Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 512 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.973

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.884
Πόντοι
736
Όποτε μπει γυναίκα εδώ μέσα παρατηρώ ότι πέφτει δούλεμα και κόντρα. Εγώ δεν ξέρω αναλυτικά πολλά για την Μάγκι αλλά αφού μπήκε στο σάιτ, ας έχουμε και μια γυναίκα να μιλάμε. Δείχνει ότι όντως είναι γυναίκα. Μπορεί να είναι ωραίο πακέτο. Εμένα μου βγάζει ευχάριστη αύρα. Έχετε κάτσει ποτέ να μιλήσετε με έξυπνη γυναίκα; είναι θετικό κι αυτό. Ποιος ξέρει πως τα φέρνει η ζωή;

:rockon:
Απλα να ξερεις τα τακουνια κομμένα στο δρομο μονο σε ειδικές περιπτώσεις..οταν θα παω για καφε δεν βάφομαι και φροντιζω να ειμαι ανετη τζινακι και τα αγαπημενα μου άρβυλα..

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τό κλειδί στό ξενοδοχείο...θά στό στό δώσει...ο Κακόγερος. :2funny:

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.091
Πόντοι
1.206
Για ποιον λογο θεωρειται το να εχει καποιος 3000 ευρω στο πορτοφολι ως μοστραρισμα και το να εχει η γκομενα 3.5 κιλα μεικ απ στη μουρη της φυσιολογικο;

Δεν ανεφερε κανενας να κανεις επιδειξη χρηματος, απλα να εχεις 30 κατοσταευρα στο πορτοφολι, οπως η αλλη εχει κοκκινο κραγιον στα χειλη της

Για ποιον λογο θεωρειται αυτο ως επιδειξη;
ευτυχως τωρα βγηκαν οι καρτες και δεν χρειαζεται να κυκλοφορουν μερικοι με πλαστα για να δειξουν οτι εχουν χρημα και γεματο πορτοφολι... απλα πληρωνεις με "τροπο" που δειχνει ανεση η με καμια εφετζιδικη καρτα και ολα παιρνουν το δρομο τους πιο ευκολα (με κατι τετοιες παντα)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Απλα να ξερεις τα τακουνια κομμένα στο δρομο μονο σε ειδικές περιπτώσεις..οταν θα παω για καφε δεν βάφομαι και φροντιζω να ειμαι ανετη τζινακι και τα αγαπημενα μου άρβυλα..
Τα τακούνια είναι πολύ κυριλε για καφέ και δεν με συγκινούν. Το τζιν το γουστάρω πολύ στην γυναίκα, ειδικά σε φάση ρέκλας. Αν θες φορά και ριχτό μπλουζάκι ή ζακετάκι. Μου αρέσει πολύ το μοχέρ. Τρελαίνομαι!!! Με τα άρβυλα λίγο με μπερδεύεις. Μην έρθεις τουλάχιστον με Βέρμαχτ. Κι αν τελικά τα φορέσεις χτυπά ένα παντελόνι ιππασίας αν το επιθυμείς
να εξουσιάσουμε όλη την καφετέρια.

:rolleyes:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.091
Πόντοι
1.206
οκ παιδια το μυστηριο λυθηκε... το "κοριτσι" ειναι κλωνος του παπια.

σε λιγο θα την ριξει κιολας για να εχει και επιτυχιες μεσω του μπου.κομ!

παλι καλα δε πηγε για ποτο ο αλλος ο μυστης!

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.884
Πόντοι
736
Καύλα είσαι! Αυτά μου κάνεις και λιώνω. Θέλω φαντασίωση τώρα μέσα στην νύχτα και πάνω στην τρέλα. Πρώτα όμως θα τα πούμε. Θα πάμε ξενοδοχείο αν μας βγει μην τυχόν νομίζεις οτι σε απομονώνω. Θα μπούμε δωμάτιο και σταδιακά θα σε στήσω στα τέσσερα με δεμένα μάτια. Θα σε χαιδέψω όπως -ίσως- κάνεις μέχρι τώρα και θα βγω από το δωμάτιο. Θα μείνεις εκεί μόνη για πέντε λεπτά σε πλήρη ηρεμία. Μετά θα γυρίσω το κλειδί και θα μπω. Δεν θα μιλήσω, δεν θα ξέρεις ποιος είμαι. Θα σε αγγίζω τόσο απαλά που να μην μην μπορείς να συγκρίνεις το προηγούμενο άγγιγμα. Δεν θα ξέρεις όμως αν είμαι εγώ και οι αισθήσεις σου θα χτυπήσουν τελική. Κάντο εικόνα μωρή καύλα.

χαίρομαι που δεν χορτασες εκει που εφαγες΄΄

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
χαίρομαι που δεν χορτασες εκει που εφαγες΄΄
Άλλο η φαντασίωση κι άλλο η πραγματικότητα. Μπορώ να τα συνδυάσω όμως αν το θες κι εσύ. Κυρίως με νοιάζει
να αισθάνομαι ωραία. Αυτό!

• Αγάπη

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
οκ παιδια το μυστηριο λυθηκε... το "κοριτσι" ειναι κλωνος του παπια.

σε λιγο θα την ριξει κιολας για να εχει και επιτυχιες μεσω του μπου.κομ!

παλι καλα δε πηγε για ποτο ο αλλος ο μυστης!
Περίεργος τρόπος να ζητάς παράθεση. :2funny: Όχι δεν είναι κλώνος μου.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τό τέλειο Date...είναι νά σκάσει η γκόμενα μέ Dr Martens ψηλές...σκισμένα blue Jeans...καί 5 tattoo στήν μάπα!!
Νά μιλάει μάγκικα καί μέ τσιγάρο στό χέρι...πολύ...καυλωτικό!! :2funny:

• Χαχα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Προφανως και το νουμερο που ανεφερα ητανε τυχαιο και προφανως αποφευγεις να απαντησεις επι της ουσιας, οποτε μιας και δε διατιθεσαι να κανεις σοβαρο διαλογο, τσιμπα ενα ισοβιο ignore
Επειδή δεν παρακολουθάς τακτικά, η κοπέλα μια χαρά το χειρίζεται. Δεν θα έκανε έναν διάλογο που δεν την συμφέρει για το τάργκετ γκρουπ που στοχεύει. Κάτι προσπαθεί να περάσει σε δύο βραδυφλεγείς, αλλά την έχουν ζαλίσει στην πάρλα. Και μετά παραπονιούνται ότι δεν βρίσκουν γκόμενα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Φαντάζομαι εμένα και την Μαγκυ αγκαλιά στο κρεβάτι μετά από βόλτα με τσίτα τεντωμένα τα σεντόνια. Από πάνω εμείς. Να πηγαίνει για μπάνιο να χαλαρώσει και εγώ να σκάω μύτη ντυμένος αλλά έτοιμος για φιλιά. Όχι με γλώσσα αλλά αναγνωριστικά. Κι όταν δεν το περιμένει,
να την παίρνω αγκαλιά και να την αφήνω απαλά σαν στέμμα στον καναπέ. :rose:Εκεί που θα βάζω την χνουδωτή πετσέτα στα δακτυλάκια των ποδιών της για να τραβήξω ότι υγρασία απέμεινε από την θερμή ατμόσφαιρα. Το χαμόγελο της η χαρά μου.
Ποιο ξέρει για μετά εμείς
και τα σεντόνια;

:headbaning2:

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.091
Πόντοι
1.206
Επειδή δεν παρακολουθάς τακτικά, η κοπέλα μια χαρά το χειρίζεται. Δεν θα έκανε έναν διάλογο που δεν την συμφέρει για το τάργκετ γκρουπ που στοχεύει. Κάτι προσπαθεί να περάσει σε δύο βραδυφλεγείς, αλλά την έχουν ζαλίσει στην πάρλα. Και μετά παραπονιούνται ότι δεν βρίσκουν γκόμενα.
η κοπελα αν ειναι κοπελα θα παρει οτι της αξιζει. ενα ναυαγιο δηλαδη...
ο αλλος εκανε ηδη σεναρια στο μυαλο του και τα γραφει και δημοσια!
αυριο πρωι θα μας γραφει οτι της αφιερωσε την βραδυνη του και την πρωινη του πηχτη!
στο ενδιαμεσο αμολαει πηχτες εδω μεσα σε καθε ποστ

• Χαχα
Αντιδράσεις: Cheng

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.884
Πόντοι
736
Τό τέλειο Date...είναι νά σκάσει η γκόμενα μέ Dr Martens ψηλές...σκισμένα blue Jeans...καί 5 tattoo στήν μάπα!!
Νά μιλάει μάγκικα καί μέ τσιγάρο στό χέρι...πολύ...καυλωτικό!! :2funny:
ενταξει θα τις γυαλίσει ο σκλαβος...οταν περπαταω δεν καπνιζω ...κ...κανε γελακια εσυ σημερα να κανω εγω αυριο που θα σου λενε καλημερα απο γαλλια:2funny:

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.091
Πόντοι
1.206
ενταξει θα τις γυαλίσει ο σκλαβος...οταν περπαταω δεν καπνιζω ...κ...κανε γελακια εσυ σημερα να κανω εγω αυριο που θα σου λενε καλημερα απο γαλλια:2funny:
θα τον στραπονιασεις τον παπια τελικα? η το κρατας για επομενο επεισοδιο?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Βρέ σύ αυτό μέ τούς σκλάβους...δέν έχω πάρει γραμμή...τί παίζει!!
Ετσι τήν βρίσκεις εσύ...η ο εκάστοτε... "Γκόμενος" ?
Γιά...λέγε!! :coffee:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.884
Πόντοι
736
Βρέ σύ αυτό μέ τούς σκλάβους...δέν έχω πάρει γραμμή...τί παίζει!!
Ετσι τήν βρίσκείς εσύ...η ο εκάστοτε... "Γκόμενος" ?
Γιά...λέγε!! :coffee:
για περισσότερες λεπτομερείς οτι θελεις σε προσωπικο μήνυμα διοτι θα μας πρήζουν

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κλασσικοί μπουρτζόβλαχοι. Βάζω στοίχημα ότι γαμάνε
με τις κάλτσες φορεμένες και έχουν άκοπα νύχια.
Δεν αποσκοπούν στην πριγκίπισσα αλλά στο να μην την έχει άλλος. Πολύ φοβάμαι ότι αν κάνουν τίποτα μαζί της και κοιτάξει αλλού μπορεί και να την σφάξουν.

:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom