Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (8 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι Ευρωπαίοι υστερούν σε μέγεθος ψωλής των Αράβων, Νιγηριανών κτλ. Από την στιγμή που οι γυναίκες έχουν πάει 50 χρόνια μπροστά κι οι άνδρες σκέφτονται 50 χρόνια πίσω με ιπποτισμούς κτλ, μην μπορώντας να αποδεχθούν ότι στον γυναικοκεντρισμό μετράει μόνο ποιος θα περνάει καλά, λογικό είναι να γαμιούνται αρκετές με μαύρους κι όχι μόνο οι σκουπιδιάρες του ΣΥΡΙΖΑ. Πολλοί άνδρες έχουν καταντήσει συστηματικοί χαπάκηδες κι ανασφαλείς γαμιάδες. :2funny: Το νόημα είναι να περνάς καλά στην ζωή κι όχι να προσπαθείς να εντυπωσιάσεις γυναίκες
σαν είλωτας.
Αλλά σάμπως υπάρχει μυαλό στα κεφάλια κάποιων ρε μαν;

:confused:
Για να εντυπωσιάσουν αρκετές επιπέδου σκουπιδιαρας πολλοί κυκλοφορούν με τατουάζ και με κούρεμα αλά Πάκη και μούσια γινομένου έτσι είναι ίδιου χαμηλού επιπέδου με τους δυνητικους τους στόχους.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Για να εντυπωσιάσουν αρκετές επιπέδου σκουπιδιαρας πολλοί κυκλοφορούν με τατουάζ και με κούρεμα αλά Πάκη και μούσια γινομένου έτσι είναι ίδιου χαμηλού επιπέδου με τους δυνητικους τους στόχους.
Κι αυτό κατάντια είναι. Γενικώς οτιδήποτε κάνεις για να εντυπωσιάσεις πατσαβούρες είναι για τον πούτσο
αν δεν αρέσει
σε εσένα τον ίδιο.

:rockon:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Εδώ εσύ μας το παίζεις ψυχολόγος, ρε τύπε.

Γερο αν θες να το παμε κοντρα πες το και μην παίρνεις το μερος της Μάγκι.
Σεβαστώ να διαφωνείς δεν λεω και ας αναπτύξουμε διάλογο

Δεν ειναι καθολου ετσι οπως τα λες.
Ολοι λιγο πολυ εχουμε παει εξωτερικό και εχουμε δει πως λειτουργούν εκει οι καταστάσεις.
Πες μου πως στο εξωτερικό ριχνω πιο πολλες γκομενες απο οτι εδω?
Τι γίνεται?και ολλανδια που εχω παει και Γερμανία και αλλες χωρες επιανα εύκολα γκομενες σε σχεση με εδω
Στο εξωτερικο προφανώς δεν ξερουν τι μαλακιες λες ,,,ενω εδω ξερουν οποτε μην εχεις απορία..:coffee::coffee:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Οκ σαν στυλ υπαρχει και το μουσι ..Αλλα αν δεν το πλένουν καθε μερα εχει απίστευτη βρωμα και δεν μιλαω για το κοντοκουρεμενο αλλα τα μακριά που αφήνουν ..και αναρωτήθηκα αν εγω ενιωσα δυσφορία φαντασου να σε φιλαει:2funny::2funny:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.610
Πόντοι
506
:new_shocked:Συμμετέχει σε τέτοιες παρελάσεις; Και δεν της φαινότανε. Αν και κάτι είχα αρχίσει να ψιλιάζομαι από τα γυναικεία ενδύματα...

Ποιος Ποια είναι; Υπάρχει νικ ή κάποιο λινκ για ... γραφολογική εξέταση; :wink:

Πάλι συκοφαντίες; Πότε είπα εγώ για Εξάρχεια; Πού ξέρω εγώ πού έκανες τα ζιγκολίκια σου; Αν και με τα νέα στοιχεία που κατέθεσε ο Μαντράς για λοάτκι καταστάσεις, θα πρέπει να είσαι πολύ ανωμαλιάρα τελικά... :embarrased:
Υποπτευομαι οτι το παλιο νικ που χρησιμοποιουσε ηταν σαββιδης, για να ριξει σταχτη εγραψε οτι εισαι εσυ αυτος.
Διαβασα οτι πισω απο το νικ ηταν μια ξεφωνημενη. Οπως και την προηγουμενη φορα ετσι και αυτη τη φορα δημιουργει ενα προφιλ επιχειρηματια και γυναικοκατακτιτη.
Σκοπος του να αποσπασει τηλεφ επικοινωνιας των μελλων

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Υποπτευομαι οτι το παλιο νικ που χρησιμοποιουσε ηταν σαββιδης, για να ριξει σταχτη εγραψε οτι εισαι εσυ αυτος.
Διαβασα οτι πισω απο το νικ ηταν μια ξεφωνημενη. Οπως και την προηγουμενη φορα ετσι και αυτη τη φορα δημιουργει ενα προφιλ επιχειρηματια και γυναικοκατακτιτη.
Δεν έχει καμμία σχέση το στυλ γραφής και το mindset του με αυτό του Σαββίδη. Ο Σαββίδης, αν και δεν ξέρουμε πώς τα κατάφερνε στη ζωή του και ποιες ήταν οι προθέσεις του εδώ μέσα, φαινόταν ξύπνιο γενικά άτομο. Τούτος δω έχει νοητική ηλικία 15χρονου.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Φανταζομαι θα εισαι απο εκεινες τις σνομπ το στυλακι των 1000 καρδηναλιων ισως και παραπανω.
Λαθος ψυχολογε ,,ειμαι απλος άνθρωπος στην καθημερινότητα μου....Αν θελω σταριλικι θα πιάσω πίστα...
Και τωρα πες μου ζαπατα θεωρεις τον εαυτο σου τοσο εξυπνα πονηρο η σοφο

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Αυτο θα το κρινουν οι αλλοι,εγω δεν εχω σκοπο ουτε έξυπνος να το παιξω ουτε σοφος,εγω απλα λεω τα πράγματα οπως τα ξερω
Τωρα καταλαβες ποια ειναι η διαφορα αναμεσα μας??
Παλι ενω εγω μιλαω μαζι σου με το ατομο σου την δικη σου προσωπικότητα ΠΑΛΙ λες να μιλήσει αλλος για εσενα....
Για αυτο σου ειπα καποτε κανεις τους αντρες ροζ και θυμωσες ,,,
Εσυ για να βγει καποιος ραντεβου τους φορτωνεις με ενα σκασμο πραγματα καποια σωστα καποια οχι...
Αν εσυ σαν ψυχολογος αρχηγος δεν ξερω πως σε βλεπουν δεν πας με τα αρχιδια σου αλλα με το μπαλετο σου παλι θα σου πω κανεις τους αντρες ΡΟΖ

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Κανενα αντρα ροζ δεν κανω,αυτα ειναι ολα στο μυαλο σου.
Ωραία αφου θες να μιλήσουμε προσωπικά οπως λες τι θες να πουμε?
Θες κανα ραντεβου για ποτο?
Εισαι τερμα χαζος αληθεια..

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Εχετε τρομερό κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι μου χαμούρες!!
Μέχρι στιγμής μέ έχετε πεί...Dj-αποτυχημένο ηχολήπτη-Trans-πούστη-Zigolo-γκόμενα...τί άλλο πιά ? :2funny:
Το πιο πετυχημένο στο είπε το πρώην φιλαράκι σου ο Ντόναλντ : δυσλεκτικός κοκοβιός
Τέλος πάντων, αυτά είναι για να γελάμε. Το δυσλεκτικός ήταν υπερβολικό. :grin:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εσύ αγράμματη λούγκρα είσαι τέρμα ηλίθια όσο πάει!! :2funny:
Το πιο πετυχημένο στο είπε το πρώην φιλαράκι σου ο Ντόναλντ : δυσλεκτικός κοκοβιός
Τέλος πάντων, αυτά είναι για να γελάμε. Το δυσλεκτικός ήταν υπερβολικό. :grin:
Νά τά συμπληρώσω καί αυτά!! :undecided:
Μέχρι στιγμής μέ έχετε πεί...Dj-αποτυχημένο ηχολήπτη-Trans-πούστη-Zigolo-γκόμενα-δυσλεκτικός κοκοβιός-Σαββίδης-Αναρχοκομμούνι-ψεύτη...τί άλλο πιά ? :2funny:
Από εκεί νά καταλάβεις...πόσο κακιασμένοι είστε!! :angry:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.488
Πόντοι
2.836
Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω αυτο.
Δεν ανοίγονται οι ελληνιδες εχουν αλλη κουλτουρα, ειναι φαση ο γνωστος του γνωστου,κοιτανε απο μικρη δεξαμενή να βρουν.
Ενω π.χ πολωνες ρωσιδες ανοίγονται σε άγνωστους δεν χαμπαριαζουν οποτε εκει η φαση του πεσιματος ειναι πιο επιτυχημένη.
Συμφωνω απόλυτα!! Οι Ελληνίδες την σημερινή εποχή μόνο από τον κύκλο τους θα προχωρήσουν σε γνωριμία με έναν άντρα.....

Μεθυσμένες λιωματα αγαμητές ψυχολογικα διαταραγμενες νυφομανεις Νάρκισσες που δεν τις υπολογίζει κάνεις κ γενικά Ναυάγια τιτανικου επιπέδου.... ίσως ενδοσουν με πολλές εξαιρέσεις βέβαια στο φλερτ από άγνωστο άντρα....

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
Εσύ αγράμματη λούγκρα είσαι τέρμα ηλίθια όσο πάει!! :2funny:

Νά τά συμπληρώσω καί αυτά!! :undecided:
Μέχρι στιγμής μέ έχετε πεί...Dj-αποτυχημένο ηχολήπτη-Trans-πούστη-Zigolo-γκόμενα-δυσλεκτικός κοκοβιός-Σαββίδης:new_shocked:-Αναρχοκομμούνι-ψεύτη...τί άλλο πιά ? :2funny:
Από εκεί νά καταλάβεις...πόσο κακιασμένοι είστε!! :angry:
εισαι ο τρισμεγιστος χριστος σαββιδης? σειχα για λουγκρα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
εισαι ο τρισμεγιστος χριστος σαββιδης? σειχα για λουγκρα
Πόσους κλώνους έχεις μωρή πουστάρα ?
Ολες εδώ μέσα από 5 λογαριασμούς έχετε ξεφτίλια ?
Σάς σιχάθηκα γαμιολέτες!! :angry:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
ερωτηση εκανα ρε βλημα
Εκανες ερώτηση μωρή ξεκωλιάρα άν είμαι ο Σαββίδης, ένω μέ είχες γιά λούγκρα ?
Τράβα κάνε πεζοδρόμιο ξεκωλιάρα νά σέ χύσουν στήν μάπα. Βρωμιάρα!!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τό θρέντ αυτό εδώ κατάντησε εντελώς περιθωριακό από άτομα μισογύνηδες, μπεκρήδες, πρεζούδες, πούστηδες, κωλομπαράδες, αγάμητους, ψεύτες κτλ :angry:
Ο μέσος αναγνώστης έχει κουραστεί από όλο αυτό!!
Εχει γίνει τό στέκι τών πουσταραίων, ανίκανων...αποτυχυμένων καί αγράμματων!! :angry:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.893
Πόντοι
3.656
Οταν ο αλλος τη μαθαίνει σε κέρασματα τη πηγαινοφερνει με λιγα λογια την εξυπηρετεί και αυτη δεν του το δινει η τον εκμετάλλευεται ποιος φταιει?

Τουλάχιστον αν του το δίνει,πάει στο διάολο,ας κάνει και τον ταξιτζή,ας κάνει και τον μαλάκα,ας τα κάνει όλα.

Αλλά αν τα κάνει...και δεν έχει πιάσει ούτε χέρι...ε εκεί είναι για ντομάτες :tomato:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom