Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.217
- Πόντοι
- 736
Ηρθαν τα τάγματα εφόδου...Ενώ οι γυναίκες , είναι όλες σαν τις όμορφες αδελφές της Ελ Μακφερσον και της Κάρεν Μιούλντερ .......
Ηρθαν τα τάγματα εφόδου...Ενώ οι γυναίκες , είναι όλες σαν τις όμορφες αδελφές της Ελ Μακφερσον και της Κάρεν Μιούλντερ .......
δεν ειναι δυσκολο και αν θελεις διαβασε δυο φορεςΣωστός! Στη σημερινή εποχή ετσι ειναι δυστυχώς για πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού... Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις.....
Απλώς η φύση της γυναίκας δεν το παραδέχεται ποτέ ότι πάει με κάποιον μόνο για τα λεφτά του κ τον ονομάζουν χαρακτήρα....αλλα λόγια να αγαπιόμαστε!!!
Βλεπουμε καθημερινά τέτοια παραδείγματα κ μέτα απορίες του τύπου *τι του βρήκε *?
την κινητήριο δύναμη φυσικά....δεν θελει πολυ λεμόνι!!!!
Υπάρχουν κ εξαιρέσεις βέβαια αλλά λιγες.
- In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women. (Τ. Montana)
δεν ειναι δυσκολο και αν θελεις διαβασε δυο φορες
Ειναι στη φυση του ανθρωπου να τον ελκύει το καλύτερο.....
απλα αυτο ειναι γυφτοπαζαρο με τον πορτοφολα η με την γκομενα που τα θελει στο πιατο...δεν ειναι ουτε φλερτ ουτε καν στα ραντεβου ...
Sugar daddy σε λαθος νήμα μοστράρουν...λογικο ειναι ακομα στο 90
Έχει και χαζές, έχει κι έξυπνες. Το προαπαιτούμενο είναι να είναι ωραίες και νέες κι άρα ο πληθυσμός τους είναι μεγάλος. Τουναντίον οι πορτοφολάδες είναι λιγότεροι, γιατί είναι δύσκολο να βγάζεις χρήμα. Οι πορτοφολάδες έχουν περισσότερες επιλογές. Το ότι είναι κάρτα για τα έξοδα είναι απλά αστείο. Άμα έχεις χρήμα τις αντικαθιστάς όποια ώρα θες.ο καθε ενας θα παρει αυτο που του αξίζει ..απο εκει και περα αυτοι νομιζουν οτι αυτες που πανε στον πορτοφολα ειναι χαζες ...σουρεαλ
ο πορτοφολας να παει στο sugar daddy,,, Kαι δεν ειναι φυσιολογικο τοσο μεικ απ ,,,Σοβαρα τωρα ?ειναι παράδειγμα ?Για ποιον λογο θεωρειται το να εχει καποιος 3000 ευρω στο πορτοφολι ως μοστραρισμα και το να εχει η γκομενα 3.5 κιλα μεικ απ στη μουρη της φυσιολογικο;
φυσικα εκτος αμα την παρει απο τα βουνα ,,,ο καθε ενας κανει την δουλεια του ειπαμε καρτουλα για τα εξοδαΈχει και χαζές, έχει κι έξυπνες. Το προαπαιτούμενο είναι να είναι ωραίες και νέες κι άρα ο πληθυσμός τους είναι μεγάλος. Τουναντίον οι πορτοφολάδες είναι λιγότεροι, γιατί είναι δύσκολο να βγάζεις χρήμα. Οι πορτοφολάδες έχουν περισσότερες επιλογές. Το ότι είναι κάρτα για τα έξοδα είναι απλά αστείο. Άμα έχεις χρήμα τις αντικαθιστάς όποια ώρα θες.
ο πορτοφολας να παει στο sugar daddy,,, Kαι δεν ειναι φυσιολογικο τοσο μεικ απ ,,,Σοβαρα τωρα ?ειναι παράδειγμα ?
Οποιος τα εχει να ειναι υγιής και να τα χαίρεται ομως την μαλαπερδα του οχι οπου βρειΟπως ο Balkan μοστράρει χρήμα...καί βγάζει γκόμενες!!
Πολλές...γκόμενες...καί μόνο...μουνάρες!!
Magi μήν λές γιά βουνά καί βοσκοπούλες... ειδικά...στήν Γαλλία!!φυσικα εκτος αμα την παρει απο τα βουνα ,,,ο καθε ενας κανει την δουλεια του ειπαμε καρτουλα για τα εξοδα
Ειπαμε τοσο μεικαπ δεν ειναι φυσιολογικο...διαβασε ξανα μην ταράζεσαιΑρα ο πορτοφολας (ανεξαρτητως ποσου, που δεν ξερουμε τελικα ποιο ειναι) να παει στο sugar daddy και ολες οι γυναικες με τονους μεικ απ ειναι αθωες επειδη το νουμερο που αναφερθηκε ειναι 30, 50, 70,% πανω απο τον μεσο ορο...
Αυτος ειναι ο τροπος σκεψης σας
Και για αυτο θα αντιμετωπιζεστε αναλογως...
Ειπαμε τοσο μεικαπ δεν ειναι φυσιολογικο...διαβασε ξανα μην ταράζεσαι
Προσωπικά επιλέγω που βάζω το πουλί μου. Είμαι καλό ψιλοκωλόπαιδο,Οποιος τα εχει να ειναι υγιής και να τα χαίρεται ομως την μαλαπερδα του οχι οπου βρει
εισαι ωραιοςΠροσωπικά επιλέγω που βάζω το πουλί μου. Είμαι καλό ψιλοκωλόπαιδο,
με βασικό μισθό, δικό μου σπίτι και ξέρω όλες τις δουλειές. Εσύ ξέρεις να μαγειρεύεις; θα σε βοηθάω
κι εγώ. Παλιά έβγαζα πολύ περισσότερα. Το λέω για να δείχνω και το παρελθόν μου. Όποια μένει μαζί μου είναι πολύ ευχαριστημένη... στην αρχή. Τους βγάζω όπως λένε πολλά που τις λυτρώνουν. Εγώ πάλι νομίζω ότι είμαι ένας κοινός απατεώνας. Δώσε μου ένα φιλάκι.
ευτυχώς που ηρθες σκασανε οι λεφταδες και παραλιγο να πουληθουμε ολοι και χωρις απόδειξη ...Χθες που είπα ότι γάμησα δεν με χειροκρότησε κανείς. Μόνο όταν δεν γαμάω με βρίζουν. Γιατί άραγε;;; Μάγκι αύριο έχω ρεπό. Αν υπάρχεις θέλω να μείνει μεταξύ μας. Θα σε πάω βόλτα να μιλήσουμε. Χθες εγλυψα το βελούδινο δέρμα μεταξύ μουνιού και κώλου και γάμησα πολύ ώρα με ωραία πράγματα. Είμαι "γεμάτος" τώρα. Άρα και ακίνδυνος.
Προσωπικά επιλέγω που βάζω το πουλί μου. Είμαι καλό ψιλοκωλόπαιδο,
με βασικό μισθό, δικό μου σπίτι και ξέρω όλες τις δουλειές. Εσύ ξέρεις να μαγειρεύεις; θα σε βοηθάω
κι εγώ. Παλιά έβγαζα πολύ περισσότερα. Το λέω για να δείχνω και το παρελθόν μου. Όποια μένει μαζί μου είναι πολύ ευχαριστημένη... στην αρχή. Τους βγάζω όπως λένε πολλά που τις λυτρώνουν. Εγώ πάλι νομίζω ότι είμαι ένας κοινός απατεώνας. Δώσε μου ένα φιλάκι.
Καύλα είσαι! Αυτά μου κάνεις και λιώνω. Θέλω φαντασίωση τώρα μέσα στην νύχτα και πάνω στην τρέλα. Πρώτα όμως θα τα πούμε. Θα πάμε ξενοδοχείο αν μας βγει μην τυχόν νομίζεις οτι σε απομονώνω. Θα μπούμε δωμάτιο και σταδιακά θα σε στήσω στα τέσσερα με δεμένα μάτια. Θα σε χαιδέψω όπως -ίσως- κάνεις μέχρι τώρα και θα βγω από το δωμάτιο. Θα μείνεις εκεί μόνη για πέντε λεπτά σε πλήρη ηρεμία. Μετά θα γυρίσω το κλειδί και θα μπω. Δεν θα μιλήσω, δεν θα ξέρεις ποιος είμαι. Θα σε αγγίζω τόσο απαλά που να μην μην μπορείς να συγκρίνεις το προηγούμενο άγγιγμα. Δεν θα ξέρεις όμως αν είμαι εγώ και οι αισθήσεις σου θα χτυπήσουν τελική. Κάντο εικόνα μωρή καύλα.
Απλα να ξερεις τα τακουνια κομμένα στο δρομο μονο σε ειδικές περιπτώσεις..οταν θα παω για καφε δεν βάφομαι και φροντιζω να ειμαι ανετη τζινακι και τα αγαπημενα μου άρβυλα..Όποτε μπει γυναίκα εδώ μέσα παρατηρώ ότι πέφτει δούλεμα και κόντρα. Εγώ δεν ξέρω αναλυτικά πολλά για την Μάγκι αλλά αφού μπήκε στο σάιτ, ας έχουμε και μια γυναίκα να μιλάμε. Δείχνει ότι όντως είναι γυναίκα. Μπορεί να είναι ωραίο πακέτο. Εμένα μου βγάζει ευχάριστη αύρα. Έχετε κάτσει ποτέ να μιλήσετε με έξυπνη γυναίκα; είναι θετικό κι αυτό. Ποιος ξέρει πως τα φέρνει η ζωή;