Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.893
Πόντοι
736
Εγω θα πω πως δεν φταίνε οι ελληνίδες αλλα οι Έλληνες,για την κατάντια μιας γυναίκας ευθύνεται ενας άντρας.
Αν ορισμένοι γιωτάδες μπουλιδες δεν ανεβαζαν την αξια των γυναικών, το παιχνίδι θα παιζοταν με αλλους κανόνες και ορους.
Οταν ο αλλος τη μαθαίνει σε κέρασματα τη πηγαινοφερνει με λιγα λογια την εξυπηρετεί και αυτη δεν του το δινει η τον εκμετάλλευεται ποιος φταιει?
Οταν ακούσει ενας τη παπια και τη πεφτει καθε μερα σε 10 μεσα σ ενα μηνα εχει ανεβασει την αξια σε 300
Το προβλημα ειναι οτι το περιβάλλον που ζουμε δεν ενώνει το είδος μας..
πολύς κόσμος απο την ωρα που ξυπνάει εχει να αντιμετωπίσει ενα σωρο καταστασεις που ειναι σημαντική αιτια για την ταραχη που ζουμε...
Βαλε και ολη αυτη την τρελα με τα νεα πρότυπα ,κατηγορίες και υποκατηγορίες δεν θελει και πολυ να χασεις το μπουσουλα,,,
Απο την αλλη μεριά ο καθε ενας ζει μεσα απο την προσωπικη του αληθεια και ειναι λογικο να διαφέρουν οι απόψεις...
Τα ορια ο καθε ενας πρεπει να τα θέτει μονος του ...Το καθε ατομο θα πρεπει να αναλάβει την ευθύνη για το ατομο του και να ειναι σε αφύπνιση με τη ροη και τροπή τον πραγματων...Το βασικο ειναι να ξερουν καλα τον εαυτο τους και να εχουν την θεληση για αυτοβελτιωση οπως λες...οποτε τζάμπα κράζεις

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.457
Πόντοι
456
Μήπως να σταματήσουν οι εκατέρωθεν ύβρεις;
Ιδέες και απόψεις θέλουμε εδώ, όχι γηπεδικές εκφράσεις.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.893
Πόντοι
736
Πολυ φιλοσοφια και ακομα δεν βρίσκω την ουσία αυτο που θες να πεις.
Λοιπον εγω ειμαι αυτοβελτιωμενος παμε για ποτο?
Μια χαρα καταλαβες ...
πρωτα θα παραδώσεις το ψυχογράφημα (ετσι εγραψες) που ανέλαβες για εμενα και μετα θα δουμε ...το αλκοολ δεν βοηθαει στην ορθη σκέψη...:coffee::coffee::coffee:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.893
Πόντοι
736
Εγωίστρια είσαι,θες να το παίξεις δυναμική αλλα κατα βαθος εισαι ευαισθητη,κανεις λαθος επιλογές πολλές φορες στη ζωη σου,και πολυ φιλοσοφεις,δεν κανει καλο
Το αλκοολ βοηθαει να μειωνονται οι αντιστάσεις
Αν ημουν εγωίστρια θα ειχα αλλα χαρακτηριστικά απλα ορίζω με βαση την ψυχρη λογική ..φυσικα και εχω κανει λάθη ομως οχι επαναλαμβανόμενα.... Η φιλοσοφία ειναι πεδίο ηρεμίας για εμενα ..Οσο για το δυναμική θα προτιμούσα εναν καλύτερο κοσμο και θα ημουν ποιο soft...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
Οχι φιλε κανεις λαθος.
Δεν πας ζητιανευοντας
Θα κανω αυτο θα κανω το αλλο να μου το δωσεις.
Ισα ισα που αν δεν έκανε ολα αυτα θα του το εδινε πιο γρηγορα.
Αν θες συναλλαγή τοτε γινεσαι σπονσορας

Κάποιοι πρέπει να κάνουν κι αυτά για να γαμάνε

Άμα έχεις στάτους κι επάγγελμα και σου την πέφτουν οι ίδιες,οκ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.Για τους άλλους όμως,δεν ισχύει αυτό

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.893
Πόντοι
736
Καλα παλι φιλοσοφεις...
Λοιπον για ποτο Παρασκευή βραδι?
επιτέλους πας με τα αρχιδια σου...οκ θα το πιούμε το ποτακι αλλα οχι παρασκευή ..το βλεπουμε σε αλλο χρονο ποτε θα μπορούμε και οι δυο,,

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.893
Πόντοι
736
Οπως βλέπετε η μαγκι ειναι η κλασσικη ελλεινιδα, αποφεύγει τη πρόταση για ποτό.
Επισης ο μεθοδος παπια καταριπτεται απο την ιδια τη μαγκι μιας και αποφεύγει το χύμα χωσιμο ενω υποστηριζει τη παπια που το υποστηρίζει.
ηρέμησε :tired: μόλις μου έφεραν το δευτερο καφε...

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.100
Πόντοι
1.206
Εγώ σήμερα είδα σε μόλις δύο ώρες και με περιμετρική όραση τουλάχιστον 800 γκόμενες του 7 ως πακέτο.
Το βράδυ αυτό το νούμερο
θα εκτοξευτεί αναλογικά άνετα στις 4.000-5.000 ενώ θα υπάρξουν γύρω στις 200 που πάλι
με περιμετρική όραση
θα αγγίζουν το 9-10 ως πακέτο. Αυτά με τα πλέον αυστηρά κριτήρια. Δηλαδή ένας που την πέφτει, δεν προλαβαίνει να βρει που να πάει καθώς κάθε τρία λεπτά θα αλλάζει όλο το κάδρο. 500.000 επιλογές όλες μαζί από μπάζα μέχρι κορυφές. Δηλαδή οποία σου αρέσει και σου κάτσει φάση μπορείς να φύγεις μετά από κάποια γαμήσια. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ;;;

:rockon:
500.000 επιλογες και δε γαμησες παλι!

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.100
Πόντοι
1.206
Εγωίστρια είσαι,θες να το παίξεις δυναμική αλλα κατα βαθος εισαι ευαισθητη,κανεις λαθος επιλογές πολλές φορες στη ζωη σου,και πολυ φιλοσοφεις,δεν κανει καλο
Το αλκοολ βοηθαει να μειωνονται οι αντιστάσεις
φιλοσοφει γιατι ειναι παθητικη και προσπαθει να εξηγησει τα παντα ολα ως γυναικα.... εγω αν θελω να γαμησω θα γαμησω... οι φιλοσοφιες ειναι για το αλκοολ και αυτη τις κανει νηφαλια.

αυτη θα κατσει να σκεφτεται γιατι θελει να με γαμησει? με αγαπαει? ποσο με αγαπαει? γιατι με αγαπαει? με γουσταρει? με βρισκει ομορφη? γιατι τωρα και οχι πριν? γιατι 4 φορες και οχι 5? γιατι τελειωσε στα μουτρα μου και οχι στο λαστιχο!

μετα χανεται η φιλοσοφια και διυλιζεις τον κωνωπα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επισης ο μεθοδος παπια καταριπτεται απο την ιδια τη μαγκι μιας και αποφεύγει το χύμα χωσιμο ενω υποστηριζει τη παπια που το υποστηρίζει.
δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ σεηφ επιλογη να βγεις για ποτο με μελους του μπου που δεν ηξερες και απο πριν...

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.893
Πόντοι
736
φιλοσοφει γιατι ειναι παθητικη και προσπαθει να εξηγησει τα παντα ολα ως γυναικα.... εγω αν θελω να γαμησω θα γαμησω... οι φιλοσοφιες ειναι για το αλκοολ και αυτη τις κανει νηφαλια.

αυτη θα κατσει να σκεφτεται γιατι θελει να με γαμησει? με αγαπαει? ποσο με αγαπαει? γιατι με αγαπαει? με γουσταρει? με βρισκει ομορφη? γιατι τωρα και οχι πριν? γιατι 4 φορες και οχι 5? γιατι τελειωσε στα μουτρα μου και οχι στο λαστιχο!

μετα χανεται η φιλοσοφια και διυλιζεις τον κωνωπα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ σεηφ επιλογη να βγεις για ποτο με μελους του μπου που δεν ηξερες και απο πριν...
λογικα εσυ εισαι ο σκληρος του bou και στανταρακι νομίζεις οτι μπαίνεις με τις μπάντες...
κουμαντο στο τσαρδι σου και οχι στο κεφαλι μου

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.100
Πόντοι
1.206
λογικα εσυ εισαι ο σκληρος του bou και στανταρακι νομίζεις οτι μπαίνεις με τις μπάντες...
κουμαντο στο τσαρδι σου και οχι στο κεφαλι μου
στο τσαρδι μου κανω! ειδες να κανω στο κεφαλι σου?

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.100
Πόντοι
1.206
Σιγα μωρέ αμεσως να τον παρεις απο τα μούτρα εσυ....
Ευτυχως βλέπουν τα μελη και στη πραξη τι εστι ελλεινιδα
ουτως η αλλως η πραξη μετραει τυπε.... απο εδω 1000 καλα/κακα μπορει να λεει οτι κανει!
το μπλα μπλα ειναι τσαμπα!!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Σιγα μωρέ αμεσως να τον παρεις απο τα μούτρα εσυ....
Ευτυχως βλέπουν τα μελη και στη πραξη τι εστι ελλεινιδα
Για να καταλάβω, την έχεις καλέσει στα σοβαρά για ποτό, ενώ ταυτόχρονα την αποκαλείς ελλεινίδα;

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.113
Πόντοι
1.056

Πρέπει να πας στην Ερμού να την καμακώσεις εκτός και αν πετύχεις τον πάπια.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Πρέπει να πας στην Ερμού να την καμακώσεις εκτός και αν πετύχεις τον πάπια.
Τι να καμακώσει; Ο τύπος είναι άδειο κρανίο. Τρόμαξε να αποσπάσει συμφωνία για ποτό κι έρχεται ένας πουθενάς και του κάνει χαλάστρα κι αυτός παίρνει το μέρος του.
Είναι η απόδειξη γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα κλαίγονται που δεν βγάζουν γκόμενα. Είναι για τον πέο οι ίδιοι.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.113
Πόντοι
1.056
Τουλάχιστον είναι ακόμα στην Ερμού.Μη μετακινηθούν στη Συγγρού.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
juju.png

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.100
Πόντοι
1.206
και τωρα τροφη για σκεψη:
τι ωθεί μία νέα, μορφωμένη, όμορφη γυναίκα να επιλέγει ένα σεσημασμενο πρεζάκια για σύντροφο;

αν δε καταλαβατε μιλαω για το περιστατικο της δολοφονιας στο αστυνομικο τμημα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom