καλα για να μάθετε πρωτα τι ειναι αφεντρα που έχετε φαει το δουλεμα του αιωνα
Εγω ειμαι ακριβως το ιδιο εδω και δεκα χρονια και αν κανεις ησυχια θα ακουσεις πως βαρανε τα αρχιδια τους στο πατωμα απο το τσουξιμο..Ζω την καθε μου μερα ελευθερη πραγμα που και στο λεξικο να το ψαξεις δεν θα καταλαβεις...Ας ηρεμησουμε με το θεμα αφεντρα και ας παραμεινουμε στον πολιτισμο....τωρα αν το ζορι ειναι οτι κανω οτι θελω ειπαμε ετσι θα παει...και να μην ξυνεστε και πολυ γιατι η ζωη δεν ειναι μεχρι εκει που φτανει το μυαλο του καθε ενός....αν θελεις να ανατριχιασεις ΕΓΩ μπορω να σε κανω ...και δεν ειμαι κοτα οπως ειπες απλα δεν εχω καμια σχεση με τα μεροκαματα και ουτε εχω αναγκη απο κολωγερους που χωρις τον φουσκοτο ειναι μια φαπα...και κλεινει εδω το θεμα ..οποιος θελει ντραβαλα ειμαι κορυφη..
Επειδή λοιπον γαμαω δέρνω τι νομιζεται οτι μπορω να ανεχτω πουτσακια που φοβουνται να φλερταρουν η θα μασήσω απο τις μαλακιτσες?
Έχω μαζέψει σε μια αποθήκη κάποιους πορωμένους πουτανάκηδες και σοσια-λούληδες μαζί με τον ψευδσισθητικό. Τους ταίζω παστές σαρδέλες χωρίς στάλα νερό. Μόνοι τους την πάτησαν. Εγώ έκανα μόνο την σύνθεση. Συγκέντρωσα πατήματα από βρισίδια, στρεψοδικίες, σενάρια, παραποιήσεις, νήματα διαγραφής, αδερφίστικες συσπειρώσεις και κακαρισματα σε πρόκληση ζωντανων αποδείξεων αξίας που ποτέ δεν εμφανίστηκε κανείς. Τα έκανα δόρυ και ως αιχμή τοποθέτησα την αναμφισβήτητη ποιοτική διάφορα γαμησιού γκόμενας και πουτάνας με υπεροχή της πρώτης μαζί με την δειλία τους στο πέσιμο. Τους το κάρφωσα στην καρδιά και το αναπαράγω. Κάποιους τους έχω απαξιώσει εντελώς και κάποιους άλλους τους χρησιμοποιώ. Το καλύτερο όλων, ότι δεν προσπάθησα ιδιαίτερα. Για αυτούς η κάθε επαφή με γυναίκα είναι γολγοθάς ως προσέγγιση και το σεξ το έχουν ως κάποιος να τα δίνει και κάποιος να τα παίρνει. Δεν με θυμάμαι πότε σε τέτοια κατάντια. Αυτή είναι η αλήθεια κι η αλήθεια είναι πάντα μια. Τα γούστα αλλάζουν αλλά η αλήθεια
δεν αλλάζει ποτέ.
Εγω ειμαι ακριβως το ιδιο εδω και δεκα χρονια και αν κανεις ησυχια θα ακουσεις πως βαρανε τα αρχιδια τους στο πατωμα απο το τσουξιμο..Ζω την καθε μου μερα ελευθερη πραγμα που και στο λεξικο να το ψαξεις δεν θα καταλαβεις...Ας ηρεμησουμε με το θεμα αφεντρα και ας παραμεινουμε στον πολιτισμο....τωρα αν το ζορι ειναι οτι κανω οτι θελω ειπαμε ετσι θα παει...και να μην ξυνεστε και πολυ γιατι η ζωη δεν ειναι μεχρι εκει που φτανει το μυαλο του καθε ενός....αν θελεις να ανατριχιασεις ΕΓΩ μπορω να σε κανω ...και δεν ειμαι κοτα οπως ειπες απλα δεν εχω καμια σχεση με τα μεροκαματα και ουτε εχω αναγκη απο κολωγερους που χωρις τον φουσκοτο ειναι μια φαπα...και κλεινει εδω το θεμα ..οποιος θελει ντραβαλα ειμαι κορυφη..
Επειδή λοιπον γαμαω δέρνω τι νομιζεται οτι μπορω να ανεχτω πουτσακια που φοβουνται να φλερταρουν η θα μασήσω απο τις μαλακιτσες?
μη μπερδευεις το ρολο που υποκρινεσαι πως εισαι με την πραγματικοτητα!!!
σαν αφεντρα μονο δουλους θα εχεις! δουλους με τη θεληση τους ομως και οχι επειδη εσυ θες να ειναι δουλοι! οποτε δε καταφερνεις κατι ουσιαστικα... απλα τη βρισκεις με υποτακτικους!!!
πραγματικο ανδρα δε μπορεις να υποταξεις παρα μονο οσους αρνηθηκαν εθελουσια τη φυση τους... εκτος αν μας λες οτι εισαι και βιαστης!!! ανδρας που σου εκατσε ετσι παντως, ανδρας δε λογιεται...
γαμας και δερνεις μεχρι εκει που σε παιρνει!!! εδω ομως ΟΧΙ!
πισω στα πουτσακια σου και στην κουζινα σου λοιπον! παρε και τον παπιο που απο το να μην κανει σεξ θα προτιμησει να του χωσεις το χερι σου μεχρι τον αγκωνα και περαστε καλα μαζι!!!
Ελα εδω και εσυ...οτι εχει να κανει με το bdsm αποκλειστικοτητα δεινω μονο σε σοβαρους ανθρωπους και οχι σε ατομα με ψυχολογικα ...
Επισης εδω και χρονια εχω σταθερη συλλογή με ανθρωπους που ειναι πραγματικα καλη σε αυτο που κανουν ....δεν τους αλλαζω μαζι μεγαλώνουμε..και τον παπια μην τον υποτιμάς αυτος σε παει βολτα και δεν τον πας
μη μπερδευεις το ρολο που υποκρινεσαι πως εισαι με την πραγματικοτητα!!!
σαν αφεντρα μονο δουλους θα εχεις! δουλους με τη θεληση τους ομως και οχι επειδη εσυ θες να ειναι δουλοι! οποτε δε καταφερνεις κατι ουσιαστικα... απλα τη βρισκεις με υποτακτικους!!!
πραγματικο ανδρα δε μπορεις να υποταξεις παρα μονο οσους αρνηθηκαν εθελουσια τη φυση τους... εκτος αν μας λες οτι εισαι και βιαστης!!! ανδρας που σου εκατσε ετσι παντως, ανδρας δε λογιεται...
γαμας και δερνεις μεχρι εκει που σε παιρνει!!! εδω ομως ΟΧΙ!
πισω στα πουτσακια σου και στην κουζινα σου λοιπον! παρε και τον παπιο που απο το να μην κανει σεξ θα προτιμησει να του χωσεις το χερι σου μεχρι τον αγκωνα και περαστε καλα μαζι!!!
Ελα εδω και εσυ...οτι εχει να κανει με το bdsm αποκλειστικοτητα δεινω μονο σε σοβαρους ανθρωπους και οχι σε ατομα με ψυχολογικα ...
Επισης εδω και χρονια εχω σταθερη συλλογή με ανθρωπους που ειναι πραγματικα καλη σε αυτο που κανουν ....δεν τους αλλαζω μαζι μεγαλώνουμε..και τον παπια μην τον υποτιμάς αυτος σε παει βολτα και δεν τον πας
Δεν μετράει η αντικειμενικοτητα σου. Αλλωστε είμαστε δύο κόσμοι που ποτέ δεν πρόκεται να ανταμώσουν.... Οπως είπες και εσύ χθες. Κουμάντο στο τσαρδί και στο ποίμνιο σου!!!
Οσο για τον πάπια τέτοιες βόλτες να μου λείπουν!!! Οπως την βρίσκει κανείς βέβαια.
Σιγά νταη !!!! Εγώ θα φταίω που σε φορτώνω και θα ξεσπάσεις στα ματωμένα κωλια του πάπια μετα?
Δεν με ενδιαφέρει να σου κουνήσω κανένα δάχτυλο! Απλά πρέπει να καταλάβεις ότι εσύ δάχτυλο θα κουνάς και θα βάζεις μόνο στους δούλους σου και μέχρι εκεί!
Και μην φοβάσαι ούτε να σε αγγιξω πρόκειται ούτε να με άγγιξεις!!! Απλά ήθελα να δω ότι όντως μπαίνεις σε θέση άμυνας και μου φτάνει αυτό!!!!
Εισαι του στυλ αντράκι?
Ακου μαγκι πως σε λενε και αν εισαι γυναικα,κατι τετοια γυναικακια εγω τα εχω δει στη πιατσα πως τρωνε τα μουτράκια τους και το βραδι στο σπίτι το κλάμα παει συννεφο,δεν είστε δυναμικες αλλα αδυναμες εντελως εσεις που το παίζεται αντρακια,οι αλλες γυναίκες οι πιο θυληκες ειναι ακρως πιο δυναμικες απο εσάς.
Ενα αλλο περιστατικό ενας 33χρονος εχει σχεση με μια 27 ετων εδω και 7 μήνες,ολα πήγαιναν νορμάλ στη πορεια ωσπου ο 33χρονος της εκανε πρόταση γάμου.
Εκει η κοπέλα δεν δέχτηκε και του ειπε ειναι νωρις να μην βιαζονται και να το αφησουν λιγο ακόμα κλπ
Ο τυπος ψιλοστενοχωρημενος ηρθε και μου ζητησε συμβουλη τι να κάνει πως να το διαχειριστεί.
Του ειπα οτι γενικα οταν μια κοπελα αρνηται το γάμο και οταν εχει περασει ενα διάστημα στη σχεση τοτε τα πράγματα δεν ειναι καλά.
Του ειπα να αφησει 2 μηνες να κανει υπομονη και ξανα πρόταση αν δεν δεχτεί εκει αυτομάτως χωρίζει.
Ηρθαν οι 2 μηνες ξανα πρόταση γάμου παλι άρνηση απο τη κοπέλα.
Δεν ξερω αν το συνεχισε μαζι της η όχι, αλλα οταν κανουμε πρόταση γαμου δεν εχει αν δεν τη δεχτει θα περιμένω,ειναι σημειο καμπης ειναι το κρίσιμο σημείο η συνέχισης η χωρισμού δεν υπάρχει εναλλακτική.
καλα οχι και σε εφτα μηνες!!
ειπαμε...ο τυπος καιγεται γιατι φοβαται μη δε μπορει να μεινει εγκυος? αν ηταν με εφτα μηνες σχεση ολοι απο τα 18 τους παντρεμενοι θα ηταν... ελεος...
με φαστ φουντ διαδικασιες φτανεις και σε φαστ φουντ διαζυγια...
Ασε μας ρε μαγκι με τους τσαμπουκαδες σου.
Εδω σου ειπα να παμε για ποτο φιλικα και το γυρισες στο καλαματιανό και τώρα τον προκαλεις απο κοντα για νταηλίκι?
αφεντρες και μαλακιες. μπηκε σε defense mode γιατι εχει μαθει να της λενε μονο ναι...
δεν εχω λογο να δωσω κανενα ραντεβου με τετοιο χαρακτηρα ουτε για ποτο ουτε για νταηλικια , γιατι δεν εχω να κερδισω τιποτα απολυτως απο αυτο...
σεβαστη η διαστροφη της κυριας οπως και σεβαστο να καποιοι να γουσταρουν ξυλο και χωμενες γροθιες στον πρωκτο τους... δεν παυουν ομως να ειναι εκτος κανονικοτητας...
το γιατι και οι μεν και οι δε καταληξαν ετσι γνωστο ειναι...
ας ειναι αφου βρηκαν το νοημα στη ζωη τους... ποιος ειμαι εγω να τους το χαλασω? και γιατι?
αλλα δε θα το επιβαλλουν ουτε ως κανονικοτητα ουτε εκτος των χωραφιων τους...
αφεντρα μεχρι το υπνοδωματιο της ειναι. εξω απο αυτο μπορει να κακαριζει οσο θελει
Αυτο λεω και εγω φίλε.
Απλα εσυ την απαξιωσες πλήρως ενω εγω της εδωσα την ευκαιρια για γνωριμία βασικα για ποτο και να φανει στο λαιβ αν ειναι τοσο σκληρη οσο δείχνει σε ενα αρσενικό.
Βέβαια ενω στην αρχη ελεγε γιατί τις λενε ελλεινιδες την εκανα εγω εδω δημόσια να φανει ο χαρακτηρας των ελλεινιδων μεσω αυτης.
Βέβαια εχουμε και τους υποτακτικους και αγαπουλιδες στυλ παπια και καλογερου οι οποιοι ειναι βούτυρο στο ψωμι της.
Δεν είναι θέμα απαξίωσης!!!!
Δεν υπάρχει κοινό σημείο!
Η αφέντρα είναι μια πατριαρχική γυναίκα. Δεν την κοιτάς στα μάτια. Αν την κοιτάξεις κλονίζεται όλη της η ύπαρξη. Είναι εκτός πραγματικότητας για εμένα όπως είμαι εγώ για αυτή.
Μην ψαρώνεις που λέει για άντρες με μπαλάκια. Κανένας άντρας με μπαλάκια δεν υποτάσσεται, παρα μόνο για την πλάκα του...
Αυτός ο κλάδος όμως παρα είναι αρρωστημένος για πλακες...
Δεν πειράζει πάντως ο προχωρημένος παπιος δηλώνει εθελοντής για pet της κυρίας... Σύντομα θα του τα στραγγαλίσει
Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η μαγκι δεν είναι τραβελος?η καμια χοντροελλινιδα? μπορείς και κλονος του πάπια..εγώ συμφωνώ με το. Κώστα 87..καλά έλεγε χθες..δεν υπάρχουν πολλές ωραίες ελλεινιδες.εξω..οι πιο πολλές μπάζα είναι..ο πάπιας τις βλέπει όλες μουναρες..λες και είμαστε..στην Ιταλία..που μένεις ρε πάπια και βλέπεις τόσες πολλές μουναρες να έρθουμε και εμείς?
και κατω η πατριαρχια... το ξεχασες!!! την πατριαρχια την εχει στα τεσσερα. μονο που τελικα κατι ομοφυλοφιλους σε αρνηση εχει που ντρεπονται να φανε καβλι και τρωνε πλαστικα στη σουφρα τους και στα κωλια τους...
αυτο τους αξιζει ομως.... καλως που υπαρχουν και αυτοι για να ξεχωριζουμε εμεις.
Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η μαγκι δεν είναι τραβελος?η καμια χοντροελλινιδα? μπορείς και κλονος του πάπια..εγώ συμφωνώ με το. Κώστα 87..καλά έλεγε χθες..δεν υπάρχουν πολλές ωραίες ελλεινιδες.εξω..οι πιο πολλές μπάζα είναι..ο πάπιας τις βλέπει όλες μουναρες..λες και είμαστε..στην Ιταλία..που μένεις ρε πάπια και βλέπεις τόσες πολλές μουναρες να έρθουμε και εμείς?
το οτι ειναι αφεντρα δε σημαινει οτι ειναι φιτ και 2 μετρα...
οντως πολλες παχυσαρκες βγαζουν τα κομπλεξ τους με "ανδρες" που τους λειπει η τεστοστερονη...
απλα ντρεπονται να πουν οτι ειναι σαδιστριες και κομπλεξικες.
Μια κι έχουμε κουβέντα περί γάμου πιο πάνω, να πω κι εγώ μια άποψη. Καλά είναι ο άντρας να αποφεύγει τις προτάσεις γάμου, βρίσκω.
Πρώτα να έχει εκφραστεί η λεγάμενη, ότι θέλει παιδιά από τη σχέση, καλύτερα να γεννηθεί κιόλας το πρώτο παιδί, και μετά ο γάμος. Και αν. Χωρίς βιασύνες.
Όταν θέλει η ίδια η γυναίκα, θα το δείξει. Κι αν ακούσει «όχι τώρα, μετά βλέπουμε» θα πορωθεί κιόλας, πιθανότατα θα το βάλει στόχο της.
Ούτως ή άλλως, ο γάμος ως συμβόλαιο συμφέρει συνήθως τις γυναίκες, κι όχι τους άντρες.
Μια κι έχουμε κουβέντα περί γάμου πιο πάνω, να πω κι εγώ μια άποψη. Καλά είναι ο άντρας να αποφεύγει τις προτάσεις γάμου, βρίσκω.
Πρώτα να έχει εκφραστεί η λεγάμενη, ότι θέλει παιδιά από τη σχέση, καλύτερα να γεννηθεί κιόλας το πρώτο παιδί, και μετά ο γάμος. Και αν. Χωρίς βιασύνες.
Όταν θέλει η ίδια η γυναίκα, θα το δείξει. Κι αν ακούσει «όχι τώρα, μετά βλέπουμε» θα πορωθεί κιόλας, πιθανότατα θα το βάλει στόχο της.
Ούτως ή άλλως, ο γάμος ως συμβόλαιο συμφέρει συνήθως τις γυναίκες, κι όχι τους άντρες.
η αληθεια ειναι οτι φαινεται ποτε η γυναικα περιμενει την προταση...
αν και για μενα ειναι red flag...
τι θα πει γαμος δηλαδη... και γιατι να γινει φετος... ας γινει σε 5 χρονια? θα αλλαξει κατι? αν δεν εισαι σιγουρη για την πενταετια τοτε πως ζητας γαμο? σημερα ειμαστε αυριο δεν ειμαστε?
Παιδες εχω πει πως αν ο άντρας κανει τη πρόταση και η γυναίκα αρνηθεί ειναι τέλος η σχέση.
Οι γυναικες αν δεν θελουν γάμο σημαίνει οτι σε εχει χεσμενο.
Κλασσικό παραδειγμα και λαιβ ον καμερα η κατια ταραμπανκο που ο μαλλιας που τα ειχε της εκανε πρόταση γαμου λαιβ.
Εκει τι εγινε?
Λογικά ο μαλλιας αισθάνθηκε οτι η γκόμενα απέκτησε αξια παραπανω με λιγα λογια πηραν τα μυαλα της αερα και οτι τι χάνει, αυτομάτως της κάνει πρόταση γαμου και αυτη αρνηται με φθηνές δικαιολογίες,μωρο μου οχι τωρα εδω κλπ παπαριες
Τοτε το ειπα η γκομενα πεταξε δεν ήθελε καποιους μηνες να ακουστει οτι χωρισαν.
Δεν χρειάζεται να ξεσπάς κατ αυτόν τον τρόπο, λόγω Πάπιας και Μάγκι. Δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο. Για την κοπέλα δεν ξέρω, αλλά αυτός είναι καμμένο χαρτί και θα έχει άσχημο τέλος. Κι εσύ έχεις χάσει το μπούσουλα, αλλά είσαι νεώτερος κι έχεις ακόμα περιθώρια. Κοίταξε μην καταντήσεις σαν αυτόν.