You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.216
- Πόντοι
- 736
Μια χαρα καταλαβες ...Πολυ φιλοσοφια και ακομα δεν βρίσκω την ουσία αυτο που θες να πεις.
Λοιπον εγω ειμαι αυτοβελτιωμενος παμε για ποτο?
πρωτα θα παραδώσεις το ψυχογράφημα (ετσι εγραψες) που ανέλαβες για εμενα και μετα θα δουμε ...το αλκοολ δεν βοηθαει στην ορθη σκέψη...
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.216
- Πόντοι
- 736
Αν ημουν εγωίστρια θα ειχα αλλα χαρακτηριστικά απλα ορίζω με βαση την ψυχρη λογική ..φυσικα και εχω κανει λάθη ομως οχι επαναλαμβανόμενα.... Η φιλοσοφία ειναι πεδίο ηρεμίας για εμενα ..Οσο για το δυναμική θα προτιμούσα εναν καλύτερο κοσμο και θα ημουν ποιο soft...Εγωίστρια είσαι,θες να το παίξεις δυναμική αλλα κατα βαθος εισαι ευαισθητη,κανεις λαθος επιλογές πολλές φορες στη ζωη σου,και πολυ φιλοσοφεις,δεν κανει καλο
Το αλκοολ βοηθαει να μειωνονται οι αντιστάσεις
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.556
- Πόντοι
- 3.656
Οχι φιλε κανεις λαθος.
Δεν πας ζητιανευοντας
Θα κανω αυτο θα κανω το αλλο να μου το δωσεις.
Ισα ισα που αν δεν έκανε ολα αυτα θα του το εδινε πιο γρηγορα.
Αν θες συναλλαγή τοτε γινεσαι σπονσορας
Κάποιοι πρέπει να κάνουν κι αυτά για να γαμάνε
Άμα έχεις στάτους κι επάγγελμα και σου την πέφτουν οι ίδιες,οκ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.Για τους άλλους όμως,δεν ισχύει αυτό
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.216
- Πόντοι
- 736
επιτέλους πας με τα αρχιδια σου...οκ θα το πιούμε το ποτακι αλλα οχι παρασκευή ..το βλεπουμε σε αλλο χρονο ποτε θα μπορούμε και οι δυο,,Καλα παλι φιλοσοφεις...
Λοιπον για ποτο Παρασκευή βραδι?
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.216
- Πόντοι
- 736
ηρέμησε μόλις μου έφεραν το δευτερο καφε...Οπως βλέπετε η μαγκι ειναι η κλασσικη ελλεινιδα, αποφεύγει τη πρόταση για ποτό.
Επισης ο μεθοδος παπια καταριπτεται απο την ιδια τη μαγκι μιας και αποφεύγει το χύμα χωσιμο ενω υποστηριζει τη παπια που το υποστηρίζει.
tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.399
- Πόντοι
- 1.206
500.000 επιλογες και δε γαμησες παλι!Εγώ σήμερα είδα σε μόλις δύο ώρες και με περιμετρική όραση τουλάχιστον 800 γκόμενες του 7 ως πακέτο.
Το βράδυ αυτό το νούμερο
θα εκτοξευτεί αναλογικά άνετα στις 4.000-5.000 ενώ θα υπάρξουν γύρω στις 200 που πάλι
με περιμετρική όραση
θα αγγίζουν το 9-10 ως πακέτο. Αυτά με τα πλέον αυστηρά κριτήρια. Δηλαδή ένας που την πέφτει, δεν προλαβαίνει να βρει που να πάει καθώς κάθε τρία λεπτά θα αλλάζει όλο το κάδρο. 500.000 επιλογές όλες μαζί από μπάζα μέχρι κορυφές. Δηλαδή οποία σου αρέσει και σου κάτσει φάση μπορείς να φύγεις μετά από κάποια γαμήσια. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ;;;
tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.399
- Πόντοι
- 1.206
φιλοσοφει γιατι ειναι παθητικη και προσπαθει να εξηγησει τα παντα ολα ως γυναικα.... εγω αν θελω να γαμησω θα γαμησω... οι φιλοσοφιες ειναι για το αλκοολ και αυτη τις κανει νηφαλια.Εγωίστρια είσαι,θες να το παίξεις δυναμική αλλα κατα βαθος εισαι ευαισθητη,κανεις λαθος επιλογές πολλές φορες στη ζωη σου,και πολυ φιλοσοφεις,δεν κανει καλο
Το αλκοολ βοηθαει να μειωνονται οι αντιστάσεις
αυτη θα κατσει να σκεφτεται γιατι θελει να με γαμησει? με αγαπαει? ποσο με αγαπαει? γιατι με αγαπαει? με γουσταρει? με βρισκει ομορφη? γιατι τωρα και οχι πριν? γιατι 4 φορες και οχι 5? γιατι τελειωσε στα μουτρα μου και οχι στο λαστιχο!
μετα χανεται η φιλοσοφια και διυλιζεις τον κωνωπα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ σεηφ επιλογη να βγεις για ποτο με μελους του μπου που δεν ηξερες και απο πριν...Οπως βλέπετε η μαγκι ειναι η κλασσικη ελλεινιδα, αποφεύγει τη πρόταση για ποτό.
Επισης ο μεθοδος παπια καταριπτεται απο την ιδια τη μαγκι μιας και αποφεύγει το χύμα χωσιμο ενω υποστηριζει τη παπια που το υποστηρίζει.
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.216
- Πόντοι
- 736
λογικα εσυ εισαι ο σκληρος του bou και στανταρακι νομίζεις οτι μπαίνεις με τις μπάντες...φιλοσοφει γιατι ειναι παθητικη και προσπαθει να εξηγησει τα παντα ολα ως γυναικα.... εγω αν θελω να γαμησω θα γαμησω... οι φιλοσοφιες ειναι για το αλκοολ και αυτη τις κανει νηφαλια.
αυτη θα κατσει να σκεφτεται γιατι θελει να με γαμησει? με αγαπαει? ποσο με αγαπαει? γιατι με αγαπαει? με γουσταρει? με βρισκει ομορφη? γιατι τωρα και οχι πριν? γιατι 4 φορες και οχι 5? γιατι τελειωσε στα μουτρα μου και οχι στο λαστιχο!
μετα χανεται η φιλοσοφια και διυλιζεις τον κωνωπα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ σεηφ επιλογη να βγεις για ποτο με μελους του μπου που δεν ηξερες και απο πριν...
κουμαντο στο τσαρδι σου και οχι στο κεφαλι μου
tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.399
- Πόντοι
- 1.206
στο τσαρδι μου κανω! ειδες να κανω στο κεφαλι σου?λογικα εσυ εισαι ο σκληρος του bou και στανταρακι νομίζεις οτι μπαίνεις με τις μπάντες...
κουμαντο στο τσαρδι σου και οχι στο κεφαλι μου
tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.399
- Πόντοι
- 1.206
ουτως η αλλως η πραξη μετραει τυπε.... απο εδω 1000 καλα/κακα μπορει να λεει οτι κανει!Σιγα μωρέ αμεσως να τον παρεις απο τα μούτρα εσυ....
Ευτυχως βλέπουν τα μελη και στη πραξη τι εστι ελλεινιδα
το μπλα μπλα ειναι τσαμπα!!!
Για να καταλάβω, την έχεις καλέσει στα σοβαρά για ποτό, ενώ ταυτόχρονα την αποκαλείς ελλεινίδα;Σιγα μωρέ αμεσως να τον παρεις απο τα μούτρα εσυ....
Ευτυχως βλέπουν τα μελη και στη πραξη τι εστι ελλεινιδα
Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 9.101
- Πόντοι
- 2.306
Οπως βλέπετε η μαγκι ειναι η κλασσικη ελλεινιδα, αποφεύγει τη πρόταση για ποτό.
Πρέπει να πας στην Ερμού να την καμακώσεις εκτός και αν πετύχεις τον πάπια.
Τι να καμακώσει; Ο τύπος είναι άδειο κρανίο. Τρόμαξε να αποσπάσει συμφωνία για ποτό κι έρχεται ένας πουθενάς και του κάνει χαλάστρα κι αυτός παίρνει το μέρος του.Πρέπει να πας στην Ερμού να την καμακώσεις εκτός και αν πετύχεις τον πάπια.
Είναι η απόδειξη γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα κλαίγονται που δεν βγάζουν γκόμενα. Είναι για τον πέο οι ίδιοι.
tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.399
- Πόντοι
- 1.206
εχει αυξηθει τελευταια ο ανταγωνισμος στην ερμου τυπε...Πρέπει να πας στην Ερμού να την καμακώσεις εκτός και αν πετύχεις τον πάπια.
Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 9.101
- Πόντοι
- 2.306
Τουλάχιστον είναι ακόμα στην Ερμού.Μη μετακινηθούν στη Συγγρού.
tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.399
- Πόντοι
- 1.206
τι εχουμε εδω? την πατουλαινα?
tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.399
- Πόντοι
- 1.206
και τωρα τροφη για σκεψη:
τι ωθεί μία νέα, μορφωμένη, όμορφη γυναίκα να επιλέγει ένα σεσημασμενο πρεζάκια για σύντροφο;
αν δε καταλαβατε μιλαω για το περιστατικο της δολοφονιας στο αστυνομικο τμημα...
τι ωθεί μία νέα, μορφωμένη, όμορφη γυναίκα να επιλέγει ένα σεσημασμενο πρεζάκια για σύντροφο;
αν δε καταλαβατε μιλαω για το περιστατικο της δολοφονιας στο αστυνομικο τμημα...
tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.399
- Πόντοι
- 1.206
πιστευω πως ως ακρως προβληματικοι χαρακτηρες οι ελλεηνιδες εκλονται απο προβληματικους χαρακτηρες...