Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.972

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.884
Πόντοι
736
αφεντρες και μαλακιες. μπηκε σε defense mode γιατι εχει μαθει να της λενε μονο ναι...

δεν εχω λογο να δωσω κανενα ραντεβου με τετοιο χαρακτηρα ουτε για ποτο ουτε για νταηλικια , γιατι δεν εχω να κερδισω τιποτα απολυτως απο αυτο...

σεβαστη η διαστροφη της κυριας οπως και σεβαστο να καποιοι να γουσταρουν ξυλο και χωμενες γροθιες στον πρωκτο τους... δεν παυουν ομως να ειναι εκτος κανονικοτητας...

το γιατι και οι μεν και οι δε καταληξαν ετσι γνωστο ειναι...
ας ειναι αφου βρηκαν το νοημα στη ζωη τους... ποιος ειμαι εγω να τους το χαλασω? και γιατι?
αλλα δε θα το επιβαλλουν ουτε ως κανονικοτητα ουτε εκτος των χωραφιων τους...
αφεντρα μεχρι το υπνοδωματιο της ειναι. εξω απο αυτο μπορει να κακαριζει οσο θελει
Κατουρα παρα πέρα...τζάμπα ξεβεακωμα ... έχετε πιάσει τη μαλακία και το πάτε βόλτα ..δεν σας κόβει ούτε για αστείο

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.884
Πόντοι
736
Ακου μαγκι το κοινο εδω δεν σηκώνει αφέντρες σαδιστριες που γουστάρουν να υποτασούν τον αντρα και να τον ξεφτιλίζουν.
Αυτα θα τα λες και θα τα κανεις με τη παπια που θέλει να του δωσεις τα αρχίδια να τα φάει.
Εδω θα σέβεσαι γιατί ειναι άντρες και θελουν γυναίκες θυληκα ρομαντικες κομψες μπαρμπι.
Τα στραπον σου και σε αλλο θρεντ
Η κουβέντα γίνεται όταν υπάρχει συνεννόηση με εσάς ούτε για αστείο...δες που το έφτασες και τι .. έχετε κατεβάσει ποτάμι από μαλακιες χωρίς χειροκρότημα...οπότε στο πλάι και ήσυχα...τζάμπα σκούζει

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.388
Πόντοι
3.656
Παιδες εχω πει πως αν ο άντρας κανει τη πρόταση και η γυναίκα αρνηθεί ειναι τέλος η σχέση.
Οι γυναικες αν δεν θελουν γάμο σημαίνει οτι σε εχει χεσμενο.
Όποιος κάνει πρόταση γάμου σε γυναίκα, είναι όχι βήτας ... ωμέγας είναι .
Τους μάγκες τους ζητάνε οι γυναίκες να τις παντρευτούν .
Και κάνουν τους δύσκολους.

Αυτοί που ζητάνε γάμο ... είναι ναυάγια.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έριξα μια γαμησάρα σήμερα άλλο πράγμα. Επταράκι
η τύπισσα σε εμφάνιση οπότε μια χαρά. Παντρεμένη λυσσάρα. :rockon:Ο άνδρας της απλά απών σε όλα. Λέτε να είναι μέλος εδώ και να σκούζει; :2funny: από ποιότητα
δεν το συζητώ. 12 με άριστα το 10. Με πουτάνα για να γευτώ τέτοια ποιότητα γαμησιού, δεν υπάρχει περίπτωση. Μιλάμε για ρεαλισμό, άπειρα προκαταρκτικά, γλωσσόφιλα, γλυψίματα τα πάντα όλα, ακάποτο γαμήσι, χυσίματα αβέρτα και όλα αυτά σε κάτι λιγότερο από 3 ώρες. :rockon:Βαρέθηκα να γαμάω! 24 ευρώ ξενοδοχείο μαζί με καφέδες. :confused: Πήρα και την καπότα σπίτι να την έχω για ενθύμιο μαζί
με το ένα σαπουνάκι. :2funny:

IMG_20240404_222546.jpg

Και 2.000 ευρώ να έδινα
σε πουτάνα, δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω αυτό το αποτέλεσμα αφού την δουλειά της κάνει. Με εμένα θα ασχολείται; αυτά είναι για τους αποτυχημένους. Μόνοι
οι αποτυχημένοι πάνε μόνο
με πουτάνες. :2funny: Για πλήρη ξηρασία καλές είναι. Δίνω 10 ευρώ και ξεστοκάρω.
Θα στερηθώ εγώ τις μπριζόλες και τα ψάρια μου για να γαμήσω στα στημένα;

:confused:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.884
Πόντοι
736
αφεντρες και μαλακιες. μπηκε σε defense mode γιατι εχει μαθει να της λενε μονο ναι...

δεν εχω λογο να δωσω κανενα ραντεβου με τετοιο χαρακτηρα ουτε για ποτο ουτε για νταηλικια , γιατι δεν εχω να κερδισω τιποτα απολυτως απο αυτο...

σεβαστη η διαστροφη της κυριας οπως και σεβαστο να καποιοι να γουσταρουν ξυλο και χωμενες γροθιες στον πρωκτο τους... δεν παυουν ομως να ειναι εκτος κανονικοτητας...

το γιατι και οι μεν και οι δε καταληξαν ετσι γνωστο ειναι...
ας ειναι αφου βρηκαν το νοημα στη ζωη τους... ποιος ειμαι εγω να τους το χαλασω? και γιατι?
αλλα δε θα το επιβαλλουν ουτε ως κανονικοτητα ουτε εκτος των χωραφιων τους...
αφεντρα μεχρι το υπνοδωματιο της ειναι. εξω απο αυτο μπορει να κακαριζει οσο θελει
Τέρμα ηλίθιος...

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.884
Πόντοι
736
Αυτο λεω και εγω φίλε.
Απλα εσυ την απαξιωσες πλήρως ενω εγω της εδωσα την ευκαιρια για γνωριμία βασικα για ποτο και να φανει στο λαιβ αν ειναι τοσο σκληρη οσο δείχνει σε ενα αρσενικό.
Βέβαια ενω στην αρχη ελεγε γιατί τις λενε ελλεινιδες την εκανα εγω εδω δημόσια να φανει ο χαρακτηρας των ελλεινιδων μεσω αυτης.
Βέβαια εχουμε και τους υποτακτικους και αγαπουλιδες στυλ παπια και καλογερου οι οποιοι ειναι βούτυρο στο ψωμι της.
Είσαι μεγάλο σουργελο ... που τα σκεφτήκατε όλα αυτά ..οκ οκ κατάλαβα τέρμα ηλίθιος

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.884
Πόντοι
736
Πάρε και τα σουργελα μπας και γαμησουν γιατί εδω
Έριξα μια γαμησάρα σήμερα άλλο πράγμα. Επταράκι
η τύπισσα σε εμφάνιση οπότε μια χαρά. Παντρεμένη λυσσάρα. :rockon:Ο άνδρας της απλά απών σε όλα. Λέτε να είναι μέλος εδώ και να σκούζει; :2funny: από ποιότητα
δεν το συζητώ. 12 με άριστα το 10. Με πουτάνα για να γευτώ τέτοια ποιότητα γαμησιού, δεν υπάρχει περίπτωση. Μιλάμε για ρεαλισμό, άπειρα προκαταρκτικά, γλωσσόφιλα, γλυψίματα τα πάντα όλα, ακάποτο γαμήσι, χυσίματα αβέρτα και όλα αυτά σε κάτι λιγότερο από 3 ώρες. :rockon:Βαρέθηκα να γαμάω! 24 ευρώ ξενοδοχείο μαζί με καφέδες. :confused: Πήρα και την καπότα σπίτι να την έχω για ενθύμιο μαζί
με το ένα σαπουνάκι. :2funny:

IMG_20240404_222546.jpg

Και 2.000 ευρώ να έδινα
σε πουτάνα, δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω αυτό το αποτέλεσμα αφού την δουλειά της κάνει. Με εμένα θα ασχολείται; αυτά είναι για τους αποτυχημένους. Μόνοι
οι αποτυχημένοι πάνε μόνο
με πουτάνες. :2funny: Για πλήρη ξηρασία καλές είναι. Δίνω 10 ευρώ και ξεστοκάρω.
Θα στερηθώ εγώ τις μπριζόλες και τα ψάρια μου για να γαμήσω στα στημένα;

:confused:
Γιατί εδώ θα μας βγάλανε ότι τρώμε χυλοπίτες γύρισα από βόλτα και μετά έμαθα ότι με χωρίζουν κάτι ναυάγια με αποψη

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.884
Πόντοι
736
έχεις Σοβαρά ψυχολογίκα με τις γυναίκες...και φτιάχνεις σενάρια άθλια...σου κόστισε που έφαγες κράξιμο και προσπαθείς να πείσεις ότι έχω θέμα με τους άντρες ...σου είπα τα γραπτά υπάρχουν...άντε για τις τούμπες σου.. ηλίθιε

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Παρατηρώ ορισμένα άτομα...πού προσπαθούν νά αποδείξουν...ότι γαμούν!!
Προσωπικά δέν έχω κανένα κόλλημα...όλους τούς πιστεύω...δέν βρίσκω κάτι μεμπτό!!
Αλλά εγώ στό μυαλό μου τό Sex...τό έχω ώς κάτι τό φυσιολογικό...τό οποίο συμβαίνει.
Δέν τό βρίσκω ούτε αδύνατον...ούτε ακατόρθωτο νά συμβεί. :undecided:

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
750
Πόντοι
81
Παλληκάρια, τι πιαστήκατε με τη μανδαμ παραπανω. Δε βλεπετε πως ψαχνεται να γεμισει νοημα τη ζωη της με συγκρούσεις στο ιντερνετ για να επιβεβαιώσει τον προσωπικό της μυθο; Μη της δίνετε φαΐ και θα δείτε πως θα λυσάξει χειρότερα.

Λοιπον περι Ελλεϊνίδων, τι dating trends υπάρχουν ; Πως κινούνται οι ηλικιες 25-32; Εκεί στα 32 αρχίζουν οι πρώτοι συναγερμοί τελειώματος ωαρίων στις πρώιμες και κάνουν απλά οτιδήποτε για να βρουν άντρα.
Αυτές που βαραν συναγερμούς στα 38+, συνηθως ξεμένουν μπακούρες και γινονται υστερικές μετά που δε κάνουν παιδί

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.388
Πόντοι
3.656
Διάβασα την κριτική της Magi ... για το σουινγκεράδικο ....

Φαντασία 100% .
Πήγε με κολλητό της .... fuck buddy .... έχουμε δει όλοι ... αμερικάνικες ταινίες !
Μόνο εκεί υπάρχουν αυτά ....

δώσαν το κλειδί του αμαξιού στον άνθρωπο του μαγαζιού ...

μετα έκανε σεξ ... με άγνωστες .... στο δωματιάκι .........

Για ελληνίδες λέμε ... που χορεύουν ικαριώτικο ... ντάρι ντάρι ... και πότε βούδα πότε κούδα ...
και τον καπετανάκη ... που 'χει ντούγλα στο μουστάκι ........

ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ... νομίζουν ότι μας δουλεύουν ... λες και είμαστε παιδάκια .....

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.884
Πόντοι
736
Παλληκάρια, τι πιαστήκατε με τη μανδαμ παραπανω. Δε βλεπετε πως ψαχνεται να γεμισει νοημα τη ζωη της με συγκρούσεις στο ιντερνετ για να επιβεβαιώσει τον προσωπικό της μυθο; Μη της δίνετε φαΐ και θα δείτε πως θα λυσάξει χειρότερα.

Λοιπον περι Ελλεϊνίδων, τι dating trends υπάρχουν ; Πως κινούνται οι ηλικιες 25-32; Εκεί στα 32 αρχίζουν οι πρώτοι συναγερμοί τελειώματος ωαρίων στις πρώιμες και κάνουν απλά οτιδήποτε για να βρουν άντρα.
Αυτές που βαραν συναγερμούς στα 38+, συνηθως ξεμένουν μπακούρες και γινονται υστερικές μετά που δε κάνουν παιδί
Ήρθε και το κερασάκι ...πού τα σκέφτεστε όλα αυτά πραγματικά...το επίπεδο

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.884
Πόντοι
736
Διάβασα την κριτική της Magi ... για το σουινγκεράδικο ....

Φαντασία 100% .
Πήγε με κολλητό της .... fuck buddy .... έχουμε δει όλοι ... αμερικάνικες ταινίες !
Μόνο εκεί υπάρχουν αυτά ....

δώσαν το κλειδί του αμαξιού στον άνθρωπο του μαγαζιού ...

μετα έκανε σεξ ... με άγνωστες .... στο δωματιάκι .........

Για ελληνίδες λέμε ... που χορεύουν ικαριώτικο ... ντάρι ντάρι ... και πότε βούδα πότε κούδα ...
και τον καπετανάκη ... που 'χει ντούγλα στο μουστάκι ........

ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ... νομίζουν ότι μας δουλεύουν ... λες και είμαστε παιδάκια .....
Μαλαματίνα...χωρίς μεζέ..
Επομενος

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.884
Πόντοι
736

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.884
Πόντοι
736
Με 10 άλλες έκανες σεξ στο σουϊνγκεράδικο που πήγες ... με το φακ μπάντι ;

Το εσκολάντ που το πάρκαρε ο παρκαδόρος; αχαρνών ;

Το είδες μέχρι τέλος το όνειρο ;
ή έπεσες από το κρεβάτι ;
Πάρε τα χάπια σου

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάρε και τα σουργελα μπας και γαμησουν γιατί εδω

Γιατί εδώ θα μας βγάλανε ότι τρώμε χυλοπίτες γύρισα από βόλτα και μετά έμαθα ότι με χωρίζουν κάτι ναυάγια με αποψη
Από την στιγμή που σε αξιολογώ ως οκ μέλος με ευφυία και γενναιότητα, μικρή σημασία έχει τι λένε κάποιοι. Πρώτη φορά βλέπω γυναίκα (εμένα με πείθεις αρκετά)
να πατάει σταράτο πόδι εδώ μέσα. Αυτό ενοχλεί κάποιους. Θέλουν να τους τα λες όλα ωραία. Δηλαδή...δεν θέλουν διάλογο αλλά υποταγή.
Γι αυτό και δεν γαμάνε ποτέ κανονικές γκόμενες. Τους σβερκώνουν και τους κερατώνουν. Πολλές φορές μάλιστα ρουφιανεύονται μεταξύ τους.

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μόνο στα στημένα γαμας όμως γιατί γκομενάκια δεν,εγώ βλέπω πολλα λόγια και οποιος λέει πολλά λόγια δε γαμεί.
Πονάς πολύ φαίνεται.
Δηλαδή αυτοί που γράφουν τεράστιες κριτικές με σάλια δεν γαμάνε. Αυτό εννοείς; :2funny:
πάντως έπρεπε αφού γράφτηκες χτες να έρθεις κατευθείαν εδώ. Τι σερνόσουν κάνοντας ποστ αλλού; έχασες χρόνο. :confused:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.884
Πόντοι
736
Τωρα εδωσες πολυ έξυπνη απάντηση.
Δεν το σκεφτήκαμε ειναι πραγματικότητα,ο αλλος σε ακυρώνει ως γυναίκα και εγω ως γκομενα.
Αν ειχες μπεσα θα ελεγες ναι ρε μαγκα παμε για ποτο.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.884
Πόντοι
736
Λοιπόν λογικά τα χάπια σας τα πήρατε... Άντε τώρα να συνεχίσει η φάση με τα ραντεβού και το φλερτ γιατί εγώ μετά από όλα όσα διάβασα με χαζά και έξυπνα απέκτησα κατανόηση και είμαι ποιο ευγενική σε ένα φλερτ κάτι που δεν επετρεπα...οπότε άντε το πούλο από τα πόδια μου και συνεχίστε τις ιδέες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom