tsigkoleletos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.034
- Πόντοι
- 506
πιστευω πως ως ακρως προβληματικοι χαρακτηρες οι ελλεηνιδες εκλονται απο προβληματικους χαρακτηρες...
Απλως ελκονται στην αρχη που ο αντρας ειναι μουτρο μετα οταν καταλαβαινουν οτι με αυτος δεν κανεις σπιτι προσπαθουν να φυγουν αλλα ειναι αργα.....ο αλλος την θεωρει κτημα του πλεον..πιστευω πως ως ακρως προβληματικοι χαρακτηρες οι ελλεηνιδες εκλονται απο προβληματικους χαρακτηρες...
Είναι που με έχεις ιγκνόρ μωρή λινάτσα. Ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να βαράω παρουσία πότε γαμάω ή όχι. Το θέμα είναι να γαμάω. Το ότι επιλέγετε τι πιστεύετε η όχι από όσα γράφω (και μονίμως τα διαστρεβλώνετε) είναι ακόμα ένα κοινό πρόβλημα της εποχής μας.500.000 επιλογες και δε γαμησες παλι!
Ναι εφοσον δεν δέχεται μια πρόταση που της κανει ενας αντρας τι είναι?
επιτέλους πας με τα αρχιδια σου...οκ θα το πιούμε το ποτακι αλλα οχι παρασκευή ..το βλεπουμε σε αλλο χρονο ποτε θα μπορούμε και οι δυο,,
Το σωστο ειναι να πιούμε ολοι μαζι ενα ποτακι ,,Να εχουμε μια ιδέα βρε παιδί μου απο τους γύπεςΡε δεν βλέπεις τι σου απαντάει η κοπέλα εδώ πέρα;
μην ξύνεσαι αγαπητε ...Οχι στο φλου...αυτα ειναι υπεκφυγές
Γκόμενά σου; Καιρός ήταν να εμφανίσεις καμμιά γυναίκα, γιατί είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν περίεργες φήμες ....
παρε ενα σάκο του μποξ για να μην παρω σαγιονάρα απο τωρα...Αστο δεν κανεις για ραντεβού
Ειδες μετα γιατι κάποιοι τις λενε ελλεινιδες?
Οταν μια κοπέλα κοβει τα φτερα του αλλου χωρις να κανει την απόπειρα να τον γνωρίσει ειναι ελλεινο.
Εγω δεν ειχα σκοπο να βγουμε αλλα το εκανα για να φανει στη πράξη πως φερεται μια κοπέλα.
Ολες πρεπει να δίνεται ευκαιρία σε οποιον θελει να σας γνωρισει,η αν δεν θελετε γνωριμιες λετε εχω αλλον,μου αρεσει αλλος ειμαι αλλου,ειμαι λεσβια δεν μου αρεσουν οι αντρες,η δεν μου αρεσεις,η θελω αντρα με λεφτά κλπ να λετε ειλικρινά την αιτια που δεν βγαινεται και οχο δικαιολογιες και φλου αοριστες συναντήσεις.
Αυτα να τα δουν στη πραξη τα μελη και να καταλάβουν τι γίνεται στη πιάτσα
Εγώ μέσα είμαι αν κανονιστεί φαγοπότι με Ακροατή, Πάπια, Ανέστη, Καλόγερο και Λάκη. Και ας έρθει και bonus MagiΤο σωστο ειναι να πιούμε ολοι μαζι ενα ποτακι ,,Να εχουμε μια ιδέα βρε παιδί μου απο τους γύπες
Μετά την συντριβή που έχω προκαλέσει σε κάποιους πορωμένους πουτανάκηδες, σοσια-λούληδες και στην ειδική κατηγορία του πορωμένου ψευδαισθητικού, έμειναν δύο επιλογές. Είτε παραμένουν ως μαζόχες να απαξιώνονται σε κάθε ευκαιρία μέχρι να με διώξουν ειτε με διώχνουν άμεσα για να μπορούν τουλάχιστον να κοιμουνται ήσυχοι. Φαγοπότι μόνο ψάρια, σπαλομπριζόλα μόσχου ή κεμπάπ με αρνί και μοσχάριΕγώ μέσα είμαι αν κανονιστεί φαγοπότι με Ακροατή, Πάπια, Ανέστη, Καλόγερο και Λάκη. Και ας έρθει και bonus Magi
Έπρεπε να τον παραπέμψεις σε ψυχίατρο. Η πλειοψηφία από αυτά τα ναυάγια δε θέλουν το γάμο για να δημιουργήσουν μια "σωστή" οικογένεια (και καλά κάνουν μιας και είναι ανίκανοι όπως και οι γκόμενες φυσικά και μετά τα βλέπουμε τα αποτελέσματα), αλλά γιατί νομίζουν ότι θα έχουν σίγουρο και σταθερό γαμήσι και τους ενδιαφέρει και τι θα λέει η κοινή γνώμη, φίλοι, γνωστοί κλπ. Δηλαδή όλαΕνας τυπος ετων 37 πριν μερες ειχε ερθει και μου ειχε πει ειμαι ατυχος,ολοι οι φιλοι μου παντρεύτηκαν και εγω χωρισα με τη κοπέλα που τα ειχαμε,οποτε πολυ πιθανό να μεινω στο ραφι.
Ηταν απελπισμένος και λογικό μιας ολοι ξέρουμε οτι η κατάσταση ειναι τραγική.
Γιατι οι αλλοι αποκατασταθηκαν και αυτος όχι.
Εγω του ειπα το εξης,οτι οποιος κανει σχέση αν μεσα στα 1 με 2 χρονια δεν το εχει παει σε γαμο τοτε πολυ πιθανό να μην συνεχίσει η σχέση.
Ναι αλλοι παντρευονται σε 4 η 5 χρονια αλλα η προοπτική γάμου υπαρχει απο πριν.
Με λιγα λογια για να μην μεινουν πολλοι στο ραφι οταν κανεις σχέση ειναι καθαρά ενας αγωνας δρόμου με εμπόδια.
Οι γυναίκες γενικα εχουν τη ταση να θέλουν γαμο μετα τα 25 ετη οποτε ενας αντρας οταν κανει σχεση εχει να σκεφτεί τα εξης.
Η κανω σχεση φαση χορταίνω πηδημα και φεύγω η μενω και παντρευομαι,δεν εχει αλλες επιλογές.
Μεσω της αυτοβελτίωσης που λέω σκοπος ειναι να μπορέσει ενας αντρας να φτιάξει ροστερ,ειναι δύσκολο το ξέρω παρα πολλοι λιγοι μπορουν και όσοι μπορούν ειναι η αφρόκρεμα αυτοι που εχουν πληθώρα επιλογών
Στον τελευταιο λογαριασμο που ειχες στο μπου μας μοστραριζες το τρανσλικερρρ, μετα εφυγες λουζμενος στην ξευτιλα
η τυχη ευνοει τους τολμηρουςΕντωμεταξύ, είναι κι εκείνες οι κοπελιές, που δεν έχουν ιδέα τι να κάνουν με τη ζωή τους, κι άμα τους τελειώσει η αγαπημένη τους σειρά στο Netflix πέφτουν καταρχήν σε κατάθλιψη.
Μερικές είναι καλά κομμάτια, αλλά θέλει την απαιτούμενη τύχη να πετύχεις τη σωστή στιγμή.
η τυχη ευνοει τους τολμηρους
Αμφισβητείς τον @Ακροατής_ ? Εδώ μας έχει ισοπεδώσει όλους. Θα τη ντύσει και με τα μοντελάκια καλοκαιριού που ανέβασε στο άλλο νήμα και θα μας διαλύσει τελείως.Αυτη είναι απλώς μια γκόμενα σε λεωφορείο.
Αυτό γίνονταν πρίν 6-7 μήνες όχι τώρα. Περισσότερες info καί στό facebook...αλλά νομίζω έχει καί στό Insta!!Αμφισβητείς τον @Ακροατής_ ? Εδώ μας έχει ισοπεδώσει όλους. Θα τη ντύσει και με τα μοντελάκια καλοκαιριού που ανέβασε στο άλλο νήμα και θα μας διαλύσει τελείως.
Το καλοκαίρι που θα ξαναβάλει έξαλλα ντυσιματάκια θα ξαναπάρεις μάτι.Αυτό γίνονταν πρίν 6-7 μήνες όχι τώρα. Περισσότερες info καί στό facebook...αλλά νομίζω έχει καί στό Insta!!
Ποιόν ρωτάς τόν άνθρωπο πού περιμένει στά λόμπυ τών hotels...τίς ιντερνετικές πληρωμένες γκόμενες ?