυτό...δέν χωράνε.
Αν τό έλεγε πάντως η τό πεί καθαρά...ο πρώτος πού θά τήν κράξει άσχημα είμαι εγώ. :undecided:
τυπε πανε σπιτι της να δουμε αν θα δεις υποβαθμιση η αναβαθμιση στη σουφρα σου

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
19
Like
2.399
Πόντοι
1.206
Γενικα ομως για τον άντρα το περασμα του χρονου ειναι αρνητικό ενω για τη γυναίκα θετικό.
Ο άντρας παλευει με το χρόνο,οι γυναίκες δεν τις νοιάζει το πανε αργα.
Εμενα βασικη αρχη ειναι η μη σπατάλη χρήματος και ενέργειας
διαφωνω.... για την οικογενεια η γυναικα εχει στενα χρονικα περιθωρια για να τη φτιαξει...

μετα μενει με γατες και στραπονιαζει κανεναν παπια....

ο αντρας αν θελει και στα 50 του μπορει να κανει παιδι... και με 30αρα και με 20αρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom