tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.399
- Πόντοι
- 1.206
δυσκολο. πρεπει να σε γουσταρουν και αυτες!το θεμα ειναι να γαμας γυναικες που γουσταρεις
δυσκολο. πρεπει να σε γουσταρουν και αυτες!το θεμα ειναι να γαμας γυναικες που γουσταρεις
ευτυχως τωρα βγηκαν οι καρτες και δεν χρειαζεται να κυκλοφορουν μερικοι με πλαστα για να δειξουν οτι εχουν χρημα και γεματο πορτοφολι... απλα πληρωνεις με "τροπο" που δειχνει ανεση η με καμια εφετζιδικη καρτα και ολα παιρνουν το δρομο τους πιο ευκολα (με κατι τετοιες παντα)Για ποιον λογο θεωρειται το να εχει καποιος 3000 ευρω στο πορτοφολι ως μοστραρισμα και το να εχει η γκομενα 3.5 κιλα μεικ απ στη μουρη της φυσιολογικο;
Δεν ανεφερε κανενας να κανεις επιδειξη χρηματος, απλα να εχεις 30 κατοσταευρα στο πορτοφολι, οπως η αλλη εχει κοκκινο κραγιον στα χειλη της
Για ποιον λογο θεωρειται αυτο ως επιδειξη;
Τα τακούνια είναι πολύ κυριλε για καφέ και δεν με συγκινούν. Το τζιν το γουστάρω πολύ στην γυναίκα, ειδικά σε φάση ρέκλας. Αν θες φορά και ριχτό μπλουζάκι ή ζακετάκι. Μου αρέσει πολύ το μοχέρ. Τρελαίνομαι!!! Με τα άρβυλα λίγο με μπερδεύεις. Μην έρθεις τουλάχιστον με Βέρμαχτ. Κι αν τελικά τα φορέσεις χτυπά ένα παντελόνι ιππασίας αν το επιθυμείςΑπλα να ξερεις τα τακουνια κομμένα στο δρομο μονο σε ειδικές περιπτώσεις..οταν θα παω για καφε δεν βάφομαι και φροντιζω να ειμαι ανετη τζινακι και τα αγαπημενα μου άρβυλα..
χαίρομαι που δεν χορτασες εκει που εφαγες΄΄Καύλα είσαι! Αυτά μου κάνεις και λιώνω. Θέλω φαντασίωση τώρα μέσα στην νύχτα και πάνω στην τρέλα. Πρώτα όμως θα τα πούμε. Θα πάμε ξενοδοχείο αν μας βγει μην τυχόν νομίζεις οτι σε απομονώνω. Θα μπούμε δωμάτιο και σταδιακά θα σε στήσω στα τέσσερα με δεμένα μάτια. Θα σε χαιδέψω όπως -ίσως- κάνεις μέχρι τώρα και θα βγω από το δωμάτιο. Θα μείνεις εκεί μόνη για πέντε λεπτά σε πλήρη ηρεμία. Μετά θα γυρίσω το κλειδί και θα μπω. Δεν θα μιλήσω, δεν θα ξέρεις ποιος είμαι. Θα σε αγγίζω τόσο απαλά που να μην μην μπορείς να συγκρίνεις το προηγούμενο άγγιγμα. Δεν θα ξέρεις όμως αν είμαι εγώ και οι αισθήσεις σου θα χτυπήσουν τελική. Κάντο εικόνα μωρή καύλα.
Άλλο η φαντασίωση κι άλλο η πραγματικότητα. Μπορώ να τα συνδυάσω όμως αν το θες κι εσύ. Κυρίως με νοιάζειχαίρομαι που δεν χορτασες εκει που εφαγες΄΄
Περίεργος τρόπος να ζητάς παράθεση. Όχι δεν είναι κλώνος μου.οκ παιδια το μυστηριο λυθηκε... το "κοριτσι" ειναι κλωνος του παπια.
σε λιγο θα την ριξει κιολας για να εχει και επιτυχιες μεσω του μπου.κομ!
παλι καλα δε πηγε για ποτο ο αλλος ο μυστης!
Επειδή δεν παρακολουθάς τακτικά, η κοπέλα μια χαρά το χειρίζεται. Δεν θα έκανε έναν διάλογο που δεν την συμφέρει για το τάργκετ γκρουπ που στοχεύει. Κάτι προσπαθεί να περάσει σε δύο βραδυφλεγείς, αλλά την έχουν ζαλίσει στην πάρλα. Και μετά παραπονιούνται ότι δεν βρίσκουν γκόμενα.Προφανως και το νουμερο που ανεφερα ητανε τυχαιο και προφανως αποφευγεις να απαντησεις επι της ουσιας, οποτε μιας και δε διατιθεσαι να κανεις σοβαρο διαλογο, τσιμπα ενα ισοβιο ignore
η κοπελα αν ειναι κοπελα θα παρει οτι της αξιζει. ενα ναυαγιο δηλαδη...Επειδή δεν παρακολουθάς τακτικά, η κοπέλα μια χαρά το χειρίζεται. Δεν θα έκανε έναν διάλογο που δεν την συμφέρει για το τάργκετ γκρουπ που στοχεύει. Κάτι προσπαθεί να περάσει σε δύο βραδυφλεγείς, αλλά την έχουν ζαλίσει στην πάρλα. Και μετά παραπονιούνται ότι δεν βρίσκουν γκόμενα.
ενταξει θα τις γυαλίσει ο σκλαβος...οταν περπαταω δεν καπνιζω ...κ...κανε γελακια εσυ σημερα να κανω εγω αυριο που θα σου λενε καλημερα απο γαλλιαΤό τέλειο Date...είναι νά σκάσει η γκόμενα μέ Dr Martens ψηλές...σκισμένα blue Jeans...καί 5 tattoo στήν μάπα!!
Νά μιλάει μάγκικα καί μέ τσιγάρο στό χέρι...πολύ...καυλωτικό!!
Δείγμα παιδείαςοταν περπαταω δεν καπνιζω
θα τον στραπονιασεις τον παπια τελικα? η το κρατας για επομενο επεισοδιο?ενταξει θα τις γυαλίσει ο σκλαβος...οταν περπαταω δεν καπνιζω ...κ...κανε γελακια εσυ σημερα να κανω εγω αυριο που θα σου λενε καλημερα απο γαλλια
Βρέ σύ αυτό μέ τούς σκλάβους...δέν έχω πάρει γραμμή...τί παίζει!!ενταξει θα τις γυαλίσει ο σκλαβος...οταν περπαταω δεν καπνιζω ...κ...κανε γελακια εσυ σημερα να κανω εγω αυριο που θα σου λενε καλημερα απο γαλλια
για περισσότερες λεπτομερείς οτι θελεις σε προσωπικο μήνυμα διοτι θα μας πρήζουνΒρέ σύ αυτό μέ τούς σκλάβους...δέν έχω πάρει γραμμή...τί παίζει!!
Ετσι τήν βρίσκείς εσύ...η ο εκάστοτε... "Γκόμενος" ?
Γιά...λέγε!!
Κοτούλα...κό...κό...κό!!για περισσότερες λεπτομερείς οτι θελεις σε προσωπικο μήνυμα διοτι θα μας πρήζουν